Napikispest 2018.05.28.

 • játékoskeringő //
  • Kukoc // a nyilvános Facebook-oldalára tette ki, hogy 2020-ig marad Kispesten. Gondolom fél+2 éves szerződést köthettünk vele a télen, és azóta meggyőzte a szakvezetést az alkalmasságáról.
 • jegy és bérletárak // 
  • kijöttek a jövő évi helyárak a Hungáriára, ami azt valószínűsíti, hogy költözünk. (Mondjuk a Bozsiknak még nincs búcsúmeccse meghirdetve, szóval annyira azért ne legyünk biztosak abba, hogy júliusban nem otthon kezdünk.)
  • szomorú hír, hogy drágulnak a jegyek. Az eddigi legolcsóbb 1300-as zsugából 1700 lesz, a 2000-es pedig 2500-ra emelkedik. Az éves bérletek ára 23.000 és 34.000 forint lesz, ami 17 bajnokira leosztva 1350 és 2000 forintot jelent, vagyis nagyjából a jelenlegi meccsnapi árat.
  • ha hozzátesszük, hogy a Hungárián egy sör 500 és 4 deci (125/deci), miközben nálunk 450 és 5 deci (90/deci), úgy nem nehéz megjósolni, hogy jelentősen drágább évek következnek, amíg felépítik az új Bozsikot.
  • a jegyárakkal részletesebben egy külön posztban foglalkozunk.

“Napikispest 2018.05.28.” bejegyzéshez 20 hozzászólás

 1. tuti nem lesz megdicserve a klubtol…altalaban Ök szeretik lehozni a hireket elsönek….

  1. http://csak.taccs.hu/aktualis-keret/

   A csak.taccs.hu adatnyilvántartása szerint 2020.06.30-ig van szerződése. Gondolom Hantáék nem Kukoc facebook kiírása alapján frissítették. Vagyis amikor idejött, már akkor 2020-ig kötöttek vele szerződést, nem?
   Amúgy nem lenne rossz a srác, de elég darabos a mozgása, amit tegnap meg leművelt (pl. saját kezére rúgott labda) az elég szánalmas produkció volt. :(

   1. A klub bejelentései alapján naplózunk az oldalra. Ezért is írtam, hogy valószínűleg fél+2 éves szerződést kommunikáltak 2,5 évesnek a télen, és csak most döntöttük el, hogy élünk az opciónkkal.

 2. Ez egy igazi pofán vágás az utánpotlásnak és minden kispesti legendának hogy ilyen játékos honvéd mezben játszik. Néha megprobáltam magam meggyözni jó ez a fiú mert jól ad be de hamar rájöttem becsapom magam vele. Amilyen amatörök vagyunk még örülni is fog neki a vezetés mig a többi csapat meg vigyorog rajtunk. Inkább oda adtuk volna a pénzét Kingnek Bobálnak vagy emeljük meg Gazdag Banó Lanza fizetését. De az is lehet ez a bohóc inkább ingyen játszik mert egy fillért se ér szerintem

 3. én azon röhögtem, ha ilyet a 16-oson belül csinál, akkor az tizi :D

 4. Cserének jó lesz. Behozzuk a 80. percben és lerúg mindenkit, akit kell. Aztán majd csúnyán néz rájuk, meg megpuszil valakit a társak közül.

  1. Szerintem jo hangulatu meccsek lesznek, 3000 nezö mar felhaz, Ujpest es Fradi ellen szinte biztos telt haz, nem beszelve a közlekedesröl (nekem szemely szerint könnyebb lesz meccsre menni)

   1. Én is alig várom, hogy ne kocsival kelljen hazaira mennem és beleférjen pár sör is. Hangulat egészen biztos, hogy jobb lesz, mint a Bozsikban, amit nehéz “beszurkolni”. Arról nem is beszélve, hogy mennyivel jobban fogunk kinézni a tévés közvetítéseken.

  2. Abszolút elméleti síkon engedjetek meg egy kérdést. Ha júliustól Erzsébet Sport-ra kérném a Cafeteriát (révén az adómentes), és mások részére is én vennék bérletet (pl. ajándéknak), azzal tennék bármi “nem törvényeset”?

   1. Annyi bérletet / jegyet veszel saját részedre amennyit akarsz.
    Vehetsz a Kanyarba is jegyet, de VIP-et is.
    A lényeg, hogy a számlára mit írnak.

    Feel free

 5. Középen és elől a következő szezonra is rendben leszünk. Középen Gazdag, Nagy, Banó, Lukács, Tömö, Holender, Stoia, Szendrei. Májer, Danilo elől, plusz remélhetőleg Eppel és Lanza közül legalább az egyik ittmarad.

  Szerintem 2 darab értelmes hátvédet kellene igazolni, illetve szükség lehet majd még egy védekező(bb) középpályásra, bár Heffler egészen normálisan játszott “Kamberposzton”. Plusz Lukácsnak jobban meg kéne tanítani a védekező játékot, mert ahogy láttam, az nagyon nem fekszik neki. Holender is egész szimpatikusan játszott az utóbbi 2 meccsen.
  Ennyi kell, plusz egy kis lelkesedés, és a jövő szezont is a táblázat első felében fogjuk lenyomni.

  + Nagyon bírnám, ha gurítanánk egy ötöst a Vasasnak :)

  1. Vasas az életéért, mi a dobogóért (illetve a nemzetközi indulásért) fogunk küzdeni. Remélem egy olyan meccset játszunk velük, mint pár éve a Pápa ellen. :D

 6. Ez a Kukoc gyerek jó játékos, csak a labda zavarja rettenetesen.
  Van valami diszkontpiac, ahol az ilyeneket lehet venni?

   1. 2 dolog jut még eszembe:
    – A Kosút olyan, mint pl az Adiads, vagy a Puma cimkés Sport papucs.
    – Kukoc meg olyan, mint egy Pink Floyd album, aminek az aljára van kisbötűvel írva, hogy előadja a máv szimfónikusok ütősrészlege.

 7. “Ha hozzátesszük, hogy a Hungárián egy sör 500 és 4 deci (125/deci), miközben nálunk 450 és 5 deci (90/deci), úgy nem nehéz megjósolni, hogy jelentősen drágább évek következnek, amíg felépítik az új Bozsikot”

  Nem csak addig, mert gondolom az új stadionban az árak is “újak” lesznek.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.