Napikispest 2019.03.18.

Filipes pletyka // először tegnap jött a hír, hogy Holender Svájcba, ahhoz a Luganóhoz igazolhat, ahol Vécsei is játszik. Ma már a csakfoci is lehozta.

edzőmeccs // ahogy az szokásos a válogatottas szünetben, ismét ezdőmeccst játszunk. Ezúttal a Győr melletti Lipóton fogadjuk az osztrák Mattersburgot pénteken délután háromkor, zárt kapuk mögött. (via honvedfc.hu)

osztályozókönyv // itt a hétvégi sorrend: Holender, N’Gog, Mezghrani, Lovric, Ben-Hatira. További részletek a szokott helyen: itt.

“Napikispest 2019.03.18.” bejegyzéshez 34 hozzászólás

  1. vagy csak a menedzsere azért hintette el a Lugano sztorit, hogy megijedjen a fradi, és magasabb legyen az ára, és már most lecsapjanak.
   Ha nekem lejárna a szerződésem, én sem a lejárat előtt egy nappal kezdenék el új helyet keresni.

    1. Mindketten örülnénk, ha a züllőis zöld pletyka csak pletyka maradna.

   1. szerintem nem azért vettek légiós csatárokat, hogy padozzanak Filip mögött. :)
    ill. Filip is látja, hogy Lanzának sincs tuti helye… nagy baklövés lenne odamenni szakmai és egyéb szempontból is.

  1. Érdekes, hogy arról nem nagyon lehet tudni, hogy honnan van a magyarsága. Netán a szülei 56-os magyarok?

   1. Hogyhogy honnan van a magyarsága? Itt született Magyarországon, innen lépett le a 60-as évek végén. A komcsi rendszerben disszidensnek nevezték (és büntették, ha tudták) azt, aki másik országot választott lakóhelynek. :)

    1. Inkább a hatvanas évek elején mehetett el a családjával, mert a középsulit már Amerikában járta végig, és azt 68-ban végezte el.
     Mintha egy interjúban mondta volna, h 11 éves volt, amikor elmentek Magyarországról családostul, de lehet, rosszul emlékszem.

  1. Ezek még csak ötletek. Ami biztos, hogy 2021-től lesz még egy “Futottak még liga” ahol nemkívánatos csapatokat parkoltatják.

  1. Azért ez elsősorban a játékos és a menedzsere hibája. Talán akkor még nem volt ennyire egyértelmű, hogy a Serie B egy játékos elfektető/zsákutca de 8 szezont lehúzni ott csak azért, hogy talán a következőben a Milan keretének tagja legyen elég nagy őrültség. Bármelyik másik bajnokság jobb lett volna neki.

   1. a játékos????
    Te 18 évesen mit tudtál a nagyvilágról, meg arról hogy hogyan működik ez Olaszországban?
    Nyilván fogalma se volt semmiről, csak a menedzser fűt fát összebeszélt

    1. Kicsit ki van ez színezve..
     Ha valódi tehetség lett volna, nem süllyed ilyen mélyre.
     Itt, Magyarországon, még az nb2ben sem tud kitűnni.. Tavaly 25 nb2es meccs, nulla gól.. idén egy..
     Ez inkább azt mutatja, hogy nem volt igazi tehetség és ennyi.

     1. Én meg azt firtatnám, hogy miért akkora tragédia, ha valaki az olasz másodosztályban játszik. Biztos erősebb mint az nb1, feltehetőleg van olyan erős mint sok ország első osztálya.
      Fontosabb kérdés, hogy a képességei alapján nem érdemelt-e volna több lehetőséget a válogatottban. Vagy a szakember uraknak derogált az olasz másodosztályból beválogatni valakit? Hiányzott a reális helyzet értékelés? Mármint hogy a focink ott tart, hogy az egyik kiválóságunk, válogatottunk az olasz kettőben játszik.
      Persze az is lehet, hogy benne ennyi volt. De az is, hogy balszerencse folytán ennyi lett a karrierjéből.

    2. Az érthető ha ott marad két szezont, de mit gondolt az ötödik, hatodik, hetedik után? Hogy majd most befér a Milánba?

  2. Málta-Magyarország 2-1
   2006. október 11. Eb-selejtező, La Valletta.
   Gól: Schembri (13., 52.), illetve Torghelle (19.)
   Magyarország: Király – Fehér Cs. (Halmosi), Juhász R., Vanczák, Leandro (Kiss Z.), Tóth B., Dárdai, Gera, Szabics (Czvitkovics), Huszti, Torghelle.
   Érdekes játékosok!
   Hatan ma is aktívak, páran edzősködnek meg múltból élnek!
   Tálán akkor kellett volna abbahagyni!

 1. Ferike írta, hogy szerinte Erdélyi a jobbhátvéd posztra nagyobb reménység Kovács Nikónál.

  Nos, én Kovács játékát sokkal tartalmasabbnak látom.. Több meccsüket is megnézve Erdélyi nagyon kevés elképzelést visz a játékába…

  Kovács Niko a Vasas vs Balmazon:

  Erdélyi a Dorog vs ZTE-n:

  1. Én csak azokról a meccsekről írtam, amiken a tarcsiban láttam őket nálunk!:)
   Mióta kölcsönben vannak, nem láttam őket egyszer sem! Erdélyiről nekem mindig Csábi Misu jutott eszembe, nem tudom, ő miért nem vitte többre…

   1. Én nézegetem őket.. Háát..:(
    Azért egyelőre egyik sem egy Mezghrani..

    Kovács Nikónak támadásban vannak szép dolgai, de védekezésben meg néha leblokkol és egy jobb támadó simán faképnél hagyja.. Itt az első Vasas gól az övé volt pl. Helyezkedésén rengeteget kellene dolgoznia.

    Erdélyi fürge, de legtöbbször csak fut, mint a vakegér, kevés fantáziadús megoldás, kevés beadás, kevés (nulla) kényszerítő..

    Mindketten most lettek februárban 20 évesek, ami már kor, s ugyan nem rosszak, de még sokat kell fejlődniük, hogy elérjék az nb1 felső ház szintjét.

 2. Ma reggel előttem kanyarodott be a Bozsik József egy Pharosos kamion. Szvsz már az építés is kezdődni fog!

  1. Ma néztem, hogy állnak a munkával (a hátsó edzőpálya melleti kerítés alacsony, belátni a temetőből). Folyik a fémhulladékok összegyűjtése és konténerekbe rakása, valamint a betondarabok darálása kőzúzalékká, amit – feltételezem – az alapozásnál fognak hasznosítani. Szerintem áprilisban elkezdhetik az alapozást.

  1. Honnan szerzi ezeket a kabátokat az Öreg? :D Tiszta Blöff feeling… :D

   1. én már a kettővel ezelőtti bőrjakónál azt hittem, kimaxolta a kabát-showt, de most már úgy érzem: még sok itt a tartalék.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.