Úgy látszik nem tolonganak a jelentkezők, hogy Bozsik stadiont építhessenek

Szomorú.

Újabb egy hónapot csaptak az európai közbeszerzési eljárás keretében megtendereztetett Magyarország-Budapest: Stadion építése című projekt Ajánlatok benyújtásának határideje alponthoz.

Eredetileg 02.06-ig lehetett benyújtani a pályázatokat, amit aztán módosítottak 03.14-re, de vagy biztos nem jelentkezett senki (tényleg mindenki elfelejtette, hogy épül egy stadion mifelénk?), vagy csak kevesen, és akkor nincs igazi verseny (hahaha).

A lényeg, hogy a legfrissebben módosított dátum szerint 04.12. az új határidő, ha valaki nagyon szeretne Bozsikot építeni.

“Úgy látszik nem tolonganak a jelentkezők, hogy Bozsik stadiont építhessenek” bejegyzéshez 12 hozzászólás

 1. nem hajt senkit a tatar. amig nincs kesz az akademia, addig ugysem nyulnak hozza, közben lesz egy valasztas is. nem szeretnem, hogy a valasztasok utan ott alljunk egy lerombolt stadionnal es egy bukott fidesz kormannyal (bar erre az ellenzek kretenseget nezve keves az esely)….nem hiszem, hogy a kormanyvaltas eseten barki kap stadion az elkövetkezö 20 evben….

 2. Kispestre nem akarnak stadiont…..minket gyűlöl orbán.
  Az akadémiát megépítik az jó lesz még a fradinak, mtk-nak ha megszününk.

 3. Közbeszerzéshez legalább kettő jelenetkező szükségeltetik… Phárosz biztos beadta…

  1. Ha le van zsírozva sztm. ezt nagyon egyszerűen megoldják… Időhúzásra gyanakszom….

 4. Érdekes a Vasas-nál nem volt ilyen probléma, pedig még tisztességes terveik sem voltak- vannak. Mikor megtudták, hogy a milyenk nagyobbra van tervezve, felvoltak háborodva és szaladtak Orbánhoz, aki rá bólintott és újra tervezték vagy épp tervezik nekik. Valami már nem tiszta megint……

  1. Le is nyilatkozták, hogy ők a 2. vagy legalábbis a 3. legnépszerűbb magyar csapat. Egyértelműen ránk célozgattak, azóta utálom őket.
   38. év alatt vidéken nem találkoztam savas szurkerrel…

   1. Én Borsodi vagyok, de még én sem. A gyárban ahol dolgozom az egyik kollégát “ki neveztük” Vasas szurkolónak, csak viccből, mert egy ember nem volt köztünk Vasasos, hogy legalább azt is képviselje valaki.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.