Napikispest 2018.09.18.

 • Egy jó Kálnoki Kis. Legjobb. (Én alapvetően örülök, mert nem rossz védő, de annyiszor elhangzott már ez a mondat a számból bohócligerre, hogy nem rossz játékos, és aztán akkora besüléseket láttam, hogy inkább csöndben maradok. Remélem a Kamber-Eppel-Heffler vonalat viszi tovább, és nem a Pölő-Laczkó sort. Persze bárcsak Pöleaux még rám cáfolna!)
 • Hétvégén mindenféle szar időt jósolnak, de azért még mindig Bozsik-búcsúztató, legyünk sokan! (…mondja az álszent RW, aki délután másutt lesz, és csak a gálameccsre ér ki, rohaggyon meg.)
 • ez meg nem Honvéd, de fél napja ezen sírok. Vérfarkas ex-labdabiztos blogpápa kommentárját idézném: “16 csapatos Vb és ott van pl. Guetamala és India. Követni fogom“.
 • Hemingway @ Hungarian Times // a nem hivatkozott cikkel az oldalon kérek mindenkit, hogy ne foglalkozzunk. Hemingway nem a Honvéd tulajdonosának képviselőjeként jegyzi, hanem mint egy átlagos üzeltember. (hanta voltam)

Mindeközben // van egy ilyen pletyka is:

Mármint az, hogy egy bajnokcsapat kapitánya érkezik Kispestre.

“Napikispest 2018.09.18.” bejegyzéshez 62 hozzászólás

 1. Vadocz lassan eldönthetne, hogy inkabb visszajön. Mintha nem kapkodnanak utana ket kezzel. Nalunk meg ugy kell, mint egy falat kenyer…Vele bajnoksagert mennenk, nelküle 3-5 a realitas, pedig csapatunk nelküle sem rossz….

  1. Minden szó igaz . Krisztián , ha még Bajnok akarsz lenni come back , come home !!!

 2. Isten hozott Kálnoki-Kis Kispesten!!! A Név kötelez! 😎 Jó helyre kerültél, mindent bele itt Minálunk! Hidi Patya és Vadi comeback, és megvagyunk!!!
  Bréking!!! Jó lesz ez a Szombat: Északi Kinyír 20:45-kor kezd a Gálameccs után, ki nem hagynám!!! 😎😋😈📣🎵🎇🎸🎆🎤⚽😉🎹🏃😃😁🙋

   1. Nyugi, CS.A.K. a szombati alkalom kapcsán újra összeállt a Saxons, az új Európai turnéjuk első állomása a Bozsik!!! 😁😅😃

    1. Már hirtelen azt hittem, hogy az s nélküli Saxon, mert azok meg sem szűntek, tavaly láttam Őket Fezenen Alice Cooper előtt. :)

     1. Bocsi: A Whitesnake-re gondoltam, céloztam… Hiába 35 felett már kopik a memória!;) XD

 3. A vidi kezd szétesni….a fradi szerintem a nagy arcú ukrán földművessel még 1-2 hónapig elketyeg de szerintem ott is kézifék lesz. Rég volt ekkora esélyünk a bajnokságra bárki bármit mond

  1. Ebben a mezőnyben ezzel a fagyival még van der Meer is bajnok lenne.

   1. Én nem vagyok biztos benne mert az ukrán stilusa és habitusa na meg a rengeteg munka nem fog bejönni a prostiknak. Szerintem pár hónap és fék

   2. na ő pont nem…:) de az ukrán tuti nem cseszi el.
    csinál 1 hajtós csapatot és mosópor (lnz) lassan padon találja magát…

    1. Egyébként merem állítani, hogy egyelőre rosszabbul néz ki a játékuk, mint Dollal nézett ki… Doll fagyija lőtt volna szombaton négyet, igaz, kaptak is volna kettőt, de legalább nem fulladt volna unalomba az utolsó 70 perc…

     1. Viszont ezzel az unalmas játékkal (értsd: célfutball) nagy valószínűséggel bajnokságot fognak nyerni. Emlékszem, hogy harminc évvel ezelőtt Bicskei Berci csapata is elég nézhetetlen futballt produkált, de bajnokságot nyert.

  2. Újpesten is valahogy így gondolkodnak, csak még hozzáteszik, hogy “a Kispestet meg verni szoktuk”… :)

  3. ???
   A fagyika az én véleményem szerint ilyen jó kezekben régen nem volt, mint most Rebrovnál!
   Nem fog az szétesni… tartok tőle, hogy utcahosszal fognak nyerni idén!

  1. amúgy bennem is van egy kis félelem, hogy már szeptember közepe, és még nem mondtak semmit Boti télen lejáró szerződésével kapcsolatban. szokatlanul nagy a csend, és az is _fura_, hogy ennyivel a határidő előtt fix kezdő.

      1. Jó lenne ha külföldre menne. Persze a legjobb az lenne ha maradna de ha megy akkor inkább külföld. És remélem jobban jár mint Bobál.

       1. Bobálnak meg kell műteni a lábát, sokáig már nem halaszthatja. Utána kérdés mennyire lesz még jó.

  2. 27 éves lassan, örülnék, ha maradna, de érthető, ha megy pénzt keresni. Boti, ugye te tudod, Kispeströl a fagyiba és felcsútra soha….

   1. Szurkolói face oldal. “Információink szerint”, de eddig minden bejött, amit írtak.

 4. Ez most kezd alakulni: Olyan 93/94-es érzésem van! 😉 Egy biztos, a keretünk nemCS.A.K. mennyiségileg, de Minőségileg is erősödött, ez elvitathatatlan az Öregtől! Ebben megkövetem, de a berögződéseim a nyár elején “károgó” félelmet és aggódást indukáltak…
  Most már CS.A.K. az idővel leszünk nagy Csatában: Suppittónak gyorsan kell rakni a kirakóst (Heffler este a pontrúgásokkal, kell egy Alfahím-Vezér, Patyát a kezdőbe!!!, Batik-Kálnoki csere gyorsba, Tischinek elöl meg találni kell helyet és felállást, N’Góóólt meg tele kell pakolni vitaminnal)!!!
  És aztán irány a felcsuti tatamin, utána meg jöhetnek a dijók!!! 😎
  Szolgálati közlemény: A szombati eseményt osszátok // hirdessétek // terjesszétek!!! Minden segítséget hálásan köszön a Kanyar – előre is!!!
  A bőnyi derbin Mindenki a Vendégem egy dobozos sörre!!! 😉🙋🍻😜⚽📣🎇

  1. Már csak az a kérdés mit hoz a közeljövő. Azt az apróságot ne felejtsük el, hogy sem Danlio, sem Baráth, sem Gróf nem írt alá szerződéshosszabbítást, Gazdagot meg folyamatosan bombázzák a “szerbek”. Azért ha jövő nyáron és most télen elszállingóznak az emberek megint kezdhetünk mindent elölről. Szóval szerintem a félelem azért jogos. Főleg úgy idegesítő ez , hogy lehetne simán egy dobogó ebben a mezőnyben!

  2. Ha tenyleg jon Hidi,remelem a szabadrugasok/szogletek elvegzeset atveszi Hefflertol,mert borzaszto nezni meccsrol meccsre,hogy hany igeretes lehetoseget elpocsekolunk olyan szituaciokban,foleg a szabadrugasokra gondolok,amik meccseket donthetnenek el a mi javunkra.

    1. A hulló falevél nem nem lenne gond, a nagyobb baj, hogy rövid, hosszú, széles, szar…

   1. Ő arra játszik, hogy az a szabadrúgás a védhetetlen, ami megpattan a sorfalon. A sorfalat már eltalálja, adjunk neki még egy kis időt!

   2. Én inkább azt remélem, hogy nem jön. Nem kellene visszahozni a szürkeséget. Végre a keret minőségi javulása folytán van remény a kombinatívabb, rövid passzos játékra, abba pedig nem nagyon fér bele Hidi. Amit ő tud, arra ott van Nagy Geri, ráadásul jobban is tolja.

    1. Felesleges tökölni rövid átadásokkal, ha valaki saját térfélről is képes gólpasszra! 😊

  1. De szep lenne,ha egyszer a nagy semmibol Juhasz is bejelentene,hogy azonnal visszavonul!

 5. Nb3 már vissza szivárgott a Bozsikba, így aztán sokértelme van bármi féle búcsú mérkőzésnek.Az megint más kérdés,hogy vagy valami normális meccsel kellett volna búcsúztatni a stadiont,vagy sehogy.
  Ez megint a gyuri gazdaságos gálameccs.
  Középszar megoldás,de ahogy egy normákis bajnok avató sem volt,ugy ettől se várjon sokat az ember,még szerencse,hogy a játszó vár még nem lett eladva….

 6. Igazoltunk egy fiatal srácot az FC Dallas -tól!
  Musa Saleh Abdulla
  U19 be fog játszani egyelőre!

 7. Liverpooli műsorfüzet tegnapról:

  „Egyetlen egy olyan játékos van, aki a PSG-ből jött a Liverpoolba.. róla is egy oldalt írtak a mai műsorfüzetben… ő nem más, mind David N’Gog, akiről megemlítik, hogy a nagy hírű Honvéd futballistája….N’Gog pedig elmondta, hogy nagyon erős csapatba került ésreméli, hogy visszanyeri csúcsformáját…. és említést tesznek arról is, hogy
  annak idején a Honvéd ellen még a Liverpool is játszott mérkőzést, sőt utána még amerikai rock számokat és angol popdalokat is elgitároztak a budapesti éjszakában… „ : )

  Hiába, a Honvéd, az Honvéd

  via M4Sport, Hajdú B.István – a videón 1:43:28-tól:

  https://www.m4sport.hu/videok/labdarugo-bajnokok-ligaja-2018-liverpool-fc-paris-saint-germain-merkozes/#

 8. Jól látom a Búcsú és Bőny című képen ,hogy Vadi még mindig velünk tréningezik?

 9. Bobál Dávid interjú.

  – Elvileg sérülés miatt nem mutatkozott be idáig a cseh élvonalban.
  – Kimondottan bennmaradás a cél a klubjával, de kiemeli hogy jobb csapat mint a Honvéd. (hangsúlyát érdemes figyelni)
  – Szerinte sokkal jobb bajnokság a cseh1 mint a magyar, előrelépés egy magyar élbolyba tartozó csapatból egy cseh kiesőjelölthöz igazolni.
  – Részben megvédi Hemit, tesója nyilatkozatával szemben.

  1. Ez a Dávid gyerek azt hiszi, senki nem ismeri a cseh bajnokságot. Van 4-5 csapat amelyik tényleg erősebb a magyar csapatoknál, de a Dukla az Nb 1 ben is csak a kiesés ellen játszana. 10 000 néző meg kb. 2-3 meccsre összejön egy szezon alatt. A Dukla hazai meccseire meg 1500-2000.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.