Zsótér, Kassai, Dark feat. KC & The Sunshine Band

Ha három kulcspillanatba akarjuk sűríteni az újpesti 1-1-et, akkor egyértelmű, hogy Zsótér gólját, Kassai hülyeségét és Dark bénázását kell kiemelnünk.

Ha pedig nem kulcsillanatokról beszélünk, akkor kopaszozni kéne, mert valahogy nem akart működni a játékunk, iszonyat beszariak lettünk a második félidőre. Pedig nem rossz ez az erőltetett 5-3-2, megadja a nyugalmat a kivárós focinkhoz. Csak nem kéne ennyire szétesni.

Zsótér beb*szta, 0-1

Kispest GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & Share this Kispest GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Lanzát felvágják, 0-2 0-1

Kispest GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & Share this Kispest GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Dark luftot rúg, 1-1

Dark GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & Share this Dark GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Magunkat szórakoztattuk

Eppel, Eppel, Lanza, Eppel;
Lanza, Lanza, Eppel, Lanza.

– és hasonló, teljesen összevissza rotációban szólt az első félidő végén úgy negyedórát a KC & The Sunshine Band diszkóklasszikusának, a Give It Up-jából egy elég rövid áttétellel elindított yayakolózás.

A dalmóka ott vesz egy újabb kanyart, hogy az egész persze a 2 Unlimited No Limitjére ment (a yayakolózás eredetire ugyebár), de néhány tíz méter és pár sör gyönyörűen képes egy egészen más síkon szórakoztatni.

Lehet, kiröhögnek most a mindenféle ismerőseim, de basszus, tele az Üllői, a Hungária és felcsúti stadion vendégszektora velünk, majd Újpesten is megjelenünk vagy 6-700-an, gondoltuk volna ezt néhány hónapja?

Most valahogy kib*b*szott-k*rvajó kispesti szurkolónak lenni (mindig az), tessék kipróbálni, nem zavarunk haza senkit, aztán ha megtetszik, lehet jönni jövő héten is, meg utána, és utána, és utána, és mindig.

Rég volt ennyire felszabadult érzés meccsre járni, végre nem a lábunk visz ki megszokásból. Nyugodtan kijelenthetjük, ma az NB I-ben a miénk a legjobb tábor, velünk a legszórakoztatóbb egy idegenbeli meccs. Ha máshonnan nem, a tévéből ki kellett derüljön.

 • Pingback: Zsótér, Kassai, Dark feat. KC & The Sunshine Band | Zongoracipelő()

 • santiago

  Nem inkabb errol volt a Lanza/Eppel?
  https://youtu.be/Hsbg9NiMRzk

  • nyilván, de úgy nem vicces néhány sör után :)
   (de persze pontosítom)

 • Charro

  a tévé előtt tízből ötször az “újpesti cigányok, b.sszátok az anyátok” rigmus jött át (lehet azért, mert annak betonbiztosan tudja mindenki a szövegét), azért az nem az a közönségcsalogató dolog. 😊

  • Zoltán Ujfaludi

   Szerintem meg nem. Volt az is, de elenyésző, ugyanis végig ment az igazi szuper szurkolás, úgyhogy hatalmas respekt a kispesti fanatikusoknak, ezúttal nélkülem.

 • manomano

  nem kéne dark-ra kihegyezni a gólt, 9en álltunk ott 4 újpestire…mégis volt ideje sz@rul átvenni és berúgni a dózsásnak…
  mellesleg nálam ez a gól les (a kapusunk előtt 20 centire fetreng az ellenfél a gólpassz idején akadályozva a kijövetelben)

  • Gabesz

   Nem bizony,miért volt az ötösön belül két lila úgy hogy senki nem volt rajta.Hol voltak a védők ????

 • Pingback: Puskás óta Kassai az első magyar, aki fontos meccset döntött el a Realnak – Reset.hu()