Holnap idén harmadszor: ‘kövesd!

Amúgy összességében meg negyedszer, mert egyszer már voltak ugye fenn az NB1-ben, mi meg ezáltal vendégként lenn náluk, lett is vereség, asszem arra írtam anno, hogy Matyó Kátyú, egy remek hegyiiváni modorcímadással. És persze ez az “összességében negyedszer” ténylegesen a Zsóryt nézve igazából csak “háromszor”, hisz pár hete épp Diózni voltunk a gyógyvízi arénában, akkor nem a kék-sárga áfium volt az ellen. De mindegy is, eddig akárhányszor mentünk, mindig baj lett belőle. Holnap vajon mi lesz?

Megmondom őszintén, amikor az utolsó meccsekre tippelgettem magamnak pár hete, úgy számoltam, hogy egy vereség sajnos tuti becsúszik, mert a Kispestnek mindig becsúszik, ez van, hát azt az egyet behúztam ide Mezőkövesdre, mert ez a város és pálya olyan nekünk, mint régen a Kecskemét alföldi terpeszkedő arénácskája, azaz: “ott mi sose nyerünk” (Kecsón pl. csak egyszer, de bajnokin soha, csak az MK-ban, mikor Arszenijevicsék valószínűsíthetően épp egy sokgólos Kispest-sikert tettek meg szegény Sisa tréner feje felett). De tényleg soha. 2014 tavaszán Rossival ‘kövesden indultunk meg lefelé, tavaly ősszel meg a visszatért Lanzával ‘kövesden kaptunk ki simán (hogy egyébként utána, minő paradoxon, de meginduljunk fölfelé). Sehogy se néz ez ki jól, nem fekszik nekünk a bükkaljai klíma, vagy nem tudom… Játszhatunk ott bármilyen szerelésben (úgy vélem, lement már az egész szortiment, ’14-ben emlékeim szerint a főmezben nyomattuk, aztán a legutóbbi szeptemberben fehérben, egy hónapja a Diók ellen meg az invincibilis sárgában, de az se segített), nem jön össze semmi.

Ami még jobban nyomaszt, az Lanza 4 sárgája, remélem ezt a kérdést nem amatőrködi el a szakvezetés és a delikvens. Kétségünk ne legyen, ha a talján az utolsó forduló előtt is még ennyivel áll, és addigra a Vidi mellett/mögött/… szóval valahol ott vagyunk, ahol nem akarnak minket látni, akkor tuti repülni fog a lap Lanzának, hogy ne okozzon gebaszt a végén. Hát csöndben javaslok holnap egy jó labdaelrúgást a második félidőben, aztán pihenőt az MTK ellen. Nem mintha az különösen jó dolog lenne, de hát inkább most, mint később. Ha egyáltalán eljutunk odáig, hogy lesz később…?

Update: szemfüles olvasónk jelezte, Zsótér is négynél jár. A helyzet fokozódik!

Iszonyat ideg vagyok, az a helyzet. Ma reggel villamoson jövök befelé munkába, erre leül velem szemben egy ismerős arc. Felnézek a papírjaimból, hát egy régi fiatal kollegám, akit még én vettem fel a főnök távollétében gyakornoknak az első munkahelyemre, 2011-ben, 4 jelentkező közül, ugyanis mikor viccből rákérdeztem, hogy amúgy melyik csapatnak szurkol, mert ez is fontos szempont (kurva vicces arc vagyok, tudom), a srác közölte, hogy “Pesten csak egy igazi klub létezik“, na, mondom magamban, még egy ostoba elitista zöld, kellett nekem kérdeznem, erre a srác folytatja: “a Havannán lakom ugyanis, van még kérdés?“. A budai kékharisnya szociológus kolleganőm, aki mellettem felügyelte korlátozott hatáskörökkel (mögém bekorlátozott, maradjunk ennyiben) a gyakornokkiválasztást, itt már lefordult a székről, hisz nem elég, hogy azt a kispesti proli hülyegyereket bízza meg a főnök a következő gyakornok felvételének eldöntésével, aki szabadidejében tudományos elmélyülés helyett valami hülye Honvédblogot ír, de ráadásul ez a pernahajder még az alapján választ gyakornokot, hogy az milyen szurker, hát skandallum. Na szóval ez a srác köszönt most rám, azóta kinőtte magát, már rég máshol dolgozik, de szakmában maradt, ami nagy szó a geográfusoknál, és persze mi volt az első kérdése: “Na mi a helyzet, Atesz, bajnok lesz a Kispest?” “Ne idegesíts baz+, már négy hete nem alszom…“- nyögtem fel, majd nyomtunk egy jó kis szakmai smalltalkot az Egressy-ig, de ott nekem szállnom kellett lefele. Kicsit fel is lélegeztem, bevallom: nem jó mostanában a Kispestről beszélni, elkap a remegés mindig. De hát ezt már kibeszéltük itt az ideglelős Hanta posztban.

Na, RW, maradj fókuszon, beharang. Kivi leszek, Rossi mit variál a kezdőn a múltkori meglepő húzásai után. Szerintem nem sokat. Vaszke sajnos alátámasztotta cserejátékosságának jogosságát, kezdőként halvány volta Gyirmót ellen, noha továbbra is imádom, ez a helyzet. Geri nagyot küzdött, de meglepne, ha holnap megint kezdene. Lovrics sérüléséről semmit nem tudunk, Hidi pihenését sem indokolták nagyon hírek, én úgy érzem valamiért, hogy Patrik visszatér, Ivan meg nem biztos, de akkor Dávid majd pótol (sőt…). Tehát esélyes egy Gróf – King, Bobál, Kamber Gyuri, Boti, Zsótér – Hidi, Gazdag, Holender – Eppel, Lanza kezdő, esetleg Kosztával Filip helyén, de én most erre saccolnék. De mondom: ez csak RW tipp.

Egy biztos: iszonyat nehéz lesz a holnapi is, az új felvidéki szigorpápa a kispadjukon tiszta lutri, jobban örültem volna még a bunyevác Zdenek Zeman maradásának, de mindegy. Végül is hetek óta, fordulók óta, egész pontosan 29 forduló óta csak nehéz meccseink vannak, miért lenne a holnap másként.

Nem lesz. De míg Hanta ezerrel hashtag-el a “mégXmeccsel”, én is mantrázom a saját gumicsontom, a 2014-es Atletico párhuzammal: bírni fogjuk? Bírnunk kell.

Zárásként pedig kis adalék: a héten a madridi BL-párharcot Öccsel néztük végig kocsmailag, a lefújáskor összetörve álltam fel, mire Tesó így vigasztalt: “hát, nem lesz idén Atleti döntő, de gondolj bele, vajon odaadnánk az ATM BL-győzelméért a következő négy hetet?

NEM! SOHA!

 • Pingback: Holnap idén harmadszor: ‘kövesd! | Zongoracipelő()

 • Andris Koncsol

  Filip jó a balhátvéd poszton, amikor a Gyirmót ellen bejött és nem Zsótér volt a bal bekk hanem előrébb játszott, máris megvolt 2-3 veszélyes helyzet. Szerintem most nem kéne Gazdagot erőltetni. Kellett kis idő mire úgy gondoltam, hogy nem alibizik, de az utóbbi meccseken megint így érzem, lehet hogy rosszul látom, de mintha megszokta volna, hogy úgyis biztos kezdő lesz a kvóta miatt, de szerencsére a Mester is észrevette.

 • A69W

  “budai kékharisnya szociológus kolleganő”
  :) :)
  Ő volt aki Kőbánya drukkernek nevezett?
  Rémlik régről, hogy volt egy ilyen affér valakivel:)

  Hasonló szituban én is voltam egy felvételiztetés során. (Egy ponton túl oldandó a feszültséget feltettem én is ezt a klasszikus interjúztató etikettbe nem tartozó kérdést).
  Szemfülesebbnek segítségül egyébként volt pár klasszikus Kispest matrica az irodámban lévő parafatáblára tűzve.

  Azonban ebben az esetben annyira kocka volt a jelölti felhozatal, hogy szerintem a kérdést sem értettek a delikvensek….. azt gondolom a futball, szurkoló, csapat szavak hallatán talán még fel is háborodtak, hogy ilyen devianciák felemlegetésével mit is akarhat ez az ember :)

  Sajnos az a tapasztalatom, hogy akarmelyik munkahelyemre is gondolok vissza 15-20 férfiemberböl alig 1-2 akad akit érdekel a foci valamilyen szinten legalább és nem csak a “vállogatottnak” szurkol! Régebben ez teljesen másképp volt.

  • RW

   Jól emlékszel :). Benne volt ő is a 3 kolleginából álló”Kőbánya” kórusban.

   • National Hiphop

    Én Pestlőrincről származom, Kőbányán lakom és CSAKA :))

 • Balázs Németh

  Gazdag nem lesz 5 sárga miatt

 • Vizi Viktor

  Valahol láttam, hogy az összes sérült játékra kész tehát lehet Laczkó és KabanguZoli lesz a meglepetés :-)

  • Sándor Veres

   Kabangu még sérült, ugy tudom

   • Vizi Viktor

    Ő majd a Vidi ellen fog villantani! :-)

    • Andris Koncsol

     Ordítanék a röhögéstől, ha a Vidi ellen győztes gólt lőne :P :D

     • papparam

      Én is, de nem a röhögéstől!

 • Sándor Veres

  Gazdag is 5 sárgás

  • kgyula

   Nem egy nagy veszteség….

   • Varga Béla

    Gazdag nem egy nagy veszteség?Nézd meg mit produkáltunk nélküle a Gyirmót ellen az első félidőben(áltszaladt a gyirmót a középpályánkon,folyamatosan tudtak támadni,simán beverhettek volna egy végzetes találatot)és mit produkáltunk vele(teljesen megváltozott a játék képe,stabil lett a középpálya,gyirmót nem tudta a labdát kihozni,kontrolláltuk a meccset,végig nagy nyomás alatt tartva a gyirmótot).Ennyi csak a különbség..

    • dzsahasz

     százszázalékig így gondolom. Gazdi előtti és utáni támadásépítés összehasonlíthatatlan volt a Gyimót ellen. Ez a meccs jól mutatta, mennyire fontos láncszem ő. És remélem a Vidi ellen kiszakad nála a gólzsák is :D

 • Tibor Fehér Első

  Nyugalom.2 góllal nyerünk.Ne is kezdjen senki “ijedezni”,mint a Paks előtt.

 • Lassie Tizenkilenc

  A nap képe : Imre Norti (Prosectura) és Lukács Laci (Tankcsapda) meglátogatták Melbourne-ben a legnagyobb magyar futballegendát….klubhovatartozástól függetlenül…. Tisztelet !! https://uploads.disquscdn.com/images/1f2db2507cc7f5cc436b60f4fa3c7e7c405ac1b7d38f745a344004fbfcb8875f.jpg

 • SZabó Tibor

  12.00-kor indulunk a Keleti púról Mezőkövesdre .Csak a Kispest!

 • Turbo

  Starting XI: Gróf – Bobál D., Kamber, Baráth – King, Hidi, Nagy G., Zsótér, Holender – Eppel, Lanzafame.
  Cserék: Horváth, Koszta, Vaszke, Tömösvári, Laczkó, Palmes, Villám, Balázs.
  CSAK!

 • Lassie Tizenkilenc

  Tuti ez a kezdő ? mert akkor csak 1 db fiatal van b enne. Most először idén nem tartjuk be a 2 fiatal szabályt ? :)

 • Kicsipest

  Hemi engedett az elveiből? Csak egy fiatal a kezdőben.

 • Lassie Tizenkilenc
 • Kicsipest

  Valaki egy linket?

 • Turbo

  Vezet a Paks Angyalföldön. Tegyünk mi is így, nem kezdtük rosszul a meccset. A Táboron meg ma se múlik semmi, tiszta hazai pálya feelinget nyomnak.

 • László Papp

  Bazz.

 • Eriq

  nem hiszem el, f.u.c.k. Fordítani fogunk CSAK!!!

 • Turbo

  Csak nekem tűnik úgy, hogy az ellenfélnek már harmadszor nem ad sárgát Zsoltika?

  • Eriq

   ha következetesen fújna, akkor 2. sárgával PIROS!
   Ahogyan a mezőkövesdi és Nagy Geri is megkapta!!!

 • Turbo

  Ajjaj a Videoton is vezet, muszáj ma nyerni, de először egyenlíteni kéne. Hajrá Kispest!

 • László Papp

  Ugyanolyan gorcsben van a gyomrom mar most,mint a Gyirmot meccs utolso 20 perceben.

 • Eriq

  mezőnyfölényben játszunk, de ez nagyon kevés, görcsös a játék (és a gyomrom is). Gyerünk fiúk!!!

 • 58914020 .

  Áhh… Sokkal jobbak vagyunk, de több kell.

 • 58914020 .

  Lanzafame nagyot játszik.

 • Turbo

  Piszok gyenge a Kövesd, de küzdenek az új edző miatt. Nekünk tuti rosszkor jött az edzőváltás. Egy helyzetük volt, bement. Persze új edző ide-oda, ezt a meccset be kell húzni, hogy legyen esélyünk az álomra.

 • MB Kecskemét

  Ezt nem hiszem el b+ !!!

  • Turbo

   Csatlakozom!

 • Dagiiron

  Be kell őket darálni..Nem hagyhatunk ki ennyi helyzetet..

 • Mi sem vagyunk jobbak, mint amennyire Ők xarok. Könyörgöm ne Holender gurigázzon a kapussal, Baszke meg visszatehette volna Eppelnek.. :(

  • 58914020 .

   Ennél jobbnak gondoltam a Mezőkövesdet.

   • László Papp

    Tenyleg ez a duhito,h egy olyan csapat vezet ellenunk,akik szinte nem is tamadnak,Tujvelnek mar reg kijart volna a sarga idohuzasert,remelem,nem a 85. percben kapja majd meg.Rovid a cserepad.Nalam Vaszke mar nem megoldas.Nagy kar,h nem akkor jott hozzank,amikor meg csucsformaban volt!

 • 58914020 .

  Gyerekek, kettőt kell rúgnunk és egyet sem kapnunk 45 perc alatt…
  Nem hiszem el…

  • Turbo

   Tőlem rúghatunk hármat, és akkor belefér még egy kapott is.

 • 58914020 .

  Mindegy, mást nem tehetünk, drukkolhatunk a CSodálatos Kispestnek

 • Thibby

  Biro megindult góhér felé hogy labda elrugásért sárgát adjon benyult a zsebbe a lapért ekkot eszébe jutott van már neki egy igy elengedte a lapot és elfordult……mocskos irányított bajnokság

 • Na végre lehet tolni a többit…

 • Turbo

  Gyurikám, ez az! Gyerünk fiúk!

 • 58914020 .

  Megérdemelnénk már egy második gólt

 • László Papp

  A gyomorgorcs tovabbra sem mulik.Lanzaban erzek ma egy golt.

 • Turbo

  És Marci – ha jól emlékszem – ma még egy használható zsugát sem kapott. Ha csak egyet kapna…

  • Eriq

   volt már egy fejese, amit üggyel bajjal kitolt a mezőkövesdi kapus

 • 58914020 .

  Nagyon kéne már a második!!

 • 58914020 .

  Rá kéne kapcsolni!

 • Eriq

  vezetünk!!!!!!!! Lanzaaaaa

 • MB Kecskemét

  Istenkirály LANZA !

 • Lanza bal durr :D

 • Turbo

  BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBAAAAAAAAAAAAAAAZZZZZZZZZZZZZZZZDDDDDDDDDDDDDDMMMMMMMMMMMMMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGGGGGGGGGGGGG. MAGICO LANZA!

 • 58914020 .

  Nagyon kéne még egy gól!!!

 • National Hiphop

  Rohadt nagy gól volt, Lanzaaaaa!!!

  • Eriq

   leszedte a pókot a sarokból! CSAK!!!

 • Kovics

  Érződik , hogy ma itt nem lehet baj. Szépen megyünk előrefelé.

  • 58914020 .

   Ne kiabáljuk el, a futball kiszámíthatlan, kell még egy gól, ne lötyögjenek!!

 • SeeZo976

  Kis gól is gól 😈😂

  • Kovics

   Legközelebb helyezhetné egy picit :-)

 • Turbo

  Ennek mekkora sárgának kellett volna megint lennie, te!

 • Eriq

  1-3!!!!!!!!!!!

 • EZT nem hiszem el, Bobál :D

 • Eriq

  Bobálllllllllllllllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • SeeZo976

  Bobál : ott is egy pók Davide!

 • Turbo

  Gyerekek, beszartam, kész vagyok. Mekkora volt már ez!

 • 58914020 .

  Ez a Kövesd…

 • Eriq

  Legyünk telhetetlenek??? Jöhetne egy Eppel gól is, CSAK!!!

  • National Hiphop

   Tessék :)))

 • Eriq

  vasas-paks 0-2

 • Kovics

  Most már a Halinak szurkoljunk !!

  • Tibor Fehér Első

   A Halinak szurkoljanak Szombathelyen.Megbasszuk a videotont is!

 • Kovics

  Ki kérte az Eppel gólt? Parancsolj :-)

  • Eriq

   jött bizony, óriási!

 • Turbo

  Marci kapott egy forintos bogyót, és tessék!

 • 58914020 .

  Ki a franc ellen szerzett pontot ez a Mezőkövesd???
  Mintha kerülnék a labdát..

 • Öt vazze :D

 • MB Kecskemét

  Ezt álmomban nem gondoltam volna !!!! LLLLLLLLL

 • 58914020 .

  Mi lett volna, ha bemegy az a tizi a Vasas ellen… Abszolút esélyesek lennénk. De így még három nagyon nehéz mérkőzés van hátra. Hajrá srácok, csak így tovább!%

 • Dani

  Szép volt nagyon. Úgy érzem az vidi elleni meccs fog dönteni a bajnoki címről.ket eshetoseget látok. Egyik megverjuk az MTK-t a vidi meg az Újpestet.utana a dvsctol kikapunk a vidi meg fraditol. De szerintem a vidi is és mi is hozzuk a következő két fordulót és az utolsó fordulóban leszünk bajnokok,

 • Turbo

  Szétkaptuk a Kövesdet, mint albán gyerek a segélycsomagot. A dobogó gyakorlatilag már biztos, de kit érdekel a dobogó? :) SZÉP VOLT FIÚK! MÁR CSAK HÁROM MECCS! CSAK A KISPEST!

 • Tibor Fehér Első

  Azoknak a sporttársaknak akik ijedeztek a Paks és a mkovesd előtt üzenem;az mtk sem fog semmi gondot okozni.3-4 góllal nyerünk.

  • Eriq

   Azért CSAK óvatosan, maradjunk szerények.

   • Tibor Fehér Első

    Miért kéne szerenykedni?!Ez a Honvéd.Önbizalommal az aranyért.Sokat kellett várni,de Csipkerózsika végre felébredt!

 • Lassie Tizenkilenc

  Pár szóban a mérkőzésről :
  Az álom folytatódik tovább !!
  Egy felejthető első félidő után, ahol ugyanúgy megvoltak a helyzetek, egy zseniális második félidő következett.
  Lanza ma 2 gól, 2 gólpassz!! Hihetetlen gólokat rúgtunk :)
  Lanza mindkét gólje olyan szinten élményszámba ment hogy…. az első góljánál a teljes védelmet széthülyítette , utána kipókháló :)
  A második gólnál pedig benézett középre a rafinált olasz mintha passzolna aztán balra el… :)
  Bobál Dávid gólja pedig az ifjúkori Bobál Gerit idézte :)
  Nem látta valaki hogy Boti és Gróf min kaptak össze ?
  A Vasas kiszállt a buliból ma. 3 meccs van hátra….
  Mi lesz még itt ?!!
  Imádom ezt a csapatot! Még a szakáll-vokált is ! (Villám AC/DC Balázs)

 • Trabanti

  Meló miatt nem láttam csak 20 percet a meccsből( Kamber gólja), de úgy mentem a dolgomra, hogy tudtam meg lesz ez. És lőn meg lett :)

  • László Papp

   Majus 8. M4 11.00-13.00 Megnezheted az egeszet.

 • Kicsipest

  CSODÁLATOS KISPEST!

 • 58914020 .

  A végén jól hallottam, hogy a tábor azt énekelte, “Sanyi elb.ztad, Sanyi elb.ztad”??

 • Pelso

  ez 1 bajnok(i) félidő volt!!
  gála, henger, örömfoci….Lanza elképesztő, Eppel a gólkirály és Bobál Dávid a védelem kincse…hogy bebaxta ez a gyerek!!! (utoljára Garaba volt ilyen, aki előre is meg tudott indulni)
  a Lanza gólok világszám, de a többiek is mellette!!
  Szabó Úr! ki kel nyitni azt a pénztárcát, mert itt kell tartani, akit csak lehet!!
  köszönet FIÚK!!!! CSAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Csaba Horváth

   Ezt jővőhéten megdumálhatod az Öreggel a chaten. :)

   • Pelso

    nincsenek illúzióim… :) nem tudom van-e olyan helyzet, amikor az öregnél nem a pénz lenne az elsődleges, hanem 1 hosszabb távú szakmai cél…még akkor is, ha a jelen helyzet vhol őt is igazolja.
    nagyon félek, hogy eladja a legjobbjainkat.

    • Csaba Horváth

     Semmi értelme a hosszútávú szerződésnek, a nemzetközi szereplésnek, ha kiárusítja a Csapatot. Biztos lesznek távozók, de Hemi se hülye, hogy kiárusítson, aztán mindent elölről kezdjen. Meggyőződésem, hogy Rossi is maradni fog.

     • Tibor Fehér Első

      Rossi és a Lanza a két abszolút pótolhatatlan (talán még a King),más nemigen.Pld.Eppel/Bobállal ,Hidi/Nagygerivel ilyesmire gondoltam.

     • Pelso

      végül is minden csak pénz kérdése….

     • 58914020 .

      Zsótér szintén pótolhatatlan.
      Ma is nagyon fontos volt, a középpályán vele tudtuk felülmúlni a Kövesdet.

 • Eriq

  S végre, sikerült nyerni a mezőkövesdi barlangban, hatalmas volt így a 2. félidő. Szép volt fiúk!!! CSAK!!!

 • Csaba Horváth

  Gratulálok a Csapatnak. A második félidő egy örömfoci volt. Egy fontos mumust győztünk le. A dobogó már meg van,de ennek a Csapatnak bajnoknak kell lenni, mert amit produkálnak, az egyszerűen elképesztő. Lanza ma megállíthatatlan volt. Grazie! CS.A.K.

  • István Hereb

   Megvan az ezüst is!

   • Csaba Horváth

    A fradi még közbeszólthat….fennt erről írtam bejegyzést…igaz minimális az esélye, hogy 1 v. 2. helyen végezzen.

    • István Hereb

     Hát, ez tényleg csak elméleti lehetőség már…

 • szentike

  Sajna még neten sem láttam :( De telón figyelemmel kísértem, és volt egy megérzésem, hogy kivégzés lesz! Az lett!

  • Turbo

   Majd holnap belinkelem az öf-t, megígérem Neked. A szennylap meg remélem minimum kilencest ad Lanzának holnap (ha nyerünk, akkor vagy három éve megveszem, emlékbe. Amúgy bojkottálom természetesen, főleg amióta az a senkiházi a főszerk. Bízom benne, hogy az idei szezonban még a holnapin kívül háromszor kell rá költenem). Két gól egy gólpassz, klasszis teljesítmény volt! Olyan jól játszott, hogy még besárgulni is elfelejtett. CSAK!

   • László Papp

    Ennyire kellett neki egy gol,mint amit a mult heten szerzett,ezt hozza ki belole,ha felszakad egy gat.Egyebkent azt vettem eszre,ha rajta mulik,vegig tud jatszani egy MTK meg DVSC elleni meccset ugy,hogy nem kap sargat.Na az egy mas kerdes,hogy a birok mit csinalnak.

    • Tibor Fehér Első

     Szerinted ma kellett volna behúznia sárgát?

     • Tibor Fehér Első

      Képesek megcsinálni ezek a gecik,hogy a Loki ellen kap egy kamut.

     • 58914020 .

      Lanza meg is tett érte sokat… Sokat dumált a bírónak…:) De inkább ne kapjon egyáltalán sárgát, nem olyan nehéz az..

     • Tibor Fehér Első

      Vele megtudjuk verni a videotont,attól én nem felek egyáltalán,de nélküle 30-40%-ál kevesebb a sansz.(minimum)

     • László Papp

      Egyaltalan nem kellene behuznia,viszont azt is lathatjuk,ha o nem lenne a palyan a Vidi ellen’az hatalmas hatrany lenne nekunk es hatalmas elony a idinek.Ugyanez van forditott esetben Lazoviccsal is,lathattuk a Vidi mire ment nelkule 3 meccs alatt.Viszont azt is tudjuk,h sokmindenkinek nem erdeke,h mi nyerjuk meg a bajnoksagot es ezert kepesek felulrol barmikor utasitasokat adni,aminel csak hab lenne a tortan Lanza kisargazasa a Debrecen meccsen.Egyebkent Zsoter is 4 sarganal tart.

     • Balázs Németh

      Viszont Lazovic is 4 sárga lap tulajdonosa…

     • László Papp

      Na,ezt nem tudtam.

     • Thibby

      Ma kellett volna sárgulnia… :(

     • Tibor Fehér Első

      Rossi rá bízta Szerinted?

     • Thibby

      Ha jó edző lenne akkor paraancsba adja……

     • Pelso

      valószínű h tudatos volt, mert pl nem vette le a mezét sem…

     • Tibor Fehér Első

      Jobban belegondoltam.Kellett volna az a sárga.Felek,hogy a felcsúti bodzázó/vasazó leszól a Loki ellen.

   • szentike

    Idegenben voltam, anyósomnál az asszonynak a neve napja miatt, és én tologattam a kisfiamat…

   • MB Kecskemét

    Érdekes a felvetésed, a Faterral azon vitatkoztam az imént hogy 8 vagy 9. Én mondtam a 8-at…. :))

   • Kicsipest

    Két gólpassz (Kamber, Eppel).

    • Turbo

     Erre két ápvótot adnék, ha tudnék. :)

 • Sándor Veres

  mi történt Gróf és Baráth között?

  • Zoltán

   Frizura

   • Sándor Veres

    xd

   • Pelso

    Boti szeretne ilyen kakadu sérót ? :D vagy Gróf akarja letolni…?
    mind2 durva lenne! :D

 • Kicsipest

  Vajon töri-e a fradi kispad Botka fencsijét?

  • Thibby

   Pont ezen gondoolkodtam hogy beszopta…..megérdemli

  • paltam93

   ő a bajnoki címért ment oda…:)

 • 58914020 .

  A DVSC ma nyert, jó lenne,ha jōvõ héten pontot szereznének a Fradi ellen, m akkor talán ellenūnk már nem kūzdenek annyira.
  Az MTK azonban nagyon ég, õk loholni fognak ellenūnk..
  Utolsó elōttiek.. Remélem, azért a Kōvesd esik ki, szégyen, h falvakat nyomnak fel az nb1be..

  • Tibor Fehér Első

   Ha van isten harmat!

  • National Hiphop

   Kövesd elmegy városnak, de hát a mangalicaképű Tállai hűbérbirtoka, ami bőven indokolja a kiesést :))

 • Hidy

  Nagy gratula a Csapatnak! A második félidő óriási volt, elnéztem volna reggelig! :) Innen már nincs megállás! Aranyat akarok! CSAK

 • István Hereb

  Lehet, hogy mégis Lanza lesz a gólkirály?

  • 58914020 .

   Tōk mindegy, csak nyerjūk meg a kōvetkezõ 3 meccset!!

 • Csaba Horváth

  Néztem a sorsolást és a tabellát….elképesztő dolgok születhetnek még.
  – Ha következő fordulóba nyerünk, akkor már a 2. hely is biztos.
  – A fradinak már csak extraminimális matematikai esélye van a bajnoki címre (az összes meccsüket meg kell nyerniük, a Vidinek meg nekünk a következő két forduló bukta és egymás ellen döntetlen). Valljuk be, erre azért minimális az esély, főleg, hogy a gólarányban egyenlőre jobbak vagyunk.
  – Ha a fradi az összes meccsét megnyeri (úgy látom formába lendültek, szóval van rá esély), és mi megverjük a Vidit, akkor elvileg, az MTK, Debrecen meccstől független bajnokok vagyunk. A fradi meg a Vidi meg helyet cserélnek. :) Tehát alapvetően a két kulcsmérkőzés a Fradi-Vidi és a Kispest-Vidi lesz. :)
  – Ami meg a gólkirályságot illeti, a mai meccs után az sem elképzelthetetlen, hogy Eppel és Lanza együtt legyen gólkirály. :)

  Komoly 3 hét elé nézünk. :)

  • 58914020 .

   Egyelõre gyûrjūk le az MTK-t, most ez a legfontosabb.
   Jōvõ héten utazom haza a meccsre!!!

  • paltam93

   Szerintem a Fradinak teljesen mindegy, hogy a 2-4. között hol végez, ha nyer kupát, ha nem. Ezért nem esik nehezemre elképzelni, hogy lefekszenek a Vidinek. Ez esetben az Újpestben bíznék inkább, azért hogy már Debrecenben eldőljön a bajnokság.

 • 58914020 .

  Amúgy Vécseit a nemzetkōzi meccseinkre kōlcsōn vehetnénk a nyáron. Svájcban is hol játszik, hol nem, pedig már a Serie A ban lenne a helye. Eddigi legjobb akadémiàsunk, a válogatottban kéne lennie.

  • István Hereb

   Szeretem Vécseit, de szerintem messze nem olyan jó, mint írod. Egy újabb elkallódóban lévő tehetség. A serie A-ban kallódna csak el igazán.

   • 58914020 .

    Vécsei nem jó???
    Szerintem jobb, mint Nagy Ádám… Csak õ nem kapta meg a lehetõséget.

    • István Hereb

     Van benne lehetőség, de nálunk is hol jól tolta, hol eltűnt teljes meccsekre. Nem véletlen – sajnos – hogy ő hol játszik (vagy inkább padozik) és Nagy hol. De mondom, ettől még szeretem.

     • 58914020 .

      Soha nem láttam, hogy Vécsei eltűnt volna. Nagy Ádám nem is lőtt nagyon gólt az nb1-ben, addig Vécseinek egy féltucat bombagólja van.
      A különbség annyi, hogy Vécsei nem kapott lehetőséget Storck-tól, jelentős részt az ismert vita miatt a Honvéddal.

     • István Hereb

      Szerintem az utolsó kispesti szezonjában már gólja sem nagyon volt. De nem is ugyanazt játszák. Nagy Á még kapu felé sem nagyon lőtt életében, neki más erősségei vannak, de azt a szintet biztosan hozza, Vécsei nekem nagyon hullámzó. És ha csak Storckon múlna, de nem kapott lehetőséget Leccében sem, és még Luganoban sem sokat. Kár érte.

     • 58914020 .

      Luganoban az egyik legjobb volt ősszel, most szorult ki, hogy váltottak edzőt, de múlt héten már végigjátszotta a meccset a Grasshoppers ellen, amit megnyertek.

     • 58914020 .

      Amúgy nem értek egyet veled, én mindig figyeltem, nálam minden meccsen az egyik legjobb volt.

     • István Hereb

      Tegnap sajnos megint végig a padon ült. De tényleg nagyon drukkolok neki, ügyes játékos és jó srác is!

  • paltam93

   Vécseivel is az a baj, mint Vernessel, havonta volt 1-1 jó meccsük, a többin pedig lefelé lógtak ki. A következő szezonra Tömösvárit kéne beépíteni a kezdőbe, a kérdés “csak” az, hogy ki fogja, és milyen csapatba.

 • Szakáll

  Nagy-nagy gratuláció a csapatnak!
  Végig jobbak voltunk, bedaráltuk a Kövesdet, ami teljesen szétesett csapat benyomását keltette.
  Még 3 meccs!

 • Paal

  Köszönet az M4-nek, hogy a csak online nézhető meccseknél nem működik a geofiltering, így Szlovéniából tudtam követni a második félidőt!
  Nagy volt a csapat, Kambernek már járt egy gól, Bobált kár néha padoztatni, nagyszerű pipát lőtt és Lanza simán isten!
  Bobál góljára a 6 éves lányom azt mondta, hogy “sima baba”. Lehet, hogy nézett már velem pár meccset?? :)) Komolyra fordítva, szép csel után nagyszerűen bevágta!
  Lanza ha akarja, akkor le tudja hozni a következő két meccset lap nélkül, de megértem az aggódokat is.. Egyébként ma ő is bejelentkezett a gólkirályi címért, remélem Marcival ez nem okoz majd feszültséget..
  Nem tudom, hogy rajtam kívül kinek jutott még eszébe az eredményről egy diósgyőri meccs és hogy az után mit ünnepeltük, de sok olyan apró jel van, ami …
  Ebben a szezonban minden összejön és Lanza adja a tartást a csapatnak. Amióta itt van sokszor tudunk hátrányból is fordítani, ami nélküle nehezen ment.
  Ha mákunk van, akkor a formába lendülő Fradi megveri a Vidit és akkor már “csak” be kell húzni a kötelezőt! Ha nem, akkor egy szívbetegeknek nem ajánlott utolsó forduló dönt majd!

 • Zs.

  Az osszefoglalo mikor erheto el? Vki kuldjon egy linket pls amint megvan. Sajnos az osszes golt a tulso kapuba lottuk…