Napikispest 2017.12.06.

 • Puskás unokája // Budapesten járt, a Digisport pedig lekapta egy rövidebb interjúra. A beszélgetésben gondosan kerülik a neveket, lehet tippelgetni, hogy kik lehetnek az említett bizonyos valakik.
 • szurkolói kérdőív // mintegy ötvenen töltöttétek ki a tesztverziót, egy csomó hibát sikerült így kiszúrni, köszi. Iszonyat menőség a közösség ereje. Csináljuk tovább, jövő hétfőtől pedig várjuk majd a végleges válaszokat rá.
 • juhúúúú, az MLSZ döntött, jövőre is marad a jelenlegi bajnoki kiírás // nem tudom, de szerintem nem 2017 decemberében illik eldönteni, hogy mi lesz következő júliustól, vagyis alig hét-nyolc hónap múlva. Mifelénk a családban nem pont ezt nevezik stabilitásnak, pláne nem próbáljuk eladni sikerként. Mondjuk az is igaz, pár éve bajnokság közben írták át az egész rendszert, és pár hét alatt csökkentették az NB I. létszámát 16-ról 12-re, valamint vezettek be légiós- és fiatalszabályokat.

“Napikispest 2017.12.06.” bejegyzéshez 23 hozzászólás

   1. 1 mert az NB 2 élvonal és az 1 között hajszálnyi a különbség. 2 mert unalmas mindig ugyan azok ellen játszani. 3 egysíkú és szerintem emiatt is kevesebb a néző.
    Nekem az 0 1 3 pont se tetszik. Ha nem akarjuk a döntetlent legyen hosszabbítás.

   1. Alsó és felsőházra bontanád egy oda-visszavágós kör után?

    1. legszivesebben egy 44 fordulos bajnoksagot latnek, rajatszas nelkül. Masreszröl a rajatszas is hosszabb tavon megfelelö lehetne, de most egy alsohazi rajatszas valoszinuleg erdektelensegbe fulladna, nincs ertelme. Miutan a palyak füthetöek lettek, eleg lenne 1 honapra leallani a bajnoksaggal, szerintem a valogatott is profitalhatna ebböl

     1. Sok lenne az.A fűthető palyakrol azt gondolom,hogy a Siófok is elmarad oda-vissza.

      1. MIert? meno bajnoksagokban 38 fordulot rendeznek, + kupa+ ligakupa+ nemzetkozi kupa….ez joval tobb mint 44 meccs (kupa nellkul is). futheto stadion, pedig mar kovetelmeny az nb1-es kluboktol maskep nem kaphatnal licenszet, csak különengedellyel. szoval szerintem kb 2020-tol semmi akadalya nem lesz. Minden elsö es masodosztalyu klubnak lesz, tehat tessek öket hasznalni, nem disznek van….

       1. A Karpat-medencében szerintem nem kivitelezhető.Mondjuk ha Angliara gondolsz,ott gyakorlatilag nincs is tél.Emlékszem,amikor-talán először itthon,fűthető volt a pálya vagy két napig,rázta a femstoplit.:)

        1. Franciaorszagban van tel :) Bundesliga 18 csapatos, de ott is van tel, altalaban kemenyebb is mint nalunk….

     2. Na ja… fűthető pályák. Nálunk egyelőre máglyával lehet megoldani. mert új stadionunk sose lesz.

   1. Megnyugtatóbb lenne egy 18-as létszám, mert a 12-ből könnyen ki lehet esni. És aki azt gondolja, hogy ilyesmi nem fenyegeti a Kispestet, annak nagyon kevés érzéke van a valósághoz…

    1. Nem hiszem,Gyula.Viszont ha az alsó és felsohazat 0 ponttal kezdenek(rajatszas),minden meccs tétmeccs lenne.

     1. Akkor meg az alap szakasz lenne unalmas, max. az 5-6. helyért lenne nagy verseny. :)

      1. És onnantól kezdve,hogy valaki már elég pontot gyűjtött ahhoz,hogy bekerüljön a felső házba,hirtelen elkezdenek jönni a meglepetés eredmények.

       1. Hát ja.
        Esetleg a kosaras rájátszásos módszer lenne érdekes, ott azért bőven számít az alapszakaszban elért helyezés.
        Persze tökéletes rendszer nyilván nincs.

    2. Jó, most a magyar foci érdekeiről volt szó, nem a Kispestéről. :)
     Sajnos a mondandód lényegével egyet kell értsek, messze vagyunk mi attól, hogy hátradőlhessünk.

     1. Számomra nincs “magyar foci érdeke” a Kispest érdeke nélkül… :)

 1. Öcsi bácsi unokája is hatalmas tévedésben van, mert nagyapja nem Budapestre költözött haza, hanem felcsútra. Asszem a hölgynek jót tenne egy továbbképzés a pogácsabajnokmrnsoszöllősinél, h ne beszéljen marhaságokat 😊

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.