• Pingback: A mediaklikk képtelen megmondani előre, hogy milyen meccset közvetít | Zongoracipelő()

 • Kicsipest

  Tavaly láthatták volna, hogy a kevés közvetítés nem egyenlő a nézőszám emelkedésével! Így viszont rengeteg vidéki nézőt megfosztanak attól, hogy kedvenc csapatuk (illetve más rangadókat) meccseit láthassák (mindent a nézőkért!). Kénytelenek leszünk angol, spanyol, olasz, vagy német meccseket nézni.

  • szentike

   Pl. engemet is…

  • 58914020 .

   Pont fordítva:

   minél kevesebb meccset közvetítenek, annál jobban esik az nb1 nézettsége!

   Tök egyértelmű, emlékezzetek csak a 90-es évek végére, 2000-res évek elejére, amikor nem volt tv-meccs. Akkor vesztette a legnagyobb érdeklődést az nb1!!

 • A69W

  Valahogy kezd elegem lenni a BAZ megyei csapatokban.http://www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-i/247-mezokovesd/92696-atlagfeletti-nezoszam-a-cel-az-ujoncnal-uj-szponzor-is-erkezett

  A Dvtk elvitte a VW- t tőlünk mint szponzort. Most pedig a Cronus sincs már a támogatóink között, mert a hatalmas futball hagyományokkal biró Mezőkövesd főszponzora lett. Nem tudom, hogy ez most a Honvéd tudatos kinyírásának -e az egyik eleme. Kevesebb támogatás az Akadémiának, utánpótlás központnál meg egy kapavágás sem történt, a Stadionból kizárt, hogy valaha lesz valami és még a meglevő szerény szponzori állományt is máshová irányítják. Szijjártó sza@ik az egészbe vagy megmondták neki, hogy vegye le a kezét a klubbrol?
  Mennyivel van több reklam értéke egy összetákolt gnóm Borsod2 csapatnak mint a Honvednak? Habár kizárt dolog, hogy ez az egész erről szólnak.
  Undorító ez már így!

 • dan1ka

  Üdv! Akinek volt jegye a meccsre és nem dobta ki , az megtenné, hogy bescanneli nekem és elküldi a következő email címre? danid2ownz@gmail.com
  Nagyon hálás lennék az illetőnek!

 • 58914020 .

  Sziasztok!

  Ti nem gondolkodtatok azon, hogy szándékosan közvetítették a Mezőkövesd – Gyirmót gigantikus űrharcot egy Újpest – Honvéd helyett??

  Kezd sok lenni ez a fajta politikai hátszél, lassan olyan, mint a Chauceschu – érában…

  • Granero

   Ó a közvetítés csak hab a tortán (lásd még stadion építés, TAO ‘támogatás’ stb.)

   • 58914020 .

    Srácok,

    szerintem ezt nem szabad ennyiben hagynunk!

    Kellene szervezni effajta mindenféle “fair-playt” nélkülöző, egyoldalú “sporttámogatás” ellen egy megmozdulást az MLSZ székház előtt.

    Ne felejtsétek, az elmúlt két-három évben még az addigiakhoz képest is esett a klub népszerűsége, látogatottsága.

    Ha így folytatódik, két-három év múlva ennek a klubnak semmi esélye nem lesz a talpraállásra. Ráadásul, még az sem biztos, hogy megépül a stadion.

    Nem szabadna ezt ennyiben hagyni.

 • maroscup

  Nem is értem a köztévét…kifizet egy rakás pénzt, hogy ne közvetítsék a meccseket? REMEK!

  de az MLSZ is megér egy misét…
  ugye az van, hogy nem minden klub részesül egyformán a TV-s pénzekből, pont amiatt, mert nem közvetítik. De ez így nem is igaz!
  Hiszen ismétlik délelőttönként :D