Napikispest 2017.01.12.

 • Deák István // egy mosonmagyaróvári védő nevét dobta be a kisalföld.hu.
 • Nyilatkoztam a rangado.hu-nak az átigazolásokról. Terjedelmi okokból tisztességgel megvágták, de a gondolatvilág azért remélem átjön belőle.
 • Blogolt az Öreg // további részletek a szokott helyen.
 • Kemenes Szabi // a Reggeli Startban rólunk is beszélt. Diplomatikus, mint mindig.
 • Ikenne-King // hosszabbított 2018 nyaráig.

Mindenki nyugodjon meg, Belekben, a török edzőtáborban lesz HAJSZÁRÍTÓ minden szobában! És műhöld is!

Bónusz // még a nyáron megegyeztünk egy kameruni akadémiával, onnan jövő héten érkezik két játékos az NB III-as csapatunkhoz.

“Napikispest 2017.01.12.” bejegyzéshez 48 hozzászólás

 1. jól beszéltél Hanta…! :) bár ezt a mondatot nagyon diplomatikusnak érzem : “Azonban az is látszik, hogy Rossinak általában igaza volt.”… általában igen, de évekig képtelen volt elfogadni, hogy Boti a legjobbunk bal védőbe és sajnos Danit is iszonyat bénán kezelte :/ ettől persze suttyó még nem kéne, hogy ott kössön ki, ahol… de a lényeg, hogy Rossi iszonyat önfejű és a tények sem mindig zavarják…kíváncsi vagyok Laczkó szerelme hogy alakít!
  és persze ennek is hogy van pofája idejönni, mikor nemrég átqrta a tulajt… :) ja mennyei…

  1. kérdés, mennyire volt szava anno Cordella idejében.. volt az a téli felkészülés, amikor Prosser valami pazar formában játszott, aztán a padon jegeltette, vissza is esett.. Daru dettó, vagy amikor Botkát elküldték

   1. ne is mondd…(nem lehet véletlen, hogy a 2 mellőzött lépett le) Daru helyett meg ezt szerencsétlen Kabangut istápoljuk lassan 2 éve… szabó művek.

    1. Kabangu nem a másodedzőnk? Annyit hallok felőle, biztos komoly posztja van a csapatnál.

  2. sokkal kevesebb időt kapott, mint pl. Filip és sokkal többet tett hozzá az őszhöz…Vasas elleni szöglet, Hali elleni gól fél fordulatból…MTk ellen…és mindig látványosan javult a támadófocink, amikor pályán volt… ha szerinted ezt jól kezelte Rossi, akkor nemtom… :)

   1. számomra inkább úgy jött le, hogy amikor kezdett, akkor könnyen beleszürkült a mezőnybe, és nem tett hozzá annyit a játékhoz taktikailag (pl. védekezésben, csapatjátékban). Viszont amikor kellett a gól, akkor a fáradt védők ellen nagyon hasznosan tudott játszani. Ha így vesszük, akkor jól kezelte Rossi.

    1. van benne vmi, de szerintem a lényeg ott volt, hogy nem volt ez átbeszélve köztük, nem tűnt 1 tudatos edzői húzásnak, inkább 1 olyan esetleges : nem tudok már nagyon mit tenni, jöjjön Dani…
     de abban igazad van, hogy kezdőként néha besült.
     csak -könyörgöm- Filip komplett szezonokat alszik át közben…

 2. Tujvel – Baráth,Tandia, Bobál, Laczkó- Gazdag, Nagy, Kamber (Hidi)- Koszta (Holender),Eppel, Lanza

  1JÓ kapus (Gróf)-Lovrics(Baráth), Bobál, Baráth(Laczkó)- King (Hidi), Gazdag, Nagy, Kamber (Hidi)- Koszta(Holender),Eppel, Lanza

  Tujvel és Tandia nem csak nevesítve értendő, inkább 1 szint, amire -szerintem- szükségünk volna…

 3. És mi van Hajdúval,róla nem mondtak semmit ??? Próbajátékon van,elcseréltük …..
  Nem nagyon mondott semmit sem Rossi a középső védő igazolásáról ???

  1. Törökországba nem visszük, gondolom megpróbáljuk lepasszolni a Paksnak.

 4. gyümölcsök vazzeee… vigyetek szárazkolbászt!
  na… mégis csak kell belsővédő…micsoda fordulat.
  még pár 7 és kapus is kell. :)

 5. Szabiról pár szó : Egész ősszel figyelemmel kisértem a Paksban.Az alapozás után ki volt gyúrva és az első két bajnoki meccsen ezer fokon égett.Utána megunta…Nem jött ki labdákra, nem volt hajlandó vetődni.Sok gólt kaptak róla.
  ezekután idény végén lehozta az NSO hogy ő lett az ősz kapusa :))) Nem tudtam hogy sírjak vagy nevessek hogy a haverok a médiában már megint besegítettek neki :)
  Aztán Csertői elzavarta….ő nem vak….
  Szabi kommunikációja viszont elsőrangú ! Már rég valamelyik sporttévében kéne lennie a sok nyökögő-makogó beszélninemtudó volt-futballista helyett. Kapusnak csapnivaló….
  Még egy gondolat : Ha Rossi megint elmegy szabira majd 1-1,5 évre addig Csertőit el tudnám képzelni a padon…

 6. Prosserel kapcsolatban talán még annyit valahol azt nyilatkozta hogy már egy éve is menni akart gondolom ez össze füghet a kevés játék percel épp eszű edző azt játszatja aki ott akar maradni. Semmit nem tudunk arról mi folyik valójában az edzéseken vagy egyáltalán a klubon belűl. Lehet rossit bántani de az eredmények róla szólnak és a döntései eddig őt igazolják. De majd ha bajnok és kupa győztesek leszünk akkor ez már mindenkit hidegen fog haggyni.

   1. Tényleg !! Akkor nem vele szerzett bronzot ki tudja hány év után a csapatod nem ő tartotta bent a csapatott amikor télen még szarban voltunk ?Most is nem vele vagyunk dobogón a bajnoki címért esélyesen ? Olyan csapatunk van hogy bárki játékát képes lefolytani az nb1 ben és ezt csak neki lehet köszöni. Ha az eredmények nem róla szólnak akkor nevezd meg az edzőt aki ezt megcsinálná egy szinte alap büdzsés csapatból. Ja és az nb1 ben minden csapat és a vezetőik elismerik mert egy szar edző.

    1. Aki jobot játszatja évekig,kemenest védeti évekig, kis mancinit játszatja, és 1-0 ás vezetésnél hevesen integet a csapatnak hogy áljanak vissza támadás helyett……..ne haragudj de az nem lehet jobb közepesnél.
     Természetesen vannak a szakmában akik udvariasságbol dicsérik……de érdemes a sorok között olvasni már akinek megy!

 7. Azért így is lehet: “Nagyon sokat köszönhetek a Honvédnak, hiszen itt kaptam meg a foci alapjait, a kispestiek indították el focis pályafutásomat, ezért mindig hálás leszek nekik, ezúton is köszönöm a segítséget és a támogatást.” Schön Szabolcs nyilatkozata

 8. Szerintem örüljünk, hogy megosztva a tabella élén állunk. Bízzunk a fiúkban, és a mesterben.
  Az utóbb idők igazolásai, azért bőven +.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.