Napikispest 2018.08.17.

 • N’Gog jött, Cipf átkerült a fakóhoz // legalábbis erre lehet következtetni a klubhonlapon lévő keretekből. Ugye jól emlékszünk, hogy Cipf eddig a nagycsapat oldalán szerepelt? Mondjuk fiatal, verseny is van, tavaly jött fel egyáltalán az U17-ből az U19-be, szóval nem baj, ha edződik kicsit a már felnőttek között az NB III-ban.

 • bíróküldés // egyelőre még nem tudni, ki fúj holnap a meccsünkön. Annyi biztos, hogy nem Berke, mert ő a mai Debrecen-MTK-t viszi. (via profispori)

“Napikispest 2018.08.17.” bejegyzéshez 21 hozzászólás

  1. És Swensea… Kicsit nagyobb odafigyeléssel nem lenne tele hibával! 7 csapatnévből 2 rossz!

  1. Májer Milu komoly kis playa szerinte, ne írd le…
   Danilo egykor magasan a legjobb csatár volt az nb1be, még mindig az egyik legjobb, Ngogot meg majd meglátjuk.. legfontosabb hogy ne legyen sérült

   szerintetek Ngog holnap már meccskeretben lesz? Supka trükközik?

 1. Szerintem a padon már ott lesz :) Egy 15-20 percet remélhetőleg kapni fog, amúgy meg Lukács sem rossz. Olyan, mint Prosser volt, csereként szétfutja a védőket. Sajnos kezdőként nem igazán veszélyes :/

  1. jó lenne, ha Lukácstól idén lehetne látni egy 5-6 gólt legalább a szezonban…
   Eddig van kettő neki, ezt hozhatja

   A másik nagy kérdés, hogy a nagyon ügyesnek és robbanékonynak tűnő Soltész Dominik mikor mutatkozik be???

 2. Játékoskijáróban Ngog nyilatkozott:
  “Két hónapig egyedül edzettem, most arra koncentrálok, hogy edzésről-edzésre, napra-napra fejlődjek. Természetesen nagyszerű emlékeim vannak a Liverpoolból, de már a jövőre koncentrálok. Itt akarom a legjobbamat kiadni magamból.”

  Bozsik a Honvéd eddigi teljesítményéről:
  “Szerintem a Honvéd erőn felül teljesített eddig.
  Azt is látni kell, hogy jó volt a sorsolásuk is, háromszor játszottak hazai pályán és olyan csapatok ellen, akikkel szemben esélyesebbek.
  Azt gondolom, hogy ebben a sorozatban Supka Attila játsza a döntő szerepet. Az ő által felépített szervezettség és a csapat, mindenekelőtt pedig az öltőző. Az öltőző összerakásában úgy tűnik, mintha Attilának is fontos szerepe lenne. Ez nagyon fontos és ezért történhetett eddig az, hogy a Honvéd ilyen jól szerepelt.”

  Bozsik Ngogról:
  “Nagyon érdekes Ngog pályafutása. Az utolsó évei elég furán alakultak, főleg az utolsó fél-egy év és az utóbbi hónapok. Ez szokatlan, hogy egy ilyen múltú játékos két hónapig egyedül edz.
  Ettől függetlenül azt gondolom, hogy ha csak kicsit megközelíti azt, amit régen tudott, akkor nagy erőssége lehet a Honvédnak.”

  1. Suppinyó a jelenlegi lehetőségeinket is figyelembe véve becsületesen kimaxolta a Csapatból a 4/4-et, ebben a szerepe elvitathatatlan sztem! 😎 Én holnap egy 3-5-2-re számítok, remélem monsineur N’gog így vagy úgy, de szerephez jut az előadáson! Egységben az Erő, vigyázzatok majd egymásra!!! 🙋

   1. Voltak vágóképek, amelyen már mutatták, hogy a többiekkel végzi a labdás gyakorlatokat, de az is látszott és mondták is, hogy még nincs jó erőállapotban.
    Szóval szerintem maximum csereként számolhatunk vele.

 3. ajjajj… az MTK nagyon bekezdett… 5 forduló, 4 győzelem, csak 1 vereség a Fraditól és most a DVSCt győzi le idegenben…
  MTK lesz harcban a dobogóért?

  1. Csak három győzelem 😛. Ettől függetlenül nagyon jól összerakott csapat, számolni kell velük!

  2. Nagyon szurkoltam a döntetlenért. Sanyika a szokott formáját hozta :D letarolt mindent, aztán a nemlétező virágládában elbotlott :D

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.