Apró szolgálati: tegnap éjszaka utolsóként mi is hazatértünk Macedóniából

Posztot most nem ígérek, mert iszonyat fáradt vagyok. Olyan sok és változatos élmény ért minket, olyan sűrűre sikeredett ez a pár nap, mintha heteket nyaraltunk volna. Annyira balemerültem a nyaralófokozatba, hogy felhozni magam a múlt szerda óta történtekkel is melósnak ígérkezik.

Mondjuk azt lehet, hogy elmesélitek, mi volt a legfontosabb, vagy legfontosabbak a kinti meccs óta, és akkor azzal időt nyerünk.

fotó: bika az úton, valahol Lagadin és Sv. Neum között

“Apró szolgálati: tegnap éjszaka utolsóként mi is hazatértünk Macedóniából” bejegyzéshez 61 hozzászólás

  1. Oriasi! :D
   Csak a modern autok vs tehen kontrasztot lattam, de a Raba mindent visz :D

  1. Geri lehet,hogy az év gólját lőtte de te az év képet készítetted !!

  2. nem azért, de próbaképp még egyszer-kétszer elővehetted volna :)

  1. Vadócz úgy nyilatkozik, mint egy igazi csapatkapitány, mint egy igazi KISPESTI! Már csak játszania kell úgy, és tökéletes lesz minden. :)

 1. Jól viselkedtünk, nem történt semmi, de azért önvêdelemből ne olvass vissza.

  1. Pénteken online chat! Akkor szerintem kiderülnek a dolgok. :)

     1. Az is lehet, hogy csak olvassák ezt a blogot és Latabár szurkolótársunk tegnap beugratta őket is. Persze ennek az ellenkezője is előfordulhat.

      1. Én erre tippelek, biztos, hogy olvassák. Sok plussz info (semmi) nincs benne. Csak az a kérdés Latabár tud valamit, vagy csak vicces kedvében volt?

       1. Eddig még semmi olyat nem olvastam tőle, amire én magam nem gondoltam előre bármilyen szupertuti belsős infó nélkül…
        Te igen?

 2. Már az nb1.hu is lehozta.

  http://nb1.hu/otp-bank-liga/hemingway-eladhatta-a-honvedot

  Viszont Ők hozzátettek egy biztatóan hangzó mondatot is:
  “Az nb1.hu szerint Vadócz Krisztián szerződtetése sem a jelen, hanem inkább a jövő műve…”
  Vagyis:
  – lehet egy építkező típusú tulajunk lesz?
  – aki ismeri a Kispestet, hisz pontosan tud(hat)ja Vadócz kispesti kötődését
  – lehet Vadócz hozta az új tulajt valahonnan távol-keletről? :D

  1. Ez egy az egyben a nemzeti sport cikke, a Vadóczos rész meg egy rúgás Hemingwayba. :-) Hát, nem tudom. Ha Neres csapat leszünk, az együttmüködve az akadémiával még jó is lehetne. Bár úgy, elvesztve a viszonylagos függetlenségünket, tartok tőle, hogy egyenesen a fagyi, vidinek nevelnénk. Államon kívüli tulajdonos meg szerintem nincs. Lát itt valaki olyat az elmúlt 20 évböl, akit elfogadna? Remélem, csak én látom sötéten. Nyugtassatok már meg.

   1. Igen…egyrészt NER csapatként viszonylagosan biztosítva lenne a jövönk, de vélhetően csak másodhegedűsök lennénk a rendszerben, államon kívüli csapatként meg bizonytalan, hogy az új tulajnak milyen lehetőségei és szándékai vannak velünk. Bár úgy gondolom, ha valaki a Klubért leperkál több miliárd forintot, az nem azért veszi meg, hogy utána lezüllessze…legalábbis nagyon remélem.

    1. A Kispest Sosem lehet “államon kívüli” Csapat, hiszen az Ország része, a Magyar Labdarúgás 4. Legsikeresebb Egyesülete, szervesen beépülve a Nemzet tudatába! Ne beszéljünk már úgy Magunkról, mint valami magán frencsájzról,könyörgöm!

     1. Ja, és teszem hozzá, a másodikkal meg a harmadikkal sem szívesen cserélnék.

     2. Államtól, Nertöl viszonylag független.. Magántulajjal.Erre gondolt.

       1. Hemy is függött a Fidesztöl, az állami pénztöl. De nem annyira, mint Mészáros meg a Kubatov. Ez a viszonylag nálam.

        1. Iszonyat, hogy viszonylag fényesre nyalta a rendszer valagát, tán még Pini sem volt Ennyire visszataszító a maga idejében, a maga szintjén, bár Én Sosem voltam a konzervgyárban alkalmazottja… Viszont a több, mint 11 év gyorséttermezése alatt bőven halottam az Öregről történeteket, amik mára nyernek CS.A.K. Igazán értelmet! Persze jobb későn, mint soha… 👌

         1. Kubatov, Mészáros, Garancsi, Deutsch stb., stb., mit csinál akkor? Hagyjuk ezt. Nem érdekelnek a gyorséttermei. Az érdekel, hogy mit tett a Honvédért, az amatör hibái mellett, persze. De akkor te is megválaszolhatnád: ki jön most, mivel lesz jobb, jövöre bajnokok leszünk e megint?

          1. Hehe…megint úgy megy a vita, hogy semmi konkrétumot nem tudunk.
           Amúgy a bajnoki cím, (és az azt megelőző harmadik hely), egy hosszú folyamat eredménye volt, ami tele volt zsákutcákkal (raklapos négerek, Vérhod, Pölöskei, filléres igazolások, stb), csalódásokkal (jó játékosok távozása, középszerűség, stb.), vagyis Hemingway sem a egyik pillanatról a másikra érte el, amit elért. :)

          2. Raklapos néger sem volt biztos zsákutca. Az is egy koncepció, kényszer szülte megoldás. Ha 10böl egy beválik, megérte. Abraham, Diego, Benji stb. miatt biztosan megérte akkor. Ugyanez a filléres igazolás. Eppelnél bevált, Pölöskeinél nem valószínű. De miután beérett az akadémia, váltott jobbra. És a 12 év alatti 5 nemzetközi szereplés még mindig öt igazolja.Ami leginkább felróható neki, az a körítés amatörizmusa, az önfejűsége, és a spórolás tényleg filléres dolgokon.

          3. Nyilván a raklapos és a filléres igazolás kényszer szülötte volt, de mire kiderült, hogy ki használható, és ki nem, addigra nagyon fontos pontok úsztak el…

          4. Emlékszel rá, hogy mi volt előtte? Nb2. Azóta, 12 év alatt 5 nemzetközi. Lehet, hogy elmentek fontos pontok, de ez azért nem olyan rossz. Nehéz cáfolni.

          5. Meg is válaszoltad. Ott van. A kényszer szülötte. Ott nem nagyon van de.. Mert a kényszer ugye nagy úr.

          6. Lehet, nem Hemingway találmánya. Olasz Serie A ebböl él. Raklaposok voltak, beváltak.

         2. te meg vagy vezetve a kanyarban néhány tag által, azért nyomod a Hemingway-kritikákat.. nem korrekt!!

          1. Egyszer majd személyesen szívesen elmondok én mindent, amit tudok, és ha vkit érdekel is egyáltalán… Spec, amikor jött az Öreg, már a cégnél előbb tudtam róla, mint a Kanyarban. A megvezetést pedig bóknak veszem, köszönöm! Mindig azt teszem, amit a szívem diktál! Egyébiránt a korrektség fogalmát azt hiszem a Kanyar mindig tiszteletben tartotta, ameddig CS.A.K. a másik fél meg nem kavarta a zavarost… De ez a fórum erre sajnos tökéletesen alkalmatlan, azt hiszem kiszabadult Pandora szelencéje… Kár érte! 😒

    2. Nem vélhetöen, hanem teljesen biztosan. Fagyi, vidi, csút kiemelt. Független magyar üzletember, aki kifizet egy klubért 5 milliárdot, és rááldoz évente meg 6-7et, nincs. Lörincz a felcsútért rajong gyerekkorától. És nem teljesen független. :-) Külföld, miért tenné? Marad a ner, és a csata a 4-5 helyért. Jó esetben.

  1. Tuti, hogy most is itt van, és figyel a háttérben. És egy gonosz pillanatában bedob egy információmorzsát. :-)

   1. mi meg ugrunk rá, mint a blahán a galambok az elhajított pizzaszélre…

     1. Volt egy kollega 2 hónappal ezelőtt aki a játékos, és a klúbeladást is megmondta. Latyi olyan mint a rosszul zárodó pelenka, időnként kiszivárog valami kellemetlen.

      1. Ez igy nem igaz. Ö tegnap, egy nappal a ns cikk előtt mondta ezt meg. Ahogy a Batikot és Vadóczot is.Egy nappal előtte. Tehát tud ezt azt. Azt én is mondhatom, hogy 5 éven belül eladjuk Botit meg a Nagy Gerit. Attól még nem vagyok bennfentes.Na de azt mondd inkább, hogy mi lesz most. Te nem vagy Hemy párti. Mikortól láthatjuk Honvéd mezben az uj Puskást. Vagy egy Dömét legalább?

       1. Nekem közömbös volt Hemi, nem rajta mult itt sok minden. Nincsenek alázatos, elkötelezett tehetségek.

        1. Most jöhetne a VirágPeti meg a kgyula. Esetleg Fogadó. Ök megmondanák a tutit.

         1. Változtatni muszály volt, mert ebben a környezetben ez zsákutca. Czif -et játszatnám Danilóval. Abból még lehet valami.

          1. Legyen jobb, mint eddig. Én is ebben reménykedem. Csak nem látom a biztosítékot, hogy pl. az MTKnál annyival jobb lenne Nerrel. Vagy Kövesden..Fontos a stadion. Anélkül pár éven belül megyünk a bukottak után.Jönnek még csatárok. Jobbak, mint ö. De én is kipróbálnám Czipfet.

          2. :-)) Nincs link. Ne legyél már VirágPeti. Nincs az a tulaj vagy edző, aki így, a fiatalokkal nekimegy egy új szezonnak.Augusztusig tart az átigazolási szezon, még másfél hónap. Mindenki kivár most, a többi nb1es is, mert a játékosokkal ilyenkor nagyon elszaladnak a lovak. Augusztus vége felé meg a feléért aláír. Játékospolitika, állami csapatoktól szegényebbeknek. :-)

 3. Latabár! Ha nem szólsz hozzá, az azt jelenti, hogy itt vagy, és figyelsz. Ha nem vagy itt, cáfolj! 😊

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.