Mastodon

Odáig süllyedt a Honvéd, hogy úgy játszik edzőmeccset, hogy arról semmiféle hírt nem hajlandó adni a szurkolóinak

Honvédvalóság és honvédprofizmus, 2018.

40. perc könyékén jár valahol Ausztriában az orosz Orenburg és a Honvéd edzőmeccse, 1-0-ra mennek az oroszok – derül ki az eredménykövető oldalakról.

A Honvéd oldalán ugyanerről mindössze ennyit találunk“A felkészülési időszak harmadik meccsét játssza ma délután a Bp. Honvéd a Szombathelytől 50 km-re fekvő Stegersbachban (Szentelek). Supka Attila csapata erős ellenfelekkel készül az Európa Ligára, illetve a bajnokságra. A kínai Jiangsu és a szerb Partizan után az orosz FC Orenburg vár a mieinkre. Olaszország és Szlovénia után ezúttal Ausztria ad otthont a mérkőzésnek.”

A Honvéd Facebookján még ennyit se.

A mérkőzésnaptárból kiderül, hogy a mecs zártkapus, de hogy még egy szöveges élőzésre se fussa, miközben Ausztria is EU-s tagállam, vagyis nincs roaming-díja a mobilnetnek, ahhoz már csak gratulálni tudunk.

Értem, hogy nincs pénz valóban minőségi játékost igazolni, vagy megtartani, de kérem szépen, egy 2000 forint környéki (6 eurós) internet-csomagra se futja már?

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||