Mastodon

Napikispest 2017.11.22.

  • U19 BL // nem mondom, hogy komoly sanszot érzek rá, mert ezt a visszavágót már rég nem sanszban mérik, de ha egyszer igazi csodát szeretne látni az ember, és nem csak amolyan kispesti bajnoki címet a semmiből, akkor tudom ajánlani ma négytől a Honvéd – Krasznodart a Bozsikban. Az első meccs 8-0 lett oda, vagyis ha bejön, azonnal rendeljük a taxit, irány Róma, dicsértessék (dinnyéttessék) Ferenc pápa, tetszik ismerni Simon Miklóst Kispestről? Ugye, hogy kár lenne kimaradni?
  • esport // az közben megvolt, hogy a Budapesti Honvéd, tehát a régi anyaegyesületünk esport szakosztályt indított Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia néven? Egyelőre annyi fix, hogy lesz CS:GO szakág, és már az edzője is ismert: Kodiak. Én egyelőre kivárok, hátha belevágnak a fekete macskába is, és ha igen, akkor azonnal felveszem a piros pólóm. Treff kettes kezd, CS:AK a Kispest!

képernyőkép: jegy.mlsz.hu

Az MLSZ jegyrendszere ismét hozza a formáját, és feleslegesen bonyolítja tovább a valóságot. December másodikán zárt kapus lesz az Újpest-Balmazújváros, amit ugye csak megjegyzésbe tudnak jelezni, és a meccset átsorolják az elmarad kategóriába.

Furcsa programozás, de úgy látszik emiatt a Balmazújváros kilencedikei hazaija előretolódik másodikára, hiszen fordulónak lennie kell, Újpesten nem lesz meccs, a helyet ki kell tölteni. A Balmaz azonban játszani fog a Megyerin, tehát jöhet a sufnibuhera, és az eredetileg kilencedikére kiírt meccs kezdési időpontját változtassuk meg kilencedikére. Ismét egy hatalmas bravó, kedves MLSZ.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||