Napikispest 2019.03.27.

Kukettó és a Nagypolitika // Kukoc beszólt a horvát államfőnek, hogy talán nem a focival és a focisikerekkel kéne elkenni az ország problémáit. A fene se gondolta volna, hogy a magyar bajnokság legjobb ballába egy ekkora Politikai Gondolkodó, aki nem csak a Kisvárdát kérdezi fel a küllőjével. (via csakfoci)

jegyek @ Mezőkövesd // szerda reggel van, és még mindig nem vásárolhatók meg elővételben (online) a szombati jegyek. Ráírunk a Kövesdre, hogy wtf?

 • update [9:55] // megtörtént
 • update [11:15] // válaszoltak, és már elérhetőek a jegyek online. (Sajnos honvédos klubkártys kell hozzá.)

kulturális ajánlónk: egy kiállítás // március 28. és augusztus 20. között tekinthető meg a Hadtörténeti Intézet és Múzeumban Hemző Károly fotós kiállítása, mégpedig:

Egy kamarakiállítás keretében bemutatásra kerülnek Hemző Károly fotóművésznek a Hadtörténeti Múzeumban őrzött, a Honvéd Sportegyesület számára az 1950-es években készített felvételei. A Honvéd megalakulása után rövid idő alatt a magyar sport meghatározó egyesületévé vált. A fotókon megjelennek a korszak nagy sportolói atléták, sportlövők, tornászok és a kimagasló hírnevet szerzett labdarúgók. A fényképekhez kapcsolódva kiállításra kerülnek a honvéd sporthoz és az egyesület híres sportolóihoz köthető tárgyi emlékek is.

port.hu
Valami készül

“Napikispest 2019.03.27.” bejegyzéshez 35 hozzászólás

 1. Kukoc nem véletlenül a kedvence bizonyos politikai beállítottságú szurkolóknak, maradjunk annyiban..

  Amúgy néztem a statjait, döbbenetes, de egész pályafutása során immár nálunk játszotta le a legtöbb mérkőzését…

    1. Reméljük vett magának egy jobb csülköt is a bal mellé.

 2. Azt a falat én is láttam tegnap, beöltözött urakkal… Reméltem, hogy a rég lefestett koreó visszakerül.

 3. “a mérkőzést pedig a vendégszektorban, a szurkolók között követte figyelemmel”

  Hány jegy kellett neki?

   1. Igen és azt hallottam, h a Várda is bajba kerülhet 1-2 éven belül

 4. “a mérkőzést pedig a vendégszektorban, a szurkolók között követte figyelemmel”

  Nem tudom, milyen követelményeknek kell megfelelnie annak, aki a Csakfoci szerkesztője akar lenni, de – úgy tűnik -, a magyar nyelvben nem kell különösebben jártasnak lennie. És akár ilyen nyelvi gyökérséget is leírhat, ami szerint valaki egy eseményt “figyelemmel követ”. (Minden felsőoktatási intézményben kötelezővé kellene tenni a magyar nyelv oktatását hogy aki diplomát szerez, ne maradjon bunkó, legyen képes szóban és írásban magyarul is kifejezni a gondolatait.)

  1. Ha fizetnének 250000 nettót, nem sokat gondolkodnék 😀. Plussz van D kategóriám, így vihetném a csapatbuszt.

   1. Kapott egy-két keményebb beszólást a főszerkesztő, valószínűleg a Kispest-szurkolók felé ezért nyalós a cikk és ezért fogta vissza kissé magát Hemivel szemben is.

  1. A Nines ellen kint is leragasztott volt, de az semmi ahhoz képest, hogy egy túlbuzgó fasz még kijott élénk, forditsuk ki a Gösseres mezeket a lelátón (!), mert franciorszagban tilos alkoholt reklàmozni!

  1. Ez igen! Ez a Kispesthez méltó szerelés. És nemcsak a jubileumi évben.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.