Napikispest 2017.01.20.

Nyilván átbeszéltétek már, csak nem volt időm kitenni, viszont a szerkiben bent volt, így letudtam egy kis penzumként főállásban, szóval itt van most a Nagy Kínai Pletyka:

BuDáPeSzű FángJű néven újulhat meg a kínai Budapest Honvéd

 • ezért jó, hogy politikusok visznek klubokat // ha nem tetszik az MLSZ szabályozása, akkor írjuk át a sporttörvényt. Olyan fel sem merülhet, hogy valami egyezségre jussanak a klubok, végülis csak belőlük áll az MLSZ, ami egy önigazgató szerv a saját definíciója szerint. (Kubatovról a csakfocin olvashatsz részletesebben, itt csak hőbörgök.)

Ajánlom az alaphírhez az egyik kedvenc kínai slágerem, ami fogalmam sincs miről szól, de attól még erősen szuggesztív:

“Napikispest 2017.01.20.” bejegyzéshez 23 hozzászólás

 1. Nem lennék meglepve ha ez miatt nem épült idáig az utánpótlás központ. Nem akar több pénzt beletenni a Boss. Így is ugyan az az értéke ha építési engedélyek megvannak már. Kivitelezést meg rábízná az esetleges vevőre.

  1. végre egy egészséges konteo :) már hiányzott.
   lehet, a kínai finanszírozású budapest-zágráb vasútvonalba tolják bele a költségeit (mint a bibó koleszét az úszó vébébe), úgyis a vágányokhoz közel van :)

   1. Ez is egy annyira egészséges eszmefuttatás mint mindenki másé. Nem mondtam hogy inni kell szavaimat!

  2. Pont azért épül (ahogy a stadionok is), mert óriási biznisz a kivitelezőknek

 2. Ni hao! Ha a kínaiak ajándékba hozzák Benjamint és Diegot akkor részemről őké.

 3. Akkor most már ez a mennyei csoda dal lesz a honvéd induló? Én már sokk mindent eltudok képzelni csak legyünk nagyon jók

 4. Egy kis magyarázatra szorúlna a Medgyes elleni felkészülési,ami két hete lett meghírdetve,és ahol Proszi és Botka szerezte a gólokat.Jöhetnek a bolgárok!

   1. Azt írja a lap, hogy Ő már szögre akasztotta a csukát… lehet a hotelben dolgozik, így találtunk rá? :-)

  1. Az az érdekes, hogy a reggeli Sport Vladimir Jevticet írt, ilyen nevű játékosról pedig sem a transfermarkt, sem más labdarúgással foglalkozó oldal nem tud…

 5. Mondhat barki barmit,az en velemenyem az,h Prossert sokkal nehezebb lesz potolni,mint Botkat,az o goljai meg a lenduletes jateka fokent cserekent beallva meg nagyon fognak hianyozni.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.