Mastodon

Bocsi, skacok, de a kupameccs elé nem lesz poszt, mert

(Azt mondta valaki viccesen a Tiszaújvárosra, hogy Tiszaferr, de mi ugye tudjuk, hogy igazából Olefin.)

egy könyvbemutatón voltam (Weisz és társai – ajánlom a focitörténet érdeklődőknek a karácsonyfa alá), és az egyrészt eléggé elnyúlt, másrészt utána még beszélgettünk, majd betértünk valahová, ha már a szakma krémje képviseltette magát, és közben elmúlt éjfél, ami most is tart még, tehát továbbra is ma van, továbbá reggel indulunk, ami közel hajnal, mert nyolc-nyolchúsz között,  és oda is kell érnem, se söröm, zuhanyzás majd reggel, remélem van a hűtőben (hüttőben) tojás, hogy valamit reggelire, aztán majd az ebéd kérdését valamivel később vetem fel.

Ilyesmik. Aki jön, azzal lent, és élőben beszéljük ki a meccset, aki pedig nem, az ez alatt a poszt alatt teheti meg látatlanban, és csak bízni tudok a közösségben, hogy elrugaszkodik az egyéb valóságok létezésétől, és csak arról fogalmaz meg véleményt, amiben egészen biztos.

Jó szórakozást, most még felcsapok egy valamilyen konzervet vacsorának, aztán irány alduni. Negyed egy, azért mégis csak negyed egy.

a nagyon menő grafikát tartalmazó nyitóképet a magyarfutball.hu vonatkozó oldalán találtam, ahonnan kiderül az is, hogy miért Olefin. tessenek azt is elolvasni.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||