Napikispest 2017.11.22.

 • U19 BL // nem mondom, hogy komoly sanszot érzek rá, mert ezt a visszavágót már rég nem sanszban mérik, de ha egyszer igazi csodát szeretne látni az ember, és nem csak amolyan kispesti bajnoki címet a semmiből, akkor tudom ajánlani ma négytől a Honvéd – Krasznodart a Bozsikban. Az első meccs 8-0 lett oda, vagyis ha bejön, azonnal rendeljük a taxit, irány Róma, dicsértessék (dinnyéttessék) Ferenc pápa, tetszik ismerni Simon Miklóst Kispestről? Ugye, hogy kár lenne kimaradni?
 • esport // az közben megvolt, hogy a Budapesti Honvéd, tehát a régi anyaegyesületünk esport szakosztályt indított Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia néven? Egyelőre annyi fix, hogy lesz CS:GO szakág, és már az edzője is ismert: Kodiak. Én egyelőre kivárok, hátha belevágnak a fekete macskába is, és ha igen, akkor azonnal felveszem a piros pólóm. Treff kettes kezd, CS:AK a Kispest!

képernyőkép: jegy.mlsz.hu

Az MLSZ jegyrendszere ismét hozza a formáját, és feleslegesen bonyolítja tovább a valóságot. December másodikán zárt kapus lesz az Újpest-Balmazújváros, amit ugye csak megjegyzésbe tudnak jelezni, és a meccset átsorolják az elmarad kategóriába.

Furcsa programozás, de úgy látszik emiatt a Balmazújváros kilencedikei hazaija előretolódik másodikára, hiszen fordulónak lennie kell, Újpesten nem lesz meccs, a helyet ki kell tölteni. A Balmaz azonban játszani fog a Megyerin, tehát jöhet a sufnibuhera, és az eredetileg kilencedikére kiírt meccs kezdési időpontját változtassuk meg kilencedikére. Ismét egy hatalmas bravó, kedves MLSZ.

“Napikispest 2017.11.22.” bejegyzéshez 40 hozzászólás

 1. OFF! …akkor még nem volt mbééé 1-es a balmaz, a gyirmót, a f@szcsút

 2. Ha indítanak szenior e-sport szakosztályt is, 40 feletti kategóriában abszolút versenyképes vagyok bármilyen autóversenyben. Persze csak ha megtámogatnak valami komolyabb Fanatec kormány/pedál szettel a mostani helyett. :)

 3. Be akartam korábban linkelni a csakfoci.hu mai tv-s közvetítéseit,hogy közvetítik a mai ifi BL meccset a Sport 1-en,de már megelőztél.Kíváncsi lennék,hogy mikor változtatták meg a TV műsort,mert az IPTV műsorban még mindig Napoli.- Shakhtar van felvételről 15.45-től.

 4. http://www.sport365.live/en/home
  Gondolom,mindenkinek megvan a bevált netes streamelő oldala,én ezt szoktam használni,Nagyon jó a minőség.Ezen speciel nincs rajta a mi ifi BL meccsünk,de ma elég jó kis párosítások lesznek ott is ifi BL szinten:14:00 Atletico Madrid U19 – AS Roma U19 (Live),14:00 Paris Saint-Germain FC U19 – Celtic FC U19 (Live),15:00 Sporting CP U19 – Olympiacos Piraeus U19 (Live),16:00 Juventus FC U19 – FC Barcelona U19 (Live),16:00 RSC Anderlecht U19 – FC Bayern Munchen U19 (Live)

 5. Az is rohadjon meg,aki megírta a cikket csakfocin a mai tv közvetítésekről.Francnak kell hülyíteni a népet,hogy adják az ifi BL visszavágót,közben meg teljesen más megy.

    1. Összehasonlításként a klub honlapján a 26. percig írtak 7 bejegyzést,az uefa.com-on meg a 31. percig volt 38.Pedig aztán nekik semmi közük a mi csapatunkhoz.

     1. Azért egyszer érdemes lenne kipróbálni, egy tetszőleges meccsről 50 másodpercenként írni bármi érdemlegeset :)

      1. En tudnek. Ha nem jut semmi eszembe akkor beszurok egy “huje biro” vagy “tolvaj felcsutot”…
       Esetleg egy O1G-t :)

    1. Ahha. Ez tényleg szó szerint online közvetítés, pár másodpercenkén írnak valamit, állat.

     1. Azért ez valahol hatalmas szégyen a klubra nézve,hogy a kupameccsünket a Budaőrs oldalán kellett olvasni,a mostanit meg inkább angolul követjük,mert a klubnál tojnak a szurkolókra.

     2. Mert ott gondolom komolyan veszik a közönség tájékoztatását.Pedig aztán nekik nem sok közük van a klubunkhoz meg főleg hozzánk,szurkolókhoz.

 6. Basel U19 – Man. Utd. U19 csoportmeccs 2-1 végeredmény.Talán oda is ki kellene küldeni néhány megfigyelőt.hogy hogyan csinálják ezt Svájcban! Mondjuk elnézve a “svájciak ” összeállítását ,ott se lehetett túl sok hazai nevelés.

   1. Sok bevándorló azért automatikusan még nem jelent jó csapatot.Azért az ott végzett munkára is kíváncsi lennék.

    1. Neeem! A Sahtar kurva jó, de az Ukrán válogatott már nem! Ott is egy valag nagyon jó légiós, és sok szar hazai!
     Svájc, Belgium… számold meg a tiszta Svájci, és Belga játékosok számát a válogatottjukban!
     Nálunk szarból próbálnak várat, ott meg márványból palotát!… és a márvány arrafelé fontos importcikk

  1. Cseh, Csabi, Csuhay, Csehi. :)

   Kicsit mas hozzaallas mint amirol manapsag annyit hallani.

   1. Nemrég itt is lehetett volna egy Botka,Bobál,Bora,Baráth védősor. :D

 7. Nézem az eredményt, azon gondolkozom, hogy az oroszok tették magukat takarékra, vagy mi jöttünk rá, hogy ez egy oda-vissza vágós történet?

  1. Hát a Pölöskeit biztos hogy előzi mind dinamikában, mind technikailag és mind erőnlétben is! 😉

  2. lehet, hogy megérne 1 próbát, de necces, hogy 1 riválisnak odaadnák-e…
   a 2 csatár mögött lehet, hogy hozzá tudna tenni a középpályás játékunkhoz, kérdés, milyen mentális állapotban van.

   1. Pénz kérdése minden, a fradi fakóba csak viszi a ZS-ét !
    Motiváltsága szerintem meglenne, rendesen leamortizálta ez a fradi közeg gondolom, itt meg ha kapna egy lehetőséget, szerintem élne vele.
    Ritka kincs a magyar fociban az “ésszel” megáldott, régi klasszikus irányító erényekkel is rendelkező focista! A fél kezemen megtudom számolni mennyi ilyen játékintelligenciával megáldott emberke kolbászol az nb1-ben!
    Ha nem mi akkor a Vasas tuti lecsap majd rá!

 8. Én meg valahol örülnék is neki,ha Berla valami jó kis csapatba kerülne,de olyanba,ahol játszik is,mert nálunk annó ajnározták Vajdát,hogy így meg úgy milyen jó kapus,a legjobb az eddigi akadémiás termés közül,ő lesz,aki megoldja majd évekre a kapusproblémánkat,bla bla,megjelent egy csomó újságcikk róla anno,aztán 17 évesen elkezdték kölcsönadogatni még Kemenes idejében,szerintem azóta se játszott 10-15 meccsnél többet összesen.egy Dorogban most se ő a kezdőkapus ,meg előtte a Szigetszentmiklósban se ő volt,pedig azért ezek nem túl magas szintek.Én attól félek,hogy ugyanez a sors vár majd Berlára is,hiába isteníti most mindenki.Most Gróf miatt nem fér be,ha Grófot eladnák,akkor meg vagy hoznak valakit a helyére vagy Horváth lenne az első számú kapus.Nálunk ugyanúgy cseszik el/építik le az akadémiáról kijövő kapusokat,mint az ifi gólkirály csatárainkat.

  1. Most néztem meg Vajda statisztikáit.2015 óta elkezdték kölcsönadogatni,Szigetszentmiklósban 1,Budaörsben 5,Dorogon 7 meccset játszott,közben játszott talán egy fél évet a NB3-ban nálunk 12 meccsen.Ez 25 meccs 2,5 év alatt,ebből 13 két év alatt kölcsönben.

  1. Koromnál és temérdek sérülésemnél fogva már rég nem játszom nagypályán, de a kispályás bajnokságokban is rengeteg frusztrált, túlstresszelt 30-as, 40-es, 50-es van, akik nem csak verekednek, hanem szándékosan lábra mennek, miközben embereknek másnap be kell menniük dolgozni, el kell látniuk a családukat. Ez már régen nem felhőtlen kikapcsolódás, nem örömfoci stb. És komolyan minden csapatban van 1-2 ilyen.
   Kedvencem a volt futsal válogatott, aki ha nem jön be a csele, akkor olyat bever könyökkel, h csak a te hidegvéreden múlik, nem lesz belőle tömegverekedés, és max mázlival nem lesz monoklid vagy orrtörésed …

 9. Sziasztok, szép Napot!

  …és tényleg: Kissebfajta Csodát láttam tegnap személyesen a Bozsikban! ;) Megérte kiruccani a mérkőzésre, több okból is:

  1. MAGA A MÉRKŐZÉS: A lényegről: Homlokegyenest más volt a meccs képe, mint három héttel ezelőtt. Most persze nyilván sokan hozzátennék, hogy visszavett a Krasznodar, válaszom a szkeptikusoknak: Nem, nem és nem. Nem vettek ők vissza, legfeljebb valóban kivárásra játszottak, hiszen ott volt a 8 góljuk a zsákban. A Mi Fiaink igenis megvédték annak a bizonyos mundérnak a becsületét, így lehet / így kell távozni és búcsúzni egy sorozattól. Küzdöttek, harcoltak, nem volt elveszett labda egy sem, ha voltak is hibák – mert voltak persze -, azokat a lehető leghamarabb igyekeztek korrigálni, ha az sem segített akkor Berla Atti betonbiztosan védett, de tényleg! :) Továbbfűzve a gondolatot fizikailag és mentálisan is felvettük a versenyt a kubáni kozák ifjakkal, sőt, helyenként gyönyörű megoldásokat, háromszögelést, mélyről indítást, kényszerítőket, lefordulásokat, bemozgásokat, keresztezéseket láthatott az a 800-1000 emberke, aki vette a fáradtságot, és megadta a Bizalmat! Hát bőven rászolgált a CSAPAT!!!

  2. ULTRAS: Szurkolás, hangulat: Sajnos – nyilván érthető – az előző 8-as “betette” sokaknál a kaput mára, de aki mégis volt oly’ merész, vakmerő, lojális, FANATIKUS, az kilátogatott, hááát voltunk tán 700-800-an, én a Vezetőség helyébe inkább kevesebb szektort nyitottam volna meg, hiszen a kevesebb néha több! ;) Azért a Puskás drapim nem pihenhetett otthon, sőt! C tribün közepére VIP páholy elé, egyből fel a korlátra, mellé az UK-t, muszáj, idén vót 12 éves (hogy repül az idő!). Kanyarból sajnos bosszantóan kevesen voltunk, ez tény! Ezúton köszönöm meg az U14-es srácoknak Társaságukat, Adrián és társai remek lurkók, végig figyelték a mérkőzést, engem is sok hasznos infóval láttak ám el! Az utolsó 10 percet közösen megnyomtuk, annak ellenére, hogy “horváthcsárlis” rekedtségem és hamiskás hangom tudatában nem tartom Magam CAPO-nak, ez egy szükségszerű vészmegoldás volt, mert a PÁLYÁN LÉVŐK nagyon megérdemelték a biztatást!!! ;) I’M ULTRA’ NOT A BITCH…

  3. KUPA: Megvásároltam Gyöngyösre a belépőt kemény 800 pénzért, hát a jegy (???) kábé tombolányi méretű, kellett hozzá személyi, de a név és a születési dátum el se férne rajta, szóval kész kabaré!!! ;)

  4. NAGYCSAPAT: Személyesen találkoztam a Mi Nagy Olaszunkkal, Magával a CAPITANOVAL, mellette KING (KING!) (KING!)… üldögélt, Lanza másik oldalán pedig három kislánya, és felesége foglalt helyet természetesen. És most jön a negatív: Többiek???????????? Ez azért elgondolkoztató, na mindegy… Jah: Persze kinnt volt EVDM & Marc, azért a hollandusnak toltunk egy csepp “MARCOROSSIT”

  5. ENDING: Most már zárom soraim, Végezetül konklúzióm: Kiderült számomra, hogy a kozákok jók-jók tele lovettával, de nem annyira jók. Mi ezzel egyenes arányban pedig nem vagyunk annyira rosszak, fogalmatlanok és elveszettek! KISPEST és az MFA bebizonyította a publikumnak, az Országnak és sztem Európának is, hogy nem véletlenül nyerte meg a Bajnokságot, méltó búcsút vettek a srácok, és van Remény az alagút végén! Zárásként: Ilyenkor jóeső érzés hazavillamosozni, mert az ember azt gondolja magában, hogy Szuribá’-nak nagyon is igaza volt:

  “Egy barátom megkérdezte tőlem: szereted még a futballt?

  Imádom!
  Visszakérdezett: ezt a mait?

  Mit mondhattam volna neki? (…)

  Ennyit tudunk, de én ezt is szeretem, engem ez is kielégít. Nem élek Barcelonában, sem Londonban. Én magyar ember vagyok, és ez a futball az enyém.”

  1. Danke, mein Herr! ;) Reményeim szerint Kövesd ellen, majd szombaton legalább 3X ennyien leszünk!

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.