Napikispest 2017.07.19.

 • Koszta Márk @ Mezőkövesd // Ezt most nem értjük.
  • Koszta be van nevezve a BL-re, külön jó ötlet egy nappal előtte eladni, pláne, hogy King is sérült, tehát máris kettő mínusz a meccsre.
  • Tavaly 31 meccsen 6 gól, 5 gólpassz a mérlege, ami kvótafiatalként nem gyenge.
  • Rendben, idén már túlkoros, tehát két másik fiatalnak kell a hely a csapatban, és oké, hogy Gazdag (valamint talán Bobál) mellett nehéz lenne még egy 21-21 évest stabilan játszatni, de így azt érjük csak el, hogy nem nálunk épül fel piacképes játékossá, hanem máshol, ahol játszhat. Magyarán amitől előre féltünk, az bejött, és az MLSZ hülyemód kialakított fiatalszabálya igazából pont nem a nevelőegyesületeket segíti, ha megpróbálnának véletlen eredményesek lenni. Játszottál, kiszedtük belőled a bónuszt, mehetsz, mert kettőt egész biztos senki sem fog megtartani évről-évre. (Legalább úgy lenne a szabály, hogy egy U20 és egy U21, akkor lenne plusz egy év kifutásuk a játékosoknak, mert így tényleg csak egy-másfél jut.)
 • Pingback: Napikispest 2017.07.19. | Zongoracipelő()

 • VirágPeti

  Ismeritek a Foosio4 nevű focis játékot? Benne van a mai meccsünk, lehet a Honvéddal játszani! Négyfős csapatot kell összerakni és a játékosok pontokat hoznak a teljesítményükkel. Real-time mutatja majd az elért pontokat, amikor este megy a meccs.

  Elég jó kis játék, használom egy ideje és végre benne van a Honvéd is!

  https://uploads.disquscdn.com/images/b3df074c00df94e988fb4b3d46c165918ee673d40ac2c1a849e713a594586da4.png https://uploads.disquscdn.com/images/73ef4da523d74f604af2743ee231e1a708424495bba9a9e1997d873da8b3717c.png https://uploads.disquscdn.com/images/f1d63281505f0cd4d8bd5df5d45305d309a85e3ef9ca46fc92d673af37eec2bf.png

  • 58914020 .

   Reméljük, nemcsak a ma esti meccsig rakták bele…

   • VirágPeti

    Bajnokok ligája meccsek meg talán az EL is benne lesznek egész ősszel. Amíg továbbjutunk, addig benne is leszünk. Viszont mivel most először került bele a Honvéd az adatbázisukba, a játékosok árait illetően fogalmuk sincs :). Lanza 1 milliót ér, de pl. Nagy Geri 5-öt :).

    • Granero

     Majd harom ev mulva amikor megveszi a Salzburgtol a Valencia :)

 • 58914020 .

  A Koszta-ügyben megfogalmazottakkal teljesen egyetértek, én is “fejletlennek” tartom a szabályt – mégha jóhiszeműnek is.
  Koszta 6 gólja – főleg a posztjához képest – tényleg elég jó teljesítmény, ráadásul még egyáltalán nem tudhatjuk, hogy a Debrecennek rúgott 3 gól milyen plusz erőket és önbizalmat ad neki a folytatáshoz. (Azóta ugye csak a Vidi ellen játszott inkább védekező felfogásban.)

  Biztos, hogy lesznek még távozók, szerintem Eppelt is el akarják passzolni, ezért tartották meg Kabangu-t és (még) nem küldték el Bobál Gerit. Ezt meg is értem, Eppelnek is jót tenne amúgy egy külföldi lehetőség – , hogy aztán mg jobb játékosként térjen vissza hozzánk.
  Szerintem most Kabangu és Danilo tudná is őt pótolni, s Bobál Geri is lehetőséget kapna.
  Sajnálnám Marcit, mert nagyon kedvelem emberileg, Pölöskei is miatta jött ide (legnagyobb barátok), de most neki a váltás lenne a legjobb.

  Gazdag-ot tartom még esélyesnek.

  • prison miki

   szerintem Eppel-ért nem fog olyan ajánlat jönni, amiért megéri elengedni, még ha el is akarják passzolni.

   • 58914020 .

    Ez benne van a pakliban, gondolom, most ezért is játszatják végig minden meccsen, hátha beindul és elviszik.

 • 58914020 .

  Nem tudom, lesz-e külön poszt a BL-meccsről, de ma nagyobb csodát kellene végrehajtanunk, mint a Vidi ellen.

  A Hapoel jobb, mint a Vidi volt, ráadásul nincsenek nézők és most nekünk kell gólt rúgnunk és nem kapnunk egyet sem.
  Talán annyival járunk előrébb, hogy a játékosoknak kicsit nagyobb az önbizalmuk, Lanzafame kiváló formában van (mondjuk Eppel nem).

  • papparam

   Mert csak kapufa jött össze? Az forma kérdése, szerintem jól játszott mindkét meccsen.

   • 58914020 .

    A Hapoel elleni első meccsen csalódás volt, hogy nem sikerült lövőhelyzetbe kerülnie.
    Ezt egy csatárnak ki kell harcolnia – így, vagy úgy.

    Volt egy labda, amit a második félidőben kapott, amit átvett mellel, majd nagyon lassan fordult rá és így a védőről és róla lepattanva vánszorgott a kapuig.
    Azt például ilyen szinten sokkal gyilkosabb módon kellett volna kihasználnia és legalább egy lövéssel befejeznie.

    • Sztefo

     Erre a szitura nem emlékszem, de pl a gólunkban nagyon fontos szerepe volt Eppelnek, hogy a Kamber által kicsit hosszan előre ívelt labdánál, nem engedte a Hapoel védőknek kifejelni a labdát, leütközte mindkettőjüket, így tudta Nagy Geri begyűjteni, és Laczkónak visszapasszolni, aki beadta, és Lanza befejelte. Főleg oldalsó kameraállásból látszik, mennyire fontos volt Eppel ütközése.

     • 58914020 .

      Ez jogos, elismerem.

    • papparam

     A Hapoel ellen mindenkinek nehéz, főleg hogy az az első tétmeccs, sőt, első komolyabb ellenfél a szünet után…

   • Varga Béla

    Jó volt szerintem is.Bezzeg ha bemegy a kapufa,akkor most mindenki a csúcsformájáról beszélne.

   • gabokocka

    Eppel görcsös lett a válogatott meccs miatt, a többieken látszik hogy felszabadultak, önbizalomtól duzzadnak. Hasznos volt Marci mindkét meccsen, de látszik, hogy nagyon akar bizonyítani, és ez egyelőre nem sikerül, de át fog szakadni a gát, mint Lanzának a Gyirmót elleni meccsen, össze se lehet hasonlítani az azt megelőző produktumát az azt követővel.

    • papparam

     Ja, talán görcsöl kicsit, de ezért kár. Ha hasznosan játszik és a többiek emiatt szereznek gólokat, akkor felőlem soha ne lőjön gólt, ugyanúgy játszatnám, elismerném.

 • Carpethy

  Kosztát eladtuk. mert most lehetett eladni:
  – jó szezont futott tavaly, csúcsra ért a debreceni 3 góllal (nálunk ezt überelni már nem lenne lehetősége)
  – külföldre eladni esélytelen: onnan nézve, 21 évesen kint már nem fiatal, és nem egy nagy szám, hogy az MB1-ben rúgott 6 gólt.
  – a mezőkövesd annyit fizet érte, mintha sikerült volna eladni külföldre.

  Koszta értelmes arc, tudja jól, hogy:
  – a fiatal szabály miatt idén nem tud lehetőséghez jutni itt
  – játszani akar
  – és teljesen érthető, hogy elmegy a 3x-4x fizuért.

  A büdzsé jól járt, Koszta jól fog járni ezzel.
  Én meg sajnélom, hogy megy. De megértem.
  Sok sikert Márkó :)

  • gabokocka

   Igen, nagyjából ez a helyzet. Lehetett volna talán kölcsönadni, hátha tovább fejlődik és akkor Eppel vagy Gazdag eladása után lehetne stabil kezdő, de nem tudjuk milyen ajánlatok jöttek, illetve van-e bármiféle visszavásárlási opció, vagy továbbértékesítés esetén nekünk fizetendő bónusz a szerződésben. Nem közvetlen riválishoz ment, fizettek érte, több játéklehetőséghez fog jutni. Mindenkinek jó. Nyilván nekünk keserű kicsit a szánk, de hozzá kell szokjunk, éves szinten egy-két arcot értékesíteni fogunk folyamatosan, ha ki akarjuk aknázni a fiatalszabály adta lehetőségeket. Márpedig Hemi ami lóvét lehet, azt ki fogja szedni a rendszerből.

 • Mészöly Sámán

  En hiszek abban h a hemi bacsi kepes annyiszor alafekudni a nernek mikozben meg bajnokok is leszunk h a vegen meg stadiont us epitsen a honvednak a kormany.

  Nagy magus az oreg!

  • 58914020 .

   Az a stadion nem állami kegy, hanem – a fair play szellemében minimum – jár nekünk.

   Így is felvet kérdéseket, hogy a Videoton milyen alapon kap egy 25 ezres stadiont, míg mi csak 8 ezreset…
   Kétszeres bajnokok, mi 14-szeresek vagyunk, az ötvenes évek legjobb csapata.

   Egyébként a Hapoel stadionját nézve, ami 16 ezres, szerintem nagyon kicsinek fog hatni a 8 ezres új Bozsik.. ha végre elkészül.
   Szerintem egy 12 ezres minimum kellene, ott kezdődik az, amit úgy hívunk, hogy stadion..

   • Sztefo

    Ha meg is épül a stadionunk, akkor is a 8 ezres teljességgel nevetséges, egyetértünk.
    Nem csak a hagyományok stb alapján, de pl ha egy Kisvárdának van 5 ezres stadionja (meg asszem a Paksnak is akkora lesz), akkor az országos és határokon túl átívelő több százezres szurkolótáborral rendelkező Honvédnak minimum 15 ezres járna. Már csak hosszú távú gazdasági stb érdekeket figyelve, ha javul a magyar foci, és elkezdenek sokkal többen meccsre járni, akkor sokkal nagyobb esély van Kispest fanokkal megtölteni hétről hétre egy 15 ezres stadiont, mint Pakson az 5 ezresnek a felét.

    És most az kurva mindegy, h mi is csak 2 ezren mentünk ki a bajnokcsapat idénynyitójára. Egyszerűen hosszú távon teljes gazdasági öngyilkosság, hogy társadalmi bázis nélkül rendelkező csapatokhoz ömlik a pénz (nem írom le a legrosszabb példát, de sejthető, melyik csapatra gondolok …), kb ugyanakkora stadionokat kapnak, mint a Vasas és a Kispest, akiknek országosan nagy szurkolótábora van még mindig az uccsó (asszem 3 évvel ezelőtti) felmérések szerint.

    • prison miki

     szerintem a 2000 néző a 15 000-es stadionban lenne nevetséges. Az új, elképzelt 8 ezres stadion az elmúlt 15 évben 2x telt volna meg.

     • 58914020 .

      Hamburg ellen, kupadöntő a DVSC és a Győr ellen, Videoton ellen és most a Hapoel ellen

      Ez már éppen 4 alkalom, pedig az elmúlt években elég rosszul szerepelt a csapat.

      Szerintem ha annak idején Supkával nem szerepel le 2008 tavaszán, s ott maradunk az élen, akkor is lett volna egy-két meccs, amikor megtelt volna.

      A Fradi elleni meccseken pedig ha nem is teljesen, de így is sokszor majdnem tele lenne, 1-2 ezer néző híján.

     • prison miki

      ja igen, azt nem írtam oda, hogy a bajnokságra gondoltam. Első sorban a bajnokságból kell szerintem kiindulni, és az nagyon halovány. Kupadöntő ugye nem lesz már a Bozsikban, nemzetközi kupával nehéz tervezni, a Hamburg óta egyszer se volt meg a 8000 hazai pályán (reálisan nézve a Hapoel ellen se lett volna meg- bajnokságban 2000 néző volt, és a Hapoel nem számít sztárcsapatnak, ráadásul hátrányból megyünk)

     • papparam

      Miért ne lehetne kupadöntő? Ezt a szabályt is pár évente váltogatják.

     • Tibor Fehér Első

      A 8 elég szerintem is.

     • 58914020 .

      12, de legalább 10..

     • Sztefo

      Én nem a múltról, hanem a jövőről írtam.
      Elvileg az a terv, h újra felfuttassák a magyar futballt nem? Hogy több embert csalogassanak a stadionokba vagy nem?
      Akkor szerinted hova lehet jóval nagyobb tömeget vonzani, Kisvárdára, Paksra, Felcsútra, vagy az elképesztően bő tradiciókkal és országos szurkolótáborral rendelkező, nemzetközileg a legjobban ismert magyar klub a Kispest otthonába?

      A hosszú távú marketing, gazdasági stb gondolkodás teljes hiányáról írtam a országunk és a futballunk vezetőivel kapcsolatban!
      És mindezt miért? Mert a király nem szereti a klubunkat, plusz a saját falujába kell a 4 ezres stadion!!! Hol vannak itt a normális arányok??? Még egyszer: Felcsútra 4 ezres stadion a névlopóknak egy faluba, Kispestre meg 8 ezres stadion. Az eszem megáll!

     • prison miki

      Jelenleg 2000 körül van az átlag Kispesten, ha a múltat/jelent nézzük, egy max 5000-es stadion lenne a reális. Ha optimistán tekintük a jövőbe, akkor valóban indokolt egy 8000-es. Amiről írsz, hogy egy jobb minőségű magyar foci esetén több, mint 10 ezer ember járna ki hetente meccsre, egyszerűen képtelenség, de legalábbis semmi reális alapja nincsen Közép-Kelet Európában. Ezek az idők már elmúltak,

      Itt van számszerűen, hogy miről is beszélünk
      A térség bajnokságainak átlagnézőszáma (az első szám a bajnokság uefa koefficiense):
      (14.) Ausztria 7099 – növekedett
      (12.) Csehország 4886 – csökkent
      (17.) Horvátország 2724 – csökkent
      (35.) Magyarország 2645 – növekedett
      (20.) Románia 2573 – csökkent
      (29.) Szerbia 2095 – csökkent
      (31.) Szlovákia 1952 – csökkent
      (32.) Szlovénia 1373 – csökkent

      Ha nagyot álmodunk, akkor sem valószínű, hogy a következő 10 évben megelőznénk Ausztriát azokban a kulcsmutatókban, amik a nézőszámot befolyásolják.

     • István Hereb

      Az idei szezonra az MLSZ középtávú terve szerint két főtáblás csapat és 9000-es átlagnézőszám kellene. Aha :))

     • Escape

      hazudnak, mert megthetik
      hazudnak mert nincs aki számon kérje rajtuk

     • Escape

      végre valaki TÉNYEKET közöl, és nem érzelmi alapon beszél.

      az MLSZ csak azért HAZUDJA a “ha lesz uj stadion több lesz a néző” mantrát, mert ez a dolga. nem tehet mást. mit mondanának? hogy “nézőszám csökkenés várható”?
      egyből kirugnák az összeset.
      miközben ők is tökéletesen tisztában vannak a fenti statisztikai adatokkal.

      hazudnak, mert megthetik
      hazudnak mert nincs aki számon kérje rajtuk

     • Sztefo

      Tények?
      De ugyanezek a tények nem zavarnak, ha a Vidinek épül 20 ezres stadion, a Felcsútnak 4 ezres, Kisvárdának 5 ezres?

      Ha már a tények:
      Mi vagyunk a bajnokcsapat, és 14 szeres magyar bajnok –> tény
      Nálunk játszik az utóbbi 20 év legjobb légiósa (Lanza) –> tény
      Miénk jelenleg a legjobb utánpótlás (6 saját nevelés kezdőben a bajnoki döntőn, U19-es bajnoki cím és BL indulás stb.). –> tény
      Te mégis szinte minden alkalmat megragadsz, hogy Hemit köpködhesd. Ilyenkor nem zavarnak a tények?

      Már nem először érzem azt, h degradálod, lehúzod a klubunkat.
      Mert az a tény, h a régióban mindenhol alacsony a nézőszám, és várhatóan egy ideig így lesz, axiómaként veszed, ha bizonygatni kell, nekünk ne legyen véletlenül se nagyobb stadion, de ha más csapatoknak épül ennél aránytalanul sokkal nagyobb stadion, az nem baj? Vagy hogy Felcsút, Kisvárda,Kövesd stb majdnem ugyanakkora stadiont kap, mint mi?

      És ha még tények:
      Kb 3 éve volt az uccsó felmérés. De lehet, hogy régebben.
      Országosan+környező magyarságban a Fradinak 1-1,5 millió között mozog a tömegbázisa, az Újpestnek 6-8 százezer, Kispest és Vasas úgy 400-400 ezer körül, és akik még ezt a számot elérik/megközelítik, az a két regionálisan nagy támogatottsággal rendelkező klub (Loki, Diósgyőr). A többi a béka segge alatt van. Ennek millió oka van, de tényszerű adatok jelentek meg róla anno. Mert pl hiába Győr kb 130 ezres város, nem éri el a futballcsapat támogatottsága még regionálisan sem a 100 ezret sem.
      Tehát a tényekre alapozott döntés egyértelműen mutatja, mely csapatoknak kellene arányában a legnagyobb stadionokat építeni. Nem a Felcsút jön ki győztesnek.

     • Sztefo

      Ezekkel tisztában vagyok én is.
      A probléma, hogy nem ugyanarról beszélünk.
      Én a korrektségről, a fair versenyről, az arányok betartásáról beszéltem.

      Még egyszer: ha már stadionokat építenek, akkor vajon mi indokolja, hogy Felcsútra egy 1500 fős faluba egy 4 ezres stadiont építenek, míg egy agglomerációval együtt 2 és fél milliós világvárosba egy 8 ezres stadiont egy olyan klubnak, aki külföldön sok helyen egyet jelent a magyar futballal, óriási tömegbázisa van, és a két klub tradíciói, mint innen a Mars.

      De legyen a példa a Vidi.
      Semmi ésszerű magyarázat nincs arra, hogy ők egy 20 ezres stadiont kapnak, mi meg 8 ezrest. Ez nem indokolható semmivel.
      Illetve egy valamivel igen, de arra jobb nem gondolni.

      És még sorolhatnám a példákat.
      Aránytalan, unfair stb. velünk szemben.

      Nekem semmi bajom azzal, ha csak 8 ezres stadiont kapunk (úgy is ez lesz végül, már ha megépül a stadion), ha cserébe Vidi szintén ekkorát vagy kisebbet, Paks, Kisvárda, Mezőkövesd, Balmaz stb egy max 2 ezer főset, Felcsút meg nagyon max 300 főset. Az arányok miatt sarkítok persze.

     • prison miki

      nem jól állsz hozzá szerintem. arra koncentrálj hogy a miénk elég lesz-e nekünk, és ne arra, hogy más mennyivel nagyobbat kapott, mint ami indokolt lenne. szerintem te is tudod hogy a vidi és a felcsút miért kap aránytalanul nagy stadiont. Ha felcsútból indulunk ki, akkor kb 100 ezres stadion lenne indokolt :D

     • Sztefo

      Ok persze, h tudom, miért a Vidi és a Felcsút..
      Csak valahogy nekem nagyon nem tetszik, h ha már az adófizetők pénzét szórják, akkor legyen benne bármi hosszabb távú, indokolható, észérvekkel magyarázható döntés.
      Meg hát az igazság érzetemet erősen bántja, h a politika megint szeretett klubomat köpi szemen… Az egész stadionproject egyfajta megalázása lett a klubnak, amikor a futottak még kategóriába raktak minket ilyen Kisvárda meg mittomén ki mellé.

     • Granero

      “h ha már az adófizetők pénzét szórják, akkor legyen benne bármi hosszabb távú, indokolható, észérvekkel magyarázható döntés.”
      Nagyon nehez lenne az elmult 8 (?) evbol _barmit_ talalni amit igy csinaltak volna :)
      De tenyleg nezd meg mondjuk a sokkal fontosabb oktatast, hogy ott milyen katyvasz van es mi a “strategia”.

     • Sztefo

      Igen ez így van.
      Ettől még ha igazságtalanság éri a csapatomat, azt szóvá teszem.

     • Granero

      Ez erdekes, koszi!

     • István Hereb

      Tök igazad van. Nézzünk meg egy Loki-meccset, hogy néz már ki az 1039 néző, ahogy az elvesznek az egyébként nem is olyan óriási stadionban. Egy félig-kétharmadig teli nyolcezres már igazi katlan tudna lenni.

     • papparam

      Nem korrekt az elmúlt 15 évet, vagyis klubunk fennállásának messze legrosszabb időszakát venni alapnak.

     • prison miki

      Szerintem pont, hogy korrekt. A korai 90-es években még Nagykanizsán is 10 ezren jártak meccsre. Más idők voltak.

    • Granero

     Ha a felcsutnak 3500 as stadionja lehet akkor nekunk szazezres jarna :)
     Egyebkent nem ugy van, hogy bovitheto lesz?
     Fenn van valahol, hogy milyen lesz a stadion?

     • prison miki

      Na ez meg a másik, hogy a kiírásban minimum befogadóképesség van megadva, ráadásul amíg nincs kivitelező addig gyakorlatilag semmi se biztos. Lehet, hogy még fognak változtatni a kiíráson.

     • Granero

      Ja mint az MTK palya ahol nem fert el a rovid oldali lelato, rohej :)

     • papparam

      A Felcsút stadionjában mondjuk pont nem a 3500-as befogadóképesség a durva, hanem az, hogy 3.500-as stadiont lehetett volna tized annyi pénzből is építeni, vagy még kevesebből, csak nekik Makovecz stílus, meg látszó gerendás tetőszerkezet kellett. Egy faluba. Totál bohózat, ha belegondolok. :) De ahogy lentebb is írták, az a hülye, aki ezt hagyja.

     • Granero

      Az egesz egy agyrem a Ceaușescu parhuzamtol kezdve a harminc eves akademistakon at a zseni gazszereloig. Orkenyi groteszk, kar hogy nem fikcio.

   • gabokocka

    Fölösleges, hétvégén is kétezer ember lézengett, miközben a bajnoki cím utáni első meccsünk volt. Teljesen jó lesz a 8000-es stadion, ha meg olyan nemzetközi meccsek jönnek, amire tódulna a nép, át lehet menni a Puskásba vagy a grupiba. Mondjuk Fehérváron is vicces lesz az a stadion, kongani fog az ürességtől.

   • photon

    bőven elég nekünk a 8 ezres stadion. sajnos a videoton 25 ezres stadionját lőtték túl. hétvégente kétezren vagyunk kinn.

    • 58914020 .

     Sajnos, ez nem így működik!

     Egy modern és látványosabb stadion az emberek figyelmét is jobban felkelti.
     Főleg Magyarországon, ahol minden a “trendiség” alapján működik, az embereket jobban vonza egy csapat, amelynek impozáns stadionja van.
     Nézzétek meg a Fradit, ami egyrészről ugyan elveszítette a tradicionális közönsége egy részét, másrészt viszont sokan azért mennek ki a meccseire, mert az trendi, divat az új stadionban mozogni.
     (a hétvégén is több celeb forgolódott ott, ha jól hallottam)

     A 8 ezres stadion egyszerűen kicsi, ráadásul ha egyszer-egyszer meg tudnánk tölteni (pl. Videoton, vagy most a Hapoel ellen), akkor meg nettó értékben is kicsi.

     12 ezres nem sokkal nagyobb, de már sokkal látványosabb és valószínűleg – ha a klub jövője szépen alakul – párszor meg lehetne tölteni.

     • Csaba Horváth

      Egy 12 ezres stadiont karban kell tartani, komoly fenntartási költségei vannak, későbbi felújítása is drágább. Egy olyan helyen, mint Miskolc, Zalaegerszeg, Szombathely, ahol megtöltik a stadiont ez kifizetődő. Egy Székesfehérvár sosem a tömött stadionjáról volt híres. Most fut a szekér, nem számítanak a költségek…de komoly problémák lesznek, ha egyszer elzárják azt a bizonyos pénzcsapot….lesz még a Vidi pénzügyi csőd határán…..

     • István Hereb

      Pár celebbel nem lennénk kisegítve, ha meg a trendiséget nézzük, akkor úgyis a fradi mindig trendibb lesz, mint a Honvéd. Meg nézd meg Debrecent, szép új stadion, 7-szeres bajnokcsapat és a kutya sem kíváncsi rájuk.

     • photon

      ja, a figyelmét is felkelti, és ha rendeznek ott havonta koncerteket meg egyéb rendezvényeket, akkor fenn lehet tartani gazdaságosan.
      debrecen, fradi, felcsút – és még sorolhatnám a modern és látványos stadionokat, teljesen üresek. a fradi rendelkezik a legtöbb nézővel magyarországon, és átlagban 5-6 ezres a nézőszám. akkor miről beszélsz?

      milyen celebekre gondolsz?!

    • Döme Sanya

     Mert kicsi a kanyar.

   • Mészöly Sámán

    Fair play – magyar kormany – stadion

 • Pingback: Ha addig nem lenne más, a BL-meccs visszavágóját itt lehet kibeszélni – Csak a Kispest!()

 • VirágPeti

  A Papa ezt írja a legutóbbi blogbejegyzésében: “A mérkőzés és következő nemzetközi kupamérkőzésünk is sajnos zártkapus lesz…”

  Most akkor ha továbbjutunk, a következő körben még mindig zárt kapus meccsünk lesz??? Ne már… :(
  Mennyi büntetést kaptunk mi?

  • santiago

   Igen, 1 meccs a Sturm elleni szekuk tulsagosan hatarozott fellepeseert, es 1 meccs vojvodina szurkolokra tett homofob megjegyzesek miatt

   • VirágPeti

    Ez a szekus dolog valahogy nem jött át nekem, vagy ha igen, hát összemostam a másik a büntetéssel. Azt hittem letudunk minden büntit ma este. Na ez szép. Akkor csodával határos az az álmom, hogy ebben az évben előben lássam a Honvédot a BL-ben :(.

    • santiago

     Hat ha most tovabb megyunk akkor kovi korbe meg zartkapu,
     De ha kovi korbe kiesnenk a bl 3selejtezos korebol
     Akkor bejutnank az El 4 selejtezos korebe es ott mar nem lenne zart kapu

     • santiago

      Tehat ez a mai gyozelem meg biztosan minimim 2 hazai merkozest jelentene

     • VirágPeti

      Valóban! Annál inkább nyerni kell ma! Köszi az emlékeztetőt :).

     • Vizi Viktor

      Ha 1-0ra győzünk…

     • santiago

      Igen elirtam , ha tovabbjutunk es eddig amig nem irtad fel se tunt, koszi :)

     • István Hereb

      Szerintem ha lenyomnánk a Hapoelt, majd a litván/bolgár valamelyikét, akkor play-offot játszunk a BL-ért, és ha veszítünk, már nem kell tovább küzdeni, hanem automatikusan EL-csoportkörben vagyunk. De lehet, hogy rosszul tudom.

     • Csaba Horváth

      Szerintem jól tudod….:)

     • santiago

      Igen ez igy van ha a bl3 korebe esel ki akkor => el 4 kor
      Ha bl4kor akkor => el csoportkor

     • papparam

      Pontosan, ma este a zártkapus büntetések idei letudásáért játszunk tulajdonképpen. :)

  • György Lassu

   igen. sőt, ha nem jutunk tovább, akkor még mindig marad egy zárt kapu, nem évül el.

  • Balázs Németh

   2 meccset. 1 meccset kaptunk a Vojvodina meccs miatt, de a felfüggesztett eltiltás is bejött és így sajna 2 meccs zártkapus

 • ius

  „Szép emlékekkel távozom Kispestről, örök élmény marad a bajnoki cím, a kispesti szurkolók által teremtett hangulat illetve a csapatszellem. Sok sikert kívánok volt klubomnak. Azt egyelőre még nem tudom a hétvégi meccsen játszom-e, de remélem hamarosan bizonyíthatok a pályán”
  Így is lehet távozni!
  Sok sikert kívánok neki!
  Biztos vagyok benne, hogy ő lesz az első, aki az akadémia után – tehetsége és megfelelő hozzáállása okán – szép karriert fut be!

  • Zs.

   Nah ez az, ossze lehet vetni a ket gerinctelen arulo nyilatkozataival. Van nemi kulonbseg…
   Ide el lehet igazolni. Illetve ahogy akkor is irtam, barhova el lehet igazolni, kiveve ket helyre.
   Sok sikert neki!

 • kgyula

  Tovább gyengül a keret… Össze lehet majd vetni a Debrecennek ötöt vágó csapatot (kispaddal együtt) a szombati kezdővel. A két húszévest meg ki lehet tenni az ablakba.
  A tuilajdonos az ostoba “pótoljuk” válaszával persze meg tudja nyugtatni az oktalanul is reménykedő szurkolót, aki nem gondol utána annak, hogy az sem mindegy, ki ül a kispadin: egy Vasziléjevics vagy egy 18 éves akadémista…

 • kgyula

  Ki lesz a következő? Eppel? Mert hogy jött Danilo, minek annyi csatár? Jött a “visszautasíthatatlan ajánlat”? Különben is: “pótoljuk”.
  Mindenesetre az eddigi mérleg mínusz hat gól és mínusz öt gólpassz…
  Azért kár volt felkorbácsolni a tavasszal a szurkolói érdeklődést, ha most a lepusztulás következik….