Odáig süllyedt a Honvéd, hogy úgy játszik edzőmeccset, hogy arról semmiféle hírt nem hajlandó adni a szurkolóinak

Honvédvalóság és honvédprofizmus, 2018.

40. perc könyékén jár valahol Ausztriában az orosz Orenburg és a Honvéd edzőmeccse, 1-0-ra mennek az oroszok – derül ki az eredménykövető oldalakról.

A Honvéd oldalán ugyanerről mindössze ennyit találunk“A felkészülési időszak harmadik meccsét játssza ma délután a Bp. Honvéd a Szombathelytől 50 km-re fekvő Stegersbachban (Szentelek). Supka Attila csapata erős ellenfelekkel készül az Európa Ligára, illetve a bajnokságra. A kínai Jiangsu és a szerb Partizan után az orosz FC Orenburg vár a mieinkre. Olaszország és Szlovénia után ezúttal Ausztria ad otthont a mérkőzésnek.”

A Honvéd Facebookján még ennyit se.

A mérkőzésnaptárból kiderül, hogy a mecs zártkapus, de hogy még egy szöveges élőzésre se fussa, miközben Ausztria is EU-s tagállam, vagyis nincs roaming-díja a mobilnetnek, ahhoz már csak gratulálni tudunk.

Értem, hogy nincs pénz valóban minőségi játékost igazolni, vagy megtartani, de kérem szépen, egy 2000 forint környéki (6 eurós) internet-csomagra se futja már?

“Odáig süllyedt a Honvéd, hogy úgy játszik edzőmeccset, hogy arról semmiféle hírt nem hajlandó adni a szurkolóinak” bejegyzéshez 46 hozzászólás

 1. Mulkor hirdettek egy marketinges poziciot, lehet nem sikerült még betölteni :D

  1. Nem feleltek meg az elvárásoknak. Ingyen kellet volna biztos csinálni.

   1. Plusz nem tudtak hozni otthonról latopot, fényképezőgépet, kamerát, tollat, mobilnet-sticket

 2. Nézve az összeállítást ki lehet a Mendy,illetve az Abraw meg a Sambo?

  1. Camaldine Abraw togoi center.27 èves center,poli timisorabol Amazulu Fc.Egy ilyet làttam eddig.

  2. A Mendy egy 31 eves azonnal bevethető rutinos szenegáli középhátvéd. Elég jó pedigreje van. Német francia görög elsoosztaly plusz szenegáli válogatott is volt. Ebben a szegenyes időben szomorú de ő már jó igazolásnak számítana.

 3. Na ne keltsük itt a hangulatot a tényektől függetlenül. Oké? Semmi köze a valósághoz az egésznek. Senki nem mondott ilyet. Oké? A csapat jelenleg Afganisztánban van. Nem Ausztriában. Oké? Bővebbet a hírszerkesztőnktől, nickneve… Oké?

 4. A honlapon néztem az összeállítást, nyomokban tartalmazott honvéd játékost.
  Májer Milán rúgta a gólt.

 5. Mèg 1x.Döntse el mindenki .Labdabirtoklàs:nem talàltam.Szöglet 6:7.Kaput eltalàlò 6:2.Kapu mellè 5:5.Sàrga/piros 0:0. Kb.a 88.p-ig követtem.

  1. Itt most nem lehet fiatalokkal tökörèszni.Elment a gòlok kètharmada,maradt az 53-at kapò ,nem szűrő,ès semmit nem lövő közèppàlya.Ide most rutinos ès azonnal a mèlyvìzbe vethető jàtèkosok kellenek,különben ùgy esünk ki,hogy csak ùgy nyekkenünk!

    1. Mindegy miböl áll és mire gondolt…. Több konténer gólt kaptunk az elmult bajnokságban. Azért nem estünk ki mert volt két klasszisunk aki megszórta az ellent…… Ez most megszünt…
     Tudom pesszimista vagyok, és várjuk milyen szerencsétlen bohócokat igazolunk ez az év a lejtőröl fog szólni….és nagyon durva megalázásokat kell megéljünk.

     1. Ne màsok vèlemènyèt vèlemènyezd màr àllandòan!Èn ìgy làtom,ès nyugodj meg,mèg sokan màsok is.

   1. Jaja.De azèrt nàlad komolyabb csapatokban jàtszottam.Amùgy mit gondolsz,mièrt Uzoma,Holdkomp ès Bambusz èrkezett eddig?!

    1. 1.Mindkettő. 2.Abban biztos lehetsz.3.Arra mèrget vehetsz,mert èn vagyok magam.4.Jò lenne mèg annak lenni.

   2. Az a baj azokért a rutinos játékosokért megint áldozni, fizetni kellene. Az meg nekünk probléma, meg akkor ott vagyunk mintha megtartottunk volna mindenkit. Marad a kukázás és talán szerencsénk lesz…..Szólni kell Cordellának is esetleg talál még egy Lanzafame-t nekünk, tudom küld sok selejtet is, de talán…..

    1. Rajta kìvül semmilyen kapcsolatunk nincs a mai jatekos piacon,az jol lathato.Nem gondoltuk volna,de lassan fel kellene hìvni.

     1. Én is pont erre gondoltam, lehet szidni meg minden f.szom, de Cordella nélkül sem Rossi-nk sem Lanzafame nem lett volna.

 6. Egy fradista Lanza leigazolásáról: “Ha gólkirály lesz, akkor is utálni fogom, mint a szart!”. Jó helyre megy!

  1. Ez így igaz Détárit is utálják. Pedig nagyon elakarta magát fogadtatni velük, de így még jobban lejáratta magát.

   1. Lanzának teljesen mindegy lesz hogy szeretik e……. Őt az fogja érdekelni hogy havi szinten megkapja majd a 40-50000 euro körüli fizetését ami kb 4x annyi mint nálunk és meg tud adni mindent a gyerekeinek….

    1. Nekem csak az érthetetlen, hogy hogyha ezt tudod, akkor miert szidod az öreget más hozzászólásaidban???

     1. Jellemzően nem szidom. Sőt hálás vagyok neki amiért anno megmentette a klubbot. Viszont látni kell hogy dilettáns módon vezeti a klubbot és kijelenthető hogy túlnőtt rajta a dolog. A most kialakult helyzetért abszolut ő a felelös.

  2. ez kb 5%… és ez is meg fog változni, ha beteker pár szabit 20ról… :/

 7. A sok negativizmus mellett: “A fiatalok jó teljesítményt nyújtottak, lendületet vittek a játékba. Kovács Nikolasz nagyon jól megoldotta a jobb oldali védő feladatát, őt biztosan megnézzük még több meccsen is, és lehetőséget kap az első csapatban.” (Supka)

  1. Nikolász valóban tehetséges de sokat kell még mentálisan érnie. Remélem lesz aki figyel rá és tanácsokkal látja el, hogy ne a Vernes Ricsi sorsára jusson hanem komoly karriert fusson be.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.