Napikispest 2016.08.31.

 • játékoskeringő // Bár Hemibá azt mondta minap, hogy Lanzával lezárultak az átigazolások, a Nemzeti Sport mégis erőlteti, hogy Zsótér Donát nálunk köthet ki. Mondjuk nem lenne rossz, ügyes a srác, aztán a fene tudja.
 • Vernes Rikárdó // Ugyanebben a cikkben azt is írják, hogy Vernes Pakson köthet ki.
  • sőt // A csakfoci szerint Balázs Zsolt jöhet Vernes helyett cserébe.
  • állítólag // Balázst már többen is látták a Bozsikban.
  • FUNFACT // Balázs nagyapja Aradszky László táncdalénekes, és gyakorló fradista.
 • amúgy // egészen meglepő minőségi, és valószínűleg pénzbe kerülő focista jelent meg az NB I-ben az utóbbi napokban. Valahol megnyílt egy pénzcsap?
 • TAO // Hemingway nyilván megvolt a Digisporton, azonban elsiklottunk afelett, hogy van benne egy félmondat, amire felkaptam a fejem: a TAO-t az állam adja, tehát nem a cégek (kb. 8:00-tól). Hoppá, az állambácsi eddig nem ezt kommunikálta.

“Napikispest 2016.08.31.” bejegyzéshez 49 hozzászólás

 1. Vernes Richárdnak sok sikert kívánunk további pályafutásához.

  1. Úgy látszik akkor a Paks lesz a kisKispest a jövőben :)
   (Szabi, Bajner, Jelena)
   Zsótérnak örülnék, ha nem lett volna ez az Újpesti kanyar, amolyan, ha nincs ló jó a szamár is fílingje van már így nekem :(

 2. Zsótér gondolom Gazdit vagy Kosztát túrná ki attól függően,hogy Lanza csatár vagy szervező lesz

  1. Annyiban nem lenne rossz, hogy baromira gyors, és most Koszta és Gazdi szinte be van betonozva a kezdőbe, nem nagyon tudunk variálni miattuk.

   1. ok, hogy gyors, de focizni hozzuk, nem futónak… :) nem látom, hogy mivel jobb, mint a Proszi, Filip, Koszta 3as

  2. az baxna be, ha ilyen Donátok’ kerülnének a Honvéd kezdőbe…nemár

 3. Jézusom, csak nem támadó focit fogunk játszani? Már nagyon vártam. Kit érdekelnek a béna védők.

 4. Nagy vigéc az öreg,ha mégis igaz most még a végén hoz játékost,játékosokat Zsótér,Balázs !
  Igaz, mondta még pár hete,hogy még lehetséges egy-két fiatal cseréje.

 5. Balázsért két éve még ölni tudtam volna, a tavalyi szezonja viszont csapnivaló lett. Remélem nálunk újra megtalálja a formáját. Nem rossz ötlet ez a csere a két tulajtól, talán a környezetváltozás jót tesz Balázsnak és Rikardónak is.

  1. nekem is tetszik a játéka… dinamikus, elég jól cselez és összjátékban is értelmesebb, mint pl. Filip

    1. na ja….! mennyivel jobban mutatna Honvéd mezben, mint a felcsúti gyerek…

 6. Hát nem tudjuk, hogy ezek az igazolások mennyire valósak, mert ugye a hiteles hírforrásunk már napok óta elérhetetlen. :( Tudtok róla valamit?

 7. jelenleg 9 csatárunk van a keretben, Balázs nélkül… kicsit soknak érzem…ha csak a mennyiség nem megy át minőségbe, de ez már Marxnál sem jött be

  1. nem csodálkoznék, ha pl. Bobál Geri megint vhol máshol kötne ki.. Himihumi sem említette a csatárok között egyik nap

 8. Sajnos a realitás az hogy Zsótér SOKKAL jobb futballista Prosszernél,Holendernél,Bobál Gerinél, stb. Baromi gyors, jól cselez, jól lő.Jópár NB1-es csapatba beférne a kezdőbe. Örülök ha jön, még ha kölcsönbe is.Sokan nem értik miért jön : Azért mer a fiatal-szabály miatt folyamatosan csak Gazdit és Kosztát tudtuk volna játszatni.Sérülés,formahyatlás esetén nem tudtunk volna variálni. Más kérdés hogy a nagy akadémiánkról 1996-os születésű minőségi játékost nem sikerült kinevelni….
  Balázs is szintén jó igazolás.Évekig iszonyat gólerős volt.az elmúlt évben újra kellett építeni (Ilyenek a magyar játékosok : 2 szezon után fél-1 év újraépítés szükséges!)
  Ha nem nyeli el a pesti éjszaka mint anno Daudot akkor akár jöhetne megvásárlási opcióval is…
  Vernes nyugodtan mehet a Paksba. Lehet hogy ablszerencs,de lehet hogy nem de : amióta Szabi véd ott azóta hanytlik a Paks és nem stabilak hátul.
  Illetve a fiatal futballprostituált Jelena, akiért itt sokan kést rántottak volna az Öregre hogy elengedte, az 5 meccs alatt kapott eddig 40 percet, és nemhogy gólja nincs, de helyzetbe sem tudott kerülni.
  EL kell ismerni : szépen alakul a keretünk !! Több mint reményteljes !

 9. TAO – társasági adóról és osztalékadóról. mivel ezt az álllamkasszába kellene befizetni, csak engedményként a cégek annak adják “akinek akarják”, ezért ez állami pénz! Ez már az elején is világos volt, Hemi ezzel semmi újat nem mondott!

   1. azt se mondjuk ki, hogy minden reggel szarunk egy nagyot, pedig de…

    1. Én sajnos nem szoktam minden reggel… Tessék, kimondtam… :)

  1. Hemi semmi újat nem mondott. Valóban ez a tény. Ha az állam lemond egy bevételről akkor azt valójában ő adja…
   Nem rossz dolog ez hiszen pályák, uszodák, sportcsarnokok épülnek belőle. Hallani azonban olyat is – ez lehet rosszindulatú pletyka is – hogy illik visszaosztani is belőle. Mondjuk ezt csak a kicsiknél vagy a nagyon-nagyoknál lehet sztm. megcsinálni.

  2. Hát, futballközeli ember szájából talán először hallom ezt a kijelentést. Mármint, hogy a TAO állami pénz egyértelműen.

   1. Mitől lenne állami pénz, ez is a mi pénzünk, csak az állam szórja el úri jókedvében.
    Államnak nincs semmije, csak idióta sunyi politikusai. A WC papír minőségjavulását is minimum egy államtitkár jelenti be, és taglalja másfél órát a TV-ben.
    Hazánkban egyetlen költségviselő réteg van, mi dolgozó emberek.

 10. Nem jár valaki az edzésekre ??? Kiváncsi vagyok,hogy Dark edz-e már a többiekkel,hogy mozog ???
  Mikorra jön rendbe Eppel és mi van vele,mi a sérülése ????

  1. A Fácséra ma föltettek pár fotót az edzésről, azokon nem láttam

 11. Csak engem zavar Zsótér újpesti mivoltja? Hogy csak addig adják kölcsön, míg nem szerepelhet náluk? Utálom a lilákat, nem tudok függetleníteni.

  1. Szerintem nincs ezzel baj.
   1. A padunk szerintem elég rövid. Szükség van azonnali beugrásra képes emberekre, egy sérülés vagy eltiltási hullám esetére.
   2. Amíg nálunk van, addig sem ellenünk focizik. Márpedig Zsótér az a kategória, aki tud kellemetlenségeket okozni. :)

  1. Engem nem zavar a sok csatár. Rohamozzunk csak 11 emberrel.
   Na jó a kapus csak szögletnél jöhetne előre.

  2. U21-s játékos. Vagyis ez inkább szerintem a NB3-s csapatnak lesz erősítés. :)

 12. Én örülök ennek a kölcsönadásnak. Egyrészt Daruval ismerik egymást, lehet jó csatárteljesítményt fog nyújtani.. Másrészt, ha itt sem tud kibontakozni, akkor az egy jó jel a jővőre nézve. Harmadrészt pedig mivel kölcsönbe megy, így ha magára talál remélhetőleg ha visszajön, akkor már itt is jól teljesít. Hozzáteszem Eppel-Lanza-Vernes-Koszta négyestől nem sok esélye van most Bobálnak stabil emberré válni nálunk.

   1. Tök mindegy…jött helyette Balázs, aki szintén rutinosabb nála :)

   1. Így már azért kicsit más a leányzó fekvése…ha beindul, mint Daru, akkor viszi a ZTE, ha ott sem alkot semmi maradandót, akkor jön vissza….nem túl biztató.

 13. Nincs azzal gond, ha valaki Felcsút nevelés, nem ők tehetnek róla, hogy létezik a torzszülött “PAFC”. Az már inkább kínos, hogy előttünk aláírt Újpestre, ahonnan viszont el kellett jönnie, mert a Nemzetközi Sportdöntő bíróság azokat kizárta az átigazolásokból (by wiki). Na nem baj, majd az első edzésen jól felkérdezzük. (Ez vicc vót.)

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.