Napikispest 2019.04.01.

végtelen történet // ismét bedobtak egy nevet, hogy ki venné meg a klubot. Természetesen erősen NER-bázisú cégről van szó, és természetesen senki semmit nem erősített meg. Az új név: a metALCOM Zrt., egy távközlési technikával foglalkozó vállalat, amely évi 6,5 milliárd forintért üzemelteti a Magyarország szerb határán felhúzott kerítést. (via rangadó, NSO)

megjegyzem // nemrég már volt egy olyan pletyka, hogy nem a kerítés egyik üzemeltetője, hanem a kerítés egyik építője venné át a klubot. a korábbi vevőjelöltek listáját itt próbáltuk meg összegyűjteni.

bónuszvicc // a Honvéd volt az első klub, amelyik elbontotta a szurkolókat a pályától elválasztó kerítést.

új arculat // megújúl a klub arculata. Szerintem menő lett, ráadásul, ha jól éretm, akkor a #csakakispest taget is szeretnék megerősíteni, ami sosem baj, ha a közösségi médiában is rendet szeretnénk vágni. (via honvedfc.hu)

“Napikispest 2019.04.01.” bejegyzéshez 15 hozzászólás

 1. Nekem nagyon tetszik az új dizájn! Gratulálok az alkotó(k)nak!
  #csakakispest

 2. Ez a tulajdonosváltás nem lenne jó nekünk, inkább maradjon az öreg.

 3. Ajjaj, ha a kerítéses cég jön, akkor végérvényesen befellegzett a mostanában oly hiányolt afrikai bálás játékosimportnak.

 4. Egy hozzánemértő, civilszférábansohaseholnembizonyító, közbeszerzésennyertesvagyokpolitikábólélek fideszpaprikajancsi, ráadásul nem is túl gazdag…
  Amúgy a 24.hu is lehozta, ráadásul a 24-nek a vevőjelölt nem cáfolta.. Ennyivel tűnik jelenleg valószerűbbnek ez a történet,

 5. Jó az a belinkelt lista az eddigi hasonló hírekről/pletykáról, ez a mostani kb. a felével passzol (Szijjártó, Mendelényi vonal: iwiwen egy-két lépésben összeköthetők lettek volna)

  1. szerintem ez összeférhetetlen lenne (bár ezek mindenre képesek, biztos van egy alkalmas másodunokahúga)

  2. “Ha én eladom a klubot, akkor aznap, amikor megtörténik, bejelentjük egy közleményben, amelyben azt is elmondjuk, hogy kinek adtam el a klubot, ezt megígérhetem. Ráadásul ha egy kft esetén eladás történik, akkor azt a cégbíróságon rögtön meg lehet nézni, szóval nézzék meg nyugodtan. És azt se felejtsék el, hogy ma április elseje van.
   Ezek a mondatok hiányozni fognak, ha megy az öreg.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.