“Mondjuk nekem kicsit hiányzik Filipinnyó Kaposvárról, de attól még el tudtam nézni ezt a videót” bejegyzéshez 17 hozzászólás

 1. Azért érdekes, hogy a legtöbb szólógólt 2000 előtti időszakból pakolták fel…most vagy ennyire romlott a színvonal és az egyéni teljesítmények, vagy nem volt elég alapos a lista összeállítója :)

 2. Váczira mindenki úgy emlékszik, mint “ős vasasos”, de ő is megfordult nálunk. A tíz kiválasztott gólból öt szerzője nálunk is játszott. Amúgy, ez a lista nagyon szubjektív, nekem beugrik a régmúltból Csehi Tibi Vácon lőtt szólógólja (az itteni tíz bármelyikét veri), sőt emlékeim szerint Sallói is lőtt egy/kettő szólógólt a Csepel 8:1-es kiütésekor.

  1. persze, hogy szubjektív, egy magán csatorna csinálta önszorgalomból, más is készíthet hasonlót, esetleg már Honvédos gólokkal ;)

 3. Asszem ez volt az a pillanat,amikor a remenyteljes jovonk elkezdodott!A csapat,ahonnan az elso fecskek jottek.

  1. A Fáy utcában:
   5000 fős stadion – 7.5 milliárdból.

   Kispesten:
   8000 fős stadion – 5 milliárdból.

   Biztos bennem van a hiba, hogy nem értem a racionális aránypárt ebben…..

   1. Igen mert nálunk a “főépületet” meg akarják tartani. (Ha addig nem döl össze) Hinnék benne ha már elkezdödött volna az up központ építése…..akkor azt mondom hihető mert azt meg kell várni….de jelen állás szerint fontosabbak mindenféle porfészkek mint egy legendás klub. Halálra vagyunk itélve, kár szépíteni.

    1. “Nehéz minden követelménynek, kívánságnak megfelelni, amikor stadiont tervezünk, és a mi új stadionunk, melynek tervei már készen állnak, szintén egy nagy kaland lesz.” Legfrissebb ídézet Gyuribától, stadion ügyben.

    2. Hát igen ez az egész ott kezd hibázni, hogy ezt a up. centrumot sem akarják csinálni az Istennek sem….de még akkor sem biztos..

    3. Új tervek vannak??
     Az utolsóban szó sem volt a főépület megmaradásáról…. abban a stadion nem is ezen a helyen marad, kissé elforgatva a telek közepén lenne. Ettől újabb elképzelésről én nem tudok.

     1. Lehet hülyeséget mondtam …de én több helyen is azt olvastam (igaz nem mostanában) hogy a főépületet felújítják. Ha ledózerolják és nullárol kezdik akkor tényleg markáns az árkülönbség más épülő stadionhoz képest, de én már semmin nem csodálkozom a kormány “Kispestpolitikájában” . Puskás életművet ami gyakorlatilag a Honvédot jelenti kiemelték és bár piaci alapon működtetve de profi brandként üzemeltetik addig a Honvédot-Kispestet hátra hagyva hagyják pusztulni.

  1. A legújabb blogjaban az Öreg is kitért erre a visszásságra, habár Ő nem az FB tagokat, hanem az MLSZ elnökségi tagokat teszi felelőssé! Ez a mondat különösen tetszett!

   “Tudom, hogy nem feltétlenül kell a labdarúgáshoz vagy a labdarúgó közeghez érteni valakinek ahhoz, hogy az MLSZ elnökségének tagja legyen, de azért nem ártana, ha páran különbséget tudnának tenni a kapufa és a karácsonyfa között. ”
   😆

  2. Most öszintén csodálkozol? És igazából van is egy összeesküvés elméletem….ugye a fradinál a vénaszkenner, meg egyéb okok miatt a szurkolók nagy része elfordult a Klubtól. A nagy slunggal épített stadion kihasználatlan.
   Erre itt van a Kispest, aki még mindig a régi stadionjában van, papíron gyengébb kerettel mint bármelyik narancsos csapat, de a szurkolók meg a vezetőség “egymásra” talált, így egy laikus (is) szívesebben jár Kispest meccsre, mert jó a hangulat, és egyre többen járnak ki a meccsekre, ami a Csapat teljesítményén is látszódik.
   Hogyan lehet ezt a harmóniát felrúgni? Két dologgal…egyrészt hogy egy másodosztályú csapatnak is hamarabb lesz új vagy felújított stadionja, mint a Kispestnek…ezzel frankón meg lehet osztani a szurkolókat…ha esetleg a hangulat és a Csapat teljesítménye felülírja ezt a problémát, akkor jöhet az büntetésekkel történő beékelődés a Klub és a Szurkolói közé…ha minden meccsen találnak valamilyen szurkolói fegyelmezetlenséget, amivel több százezres büntit lehet odavágni, előbb-utóbb szankciókra fogja kényszeríteni a Klubot…a szurkolók szankcionálása (drágább jegy, határozottabb rendezői fellépés, kitiltás, megalázó nyilatkozatok) simán éket tud verni a jó kapcsolatba, ami kihatással lehet a Csapat teljesítményére….szóval valahogy így látom a Fegyelmi Bizottság működését….a futball mindig is fokozott indulatokat váltott ki a szurkolókból…ezt képtelenség nullára redukálni, innentől kezdve egy Klub simán ki van szolgáltatva egy-egy ilyen ámokfutás szerű büntetés cunaminak…én igazából ezt valahogy úgy szabályoznám, hogy csak akkor lehetne büntetést eszközölni egy-egy szurkolói (csoport) bekiabalásáért, ha a trágárság célpontja ezt a FB-nél írásba jelzi…tehát ha egy partjelzőt hülye kurváznak, és ő ezt jelenti, hogy rosszul érintette, akkor mehet a bünti…vagy ha egy Klub nehezményezi, hogy az ellenfél szurkolói mondjuk lecsalózta őket (amit bizonyítani is tudnak), akkor jelezze az FB felé és utána mehet a szankcionálás…de ne már a FB döntse el, hogy 5-10 ember 20 mp-s buzizása ez sértette a közerkölcsöt…és más csapatnál meg egy egész szektoros hülye kurvázás teljesen rendben van…valahogy ezt kéne rendbe tenni.

  3. Teljesen igazuk van.

   Kurva szar, de egy bizonyos életkorban rájössz, hogy vannak dolgok, amik soha nem változnak, toporzékolhatsz, vagy a fejed tetejére is állhatsz, akkor sem:
   1: az emberek nem fognak többet gondolkodni (a funkcionális analfabetizmus csak nő),
   2: rossz kormány helyett mindig minimum ugyanolyan rossz fog jönni (mitől is jönne jobb, lásd az 1. pontot)
   3: legyen fasizmus, kommunizmus, kapitalizmus, feudalizmus, a Fardival mindig kivételezni fognak.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.