Sajnos igaza lett az MLSZ/MTVA kombójának, mert

ahonnan meccset közvetítettek, ott negatív nézőrekord született (adatok via NSO):

 • 5198 // FTC – DVSC 3-1 @ TV 
 • 3500 // Újpest – Videoton 3-4
 • 2950 // Diósgyőr – Mezőkövesd 1-1
 • 2136 // Haladás – Vasas 1-0
 • 1465 // Kispest – MTK 5-0
 • 623 // Paks – Gyirmót 0-0 @ TV

A tapasztalat? Vagy még kevesebb meccset kéne adni, vagy csak a Paksot és az MTK-t, nekik aztán édesmindegy, ha tovább zuhan a közönségük, de legalább ne basszunk ki ilyen látványosan az amúgy teltházgyanús Groupamával.

Az pedig totális mellékszál, hogy a Paks-Gyirmót már előzetesen is a forduló legérdektelenebb meccsének tűnt, szóval teljesen jogos volt pont azt kiválasztani a Fradika mellé.

“Sajnos igaza lett az MLSZ/MTVA kombójának, mert” bejegyzéshez 8 hozzászólás

 1. A nagy stadionépites lázban feltenném a kérdést, hogy mennyi is egy adott stadion ( groupama, debrecen, stb. ) havi fenntartási költsége? Mert ezek ugye egyértelmű adatok. Viz, gáz, villany, személyzet munkabére.
  Kíváncsi lennék hogy a jegybevétel vajon fedezi-e legalább a FELÉT, a kiadásoknak?

  1. Ha minden igaz a zöldeknek egy Ft-jukba sem kerül a stadion. Fix pénzt kapnak a Legarde-tól, vagy hogy hívják őket, de cserébe övék a jegybevétel, bérletek, médiafelületek értékesítésének a bevétele. ?

   Lokinál is van valami üzemeltető, az vmi debreceni cég vagy önkormányzattal közösen, passz.

   Ám grat a csapatnak, ilyen sima meccs nem is tudom mikor volt utoljára.

   Külön grat Nagy Gerinek, Prossernek a jó visszatéréshez.

   1. A fagyi megoldotta, Debrecenben viszont az onkormi azert szallt be mert videken senki sem vallal stadion uzemeltetest (nem veletlenul). Gondolom igy mar nem is olyan nagy orom az uj stadion, foleg, hogy a 20% kihasznaltsag nem csak gazdasagilag szopo hanem nagyon lehangolo is (finoman szolva).

  2. A régi stadionoknak is van fenntartási költsége. Nem tudom, hogy egy újnak kevesebb vagy több, de normál esetben több bevételt hozhat.

 2. Gyerekek akkor most eppel mi van? Kabunguval mi van? Rossi azt nyilatkozta kellemes gondja van 3 csatár a pályán 3 a kispadon 1 a nézötéren. Akkor most eppel van a néző téren vagy ki? Kabungu? Miért van akkor eppel a nézőtéren? Vagy olyan jól állunk támadolag hogy majd a loki ellen a kezdöben lesz vagy valami sértödés volt az utolso percekben jött csatárok mögött.

  1. Eppel Marci sérült, Dark pedig még nem kapta meg a sportorvosi engedélyt!
   Ennyi, semmi több!:)

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.