“A mediaklikk képtelen megmondani előre, hogy milyen meccset közvetít” bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. Tavaly láthatták volna, hogy a kevés közvetítés nem egyenlő a nézőszám emelkedésével! Így viszont rengeteg vidéki nézőt megfosztanak attól, hogy kedvenc csapatuk (illetve más rangadókat) meccseit láthassák (mindent a nézőkért!). Kénytelenek leszünk angol, spanyol, olasz, vagy német meccseket nézni.

 2. Valahogy kezd elegem lenni a BAZ megyei csapatokban.http://www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-i/247-mezokovesd/92696-atlagfeletti-nezoszam-a-cel-az-ujoncnal-uj-szponzor-is-erkezett

  A Dvtk elvitte a VW- t tőlünk mint szponzort. Most pedig a Cronus sincs már a támogatóink között, mert a hatalmas futball hagyományokkal biró Mezőkövesd főszponzora lett. Nem tudom, hogy ez most a Honvéd tudatos kinyírásának -e az egyik eleme. Kevesebb támogatás az Akadémiának, utánpótlás központnál meg egy kapavágás sem történt, a Stadionból kizárt, hogy valaha lesz valami és még a meglevő szerény szponzori állományt is máshová irányítják. Szijjártó sza@ik az egészbe vagy megmondták neki, hogy vegye le a kezét a klubbrol?
  Mennyivel van több reklam értéke egy összetákolt gnóm Borsod2 csapatnak mint a Honvednak? Habár kizárt dolog, hogy ez az egész erről szólnak.
  Undorító ez már így!

  1. hát én személy szerint remélem is, hogy Szijjártó levette a kezét a klubbról, vagyis inkább hogy rá se tette. Inkább ne legyen új stadionunk, ha ez lenne az ára.

   1. Ha ez így megy klubunk sem lesz…….
    Ne tegye rá a kezét Szijjártó, de pár szponzort ide hozhatna, nem akarok én sem Tállait, Kubatovot, Sesztákot .

 3. Üdv! Akinek volt jegye a meccsre és nem dobta ki , az megtenné, hogy bescanneli nekem és elküldi a következő email címre? danid2ownz@gmail.com
  Nagyon hálás lennék az illetőnek!

 4. Ó a közvetítés csak hab a tortán (lásd még stadion építés, TAO ‘támogatás’ stb.)

 5. Nem is értem a köztévét…kifizet egy rakás pénzt, hogy ne közvetítsék a meccseket? REMEK!

  de az MLSZ is megér egy misét…
  ugye az van, hogy nem minden klub részesül egyformán a TV-s pénzekből, pont amiatt, mert nem közvetítik. De ez így nem is igaz!
  Hiszen ismétlik délelőttönként :D

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.