Akkorát nyilatkozott Lanzafame, hogy azt vétek lenne elsüllyeszteni egy napikispestben

Azt azonban mindenkinek tudnia kell, hogy az aranyérem megszerzése erőn felüli cselekedet volt a klub részéről, boldog lennék, ha ezt mások is elismernék. Hatalmas értékei vannak ennek a csapatnak, sokan sokat tettek azért, hogy a Honvéd huszonnégy év elteltével újra bajnok legyen. Örömmel látnám, ha George F. Hemingway kapna némi segítséget, mert akkor Nagy Gergővel, Bobál Dáviddal és Patrick Ikenne-Kinggel az élen talán könnyebben Kispesten lehetne tartani azokat a futballistákat, akik beírták a nevüket a klub históriás könyvébe. (via NSO)

Igen, igen, a bajnokcsapat három alapemberének jövő nyáron lejár a szerződése, ami azt jelenti, hogy ha a Hemingway-féle fizetési limit környékén járnak, akkor vagy ugyanannyiért hosszabbíthatnak, vagy további pályafutásukhoz sok sikert kívánunk. A 24 éves Nagy Geri 2010. november 26-án, a 26 éves Ikenne-King 2012. október 5-én, a 22 éves Bobál Dávid pedig 2014. május 31-én mutatkozott be a nagycsapatban, vagyis simán törzsgárdának is hívhatjuk őket. Sőt, Gerinél régebben a Kispest jelenlegi keretéből csak Danilo debütált. King az ötödik legrégebbi, Dávid pedig a kilencedik.

Az interjút persze nem csak a kiragadott részlet miatt érdemes elolvasni, tipikus Lanzafame, minden képzelt disszonancia ellenére pont ezért szeretjük.


Ha már felmerült, hogy ki mikor debütált, itt a tavalyi bajnokcsapat legtöbbet játszó tizenegyének adatsora (félkövérrel a saját nevelések):

Gróf (2016) – Baráth (2012), Lovric (2011), Kamber (2015), Bobál (2014), Holender (2013) – Hidi (2009), Gazdag (2014), Koszta (2014) – Eppel (2016), Lanzafame (2013)

továbbá // Ikenne-King (2012) Nagy Gergő (2010), Zsótér (2016), Botka (2014)

Év szerinti bontásban //

 • 2009 // Hidi
 • 2010 // Nagy Gergő
 • 2011 // Lovric
 • 2012 // Baráth, Ikenne-King
 • 2013 // Holender, Lanzafame
 • 2014 // Bobál, Botka, Gazdag, Koszta
 • 2015 // Kamber
 • 2016 // Eppel, Gróf, Zsótér

“Akkorát nyilatkozott Lanzafame, hogy azt vétek lenne elsüllyeszteni egy napikispestben” bejegyzéshez 15 hozzászólás

 1. És még ezt sem termeli ki, hanem a közpénz jellegét elvesztett varázslatos pénzeknek köszönhető ez a
  fizetés is. Ugyanakkor Valamit valóban kell lépnie az öregnek, mert hamar szétrebben a csapat, amennyiben a behúzott állami lóvét továbbra is magának forgatja vissza.

 2. Főleg úgy, hogy elég gyenge ősz van sajnos Bobál Dávid mögött, ilyenkor nem illik annyira hevesen tartani a markot, pláne hogy a nevelőklubomról van szó, aki első osztályú futballistát faragott belőlem.
  És nekem is az egyik kedvecem Dávid.

 3. Uriam, aki a negativumot keresi, az azt fogja megtalalni, nekem a kedvenc idezetem a következö:

  “Egy biztos, szeretnék szép és új stadionban játszani, bízom benne, hogy erre lesz lehetőségem Kispesten.”

  Meglephetnenek a szervek egy tehetös szponzorral Karacsonyra. Pl Wizzair, ha jol lattam senkit sem szponzoral…vagy a Diego, ha mar lekentek azt a falat, de szivesen vennek Bridgestone vagy Hankook gumikat is kocsimra :)

  1. Az én álom-szponzor Csapatom: Mez közepén MARS, Gatyán egy Opel logo, további támogatók: Magyar Honvédség, Kispesti Önkormányzat, Shopmark (exEuropark), mondjuk a Lanza vízkőoldó is Cool lenne…😎

  2. “Egy biztos, szeretnék szép és új stadionban játszani, bízom benne, hogy erre lesz lehetőségem Kispesten.”
   Nagyon remélem, hogy nem vendégcsapat tagjaként….

 4. A Berecz Zsombor hol termel ki kb.10 e euro nettót?!
  Az a nettó 5 ezer, jó lesz bruttó 5 ezernek is! / Ha majd elérik! /
  ” ..egy csomó bónusz…. “?! Hááát! Nem vagy járatos berkekben…. ;)

 5. Két kérdés fogalmazódott meg bennem: Az idézett szöveg nyomásgyakorlás lett volna a részéről? Itthagyná a klubot, hogy az említett 3 játékos maradhasson?

  Érdekelne ti mit gondoltok erről…

 6. aranyosak ezek as NS cikkek, ugy mindig kavarjak a szart, persze attol a szar meg ott van cask mert kell mindig kavarni?

 7. Nem hiszem el, hogy nem lehet végre egy normális szponzort találni a csapatnak… Minden himi-humi falusi csapatot támogat már egy nagy cég, egyedül minket nem? És igen, Lanzafamet és Kinget itt kéne tartani, még akkor is, ha meg kell emelni a bérüket, mert ők nem a bálás szerb/afrikai játékosok színvonalán játszanak, a csapatnak is fontosak, és úgy általában is emelik az NB1 -amúgy silány- színvonalát.

  1. A támogatók távoltartásának legbiztosabb garanciája maga a tulajdonos. Pár éve maga Hemingway mondta, hogy amit adnának a mezreklámért, azt ő kevesli. Nyilván nem viseli el, ha másnak is van valamiről véleménye, és az nem esik egybe az övével. Pedig ha kap az ember, akkor örüljön neki, köszönje meg, és ne legyen pofátlan, hogy miért csak ennyit kap.
   Gondolom, egy tulajdonostársat is úgy képzelne el, hogy tegyen be több pénzt, mint ő, viszont beleszólása a dolgokba ne legyen. Ilyen idiótát pedig elég nehéz találni.
   Szóval, amíg ez az öntörvényű, a legcsekélyebb alázattól is mentes alak lesz a tulajdonos, nem kell bízni a klub anyagi felemelkedésében.
   De legalább hagyná abba ezt a hülye rinyálást, az “egyetlen szponzor nélküli bajnokcsapat”-ról…

   1. Na itt van a kutya elásva. Évekkel ezelőtt az Opel is azért úszott mint mezszponzor, mert szerettek volna belelátni a klub pénzügyeibe, és ez az öregnek nem tetszett.

 8. Úgy tudom megegyeztek de az aláírásnál történt egy kis turpisság fel lett cserélve a bruttó és a nettó .Senki nem szereti ha hülyének nézik.Persze mint kívülállók nem vagyunk tisztában a fizetésekkel és persze a bajnokcsapatról van szó de nb2-be ha meghatározó játékos vagy több pénzt kereshet mint itt nálunk. A meccs pénzről meg annyit hogy ha nézted az adást az RTLen hogy mennyit keresnek a Balmazban meg nálunk akkor az nagyjából egyenlő de a Bónusz a harmada nálunk mint Balmazújvárosban

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.