Újabb dátumot kapott a stadion

2019 vége az aktuális határidő!

„Az utánpótlás központ a tavaszi szezon folyamán elkészül, s ezután kezdjük az új stadion építését. Mindenre kidolgoztunk egy tervet, az MTK-val már aláírt szerződésünk van, hogy ott játszunk júliustól kezdve, amíg a mi stadionunk el nem készül” George F. Hemingway az M4 Sportnak

Később persze kicsit árnyalta a dolgot: “azon kívül, hogy mikor kezdődik, mindenre van terv”, ami nekem azt jelenti, hogy mi sem tudunk semmit, nincs közbeszerzés, nincs kormányhatározat a pénzről, nincs semmi, csak valami halvány ígéret, és egy sorminta, hogy máshol is épülnek stadionok. Hemingway egyébként bemondott egy 2019 végét, vagyis alig másfél év alatt épülne meg az új Bozsik.

Mindez egyébként történt a Honvéd idénynyitó sajtótájékoztatóján, ahol az első mondat valami ilyesmi volt, pont Hemingwaytől: “mindenki ismer mindenkit, tőlem jobbra Supka Attila, és Heffler NORBERT”. Szegény Heffler Tibort többször is lenorbizták, de becsületére váljék, jó beosztottként sem a tulajdonost, sem az edzőjét nem javította ki nyilvános térben.

Amúgy a Nagyvonalakban semmi változás:

 • célunk Európa;
 • balhátvédet igazolnánk (szerintem lassan felnő egy komplett szurkolói generáció Kispesten, akik még ne láttak balhátvédet, és akik számára a balhátvéd posztja olyan, mint Messinek lenni, hogy csak a legnagyobbaknak jut belőle, mert nekünk valahogy sose, állandóan csak álom);
 • középpályást is;
 • Eppelre nem jött értékelhető ajánlat, ha majd jön, akkor mehet;
 • Bobál, Nagy Geri és King kap (vagy kapott?) ajánlatot a hosszabbításra, rajtuk múlik, hogy elfogadják, vagy távoznak (pontosan tudjuk, hogy ez mit jelent Kispesten, a kérdés, hogy a párszáz, vagy -ezer euróért megvehető-e a klubhűség. #trolololo);
 • Supka visszatér a Rossi-féle alapokhoz.

Ha gondolod, támogathatsz minket

“Újabb dátumot kapott a stadion” bejegyzéshez 42 hozzászólás

 1. Nagy Geri klubikon lehetne! Már most az!
  Ha Ikene (nekm ő is nagy kedvenc, de pótolható kat.), és Bobál nem is, Nagy Gerire ne sajnáld a lovét… Okay!

   1. bocs, már összefolytak a megosztások és az elsők brutálisak voltak.
    módosítok :)

  1. Nem hiszem el, hogy nem lehetne felfurni a falra egy normalis minösegü webkamerat ami az asztallal szemben van, belöni a megfelö szögbe es egy laptoprol barhonnan kommunikalni vele….vagy ha tenyleg ragaszkodnak a mobilhoz, könyörgöm foglaljanak egy helyet a honved sajtosanak ugyancsak közepre es ne tegye keresztbe a labat ugy, hogy mindenki a cipojet “csodalja” a felvetelen….

 2. “Arról is beszélt, hogy előbb-utóbb létre akarnak hozni egy Puskás-intézetet, mert hát ott van Felcsúton az akadémia, iskola, egy önálló kis univerzum, és most már egy NB I.-es csapat is, de szükség lenne még egy múzeumra, egy oktatási központra és egy kiadóra is. Az emberekért.”

  Mondja a futball okos vezetönk. A kurva anyját.
  Nem érzem úgy, hogy itt stadion lesz amikor annyi fontosabb projekt van. Esetleg ha elcseréljük Puskásra.

 3. Tetszett a sajtótájékoztató, és úgy láttam Supkának is bejöttem Hemi poénjai :)
  NORBERT szimpi volt, intelligensen kezelte a névrablást (de akkor is Villámot tartottam volna meg …).
  Lehet, hogy Hemi a Bobálokat is keveri ? ;)

  1. Lehet ,hogy azért küldte Gerit az NB3-as csapathoz,hogy ne keverje őket.

  2. abban a helyzetben mit tudott volna szegény Supka…? :)
   nagyon gáz, amilyen szintre le tud menni néha az öreg.

  3. Supka alkalmazkodott a főnökéhez. Mert amúgy sokkal kulturáltabb annál, hogy az efféle zöldségeskofa-stílus, amit a tulajdonos elengedett, tetszene neki.
   Nem tudom, miért képzeli ez a vén hülye, hogy akit érdekel a futball, az vevő az ilyen igénytelen dumára.

 4. Szóval nincs újabb dátum, csak Hemingway mondott valamit (szokása szerint)….

  1. Én szégyenlem magam…..messze nem vagyok egy nso fan, de ez azért ez a stílus meredek.

   1. Nálam is.Az ö mentalitása ragadt át mindenkire a fiatalok láthatóan lesik minden szavát, megnyilvánulását. Ez hozta a mindannyiunknak feledhetetlen bajnoki címet, szemben az egész világgal…

 5. Gondolom azért (is) kell hétra igazolni, mert amíg a hármak nem hosszabbítanak, addig nem fognak játszani…

  1. Nagy Geri és Bobál simán talál magának nagyobb jövedelmet öszintén szólva nem gondolom, hogy maradni fognak. MaxiKingünk helyzete a hosszú sérülése miatt nehezebb, föleg ha Heffler jól teljesít és az az örömteli tény sem kedvez neki , hogy Lukacs Daniban a jobb oldalon nagyon benne van az X faktor, bár ö Lanza mellett csatárként is jó lenne…

  1. na és?
   nekünk itt van NagyGeri, Gazdag, Holender – Huszti ide be sem férne

  2. Huszti az utsó évében már Frankfurtban is belső középpályást játszott, sztem Varga/Pátkai/Hadzic kaptak még egy vetélytársat

  3. Ha jól tudom egy komoly sérülés után van, eresztszalag, ha jól emlékszem, ezért nem hosszabbított vele a kínai csapat… kell ő nekik egyátalán?
   Husztiról meg! Egy ..ősfagyista, hazaigazolása a fideszotonba vezet??? szar futballk…a!

   1. Akkor a Dzsuzsakot minek hivjuk? :) Szerintem, Huszti egy igazi profi es meg gerince is van. Nalam o Dardaival es Geraval egy kategoria. Nyilvan ha fiatalabb lenne es nem lenne serult akkor nem jonne haza.

  4. Bőven jó lesz itt, kifog lógni felfelé ebből a Vidiből…
   Viszont nem egy olcsó ember, el nem tudom képzelni mennyit kínáltak neki, inkább nem is akarom tudni….

 6. Jaja.
  A boltban a pénztáros néni tuti el fogja fogadni, ha a 2 liter tejet a szurkolók szeretetével szándékoznak kifizetni…

 7. Ez nagyon megható duma, egyből könny szökött tőle … az orromba.

 8. Hát…azért a pénz nem mindig minden. Kiváncsi lennék, hogy mondjuk Koszta vagy Prosser a pénzen túl Kispesten vagy a jelenlegi helyükön érzik-e jobban magukat. :)

  1. Biztos lelki gyötrelmek közt tengeti napjait Borsod megyében a borsod megyei illetőségű Koszta… Minden éjjel Kispesttel álmodik, nappalait meg a Kispest utáni hiábavaló vágyakozás keseríti.
   :)))
   Mosolyogtató tud lenni a szurkoló (ami természetesen rám is vonatkozik)…. Mindig azt hisz, amit hinni akar.
   Egy profi játékos viszont nem szurkoló. Prossernek pl. a felcsúti csapat nem ugyanazt jelenti, mint nekünk. Mi rühelljük a névrabló klubot, neki viszont az a munkahelye, ahol jól megfizetik, ezért nincs oka utálni.

  2. erről írtam korábban is.
   a pénzen túl a “feltételek” sem mindegy hogy milyenek!

   Csak ha arról beszélek, hogy nálunk 1 (azaz EGY darab), műfüves, és 1 (azaz EGY darab) füves edzőpályánk van ( ami marha göröngyös) máshol meg 4-5 darab, alulról fűtött ( télen sem fagyos) pálya, akkor sokat elmondtam…
   Nálam ez annyit jelent, hogy ott “érték-ként tekintenek” a játékosra, és az egészségükre.—kvázi nem is kell rehabilitációra költeni. De ha már kell, akkor is hasonlóan magasabb színvonalon oldják meg…

   1. Ez infrastrukturalis problema, erre az utanpotlas centrum megoldast fog nyujtani….Nem is ertem, hogy tudtak ilyen minöseget kihozni ilyen körülmenyek mellett…mindaközben az önkormanyzat ott tett keresztbe ahol tudott….

 9. Az o idejeben a kulfoldi karrier fel sem merult, annak meg nem volt ertelme hogy kb. ugyanazon fizuert atmenjen a Vasasbol a Fradiba. Szoval o konnyen beszel. A tobbit meg leirta alattam a Gyula.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.