Ha addig nem lenne más poszt, akkor a BL-meccs visszavágóját itt lehet kibeszélni

 • Kosztát pedig itt.
 • Ja, és van egy kis baki is de Vries pályaedzőtől, az itt olvasható. (Utóbbival az általunk is használt Telegram nevű üzenetküldő publikációs platformját tesztelem.)
 • Egyébként nem feledni, hogy lesz szurkolás és kivetítő a temető melletti kis utcában, tessék jönni!

Mégis lett egy valamiféle beharang, amit kivételesen melóban írtam meg, spórolva az időmmel:

Nehéz, de nem reménytelen helyzetből várja a visszavágót a Bajnokok Ligájában a Budapest Honvéd

 • Pingback: Ha addig nem lenne más poszt, akkor a BL-meccs visszavágóját itt lehet kibeszélni | Zongoracipelő()

 • 58914020 .

  Tippem: 6-0 nekünk

  • Döme Sanya

   Elég pesszimista a hangulatos.

   • 58914020 .

    Bobál Dávid mérges.. Padra tették, úgyhogy ma elintéz mindenkit

  • Sztefo

   Most nem stadiont avatunk :)

 • Csaba Horváth

  Iszonyat nehéz meccs lesz….vagy átgázolnak rajtunk és az első féildőben lerendezik a továbbjutás kérdését, vagy az utolsó percekig nyitott mérkőzés lesz….nagyjából ezt várom.

  • 58914020 .

   Igazából ha õk rúgják az elsõ gólt, már lehet, h vége..

   • Csaba Horváth

    Miért? 2:1-el ki lehet harcolni a hosszabbítást és a továbbjutást. 2 gólt meg izraelbe is lőhettünk volna, más kérdés, hogy csak egy jött össze. :)

    • 58914020 .

     A foci erõsen mentális játék.
     Ha õk rúgjàk az elsõt, fejben Nagy fölénybe kerülhetnek, ráadásul hátul is figyelnünk kellene, mert két kapott gólnál már 4 lõtt gól kell

 • 58914020 .

  Ha nyernénk és továbbjutnánk, maradna játékosunk augusztus után?
  Csak úgy elmélkedem..

  • Csaba Horváth

   Még akár érkezhet is….hisz nyitott átigazolási időszakban vagyunk…mindenesetre King helyére valaki (akár kölcsönben) érkezhetne…

 • Warpig

  M4 live stream lesz? Mármint adják addig élőben a neten, amíg a vízilabda vagy mi szentszar véget nem ér és méltóztatnak átkapcsolni a Bozsikba?

  • Turbo

   A vízilabda meccs miatt 21,15-kor kezdünk, tehát élőben fogja adni az emnéty.

   • Sztefo

    Hát én most már 3 helyen olvastam (pl csakfoci), hogy a műsor kezdete 21:20. Tehát mintha már alapból bekalkulálnák, hogy 5 perc késéssel kapcsolódik be az M4 a közvetítésbe.

    • Sztefo

     Íme a csakfociról:

     M4 Sport:
     21:20: Bajnokok Ligája-selejtező, visszavágó, Budapest Honvéd – Hapoel Beer Sheva, ÉLŐ

  • papparam

   Lesz stream is, legalábbis ezt írják. Link gondolom az utolsó pillanatban.

 • Lassie Tizenkilenc

  Összefoglalván a kurrens eseményeket :
  – Koszta ügy : Most jutottunk el odáig aképzésben hogy nb1-es csapatnak tudunk értékesíteni.Az edző nyilvánvalóan azt teszi szabadlistára aki kevésbé hasznos a csapat szempontjából.A tavalyi 5 rúgott gól szép, de egyik sem meccset eldöntő gól volt. Nem sikerült kulcsjátékossá kinőnie magát Márkónak.Ez az eladás sokkal egészségesebb mint a múltban amikor élvonalbeli meccs nélküli fiatalok zsarolgatták az Öreget. Márk sokat köszönhet a csapatnak mert bajnokként és 5 gólosként nem az nb2-es ajánlatokból kellett válogatni hanem sikerült élvonalbeli csapathoz szerződni.Ha annyira penge lett volna akkor a tabella első 5-6 helyezettje sorban állt volna érte.A Mezőkövesd a legjobb választás, ott kezdő lehet.És ne feledjük hogy a futballtőzsdén akkor kell eladni ha van jópénzért kereslet, és vissza is lehet idővel vásárolni valakit.( Lásd Danilót is több pénzért adtuk el mint amennyiért visszajött).
  Kb olyan a szitu mintha MTK szurkolók sírnának hogy Eppel hozzánk jött :)
  Engedjük el Márkót, kivánjunk sok sikert neki, sok fejlődést és pár év múlva kiforrt játékosként hozzuk vissza !Ennyi.
  – Fiatalok : Hétvégén a Tömösvári-Herjeczki duóval kezdtünk. Tömös gyors agresszív de mintha nem találná a helyét a pályán illetve sok energia elmegy a semmire, gyengén helyezkedik, nem olvassa a játékot és futással igyekszik korrigálni.
  Herjeczkit évek óta várom a csapatba.Nem okozott csalódást.Sikerült kétszer is ziccerbe kerülni.Ez a fő erőssége.Le kell higgadni és meg kell tanulni jó döntést hozni a kapu előtt.Igaz a pizsama (Király Gabi) nehezen átverhető, mindkétszer hárítani tudott, de nagyon igéretes!!
  Ne bántsátok őket!Ugyanis ne feledjük hogy ők nem épp 21 év alattiak, hanem alig múlt 18 évesek.Ha idén bejátsszák magulat a csapatba akkor jövőre szintén futhatnak egy idényt fiatalként !! ’98-asok !
  – Nagy Geri, Bobál Dávid : Sokan értetlenkednek hogy Dávid miért nem kezdő. Ő irgalmatlan sokat fejlődött, igazi kulcsember lett, élvezi a játékot, okosan csinálja.Viszont Két teljes szezont lehúzott.Magyar játékost ilyenkor picit újra kell építeni izomzatilag, mentálsian, stb.
  Nagy Geri is a tavalyi évet félgőzzel tolta mert előtte 2-3 szezont végigzakatolt, minden meccsen maratont futva.Tavaly évközben olyan volt a vádlija mint a fogpiszkáló, picit le volt eresztve.
  Most ismét csúcsközeli fordulaton pörög Geri.Ez az ő vée lesz ! Na és Dávidé ! Szerintem jövőre nyugatra viszik ha ilyen ütemben fejlődik !
  – Beer Shiva : bizakodásra ad okot a kinti eredmény, de ne legyenek illúzióink, ez egy bombaerős ellenfél, sztárokkal felszerelve.Picit lebecsültek minket. Most valamit sunyiban nagyon fundálkodnak, az izraeli elnök zemélyesen buzdította őket.Mindent bevetnek!!A realitás az sima 0-2 oda…
  Játsszunk egy nagyot, élvezzük, mosolyogjunk közben ! Mi szurkolók sem lehetünk bent.Minden ellenünk szól.
  Egy dolog viszont előny : A kis ütött-kopott páylánkon játszhatunk…ahol minden fűcsomót , széljárást, ismerünk.
  Ahol minket a 10 percenként elsuhanó vonatok tülkölése nem zavar meg.
  ma estére kívánom hogy a Beer Shiva legjobb lövése az Ormos Intézet ablakát törje be ( Hej Kemenes Szabi hányszor célbavette! ) Mi pedig valahogy izzadjunk be nekik egyet.

  • Gabesz

   Nem jolitélitek meg Kosztát. Szerintem jó felépítésük ,jól lö elég gyors és tud ,mer cselezni,tud passzolni.Nagy játékos lehetett volna nálunk.Nagyon sajnálom,többre tartom Holandernel is.

   • 58914020 .

    Még Holendernél is? :)

    • Csaba Horváth

     Mondjuk Holendernek is a berobbanó idénye szenzációs volt (pedig akkor még nem volt fiatalszabály). Aztán utána látványosan visszaesett….egyébként Kosztát valahogy én is biztatóbbnak tartom, mint Holendert…vagyis per pillanat Holender távozását én is jobban fogadtam volna. :(

     • 58914020 .

      Azért szenzációsnak nem nevezném… A bundameccsen a Celiknek lőtt gólt, s volt még egy-két szép megmozdulása.

      Szerintem nála a nagy probléma, hogy technikailag vannak lemaradásai.

     • Csaba Horváth

      Azért a Kaposvár elleni gólja nagyon ott volt, és azon kívül még volt 1-2 nagyon szép akció és szabadrúgás gólja. A széleken történő elfutásai pedig elég látványosak voltak….nem volt Ő olyan rossz, kár hogy visszaesett.. :(

     • 58914020 .

      A Kaposvár elleni gólja nem a második idényében volt?
      Voltak szép megmozdulásai, ez tény, de azért mindig látni lehetett, hogy technikai hibákat vét és, hogy nem húzza meg a szélen úgy, mint például Diego annak idején.

  • kgyula

   Az eddigi legértékesebb akadémistától sikerült megszabadulni olyan fiatalok (Herjeczky, Tömösvári) állandó szerepeltetése érdekében, akikből 300 nb1-es meccs után sem lesz a középszerűnél jobb játékos
   Pusztuljon az eredményesség, éljen a pozitív költségvetés! :)
   Muszáj ellendrukkerré lenni…. :((((

   • Csaba Horváth

    A fiatalok után meccsenként 6 millát kap a Klub. 33 mérkőzésnél (vagy legyen csak 30), 180 millió forint. Vagyis ez az oka a fiatalok szerepeltésének. Hozzáteszem ha nem lett volna a fiatalszabály, Koszta ott ülne a padon még most is, és várná, hogy a négy-öt meccsenkénti 20 percét megkapja. Szóval ahhoz, hogy Te utálhassad, hogy Koszta szintű játékosok kerülnek nb1-s csapatoknak eladásra, ahhoz bizony szeretned kell a fiatalszabályt. :) Egyébiránt nem nehéz kimatekozni, hogy van egy 11+3 fős csapat, ahol a kapus fix, jónéhány rutionos róka (Lanza, Eppel, Kamber, Lovrics, King, Baráth) helye szinte megkérdőjelezhetetlen, plusz a 2 fő fiatal, vagyis a maradék 3+3 helyre jut kb. 15 játékos, akinek a száma évente 2-3 vagy több tehetséggel gyarapszik. És pillanatok alatt eljutunk oda a matekban, hogy bizony évente 1-2 beérett játékostól meg kell válni, hogy az újabb generáció megkaphassa a beérés lehetőségét.
    Ez a szurkolónak rossz, hisz olyan saját nevelésű játékosok távoznak, akiket épp hogy megszerettek, kicsit olyan görög mitológiás Penelopés feelingje van az egésznek, de úgy gondolom még mindig jobb a helyzett, mint 3-4-s csomagba érkező afrikai és délszláv játékosokból kukázni a használhatókat, kiégett nb2-s játékostól várni a csodát, nálunk tehetősebb klubok peremre szorult játékosaira vadászni.
    Szumma szummárum Koszta távozása fájó, de legalább vigasztaló, hogy azért távozik, mert nem férne be a Csapatba, és nem azért mert elege van az itteni nihilből…

    • kgyula

     Örvendezz a tulaj racionális üzletpolitikájának, de ne reménykedj újabb bajnokcsapatban, mert ahhoz hülyének kell lenni.

 • misike

  A fradinál ma lenyílatkozták kell nekik védő remélem nem bobálra várnak a szarháziak. Azt hiszen ez megmagyarázná hogy miért nem stabil kezdő egy válogatott szintű játékos mint Bobál. Már irtam egyszer eboue jo megoldás lenne king helyett mert baráthtol ma este is félek mit fog vele müvelni a Nwakaeme a balszélen. Az öreg ha eladja bobált akkor ujabb stigulát kap tölem mert koszta is az ö pénz éheségének köszönhetöen ment el. Bezzeg befektetni azt már smafu, utoljára jo pontott lanzával szerzett nálam. Szerintem nem is gondolkodik erősitésen csak az eladás jár a fejében és nem gondolkozik e keret vékonyságán tovább jutás esetén sem. Na de mindegy várom az estét bizakodva és remélem ujabb csodát hajtunk végre

  • Sztefo

   És sajnos ez benne van. Dollnak tetszik Bobál játéka, ezt már kétszer is lenyilatkozta.

   • 58914020 .

    Az nagyon Gáz lenne, ha a Fradihoz menne!!!

    • Kertész Péter

     Bárhova menne idehaza, gáz lenne. Nem azért, mert Fradi vagy Felcsút, vagy akármi, és az hogy néz ki, hanem a hátsó alakzatunk egyik alappillére.
     Pótolhatatlan ember persze nincsen, de nem minden héten hullik az ölünkbe minőségi igazolás, mint pl. Kamber vagy Lanza, Eppel, vagy (talán) Danilo. Még ha Deák be is válik helyette, ha ő megsérül, vajon az ő cseréje tud-e annyit legalább nagyjából, mint akinek a helyére beáll…?

   • Döme Sanya

    Mikor menesztik már azt a foci analfabétát?

  • belos

   Koszta nem a Hemi pénzéhség miatt megy el, hanem az évi 2 ifista miatt. Nem tudott úgy megragadni, hogy kiszorítson egy Gazdagot/Kambert/Nagy Gerit, így a távozása teljesen érthető és racionális döntés.
   Évente 1-2-3 akadémista távozni fog, mivel évente 2 új jön fel. Van egy évük kiszorítani az öregeket/légiósokat. Hajrá!:)

   • kgyula

    Rohadjon meg a tulajdonos a fiatal szabály.betartása miatt. Szét fog esni a bajnokcsapat

  • Kertész Péter

   Bobál durva lenne, de lehet, ezért hozták Deákot.
   Aztán megállapodtak: mehet Bobál, csak előbb várjuk meg a nemzetközi sztorit. (Gáz akkor van, ha csoportkörbe jutunk, de onnan meg összejön lazán annyi, amennyit adnának Bobálért…).
   Bobál viszont minőségi alapember, ha csoportkör, ha nem, ő már igazi érvágás.
   Másrészt hosszú a szezon, nem árt, ha több épkézláb ember akad egy posztra.
   Értem én, hogy konkrétan ő jó pénz lenne, de egy kicentizett kerettel nekimenni a szezonnak elég bátor (vakmerő…) vállalkozás…

 • Sztefo

  Nyerünk 1:0-ra. :)

  • Pelso

   tartok tőle, h több kell, mert nem ússzuk meg kapott nélkül…

   • Sztefo

    Lehet, de én nem mondhatok mást, mert már mindenhol 1:0-t tippeltem, itt a fórumon is többek között.
    Mondjuk egy drámai 2:1 hosszabbítással, 11-es rúgásokkal, és továbbjutással is megteszi, benne lennék. Mondjuk lenne közben pár szívroham…
    A lényeg, h jussunk tovább! :)

   • Kertész Péter

    Első gólt nekünk kellene rúgni.
    Akkor kijjebb kell, hogy jöjjenek, és talán megkontrázhatók…
    Nagyon tartok tőle, hogy az izreliek önmaguk árnyéka voltak odakint… (Persze ebben nagy szerepünk lehetett nekünk is, nem ízlettünk nekik. Illetve a magyar csapatok szokásos esélye: lenézik őket, nehezen pörögnek föl az ilyen súlytalan futballjelenű nemzetek csapataival szemben a jegyzettebbek. Ilyenkor lehet megcsípni őket, mint ahogy majdnem sikerült is kint!)
    Oké, hogy a Vasast is lesimázta a másik izraeli csapat idehaza, de 0-0-nál a Vasas lőtt egy kapufát. Nem mondom, hogyha az bemegy, akkor tovább is jutnak, de néha elég ennyi nüansz ahhoz, hogy az adott mérkőzés klímája teljesen másként alakuljon…
    Ha ma lesz egy kis szerencsénk, és a miénk befelé pattan/csorog, talán szomorkodik a végén az öreg Benjámin a hotelszobájában ;)

 • áfonya bácsi

  Mi ott leszünk cimborámmal, könnyen meg lehet majd minket ismerni, csak mi fogunk üdítőt inni sör helyett. Hacsak nem alakul rosszul a meccs, mert akkor hamar átállok a rövidre…

 • VirágPeti

  Döbbenet mennyire nem téma a meccsünk a neten 1 órával a kezdés előtt. Bezzeg vidifradi.

  • 58914020 .

   Szerintem mindenki kiesést vár tőlünk.

  • Csaba Horváth

   Szerintem simán le vagyunk írva, ezért nincs erőlködés… :(

 • T-Bone

  Égi jel Portsmouth-ból: https://uploads.disquscdn.com/images/7047b4591ff669894454e500addb5cdd33749b286fe5a7f161cf51f878d78e14.jpg

  Egy Marci bólintás, és megvagyunk! Jó szurkolást mindenkinek!

 • 58914020 .

  Gróf – Baráth, Lovric, Kamber, Bobál D., Laczkó – Pölöskei Zs., Nagy G., Gazdag – Lanzafame, Eppel.

  • Kertész Péter

   A járt út…

   • 58914020 .

    …egy járatlanon.

    • Kertész Péter

     Ez már költészet ;)

     • 58914020 .

      Reméljük, azt már a csapat csinálja majd;)

 • SeeZo976

  Holender sérült, vagy csak úgy nem került be a keretbe? 😕

  • 58914020 .

   sérült

   • SeeZo976

    Köszi valahol lemaradtam

    • 58914020 .

     Múlt héten Izraelben Deák és Holender sérültek meg.

     • SeeZo976

      Köszönöm 😊 sajnálom, sztem jó lenne, a padra mindenképpen

  • Sztefo

   A Hali ellen kb egy órával láttuk sántikálni, megkérdezte egy srác a társaságunkban, és ha jól hallottam, azt mondta, kb 5 hetet kell kihagynia bokasérülés miatt.

   • SeeZo976

    😠ezzel az lehet a legnagyobb baj, hogy az edzőnek kieshet a látóköréből amikor majd a “saját” csapatát építi, pedig szükség lenne rá

 • 58914020 .

  Közben a Videoton továbbfolytatja az igazolásokat. Most valami Milan-nál nevelkedett srácot igazoltak le.

  • Csaba Horváth

   Mezőkövesd, Felcsút is igazolt a héten, a fradi is még akar igazolni….:D King sérülése, Koszta távozása utána kiváncsi leszek, hogy mi fogunk-e igazolni még…

   • 58914020 .

    függ a mai meccstől is, meg a DVTK ellenitől.

    Ha kikapunk, pontot veszítünk, Hemi talán úgy lesz vele, hogy jó lesz a középmezőny is most már, csak a fiatalok épüljenek be

 • 58914020 .

  Szerintetek Baráth lesz a szélen, vagy Bobál?

  Bobál gyorsabb, több esélyét látom, hogy megfogja a Hapoel csodacsatárát

  • thpreg

   Boti biztos, hogy nagyon bizonyítani akar, hogy le tudja védekezni a csatárt, de ez (is) besülhet, akár lapokban is – nem tudom… Mindenképp húzós lesz, és a középső védő(k)nek is nagyon oda kell figyelni a bemozgásokra.

  • Kertész Péter

   Több emberes feladat lesz kiváltani rá, a csodacsatár helyére befutónak pedig így több sansza marad középen.
   Lehet, Nagy Geri kíséri vissza akár alapvonalig is, így nem kell középről plusz embert kihozni, amikor támadnak. Passz

 • zoltan

  Bemondták Bobál Dávidnak, hogyha ma nem nyerünk, és nem kapjuk meg a továbbjutásért a pénzt, akkor el kell adni a fradinak. Mesterhármast várok el tőle.

 • 58914020 .

  Nagyon izgulok….

  • zoltan

   Igyál egy sört :)

  • Kertész Péter

   Buzi m4 is… Bezzeg a Fratyi meg a Fideszoton meccseit a Duna World adja, véletlenül se fedjen rá a vizes vébé…

 • 58914020 .

  CSAK A KISPEST, MINDÖRÖKKÉ, GYERÜNK VÖRÖSFEKETÉK!!!!

 • zolee

  Talán 10. percre odatudnak kapcsolni előbb kötve hinném, azért ez vicc…

  • Csaba Horváth

   Nem az a baj, hogy átnyúlik a vizilabda, hanem hogy ez csak velünk csinálják meg….egy fradi, vidi meccs miatt simán elkapcsolnák a vizilabdát, vagy átpakolnák másik csatornára….hányinger.

   • Kertész Péter

    Mondom, holnap a 2 meccset a Duna World adja. Véletlenül se legyen ütközés… Honvéd?
    Ki nem szarja le, majd a félidő közepén odakapcsolunk… Kik azok???

   • 58914020 .

    Mondjuk azért mégiscsak egy világbajnokság…

    Először bizonyítsunk mi is, meg a többi magyar kupacsapat is, aztán pofázzunk.

    • Kertész Péter

     Duna World adhatná, ahogy holnap is adja a 2 meccset…

     • thpreg

      A Duna Worldöt sokkal kevesebb helyen lehet fogni (pl. nálunk sem).

     • 58914020 .

      Inkább a linkkel oldhatták volna meg, hogy az m4sport.hu-n lehessen nézni

     • thpreg

      Úgy lett volna korrekt.

   • zolee

    Igazábol akkor már rakhatták volna 21:30ra is és akkor tuti de ugy fest egy gyári munkás is logikusabban megtervezné a műsort mint ezek…

 • 58914020 .

  honvedfc.hu nem érhető el… Megtámadták a kiborgok..:D

  • Csaba Horváth

   Nekem elérhető. :)

 • 58914020 .
  • 58914020 .

   Hát, ez marha jó, itt ugyanígy nem lehet látni, csak a vizilabda-meccset.

   • 58914020 .

    Gratulálok, zsenikéim…

  • zolee

   Akinek van számlája bet365-ön ott menni fog..

 • misike

  Ezt csinálnák meg a fradikával vagy a vidivel lázadás lenne nevetséges köcsög banda

 • Kertész Péter

  Az a vicc, hogy stream-en sem adják…

 • Kertész Péter

  Aki tudja nézni, dobjon már infót ;)

  • 58914020 .

   Ki vagyunk rekesztve…!!:D

   • Kertész Péter

    Egyébként tényleg…

   • Kertész Péter

    Képzeld el, ott áll kint iksz szurkoló, nézi a pólót, mondjuk rúgunk egy gólt, aztán néma kuss…

 • belos

  hülye m4sport nem igaz hogy mindkét helyre a vizilabda streamet illesztette be

  • 58914020 .

   Igazi zsenik ott is…

 • zolee
 • 58914020 .

  Eddig két szabálytalansággal kezdtünk, Kamber és Lovric a két nagy öreg kezdte az aprítást.

 • giorgio

  Telefon beélesítve, gyerek altatva, apa koncentrál!

 • 58914020 .

  Atyaég, mekkorát védett Gróf…

  • 58914020 .

   Úgy jöttek át rajtunk, mint a Fenerbache…

 • thpreg

  Ez de meleg volt… Gróf!

 • Kertész Péter

  Egy meleg pite megvolt 6 perc alatt…

 • 58914020 .

  Ez eddig borzalmas…

 • misike

  ajaj igy kezdeni

 • Kertész Péter

  Eddig edzőmeccs a zsidóknak…

 • László Papp

  Hol nézitek?

  • thpreg

   Lejjebb a FB-link.

   • László Papp

    Köszi,megtaláltam

 • misike

  magyarország bajnok csapata eltüntetve a képernyöröl

 • paltam93

  Az egyetlen bajnok szponzor nélkül… de hülye ez a Hemi :D ezek után azért sem lesz támogatónk

 • Kertész Péter

  Ennyi

 • misike

  szakadj meg hemingway ez a te müved

  • Atesz

   Mi is a muve?

 • Kertész Péter

  Az nem Hemingway műve, hogy megszerezzük a labdát, a MIÉNK, de nem tudja fedezni az arc. Simán elvette a csávó és játszotta tovább, aztán gól.

  • zolee

   Nagy hiba volt ki vesztett labdát?

 • 58914020 .

  Gyerekek, ezt ne mondjuk már, hogy ekkora különbség van…

  • Kertész Péter

   Félgőzzel, könnyedén szórnak meg minket…

 • Dani

  Reklamoznak behalok

 • zolee

  Botinak sok ez a feka gyerek…

 • László Papp

  Még reklámot,még bazmeg,mert nincs elég reklám a kurva köztévén is!

 • Zs.

  Ez sajnos nem tartott sokaig…

 • Atesz

  Bajnoksagot nyerunk aztan majd jovore hatha valami feroeri szart kapunk az elso korbe

 • KisBundás

  Azért ez a közvetítés botrányos.’…az első 20 percről konkrétan lemaradtunk. Bravó

 • Kertész Péter

  Szerencsétlenek, akik kint vannak… Mire odakapcsolnak, már ez fogadja őket…

 • Dani

  Hat jah meg 5perc reklám,Pölöskei hibázott az első gólnál,elnyomták

  • Kertész Péter

   Olyan könnyen vették el tőle a zsugát, mintha ott se lett volna…

   • zolee

    Soha többet nem játszana egy ilyen hiba után ha én lennék edző
    Nagyon nagy flegmaság volt…

    • Dani

     Hat jah Pölöskei nevutol mit vár az ember

 • papparam

  Buzi közTV, ez miattatok van. :)

 • Kertész Péter

  Kocogva kipasszolnak, lefociznak bennünket.
  Ellenben egy jó passzunk nincs előrefelé.

 • László Papp

  Botrány,hogy egy BL selejtezőt,ami itthon történik, egy külföldi adón kell itthon a neten nézni,mert a sok szar közszolgálati adóból egyiken se tudják adni ,a sport adón is 20 perccel a kezdés után kezdik el közvetíteni,mert 5 perc reklámot még be kell előtte nyomni.A pofám leszakad.

 • Player

  Nem lett volna nagy baj, ha egyáltalán nem adják ezt a gyötrelmet.

  • László Papp

   Úgy nézd ezt a BL selejtezőt,hogy ki tudja,nem 24 év múlva játszuk-e a következőt.

 • papparam

  Mar csak 4et kell rúgni azt kész

  • László Papp

   Egyet kiállítanak a vendégtől,rúgunk egy tizit,aztán a forgatókönyv már ismerős.

   • papparam

    Gyerekjáték :)

    • László Papp

     A tizi már megvolt!

     • papparam

      Csak a szemét csaló nem állította ki a védőt. :)

     • Pelso

      Pedig utolsó ember volt… Arra felé :)

     • papparam

      És mekkora gólhelyzetben! :)

 • Kertész Péter

  – Úgy választanak el bennünket a labdától, ahogy akarnak.
  – Fél gőzzel, bokából olyan simán kipasszolnak minket, hogy fáj nézni.
  – Abszolút csak statiszták vagyunk.

  Nyilván 2 gyors benyalt gól után nem könnyű ott lenni a pályán, de néha elég kínos, ahogy cicázgatnak, figuráznak…

 • zolee

  Igazából ez más kávéház, mintha kevesebben lennénk, és itt nem jön be ívelgetős sztori se…

  • 58914020 .

   Szerintem megzavarta a csapatot ez a zárt kapu.
   Nem tudtak rá úgy felpörögni, a Hapoel pedig csak azt hozta, ami kötelező.

   • Kertész Péter

    Ugyan már…
    Jó duma lehet a végén, hogy hát a zárt kapu, stb., de ne vicceljünk már…

    • 58914020 .

     Hidd el, hogy volt szerepe

 • Döme Sanya

  Most akkor sokpasszos támadó focit játszunk?

 • zolee

  Le is hozta Pölöskeit megyei szintű hibája után.Remélem parkolópályára is teszi egy darabig

  • Kertész Péter

   Kosztát visszavásároljuk ;)

 • 58914020 .

  Védtem Kinget ezen a fórumon az odavágó után, de arra nem gondoltam, hogy ennyit számít nekünk…

  • thpreg

   Nem rajta múlik sajnos…

   • 58914020 .

    Mind a két gólt az ő oldaláról kaptuk….

    • 58914020 .

     És támadásunk sincs a jobb oldalon, nem úgy, mint amikor ő van fent a pályán

     • thpreg

      Ezzel együtt nem ez a mérleg nyelve, csapatszinten jobbak, sokkal. Kinggel egy picit jobb lenne talán az összkép, de nem annyival, hogy lényegileg számítson..

     • Kertész Péter

      Ma nagyon kijön, hogy egyénileg sokkal jobbak, agresszívabbak, más dimenzióban gondolkodnak a pályán és mozognak, érnek és lépnek oda.

     • Player

      Az a durva, hogy nincsenek tele brazilokkal. Izraeltől is így le vagyunk maradva.

     • István Hereb

      Ennyi, sajnos ezt bárkinek látnia kell, itt tart a magyar foci.

 • papparam

  Füst :)

 • 58914020 .

  Legalább Kabangut láthatjuk bizonyítani..:D

  • 58914020 .

   Mondták Kabangu-nak, hogy vagy most bizonyít, vagy pedig vissza kell fizetnie az összes eddigi fizetését..:D

 • papparam

  Még pechunk is van.

  • Kertész Péter

   Már a sorsolásnál az volt ;)

   • papparam

    Miért, kaphattunk volna erősebbet is. :)

    • Kertész Péter

     naja. Félig üres, félig tele?

 • Kertész Péter

  Le a kalappal azok előtt, kik kimentek, szépen behallatszik.
  (Én dolgozom sajnos, amúgy mentem volna.)

 • Kertész Péter

  Tizi ;)

 • papparam

  Állítsd is ki!!! :)

 • papparam

  Na, már csak 3 kell.

  • 58914020 .

   :D Kabangu a második félidőben szokott beindulni..:D

   • László Papp

    Mivel csak akkor szokott játszani :)

    • 58914020 .

     És? :)

   • Player

    Kéne szólni hogy tbc-s, hátha messzebről fognák.

    • 58914020 .

     :D :D :D

   • paltam93

    Annyival is beérem, ha mindegyikbe belerúg egy jó nagyot. Eddig ezt teljesíti is.

   • Pelso

    Melyik meccsen?

 • Kertész Péter

  Ha ikszre lehoznánk, azt mondom, kihoztuk a maximumot. Az eddig látottak alapján az is a csoda kategória…

 • 58914020 .

  Ahogy írtam, a csapatot szerintem megzavarta a zárt kapu, ezért volt az irtózatosan gyenge játék az elején.

  Mi nem tudunk úgy játszani, ahogy a Hapoel, vissza kellett volna zárnunk

 • KisBundás

  Pölöskei eddig nagy csalódás sajnos.
  Kabangu jól mozog.
  Büntetőőőőő, Lanza hibátlan.
  Kamber pedig sokkal hasznosabb a középpályán, ezt mindig bizonyítja, ha fel tud futni a támadással. Talán ő lenne Hidi helyett a legjobb megoldás.

  • 58914020 .

   Eppelnek is voltak jó moegmozdulásai, nem a két csatáron múlik

   • KisBundás

    Igaz, nem elől vannak a gondok.

    • László Papp

     Szegény Boti megint csak szaladgált össze-vissza az egyik gólnál.

 • Tony Soprano

  Nem kellett volna két gólt kapni. Tudtam,hogy Davide egyett kiharcol, így vagy úgy.

 • Kertész Péter

  A Vasas 5 perc alatt kapott 3-at, nekünk is összejöhet, és megyünk tovább :)

  • papparam

   Már hogy kapunk 3at? Az össze. :)

   Ár, nem, egyenlítünk!

 • 58914020 .

  Nagy Geri mekkora kapufát rúgott…. Te jó óg, ha az bemegy!!

 • misike

  Hemy dörzsölheted a tenyered adhatod el bobált gazdagot meg akit csak akarsz. Szerintem erre megy a játék 100 milla már meg van még hozzá bonusz eladot játékosok pénze. Csodálkozunk hogy mindenki elmegy dicsekszünk hogy szponzor nélküliek meg fizetési sapka van nálunk a legrosszaban keresö játékosok vannak nálunk. Legalább kabungu hozzot egy kis szint a játékunkba. Pölöskeit 2 meccs után már nem kedvelem olyan darabos mint a testvére igazi lajhár

  • Kertész Péter

   Pölöskeitől is mit várunk, vagy vár(t) a stáb?
   Jó ideje nem játszott sérülések miatt, erre rögtön a BL-ben vetik be, hogy na majd… Kódolva volt, hogy kiélezettebb helyzetekben ő húzza a rövidebbet.
   Magyar ellenfelek ellen sem nagyon játszott mostanság, majd pont a BL-ben vágja ki a rezet…

 • Döme Sanya

  Mire belejövünk már mindegy.

 • Sanzi

  Nem véletlen, hogy nem láttuk az első fél órát! A TV is húzta, nyúzta!
  Nem kérdés számomra, hogy adtunk fél óra előnyt…
  szégyen!
  tegnap megjelent az edzésen az izraeli főmufti… no comment.
  érdekes, a csere után abszolút mi domináltunk, jött is a gól. szvsz ez a meccs el lett adva.

  • papparam

   Ja, és a tv is benne volt…

   • Sanzi

    szerinted kik a tv-sek?

    • 58914020 .

     Hűtsd már le magad..

     • Sanzi

      tök nyugodt vagyok, láttam, vagyis nem láttam amit láttam! adtunk 30 perc előnyt, ezt még Baráth is elismerte, sőt hozzátette, idézem “nem vettük komolyan őket, nem tudom, hogy miért…”, de ez már történelem!

     • 58914020 .

      Nem gondolod, hogy egy csapat nem úgy fog eladni egy meccset, hogy “ad 30 perc előnyt” a másiknak?? Aztán még a kamerákba is beismeri??

      Ne nevettesd ki magad… Sajnos, rosszabb a helyzet ennél: szarok vagyunk.

    • István Hereb

     Olyat még nem hallottál, hogy kettő nullás vezetésnél visszaáll egy csapat?

  • István Hereb

   Na jól van, ez már nagyon óvodás szint…

   • Sanzi

    Aha. 30 percig ugyanazt, 100%ig ugyanazt játszottuk, amit kint is. szerinted, a Pölő Kabangu csere hozta meccsbe a csapatot? A cseréig nem is futottunk, nem vagyok vak!
    30 perc előnyt kaptak!

    • thpreg

     Annyi történt, hogy a Hapoel annyit játszott, amennyit kell, 20 perc után elmentek aludni.

     • Sanzi

      0:2 után kezdtünk el futni, a csere után!

     • István Hereb

      Onnan kezdtek el ők kényelmesebben futkosni. Úgy tűnhetett, mintha mi lennénk gyorsabbak …

    • István Hereb

     Ha ezt komolyan gondolod, erre tényleg nem tudok mit mondani…

     • Sanzi

      komolyan, de mondom ez már történelem! ugye tudod, hogy tegnap illusztris vendége volt a Bozsiknak… gondold tovább!

 • 58914020 .

  “Mi egy nevelőegyesület vagyunk”

  Tényleg?
  Ezt jó tudni… Akkkor minek indítasz felnőttcsapatot, Georgii?

  • 58914020 .

   “Két-három játékost minden évben el fogunk adni”

   • Csaba Horváth

    Ha egyszer beindul egy biznisz…mi? :D

    • 58914020 .

     Ennyi erővel maradhattak volna az afrikaiak is…

     • László Papp

      Meg mi ez a szöveg,hogy a riporter azt mondja,hogy Lanzafame azt mondta,hogy fél évig még biztos marad?

     • 58914020 .

      Nem véletlenül dobta be a menedzsere tegnap Lanzafame nevét a nyilatkozatában…
      El akarják adni, valószínűleg Lanza is kedvet kapott ahhoz, hogy ne a semmiért küzdjön a középmezőnyben az nb1-ben…

     • László Papp

      El tudod majd küldeni azt a linket?

     • 58914020 .

      Írd be a keresőbe Lanzafame nevét és szűrd le az elmúlt napokba, asszem a csakfoci-n is fent volt egy hír erről

     • thpreg

      Nem tennék rá nagy összeget, hogy szeptemberben még nálunk lesz Lanza, arra meg végképp nem, hogy februárban is.

     • 58914020 .

      Így van…

     • 58914020 .

      Ha nem lenne 30 éves, már elvitték volna… A DAC-nál ráadásul van egy csomó pénz, ha akarja Rossi nagyon, talán ki is vásárolják.

     • István Hereb

      Milyen középmezőnyben?

   • László Papp

    Villám,Pölöskei akkor mehet is a következő alkalommal

 • Player

  Egész félidőben ezzel a buzi indulóval kínozzák az izraelieket. :)

  • 58914020 .

   :D :D :D

 • 58914020 .

  A 2. gólban egy kicsit Gróf is benne volt szerintem

  • Kertész Péter

   Az a néger pali rendszeresen ilyen gólokat lő.
   Bal kötőben megkapja a zsugát, és jobbal föltekeri a ficakba.
   Ha jól eltalálja (és úgy szokta…), akkor kapus legyen a talpán…

   • nethool

    Hol volt a védő…,?

    • Kertész Péter

     Az egy másik kérdés ;)

   • 58914020 .

    Nézd meg a lassítást, Gróf egy kissé mellé nyúl.

    Jó lövés volt, de nem jött annyival Gróf fölé a labda, hogy ne érhesse el

  • KisBundás

   Nagyom benne volt….ha a helyén lett volna, akkor ezt megfogja.

 • papparam

  Azért azt megnézném, hányszor adnák meg magyar bírók ezt Lanzának, mármint Kispest mezben…

 • papparam

  Kurva életbe

  • KisBundás

   Abba…nincs szerencsénk

   • papparam

    Most már elmondható. Gazdinak különösen nincs.

 • 58914020 .

  Gazdag elfelejtett sorban állni, amikor a gólszerencsét osztották…

  • Kertész Péter

   jaja

 • Kertész Péter

  Már előre hallom, hogy 2-1 után mennyivel jobbak voltunk a 2. félidőben az elsőhöz képest.
  Ez igaz, jaja.
  Amikor a másik csapat már leszarja, a bajnokira tartalékol, full eldőlt, stb.
  Olyankor már engedik cincogni az egeret…

 • 58914020 .

  Hú, Baráth… Hát…

 • Escape

  A “reklámfeliratokat” láttátok?

  The only champion with no sponsor.

  Nem tudom mi értelme.

  • 58914020 .

   Hol van?

   • Escape

    Végig a pálya mentén. Középen meg a kapu mogott is

    • 58914020 .

     Ez de durva!!!

     • Kertész Péter

      Hemi keményen tolja ;)

     • László Papp

      Most vettem én is észre. :)

  • 58914020 .

   Gondolom, így hirdeti a klubot..

   Egyébként ügyes…

  • KisBundás

   Jogos. Jól tette hogy kirakta

  • papparam

   Igaz, a “rohadjatok meg” megfelelőbb lenne.

   • 58914020 .

    :D :D

  • 58914020 .

   Hát, ez nagyon kemény, te…

  • Csaba Horváth

   Hely van bőven, hogy ilyeneket írjon ki…

  • Sanzi

   Ez volt az öreg legjobb húzása az este!!!
   Ez nem neki ciki, és nem is nekünk!

 • 58914020 .

  Danilo miért nem áll be?
  Mert talán tud focizni, vagy mi?

  • Dani

   Nincs nevezve,izomfaradtsag vagy mi van vele.bobal Geri is csinálna ennyit mint kabangu

   • 58914020 .

    Neee..
    Ez most komoly??:(

    • Dani

     Igen a kommentátor mondta,közben Baráth oriasi

   • László Papp

    Az még hagyján,de a cserepadunk Csábi,Villám,Horváth,Tömösvári,Herjeczki,Bíró,Kabangu.Mint aki már előre feladta a meccset és a továbbjutást.

    • 58914020 .

     Ki lett volna más?

     • László Papp

      Végülis végignéztem a keretet,tényleg nincs más,mert a többiek sérültek,Bobál Gerivel mondjuk nem tudom,hogy mi van,de mondjuk Koszta simán maradhatott volna még ezen a meccsen,Azért ez így ilyen formában ennyi sérülttel elég sovány lesz,ha még lesznek további játékoseladások.

 • papparam

  Egyébként Kamber Gyuri forpresident, imádom az arcot. Mit küzd és még focizni is tud.

  • 58914020 .

   JÓ lenne, ha maradna a klubnál, később akár mint edző is

 • papparam

  Már csak 2 kell.

 • Kertész Péter

  2-2!!!!!!!

 • KisBundás

  Botond, ez zseniális volt!

 • Kertész Péter

  Aztakurva, mit úsztunk meg…

 • Dani

  Nagy Geri egy sorral feljebb is nagyon jól játszik.vegre egy edző aki nem padoztatja.siman elmehetne egy külföldi csapatba, válogatott szint

  • Sztefo

   Rossi hibázott, mikor Gerit padoztatta

 • 58914020 .

  túl sok a csatár

 • 58914020 .

  Le fognak kontrázni…

 • Thibby

  nagyon durva hiba Tömösvárit behozni

  • 58914020 .

   Mindegy már, Laczkó fáradt volt, más nincs

  • Kertész Péter

   Pölöskeit a kezdőbe is az volt, és Laczkóhoz ragaszkodni igazolásilag is…

 • 58914020 .

  Eppel-nek a második félidőben szinte labdaérintése sincs..:(

  • Sforza

   Sajnos a válogatott meccsek óta nagyon mélyen van

 • Kertész Péter

  Igazából úgy, hogy egy labdát nem tudunk megjátszani normálisan előre, még a legelemibb passzok is besülnek, tökmindegy, hogy 1 csatár van fönt vagy 10…

  • 58914020 .

   Nem, mert ha 10 van fönt, akkor persze, hogy nem sikerülnek az előre passzok…:)

   • Kertész Péter

    Naja :)

 • KisBundás

  Lanzán nagyon látni csalódottságot. Remélem nem csak a BL miatt maradt…mert akkor bajban vagyunk.

  • Kertész Péter

   Ki tudja, mi van a szerződésében…?
   Vagy kivásárolja a Dunaszerdahely ;)

  • thpreg

   Szerintem ezzel a kieséssel őt is elveszítjük.

 • 58914020 .

  Kabangu lába berepült a kanyarba.. Hozzátok már vissza szombaton, légyszi, mert kellene játszania jövő héten

 • Thibby

  Szerintem kezdjünk el kapaszkodni mert a következő két hét fájni fog…..de ne legyen igazam

 • Sanzi

  LAczkó csere nagy hiba volt. fél óra után meccsben voltunk, majd az edző elcserélte magát! 2:2 nél látszott, hogy felcsillant a remény. kár, hogy elcserélte magát…

  • MrGrieves

   Egyetértek.

 • Kertész Péter

  Nnnah…
  Köszönjük, Pölő, egész Izrael köszöni szépen a mai produkciódat (is). Nélküled is bukó lett volna vélhetőleg, mert nagyon nem egy súlycsoport ez a 2 csapat, fél gőzzel is sokkal jobbak voltak, de szerintem te és a Laczkó húzhattok elfele szépen lassan, vagyis minél gyorsabban…

  • Sanzi

   Lackó??? Bobál mellett ő teljesített legjobban a védelemben!

   • 58914020 .

    Szerintem sem volt baj Laczkóval, Bobálon pedig még csodálkozom, hogy nálunk van..

    • Sanzi

     túl darabos ő komoly európai bajnokságba!

     • 58914020 .

      Ne viccelj már, ma is kiemelkedően játszott.

      Egy lengyel, svájci, osztrák bajnokságba simán befér.. Reméljük, hogy nem a Fradiba megy…

     • Sanzi

      azt én is elismerem, hogy a védelem legjobbja volt, bár ott nem nehéz kiemelkedni… Baráth sajna kevés volt, Lovric… lassú, Kamber zúzott rendesen, ahogy szokta, Lackó meg szvsz jól játszott! Benne van dinamika, Bobálban nincs!

     • Pelso

      :D Buksi meg a dinamika… ne röhögtess…
      ha Bobál megindul, abban van dinamika, kb.

     • 58914020 .

      Tényleg nem volt rossz Laczkó, kár most megszokásból őt szídni.

     • Pelso

      nem szidtam, csak Bobálhoz viszonyítottam.
      ill próbáltam társítani hozzá a dinamika szót…de nem ment.

     • VirágPeti

      Mért szeretnéd ennyire hogy elmenjen? Egész este ezt szajkózod. Én azt szeretném, hogy maradjon. Mi Honvéd drukkerek vagyunk, nem a srác szülei, vagy a menedzsere. Ha egyszer valaki elmegy, az többet nem jön vissza. Abból mi már nem profitálunk. Eszem megáll, hogy vannak ilyenek, akik saját maguk, csapatuk, országuk ellenségei. Fejezzétek már be a kölykök fejének a telebeszélését, hogy el kell innen menni mindenáron!

 • Döme Sanya

  Ennyivel jobbak voltak.

 • 58914020 .

  A holland azért beszólt Barátnak…

  • Csaba Horváth

   Mit?

   • 58914020 .

    A riportercsajszi elkezdte a holland edzőnek ajnározni Baráth gólját, mire a holland edző úgy felelt, hogy szép volt a gól, de ő védő elsősorbna, márpedig a második gól az övé volt…

    • Sztefo

     Igen sajnos Boti nem első komoly hibája.
     Kedvelem őt, saját nevelés, csupaszív, de sok hibával játszik. A gólja szép volt.

     • 58914020 .

      Baráth egy nb1-es játékos, ennyi.

      Szerintem nála már az is nagy szó, ha folyamatosan tud egy jó teljesítményt lehozni kisebb, közepes magyar csapatoknál. Tavaly ezen is felülemelkedett.

      Pedig neki is milyen szépen indult a karrierje, bombagól a Vasas ellen, félpályás szóló után gólpassz…

   • Dagiiron

    Hogy elsősorban védő, és a második gólnál hibázott..

    • 58914020 .

     Szigorúnak tűnik ez a pali és ez jó.
     Pölöskei is hibázott, egyből lekapta…

     • Csaba Horváth

      Az nem baj, ha gyorsan lereagálja az eseményeket.

     • László Papp

      Aztán majd Pölöskeit megint ott találjuk a kezdőben szombaton vagy bejön csereként,de játszani fog,az tuti.

     • Pelso

      én bízom benne, hogy utoléri magát!
      de a jelek szerint nem kezdőbe való, legalábbis sokat szívtunk miatta

  • Csillagászati Távcső

   Igen ha kirúgja és nem lukat rúg… De by the way nem antiszemita kérdés, de Israel Európában. Biztos szar vagyok földrajzból

   • Sanzi

    hááát, Oroszország?

    • 58914020 .

     Azerbajdzsán, Üzbegisztán… Lehet még itt csapatokat találni.
     Vagy akár már Törökország is necces.

     • Sanzi

      így van! csak a történelmi hagyományok miatt van így!

     • Zs.

      Mondjuk Uzbegisztan nincs is itt. De nyilvan Kazahsztannal kevered.

    • Döme Sanya

     Uralig Európa.

     • Sanzi

      és onnantól? hány százaléka is Ázsia? kb. 75, de lehet, hogy 80%

     • Döme Sanya

      Ízraelnek hány % -a Európa? Most találj ki erre valamit.

     • Sanzi

      mondom, történelmi hagyomány. ennyi. ezt nem kell földrajzilag elemezni!

     • Döme Sanya

      Melyik történelmi eseményekre gondolsz.

     • Sanzi

      mondjuk
      1. Jézus születése, élete, halála.
      2. Jézus utáni zsidóság élettere (abszolút európa)
      ennyi elég is

     • Döme Sanya

      Ez hülyeség.

     • Zs.

      Ha jartal volna ott valaha is, tudnad hogy az kurvara nem Europa. Semmilyen szempontbol sem.

     • 58914020 .

      Nem Európa, de nem is Ázsia… Különösen nem az arab világ… ha jártál volna ott valaha is , te sem sorolnád oda őket…

     • Zs.

      Beletrafaltal, ui eppen most jartam. Igen, a meccs apropojan. Sokkal inkabb Azsia, minden szempontbol.
      De okoskodj csak nyugodtan tovabb, ha mas nagyon nem is, ez legalabb megy neked ;o)

     • 58914020 .

      TE sajnos nem trafáltál bele,ugyanis azt írtam, hogy ha jártál már az arab világban, vagy Ázsiában…
      Nem Izraelre értettem.

     • Zs.

      Mindkettoben jartam, nem is keveset, ezert is irtam.

   • István Hereb

    Gondolom azért lett így, hogy ne szaud-arábiával, esetleg palesztinával meccseljenek folyton :-)

    • VirágPeti

     Miért? Szeretik őket mindenhol, nem? Most is milyen jóarcúak voltak itt és milyen kultúráltan szurkoltak.

    • Zs.

     Egeszen pontosan azert, mert ’68-ban minden letezo azsiai szovetseg kibaszta oket.

 • 58914020 .

  Bobál-tól szerintem elköszönhetünk, kiemelkedően játszott (megint). Iszonyat sokat fejlődött.
  Hemingway nyilatkozta hogy mindig eladunk majd 2-3 játékost, tehát mintha arra utalt volna, hogy még menni fognak…
  Gazdag nem volt olyan jó, mint múlt héten, inkább Nagy Geri emelkedett ki. Ő kicsit idősebb már, talán emiatt maradhat nálunk.

  • Csaba Horváth

   Hiba lenne további játékosokat eladni…hisz a kispadon már így is csak fiatalok ültek.
   Amúgy én azért Herjeczkit vagy Bírót behoztam volna a holland helyébe…nem osztott vagy szorzott volna, de legalább az élmény meg lett volna valamelyiknek.

   • 58914020 .

    A pénz a kérdés.
    Ha eleget ajánl valaki, mehet.
    Bobál 95-ös, most a legjobb idő neki távoznia.

    Szerintem az utolsó meccseken (beleértve a tavalyi szezon végét is) abszolút kiemelkedett. Lendületes volt, technikailag és taktikailag is maximálisan helyt állt. Fizikailag (testalkatilag, felépítés) kiemelkedő

   • László Papp

    Egyébként észrevetted,hogy a holland eddig 3 meccsből 2-n nem használta ki a 3. cserelehetőséget?És a harmadikon is csak a végén?

 • Dagiiron

  Kár volt az első 15 percért.. De összességében nem égtünk le, de kis szerencsével, és nagyobb koncentrációval meg lehetett volna a következő forduló..

  • Kertész Péter

   Igen, végül és összességében tisztesen helyt álltunk.
   Sokkal csúnyábban indult ez a meccs, mint ami lett belőle.

   • 58914020 .

    Igen, de azért megint elmondhatjuk, hogy a nagy csodát nem a magyar csapat csinálta.

    Ez egy olyan párharc volt, ahol hittel, akarattal igenis lehetett volna többet kihozni…

    A pályabezárás is… Áhh..

    • Kertész Péter

     Nyilván számított a nézők hiánya is, de sajnos a 2 csapat közt sokkal szembetűnőbb volt a különbség annál, hogy azt a nézősereg hiányára fogjuk.
     Nem csak minket spannolt volna a hangulat, őket is.
     Lehet, Pölöskei belejön szezon közben (ha nem padoztatják júniusig…), de ekkora meccshiánnyal ennyi sérülés után rögtön a BL-ben bevetni…

     • 58914020 .

      A Videoton is jobb erőkből áll, mégis egy meccsig el tudtuk tüntetni a különbséget.

      Ha lettek volna nézők, a Hapoel megilletődöttebb lett volna, ahogy a vidi is az volt májusban. Ezért előny a hazai pálya.

  • István Hereb

   Én mondjuk úgy éreztem, hogy ha kellett volna, rúgtak volna még kettőt simán…

   • thpreg

    Szerintem is. 2:2 után picit megpörgették megint, jöttek is a helyzetek és a gól.

   • Dagiiron

    A kinti mérkőzésen is visszaálltak, aztán a gólunk után nem tudtak felpörögni.. A mai mérkőzésen se szólhattak volna, ha kapnak 3-4 gólt..

    • István Hereb

     Mi még többet kaphattunk volna, sajnos a 2:3 kb reális. Kint jobbak voltunk játékban szerintem. Baráth szegény beszedett vagy 3 csúnya gólt…

     • Dagiiron

      Azt láttam, hogy a mieink jobban bírták erővel.. A végén nem volt középpályájuk.. Csak a csatáraik értek fel..

     • 58914020 .

      Alapozás közepén vannak még szerintem.

     • VirágPeti

      Érdekesek a hozzászólásaid, ha nem sértlek meg vele. Ha az izraeliek nem bírják szusszal: alapozás közben vannak. A haszontalan kabangut sztárolod, miközben a “magyar csapatok képtelenek meglepetést okozni”. Bár magyarul írsz, de súlyos magyarfóbiád van, úgy tűnik. Komoly identitás zavarban lehetsz, nem irigyellek.

     • 58914020 .

      TE miről beszélsz, te sz….len?

      Olyan hülyeségeket írkálsz, hogy csak na…
      A holland is lenyilatkozta, hogy szerencsések vagyunk, hogy most találkozunk velük, nem később, amikor már jobb fizikai állapotban lesznek.
      Mivel az izraeli bajnokság később kezdődik, ezért nem kell agysebésznek lenni ahhoz, hogy az ember kiszámítsa, hogy most járhatnak az alapozás közepén.

      Ne fárassz már a hülyeségeiddel, túltolod itt az álmagyarkodást.. Nem politizálni járok ide, úgyhogy kopj le rólam

     • VirágPeti

      Na ez az, hogy neked ez “álmagyarkodás”, meg “politizálás”. Nekem meg egy természetes érzés, egy büszkeség a kultúránk, a nemzetünk, a szülőhazám iránt, amiben benne van mindenkinek a tisztelete aki magyarként nagyot alkotott Hunyaditól Puskásig, de más neveket is mondhatnék. Valószínűleg sosem fogod megérteni ezt, ha szerinted hülyeségeket írkálok.

     • 58914020 .

      Úgy irkálsz össze-vissza, mintha mentális zavaraid lennének.
      Mindenáron erölteted ezt a magyar-témát, mikor senki nem beszélt errõl.
      Nem semmi, hogy magadat nagy magyarnak állítod be, miközben belekötsza szurkolótársadba.

      Nagyon büdös a háttere az írásaidnak

 • KisBundás

  Nincs okunk szégyenkezni, ebben most ennyi volt

  • 58914020 .

   Szerintem nem, a magyar csapatok egyszerűen képtelenek meglepetést okozni. Más csapatok tudnak, mi nem.

 • misike

  Gratulálok hemy ügyes vagy bajnok edzöt elküldeni a játékosok feje tele van jobbnál jobb ajánlatokal mert fukar vagy több pénzt adni nekik a fiatal szabály miatt menekül a többi fiatal nagy ember vagy . Remélem azért gyüjtöd ezt a sokk pénzt hogy kiszed amitt eddig betetél és távozol végre amerikába. Lanza az elsö adandó alkalomal elhuzz innen lehet még most a nyáron. Eppel egy nulla ebben a szezonban sujtalan veszélytelen. Ha bobál megy marad a szeleburdi baráth meg a lassu lovric a védelmünknek ugrott. Helyetük itt van a csodás pölöskei meg laczkó fassza kilátások. Ja és a tömösvári meg egyszerüen mint ha ott se lenne koszta ettöl jobban mutatkozott be sokkal. Kabungut elengedni hiba lenne. A vidit kiüti a bordeux a fradi már szerintem ott sincs augusztusra megint elfogy a magyar a kupákban csodás dogok ezzek. Azért remélem Meer most már tudja ki az a pölöskei

  • Sanzi

   Kabungu??? dadog nála a labda! én vagyok csak vak? más szavakkal, zavarja a labda! NB2 es szint!

   • Döme Sanya

    Mondjuk a második gólunkat ő fejelte le.

    • 58914020 .

     Jól játszott Kabangu, főleg ahhoz képest, hogy egy fél éve nem lépett pályára tétmeccsen!

     Vannak technikai hibái, de ezzel együtt is rendben lehet

     • Pelso

      ne vicceljünk már… olyan hiányosságai vannak, ami miatt kb megye II. szint a csávó :/
      hiába gyors, ha úgy pattog el tőle a labda, mint ha falról jönne vissza.

     • 58914020 .

      Azért ez durva túlzás.
      A gól előtt például Kabangu harcolt ki szabadrúgást, amikor nagyon szépen kicselezett két izraeli védőt.

      ne kamuzzunk már a saját játékosainkról…

     • Pelso

      mi ebben a kamu ? persze, az tök ügyes volt, de lábbal gyakran olyan esetlen a labdával mint 1 ovis…5ösről jobb oldalról jobb belsővel kapura..? na ez a kamu.

    • Sanzi

     ettől még dadog nála a labda! számolni se tudtam ,hányszor pattant el tőle…

     • 58914020 .

      Ennek ellenére még így is a jobb oldalunk volt aktívabb, sajnos.

   • Csillagászati Távcső

    Darkkal alapvetően az a gond, hogy rendkívüli adottságokkal rendelkezik, de az alapokat nem tudja. Őserő, gyors, de ennyi fejben nwm érti a játékot. Pl. Ute elleni “védekezése”, vagy 2:2 nél most, han centerez, hanem visszagurít Gerinek….

  • Kicsipest

   Nem kellene mindenért az Öreget becsmérelni! Gyorsan elfelejtetted már a Pini időszakot! Az Öreg csinál hülyeségeket, de összességében csak köszönettel tartozik neki a Kispest szurkoló! Én negyven felett (még hosszú távra tervezek) nem gondoltam volna, hogy megélek még egy kispesti bajnoki címet! Ebből a párharcból Rossi sem hozott volna ki többet. Jó lenne már reálisan nézni a csapatot, a lehetőségeinket!

   • Tony Soprano

    Hát igen,ha nekünk is lenne olyan feneketlen forrásunk mint a vidinek, vagy a felcsútnak, akkor nem csak magyar bajnok lehetnék, hanem BL-be jutó csapat. Ezért nem az öreg hibás. Nekünk gondolni kell a holnapra meg a holnap utánra is.

    • István Hereb

     Úgy-úgy!

   • misike

    Nem lennék biztos benne hogy rossi ennyit hozzot volna ki a csapatból . És nem az új edzönket akarom becsmérelni mert szegény kapott egy bajnok csapatott amiröl semmit nem tudott nem erösödött csak gyengült (lásd pölö produkcioját) és a gyengülést a más csapatokal hirbe hozzot játékosok (lásd bobál kihagyása vagy eppel gyenge formája) miatt értem. Én már sokszor megvédtem itt és máshol is hemyt de be kell látni szerintem nem akarja a csapatott a csúcson tartani. Én is negyven felett vagyok de én még szeretnék sokk bajnoki címet megérni . Ja és ezt a meccset sajnos már kint elcsesztük mert ott jobb eredményt érrhetünk volna el sokkal szervezetebbek voltunk kint mint itthon .

    • Varga Béla

     Egyéni hibák,akkor is lennének,ha Rossi lenne az edző.Nehogymár ezt EvdM nyakába varrjuk.

     • misike

      Isten ments hogy ezért Meert hibáztasam ez nem neki szólt de ezt le is írtam. Ez a honvéd még nem az ő honvédja ez csak egy átmenet ezt jól tudom. Csak rosszkor van az a bizonyos átmenet

  • Csaba Horváth

   – Rossi sorsa februárban eldőlt…csak akkor még Hemingway nem számolt azzal, hogy akár bajnokok is lehetünk…Hemingway sóhersága volt az alapprobléma, de ő összességében ő nem a bajnokcsapat edzőjét küldte el, hisz amikor bajnok lett a Kispest, az új edző már rég megvolt.
   – a fiatalszabály ad a fiataloknak lehetőséget az nb1-s bemutatkozásra, ha az nem lenne, sokkal kevesebb fiatalt látnánk a pályán.
   – Lanza akkor tud elhúzni, ha valaki perkál érte…az Öreg nem fogja elkótyavetyélni. Amúgy Lanza miért tiplizne? Mert kiestünk a BL-ből? Nemzetközi porondon idén már amúgy sem játszhat.
   – Nem hiszem, hogy Hemingway ki akarná árusítani a csapatot, csak mert kiestünk a BL-ből..ha nemzetközi kupaszereplésre jogosító helyezést akar, akkor muszáj együtt tartani a Csapatot…és együtt is fogja tartani.!!!
   – Maradjunk annyiba, hogy a Vasas-Fradi-Vidi hármas egyik ellenfele sem volt olyan erős, mint a miénk. Tisztességesen helyálltunk, nem hoztunk szégyent a magyar futballra. Annak ellenére, hogy a sikerünkért senki sem hozott semmilyen áldozatot (sem MLSZ segítség az időpontváltozások terén, semmilyen állami támogatás, média is szépen kussolt rólunk).

  • Corporall

   47 db helyesírási hibát számoltam össze a “disszertációdban”! Leülhetsz. Egyes! Legyünk már egy kicsit igényesebbek az anyanyelvünkkel! Köszi!
   Amúgy a leírtak többségével sem tudok egyet érteni. Talán csak annyival, hogy én is megtartanám Kabangut (A-val, nem U-val), és szerintem is simán kiesik a Vidi.
   Jó lesz ez, ha nem adunk el kulcsembert. Bár azt hiszem, Lanzán kívül mindenki pótolható.

   • 58914020 .

    Szerintem Bobàl nem

    • Corporall

     Hiányozna, ahogy sokan mások is, de klasszis játékos CSAK egy van a csapatban.

   • misike

    Nagyon igényes vagy tanár úr vagy hölgy de elmehetsz te a búsba az anyanyelvedel eggyütt. Menj és dorgáld a gyerekeidett ha van neked . Nem kell egyetérteni velem ezt senki nem mondta

    • Corporall

     Alakul ez! Ebben már csak hatszor sikerült hibáznod :)

     • misike

      Nagyon vicces vagy a kis fasszod áll ? Szálj már le rólam te kis ratyi te anyád egyszer hibázott amikor nem nyelt le.

 • Csaba Horváth

  Nos…így a 20. percben bekapcsolódva összességében jó meccset játszottunk.
  A 2 rúgott gól meg volt, ami a továbbjutáshoz kellett volna, a bekapott hárommal nem számolt senki. :(
  Kulcsfontosságúnak gondolom King kiesését, az elfutásaira, kemény játékára nagy szükség lett volna. Illetve azt se bántam volna, ha mondjuk Tömösvári helyett egy Koszta áll be. Ennyit várhatott volna az eligazossál. :(
  Ma Kamber, Bobál, Lanza, Nagy Geri, Gróf nagyon jól játszott. Lovrics, Laczkót sem találtam rossznak. A csereként beállt Kabangunak voltak jó labdái, jó megmozdulásait, de a kapu rohadtul nem érzi. :( A legendásnak mondott robbanékonyságát sem mutatta meg.
  Sajnos az volt amitől féltem, a Hapoel az elején bedarált minket, utána szépen visszaállt. Szerencsére mi ezt gólokkal tudtuk “büntetni”, de összességében ez csak a tisztes helytállásra volt elég. Annak azért örülök, hogy olyan kellemetlen eredményt nem értünk el, mint a Vasas, vagy a fradi a dánok ellen.
  Ami a játékos mozgásokat illeti, remélem több távozó már nem lesz, mert különben problémák lehetnek…ezt a keretet már kéne abajgatni tovább. Remélem a Diósgyőr elleni meccsre tudnak valamit pihenni egyszerűen nem is értem az MLSZ-t, hogy ilyenkor miért nem járul hozzá a vasárnapi mérkőzéshez.
  Szumma szummárum nincs okunk szégyenkezni, tudtuk, hogy nem mi vagyunk az esélyesek, a játék képe ennek megfelelően alakult. Megalázó vereségbe nem szaladtunk bele. Remélem ezek után a Csapat a bajnokságban már helyt fog állni!!!
  Sok sikert kívánok a Hapoelnek a folytatáshoz, remélem megmutatják, hogy a mi két egygólos vereségünk egy jó eredménynek számít ellenük!!!
  CSAK!

  • István Hereb

   Na, így is lehet, hurrá! Nem kell mindjárt 10 perccel a megnyert bajnokság után Hemingway torkának esni, meg mindenféle tudományos fantasztikus összeesküvéseket gyártani. Kikaptunk egy sokkal gazdagabb, gyorsabb, jobb csapattól. Ennyi. Nem egy öröm, de volt tartásunk. Jöhet a bajnokság!

 • György Lassu
  • 58914020 .

   Kemény… Erről kb. cikkezhetne a skysports.com is…

   • Tony Soprano

    Ez aztán a reklám! De megértem…..mert példátlan. Megérné ha teret kapna a külföldi sajtóban is. Bezzeg a nagy hagyományokkal rendelkező Felcsúti akadémia nekik van szponzoruk.

 • Kicsipest

  Nekem három meccs után tetszik a holland edző. Szerintem jól meccsel, bátran vált a hadrendet, bele mer nyúlni a csapatba, még ha a cseréi nem is sülnek el mindig jól (Danio első meccs, Tömösvári most), de sz elképzelései jók.

  • 58914020 .

   Be kell valljam, eddig nekem is inkább pozitív, főleg a szigorúsága miatt.

   De lássuk meg a következő heteket, a Diósgyőr például hétvégén nagyon nehéz meccs lesz – akkor ráadásul két fiatallal..

   • Pelso

    ha nem borítja Rossi védelmét, akkor jobban jöttünk volna ki a BL meccsekből : Boti, Lovresz nem jó középen, Laczkó nélkül megvoltunk…

    • István Hereb

     Botit amikor a szélen védekezett, akkor is megetették. Sajnos ez nem az nb-1.

     • Pelso

      bal oldalon stabilabb volt.

     • István Hereb

      Igen, valahogy ott jobban állt a lábán.

     • CSAK

      Ugye emlékszel, mit csinált vele a néger múlt héten a második gólnál? A bal oldalon. Ö egy csupaszív játékos, jó nb1es. Európai szinten meg kevés. Mint az egész csapat sajnos. És az egész magyar foci. Maradjunk az nb1ben, szurkoljunk, hogy meglegyen a dobogó. De ne akarjunk a Bl-ben csoportkörözni. Ahhoz nem a mi lehetöségeink kellenek.

  • István Hereb

   Mondjuk ma sokkal jobbakat nem is cserélhett volna…

   • Döme Sanya

    Koszta eladása várhatott volna még egy hetet, főleg hogy Dani is gyengélkedik.

  • thpreg

   Megpróbált előrefelé cserélni, hátha összejön még egy gól, de a játékosanyag adott…

 • Kertész Péter

  1. gól Pölöskei, tök egyértelmű (youtube-on lehet gyönyörködni bennük);
  2. gól, igen, Baráth… Bement középre védekezni, az embere meg hót egymaga várta a zsugát. Meg is kapta, be is tekerte jó szokásához híven… https://uploads.disquscdn.com/images/5d260f9dc86da4337c5a2f1316ae7537898d485f2d1c57dce711b193a7b5082a.jpg

  • 58914020 .

   Mondjuk, ha nem lép be középre, akkor meg a másik srác lett volna egyedül..

   Szerintem az egész védelem el volt tolódva, ráadásul a srác is baromi szép gólt tekert…

   • Kertész Péter

    A srác épp lesen van már, és igen, kék pöttyel jelöltem azokat, akik össze álltak egy kupacba egymást fogni…

    • 58914020 .

     Az Baráth mozgását a passz pillanatában már nem tudja befolyásolni, hogy a támadó középen már lesen van.

   • Pelso

    ez a középső védők túltengése… :/ vhogy Rossinál stabilabban ment ez.
    igaz Boti nem is volt ott.

    • Kertész Péter

     Nekem az jött le, hogy míg kint kullancsként tapadtunk a kulcsjátékosaikra, idehaza ez elmaradt.

   • Döme Sanya

    Ha mindenki adott időben jó helyen lenne, minden meccs 0:0 lenne.

    • 58914020 .

     Ugyanezt írtam

    • papparam

     Francnak se kell mindenki, elég, ha csak a Kispest védők!

     • Döme Sanya

      Az ötlet nem rossz, csak még senkinek nem sikerült megvalósítani.

  • Laszka

   Boti 5 golbol haromban biztos benne volt, illetve a masodik meccsen mind a harom golt a jobb oldalunkrol lottek vagy adtak be…sajnos Boti baromi gyenge volt tegnap. Indiszponalt volt, es foleg baromi lassu Kinghez kepest. King hianyzottt a legjobban….Laczko is eletveszely volt, lassu es korulmenyes, de a rugotechnikaja meg mindig nem rossz, beadasai baromi pontosak, kar, hogy meccsenkent csak haromszor jut max olyan szituba. Edzo bacsi meg laza figura…nem lesz ez rossz…NB1-ben

 • 58914020 .

  Egész nyáron, szinte minden hír alá büfögtem, hogy kellene védő…
  Ebben sajnos, igazam lett.

  Egyszerűen ahhoz a léchez, amit tavaly felállítottunk magunknak, már nem elegendő a mostani védelem.
  Bobál, King és az utóbbi meccseken Laczkó volt elfogadható.
  King viszont sérült, Bobálnál már hónapok óta sejthető, hogy bármikor léphet.

  • István Hereb

   Szerintem Bobál marad, de sajnos így is vékonyak vagyunk hátul.

   • Kertész Péter

    Így van, ha valaki kidől, besárgul/vörösödik, ki jön a helyére, az mit tud…?

  • József Lénárt

   ja sergio ramos talán beférne

 • papparam

  Buzi közTV. Amit láttunk, az 2-1 ide. Miattuk van az egész.

  De komolyan, nem kell szídni a csapatot, egy sokkal erősebb bajnokság csapatával szemben nem nagyon lehetett esélyünk. Ráadásul nekünk szponzorunk sincs, ugyebár.

  A Diósgyőrt verni kell mindenáron!

 • István Hereb

  Ne csodálkozzunk, az izraeli foci is már egy másik szint sajnos. Egy-egy meccsen lehet jobb eredményt elérni (Honvéd, Vasas) – vagy egy félen (Fradi), de két meccsen többnyire kijön a minőség. Fejben lassúak vagyunk, fizikailag gyengék, így hiába jó az edző vagy magyar szinten a játékosállomány. Az akadémiáink lehet, hogy szépek, és otthoni viszonylatban jó srácokat nevelnek, de amíg az edzői kar ugyanaz, amelyik ezeket a lassú és fizikumban gyenge játékosokat nevelte ki, addig még sok év szenvedés jön. Legyünk csak jók itthon, és nyerjünk egy-két meccset, ha a sorsolás megengedi, de csodában kár reménykedni. Anno a fradival is háromszor feltörölte a padlót az ajax és a real, azóta a lokinál is láttuk, hogy ha eljut valamelyik csapat bravúrokkal odáig, mi a vége. Ez a Hapoel meg tudjátok, kik ellen jutott tavaly tovább. Nincs miért szégyenkezni!

  • 58914020 .

   A probléma az, hogy mindenben lassúbbak vagyunk.

   Nemcsak a fociban, a munka is lassabb nálunk.

   • VirágPeti

    Magadról is véleményt állítasz ki ezzel, ugye tudod? Miért vagy lassú? Nem szeretsz dolgozni? Miért nem változtatsz? Gyenge vagy hozzá? Még mindig külföldön vagy? Jó ott? Minek mentél? Jó onnan osztani az észt, meg szapulni a saját fajtádat? Ez neked örömet okoz?

    • 58914020 .

     Lassabb a munkatempó.
     Nem tudom, hogy miért.

    • 58914020 .

     Ne fárassz a hülyeségeiddel..

     Te leírod, hogy itthon sikk felmentettnek lenni tesiből, az nem gáz, de az gáz, ha valaki azt írja, hogy itthon lassabb a munkatempó..

     Orvosi eset vagy:)

     • VirágPeti

      Csúsztatsz. Éppen hogy gáz az, hogy sikk felmentettnek lenni. És a magadfajták terjesztették el ezt a gondolkodást. Most is külföldön vagy, ugye, onnan pofázol? Minden hozzászólásodból süt a magyargyűlölet. Csak az idegent tudod dícsérni, a magyar jatékosainkat meg sürgeted, hogy igazoljanak el innen. Ha én lennék ennek a blognak a szerkesztője, rég kizártalak volna.

     • 58914020 .

      Ovis szint

     • József Lénárt

      mindig sikk volt felmentettnek lenni.én is örültem volna ha nem kellett volna másfél évet elpazarolni az életemből,a katonaság miatt, már neharagudj szart se ért.A keret 20-22 játékosból áll,mindig lesz fluktuáció.mindenkit nem tarthatunk meg

  • VirágPeti

   Ja, meg amíg ott a nőket is elviszik katonának, itthon meg sikk felmentettnek lenni testnevelésből. Amíg ők büszkék az országukra, addig itthon minden okostojás arról papol, hogy el kell húzni nyugatra. Szégyen hová sikerült lezülleszteni a magyar öntudatot évtizedek szisztematikus munkájával.

   • Escape

    más jellegű probléma van itten kérem szépen!!

    ha Te kiraksz egy Magyar zászlót a házadra,= jobbikos vagy
    ha Te hangoztatod hogy “Magyar öntudat” fontosabb mint más nemzetek, akkor már rasszista néven illetnek

    ha pedig ezt éppen egy izraeli csapat ellen nyilatkoztatod ki, akkor pedig simán lenáciznak

    • VirágPeti

     Igen erről (is) beszélek. Van aki elélvez a gyönyörtől, amikor életében először észreveszi, hogy az amerikai házakon kint van a nemzeti zászló. Ugyanez az ember itthon már fanyalog rád, ha magyar jelképeket viselsz, hordasz. Remélem egyre többen “megvilágosodnak” a honfitársaink közül és haza találnak. Jelképesen is, meg fizikailag is. Nemzetközi focisiker is csak akkor lesz, ha az 1-2 minőségi légiós/edző mellett öntudatos magyarok alkotják a csapatot, stábot, vezetést, mindent. Most legyen szó bármelyik klubcsapatunkról.

    • Thibby

     Így van.
     Most beszéltem egy ismerösőmmel hong-kongban dolgoznak a párjával egy elég fullos állásban és azt mondják hogy 10 év munka viszony és adózás után sem kaphatnak állampolgárságot mert a kinai törvények alapján csak az lehet kinai állampolgár aki kinai felmenőkkel rendelkezik…..a világ egyik leg”rasszistább” országa…..
     Nálunk a parlamenti képviselők 30% izraeli-magyar kettős állampolgár….nincs miről beszélni..

     • 58914020 .

      Nem lehet, h talán más okai is vannak ennek.. Pl h így is 1 milliárdan vannak , s h kínaikènt vannak bizonyos Gazdasági elõnyök az àllam rèszèrõl?
      Kínàban kommunista rezsim van

  • 58914020 .

   Ja, csak nem mindegy, hogy az aktuális Bajnokok Ligája – győztes, korszakos Ajax rúg neked egy 5-öst simán, vagy esetleg az éppen nagyon jó kis csapatot építő, több neves játékost is foglalkoztató Fiorentina…
   .. vagy a Hapoel…

   Egyre lejjebb vagyunk, sajnos.

 • Kertész Péter

  Első gólnál Pölöskei szarul veszi át a labdát, elpattan tőle kellően messzire, már itt megbillen a srác. (A jó öreg ki nem kényszerített hiba…) Aztán a szekrény négrus amikor ráront, nem kis kérdés, hogy kié lesz a zsuga.
  Lehet, Pölő kinövi magát, magára talál pár forduló után, de eddig nagyon vérszegény szegény…

 • László Papp

  Egyébként csak a tv-ben nem jött át a szurkolók hangja?Mert olyan messze voltak a pályától vagy a köcsög tv-sek vették le a hangot,mert szinte egész meccs alatt szinte semmit nem lehetett hallani a szurkolásból a tv-ben.

  • Kertész Péter

   Én a zsidó verzióban néztem neten, és ott simán behallatszott a szurkolás. ;)

   • VirágPeti

    Ezen már nem is csodálkozom. 150 éve köztünk vannak a bomlasztók, a fanyalgók, akik bár magyarul beszélnek, mégis szisztematikusan ültetik belénk a “semmik vagyunk” gondolatot. Ott ülnek a megfelelő poziciókban is és szándékosan rombolják a nemzeti öntudatunkat. Megvannak a kifinomult és megfelelő technikáik erre, csak észre kell venni. Szégyen, hogy a magyar bajnok amúgy is zárt kapus meccsét a nemzetinek hazudott tévé csak a 20. perctől közvetíti! Szégyen, hogy lekeverik a magyar szurkolók hangját a magyar(???) tévé adásában! Szégyen, hogy izraeli szurkolók diadalmámorát kell néznünk Puskás klubjának Bozsik stadionjában, a Machos páholyban.

    • József Lénárt

     nehogy azt hidd hogy direkt, csak egyszerüen simán hülyék. a nemzeti tv-nél nem a szakmaiság számit hanem a párthüség

     • VirágPeti

      Az is benne van, hogy nem a vidifradi játszott, igen, ha erre gondolsz párthűség alatt. Nálunk nem nemzeti a vezetés, se a tévében, sem sehol. Csak igyekszik annak hazudni magát. Ez izraelben nem történhetne meg, hogy lekeverik a saját szurkolóik hangját, nehogy sértse az ellenfél kis lelkivilágát.

    • Thibby

     leigázottak vagyunk….szolga nép. Kiváló donor vagyunk egy új országra nekik.
     Európában túlnyomórészt vagy szlávok vannak vagy germánok…..mi egyihez sem tartozunk…ki vagyunk szolgáltatva nekik…..na mindegy beszéljünk inkább a focirol.

     • VirágPeti

      Tudom mire gondolsz. Fel a fejjel! Mutassunk példát, nyissuk fel a többiek szemét és minden a helyére kerül. Én ebben bízom.

  • thpreg

   Én hallottam többször is a közvetítésben a magyar szurkolást, a kommentátor is felhívta rá a figyelmet.

   • László Papp

    Néhányszor én is hallottam,de elég halkan adta vissza a tv és akkor se túl sokáig.Egyszer feltűnt,hogy lehet hallani a szurkolást,aztán egy mp után lekeverhették.

 • 58914020 .

  Lanzafame nagyon őszintén, de nagyon szépen nyilatkozik…
  Érdekes, nem is tudom, kiben láttam utoljára ilyen tiszteletet a Kispest iránt, légiósként. Talán még Sorin Botis volt, akin érezni lehetett, hogy tiszteli a klubot.

 • 58914020 .

  Hemingway:
  “Ha ott lettek volna a szurkolók, akkor talán az első húsz perc is másként alakul.”

  (Szerintem igaza lehet, másként pörgött volna a csapat egy olyan atmoszférában, mint a Vidi ellen, amelyben rögtön harapni lehet.)

 • Sztefo

  Én továbbra is büszke vagyok a csapatra! Mindent kiadtak magukból, az ellenfél sajnos más szint. Láttam a youtube-on egy bővebb összefoglalót, amit az izraeli tv tett fel, és az első 20 percben Gróf bravúrjai miatt nem lett 0:4. Amikor beverték a másodikat visszavettek, ahogy az odavágón is, mert még nincsenek csúcsra járatva, és nem akarták teljesen kihajtani magukat. Persze elfogult összefoglaló volt, az ő összes helyzetük benne volt, nekünk két nagy helyzetünket (közte Geri nagy kapufáját) kihagyták.

  Szerintem idén is harcban leszünk a dobogóért. Szombatra fejben kell elsősorban frissíteni, mert láthatóan jó kondiban vagyunk. Továbbra is egy klub van: CSAK A KISPEST! :)

 • Lassie Tizenkilenc

  Aludtam egyet a tegnapi meccsre és : Büszkék vagyunk rátok gyerekek ! Bajnokok lettetek és a BL-ben egy sokkal sokkal jobb csapat ellen álltátok meg a helyeteket ! Semelyik játékost nem kritizálom, még Pölöskeit sem ! Ugyanis itthoni szinten ez bőven elég lesz egy jó helyezéshez. Nekünk a BL csupán egy örömjáték volt, egy bónusz a bajnokság megnyerése miatt!
  Isteni leleményesség volt kirakni az Only champion with no sponsor feliratot ! Remélem felkapják nyugaton ! Én is küldöm mindenhová ahova csak lehet ! A sors igazságszolgáltatása lenne ha valami nyugati cég beszállna sokkal nagyobb pénzzel mint pl. egy Csatornázási Művek a fradinál. (Tényleg a csatornások miért adnak pénzt a fradinak ? Mit reklámoznak ? Mindenki tudja a választ egyékbként.Méltó helyre teszik a pénzüket…szart a szarnak :) )
  Tudom sokan megköveznek de nálam Kabangu most játszotta be magát a csapatba! Lehet hogy technikailag béndzsó de ahogy bejött rögtön odarúgdosott, erőszakos volt.A második gólnál a védőfejével együtt fejelte le a labdát Botinak.Mindenképpen őt kezdetném a Diósgyőr ellen.
  Mindig elhangzik hogy Marcit fent kell hagyni a pályán, meg bízni kell benne.Marci nagyon elfáradt, ha nem is fizikálisan de fejben.Sérülést kommunikálva kifelé 1-2 hét szabit kéne neki adni, hadd töltődjön.Addig Kabangu,Danilo vagy akár Bobál Geri is megpróbálhatná beverekedni magát a csapatba.
  A szombati meccs pokoli lesz.Ugyanis a Diósgyőr azzal fogja sorra nyerni itthon a meccseket hogy szétfutja az ellenfeleket.Mi meg egy nehéz szerdai meccs után, 2 nap pihenővel….hát fene tudja….

  • 58914020 .

   A Diósgyõ nagyon jó volt a Vasas ellen játékban is.

  • Thibby

   Nyugati cégek nem tudnának beszállni mert orbán kitaláűlna valamit hogy ellehetetlenítse a kontraktust. Ugyan ezen okból másik tulajunk sem lesz…legalábbis jobb nem mint Hemi mert azt is megvétozzná valahogy.
   Lássd mit müvel a belgával ujpesten…ott szivatja az utét ahol tudja

   • Lassie Tizenkilenc

    De , lenne rá lehetőség. Ugyanis egy pl. egy EU-s cég simán leszerződhetne az Öreg amerikai LLC-vel.Még adózásilag is jó. Fel kéne venni a múltban sikeresen minket szponzorált cégekkel de NEM MAGYARORSZÁGI LEÁNYVÁLLALATUKKAL hanem az anyacéggel.Sorlom :
    Fiat vagy Renault : mindkettő szponzorált minket, igaz az itthoni leányvállalat.Renault-Baumgartner.Meg kell keresni az olasz anyacéget.Lanza lehetne reklámarca a dolognak, stb.
    AXE : újrabrandesítették, újra feljövőben.
    Gösser : az itthoni sörszponzorokat meg tudná picit törni ha minket szponzorálna az ausztriai cég ( a Borsodi tömi a Diósgyőrt, a Soproni a liganevet vette meg anno stb.)

 • Keyser Soze

  Mivel tegnap a Szőllösi cikknél örökre kitiltottak az NSO-ról, így hol máshol, mint itt fogom értékelni a meccset.:)
  – Pölöskei egy nulla, – 1 ember. Tudom, új érkező, de mégiscsak végigcsinálta a felkészülést (legalább egy részét biztosan), meg egyébként is ez a munkája, az élete, tessék már valami életjelet mutatni a pályán, valami lendületet, akarást.
  Elment Hidi, pótolni kell. Biztosan pótolni kell?
  Még nem látszik mit akar az edző, de a Gazdag – Nagy G. belső középpálya páros tűnik a legjobb választásnak ebben a melós, hazai szinten gyors, sokat futó Honvédban.
  Pölöskeiben nem látom, hogy feltudná venni a Honvéd ritmusát, megalszik a tej a szájában…elég csak annyit írni, hogy a Honvéd is azután kezdte csapat képét mutatni, hogy Pölöskei helyére bejött Kabangu.
  Újra egyenlő lett a létszám.
  – A védelem. Ez a Lovric – Baráth páros valami életveszély, lassú és körülményes, pláne Lovric, nem csoda, hogy Rossi sem nagyon erőltette, és inkább a Bobál – Baráth – Kamber hármast tolta. Remélem az edző is rá fog jönni idővel, hogy ez az egyetlen járható út.
  Apropó Bobál, az első két tétmeccsen nem kezdett, és lehet, ha nincs King kiesése tegnap sem kezd.
  Elment ezeknek az eszük? Már most 21 évesen az NB1 egyik legjobb védője, és hol van még a vége?
  Ha az öreg tényleg nagy pénzt akar csinálni, akkor játszatja, építgeti, majd 23-24 évesen eladja jó pénzért egy nyugati klubnak.
  A lúzerség csúcsa lenne, ha a padoztatással elkergetnék a srácot potom pénzért a Fradihoz, vagy egy másik állami kegyelthez. Persze, most King nélkül fix helye van, de tessék bízni a srácban, vele kezdődjön a védelem összeállításánál a névsor.
  – Eppelt nagyon lenyomta a két válogatott meccs, nem csupán gólképtelen, de a mezőnymunkája is jelentősen visszaesett, nem tudja megtartani, megjátszani a labdákat, kellene már neki egy jó adag önbizalom löket.
  Összességében szerintem nem vallott szégyent a csapat, küzdöttek becsülettel, és van egy olyan érzésem, hogy a szurkolóknak nem kell sokáig várni egy újabb nemzetközi meccsre, ez a Honvéd van olyan jó csapat, hogy idén is a dobogóra érjenek.

  • Laszka

   Mindenki Poloskeit szidja, pedig inkabb Boti volt a gyenge pont tegnap… amikor nyilatkoztattak az edzot, o is elcsodalkozott, hogy Barathot pozitiv hoskent hoztak fel, mikozben baromi sokat hibazott hatul. sot Barath is csodalkozott, hogy a golja miatt a jo teljesitmenyt nyujtok kozott emlegettek.

   • 58914020 .

    Az a riportercsajszi lelkes, de nem áll a helyzet magaslatán.

    • Döme Sanya

     Ez a Magyar Televízióban alap.

    • Escape

     “lelkes” igy szokták mondani hogy le..opott vkit
     igen. régen is így volt, most is így lehet bekerülni.

     • thpreg

      Te jó ég…

    • thpreg

     Miért is? Kellően felkészült, képben volt, szerintem a legtöbb férfikollégájánál jobb. Az NSO-n is teljesen vállalható videóriportjai voltak.

     • 58914020 .

      Tegnap tènyleg hülyesègeket kérdezett..

     • thpreg

      Szerintem nem volt vele semmi gond, jókat kérdezett.

   • Pelso

    ” A védelem. Ez a Lovric – Baráth páros valami életveszély, lassú és körülményes, pláne Lovric, nem csoda, hogy Rossi sem nagyon erőltette, és inkább a Bobál – Baráth – Kamber hármast tolta. Remélem az edző is rá fog jönni idővel, hogy ez az egyetlen járható út.” ,
    ahogy KS írta
    és az első edző meccsek után leírtam… nem kellett volna szétbaxni 1 bajnoki védelmet!!
    ennyi

    • 58914020 .

     Kellett volna egy védõ – ezt is írtuk sokan.

     • Pelso

      nem kellett volna senki, ha mindenki marad a helyén…

     • 58914020 .

      Kamber volt hátul – de az jó volt , h elõrelépett, tegnap is jó volt középpályán.
      Helyére kellett volna valaki.

    • István Hereb

     Nehéz ügy Kamber kérdése, mert én jobban szeretem, ha feljebb játszik. Viszont tény, hogy Lovric lassú, Boti életveszélyes hátul, Bobál meg csak akkor kezd, ha muszáj – ezt szerintem egyikünk sem érti. Laczkó kezd futballozni jó lesz ő is hamarosan, szerintem adjunk egy-két hónapot Pölőnek is, hogy összeszedje magát.

  • Pelso

   az első edző meccsek után ugyanezt írtam… nem kellett volna szétbaxni 1 bajnoki védelmet!!
   ami működött, azt vajon miért kellett megváltoztatni ?

  • Csaba Horváth

   Miért tiltottak ki? :D

   • Keyser Soze

    http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/eszeki-futballfeltamadas-meglatogattuk-meszaros-lorinc-horvat-csapatat-2581379
    Erre a cikkre reagálva írtam, teljesen kulturált módon, hogy milyen jó, hogy már nem csak itthon herdáljuk el az adófizetők pénzét veszteséges vállalkozásokra, hanem külföldön is.
    Ezt törölték, ami után érdeklődtem a moderálási szabályok iránt, amire a válasz a végleges kitiltás volt.
    Így megy ez…

    • Thibby

     50-es évek……ugyanolyan hithű talpnyalókkal….szöllösi az nso helytartója és az állami seggek egyik tisztán tartója!

     • 58914020 .

      A nemzet sport fõszerkesztõje , aztàn fogalmazni nem tud.

    • Sztefo

     Hatalmas like neked!

    • photon

     nemcsak az eszéki focicsapat, hanem a nemzeti sport is lőrincé, szóval alapból törlik, ha beszólsz nekik. de hajrá! :-)

   • Thibby

    Engem nem tiltottak ki de a multkoriban írtam egy hozzászólást Puskással kapcsolatban és szöllösit is megemlítettem benne , nem bántóan de kritikus hangvétellel…….5 percig volt fenn aztán eltünt a hozzászólás

  • Sztefo

   Én már tavaly azt mondtam Lovricról, h az idei évben még az NB1 szintjén is lassú lesz. Ő sem lesz fiatalabb. Kedvelem őt, láthatóan szereti a klubunkat, a kivédett 11-sére örökké emlékezünk majd, de ő már nem a jövő.
   Baráth Boti saját nevelés, rendes srác, nagy küzdő, de ennyi. Ügyetlen, lassú, rosszul helyezkedik, taktikai hibák. Érdekes módon vannak szép góljai az ellenfél kapujánál, de ahogy a holland is mondta, ő elsősorban védő, és sajnos minden meccsen benne van a bizonytalanság, vannak meccsek, amikor több komoly hibát is elkövet.
   Egyértelműen Bobálnak kezdenie kell középső védő poszton, ő a legjobb védőnk!

 • SZabó Tibor

  Nem mentségként a BAJNOKCSAPAT: Gróf,King,Baráth,Kamber,Bobál,Holander,Gazdag,Hidi,Zsótér,Lanzafame,Eppel.Tudomásul kell venni,hogy a tegnapi csapat ennyit tud ezzel együtt nem vallottunk szégyent.Nehéz törzsszurkolóként minden vereséget megemészteni,különösen a tegnapit ami mégis csak BL meccs volt.De az élet megy tovább már készülők a Diósgyőr elleni meccsre.CSAK A KISPEST!

  • 58914020 .

   Írhatnál egyszer egy bejegyzést hosszabban is az emlékeidrõl a Honvéd kapcsán!!!

   Sokan örülnénk, ha beszélnél az emlékeidrõl , amelyek a Honvéddal kapcsolatosak.

 • papparam

  Most egy ideig Baráth Boti lesz az utolsó BL gólszerzőnk. Reméljük nem addig, mint Sallói!

  Egyébként milyen érdekes a foci. Bár a bal oldali nagydarab néger gyerek, Nwakaeme nélkül is bombaerősek, elsősorban a bajnokságukban megszokott nagyságrenddel nagyobb tempónak köszönhetően, de most mégis, nélküle akár 2-3 gól is simán bennük maradhatott volna.

  És megint: durva a különbség a két bajnokság színvonala között. De amíg a magyar bajnokság pártfejesek játszótere, nem hiszem, hogy igazi, tartós megerősödés tud elindulni itthon. Persze sok minden mástól is függ, de a tiszta viszonyok nélkülözhetetlenek lennének.

 • áfonya bácsi

  A négerek közti különbség döntött. :)
  Ha pedig valaki a kispesti temetőbe menne, nagyon vigyázzon, valami gond lehet az odáig vezető járdával, ahogy láttam, nem sok ember tudott rajta tegnap egyenesen menni (a meccs vége felé már szinte senki). :)

 • misike

  Nem tudom ki hogy van vele én legutobb Baráthot magabiztosan játszani a balszélen látam ott kellene hagyni hogy megszokja Laczkónak jó beadásai vannak de lassu és körülményes. Bobál kell mindig kell ha külföldön játszana vagy az állami csapatok egyikében stabil kezdö lenne a válogatottban jelenleg magyarország legjobb védöje. De még akkor is kell belsö védő mert Lovric nagyon lassu Nwakaeme tegnap a nézzésével betudta csapni ( milyen furcsa nem birtunk Nwakaemével romániában játszott ráadásnak védekezőkőzepet és ott nem sokra tartoták minket meg szétboritott) .Tegnap sajnos a 4 védekező középpályás elenére átfutottak rajtunk azért ez elég rémisztő ha védekezniük kellet csak Kamber jött vissza teljesen a 16-ig Gazdag a térfél feléig védekezett Nagy Geri csak Ogura figyelt Pölöskei meg ???? na jó ő hagyta magát szegény. Tehát nem csak a védelem volt gyenge. Ja és azért Baráthnak lehetnek gondjai mert Ő már volt minden ebben a védelemben behuzodott azt hitte belső védő ott van mögötte King elengedte az emberét . Szerintem meg nem kell basztatni Kabungut a párharcait megnyerte a levegőben 70- 80 százalékban az nem rossz mert ő azért lett beküldve. Ha bemegy a ziccere az segithetne rajta végre sokkat volt sérült nem kap sokk lehetőséget természetes hogy kapkod. Majd ha bemegy az első ziccer jobb lesz mert az adottságai megvannak . Lanza meg a legjobb játékos itthon és kész amikor rámentek ketten már lehetett látni hogy megcsinálja a tizit. Győzni kell a diosgyőr ellen mert vissza ránthatt minkett a depiből.

 • Sándor Veres

  légyszives küldjétek el a linket ahol meg lehet nézni a meccset.

 • Gabesz

  Nekem hiányzott Koszta,miért nem lehetett várni az eladásával ?Szerintem többet ér Holandernel is és ebben az idényben lehet befutott volna! Jó felépítésű,jól fejel,elég gyors,jó ló kapura,meg merte csinálni a cselt,tudott passzolni,én biztos ott tartottam volna,sokat fejlődött volna Lanza mellett!!!!Most a kispadon csak Dark ,Villám volt !