Napikispest 2019.06.13.

Skvorc out // klasszikus szerződésbontással távozik. (via honvedfc.hu)

Bamba out // nem éltünk a szerződésében szereplő plusz két éves opcióval. (via honvedfc.hu)

Ben-Hatira // úgy néz ki, hogy marad. (via NSO)

Hegedűs Márk, Kovács Nikó és Luki // egy-egy év kölcsön után velünk kezdte a felkészülést. (via honvedfc.hu)

aktuális keretünk «« || »» játékoskeringő

valamiért van egy olyan érzésem, // hogy lesz ma bőven frissítés ebben a (vagy egy másik) posztban.

update // nem lesz, hiszen végül nem jelentettek be ma senkit és szinte semmit Sannino bemutatkozó sajtótájékoztatóján.

belépőszintű pro tipp facebookos videóközvetítésekhez újságíróknak // alig 25 ezer forint egy relatíve jó minőségű mikrofon, amit csak rá kell pattintani az állványra rögzített telefonra, és máris vállalható, és legfőképpen hallható lesz általa a hang. Nem a reklám helye, csak amolyan ötlet, egyenesen, speciálba, hogy ne ilyeneket kelljen nézni/hallgatni:

“Napikispest 2019.06.13.” bejegyzéshez 170 hozzászólás

 1. Természetesen szimpatikus ember, karakteres figura, szerintem nem Vierchewood-kategória lesz, sokkal inkább Morales-féle – a kérdés a fiatalok beépítése és a játék élvezhetősége lesz nála szerintem.

  Az sem mindegy ugyanis, hogy a fiatalok milyen rendszerbe vannak beépítve. De majd meglátjuk.

  Supka miatt küldök egy zsibut neked, de azért sok sikert, Dzsánninnó!

  1. Utánanézegettem a szakmai stábnak:

   – a pályaedző Recenti fiatal, 36 éves, gyakorlatilag pályakezdő, igaz az FC Sionnál már volt rövid ideig asszisztens, illetőleg az u21es csapat edzője, viszont a Sionnál nagyon rövid ideig volt, nem egész egy szezon

   – a kapusedzőnek Tóth Ivánnál azért jobb karrierje volt, védett egy keveset a Serie A-ban is, de ott soha nem vált meghatározó kapussá, a Fiorentina cserekapusa volt, a Vicenzánál és a Calgiarinál volt meghatározó, inkább a Serie B-ben. Pályára lépett a szerb válogatottban is.
   Edzői gyakorlata felnőtt csapatnál lényegében nincs, legutóbb 2018 második felében a Brescia kapusedzőjeként került bejelentésre, azonban gyorsan véget ért a kaland.
   Az interjúi alapján intelligens és jó megjelenésű srácnak tűnik, hogy olyan munkamorálja lesz-e, mint Ivánnak, az persze kérdés…

   – Stefano Albertoli: Abszolút Sannino embere, vitte magával több helyre is, még a Varesenél ismerték meg egymást. Egy bizalmas lényegében.

   Erőnléti edzőről nem találtam infókat.

 2. Ez a mai sajtótáj eléggé semmitmondóra sikeredett és a technikát is sikerült a legbénább hemis korszak szintjére vinni.
  A “nincsenek (számokban kifejezett) célok, elvárások” mondattal pedig sikerült Sanyinonak kétségbe vonni, amit az új tulajok már az első nyilatkozatokban hangsúlyoztak célként : a nemzetközi kupaszereplést biztosító eredményt. :)
  Szóval a szerelvény a megszokott tempóval halad tovább…
  A negatív reakciókkal szemben és a kisebb/nagyobb bénázások ellenére én továbbra is pozitív jelnek értékelem Gazdi 3 évét és Moutarit (Hangyát) is.
  A továbblépéshez logikus, hogy meg kell nézze az öreg, kik vannak a keretben, többeket nem is láthatott még eddig, aztán lehet okoskodni, hogy milyen posztra kell még ember és milyen lehetőségek vannak.
  Persze az is kérdés h Moutari (és remélhetőleg Hangya) kinek a javaslatára érkezett….még ha logikus is Filip pótlása és bal védő poszt megoldása.
  Szóval, a konklúzió : csak semmi para, majd megoldja Sanya… :)

   1. Az biztos, hogy nem a Szendrei! Más a felső is rajta, mint Szendrei a többi képen

  1. Nekem kissé olaszos kinézete van! Lehet, hogy Sannino papa hozta

  2. Ő egy újabb bizonyítéka annak, amiről Radoki Jani is megemlékezett, és én is évek óta fújok, hogy a magyar labdarúgóknak egyszerűen nincs felsőtestük, mintha tiltva lenne, hogy rágyúrjanak. Egyedül Debrecenben nevelnek sportolónak kinéző labdarúgókat. Persze ha egyáltalán magyar ez a srác, és nem egy próbázó külföldi. :)

     1. Ráadásul jól kibaxtak vele, hogy pont Lovresszel együtt sikerült lefotózni… :D

      1. szerencsére nincs olyan a keretben, aki mellett focistának tűnne… :)

     2. Csak nézőpont kérdése. Lehet, hogy Vili 10 méterrel hátrébb áll, és egy óriás?🤔

  1. Jó mondjuk az albán csapat legdrágább játékosa még úgy is, hogy a Kispest és az albán csapat közötti időszak 3 évében 6 csapatba jászott (vagy nem játszott). Én már korábban is mondtam, hogy Cordella egy manager. Vagyis a megrendelő pénztárcájának megfelelő játékosokat hoz. Amikor csak “kellett valaki”, jöttek ilyen Izazolák, amikor a pénztárca kicsit nyitottabb volt, akkor Lanzafame, Martinez, Elez szintű játékosok. A kérdés, hogy az új tulajok mennyit szánnak az igazolásra. :)

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.