Sorsoltak az Európa-liga harmadik selejtezőkörére

Ha továbbjutunk, jöhet az AEK Athén

Akkor idén ennyit a személygépjárműves túrákról, Athén 1500 kilométer, vagyis ha minden klappol, és bírja az ember seggel, akkor alsó hangon 15 óra. Már most rettegek az esetleges repüléstől.

Ja, és ne feledjétek: fél héttől szurkolói ankét az akadémián. Részletek a Honvéd bejelentésében.

“Sorsoltak az Európa-liga harmadik selejtezőkörére” bejegyzéshez 142 hozzászólás

 1. Először a románokon menjünk tovább, az is kurva kemény lesz ilyen játékkal..

  1. Hát, az tényleg kurvajó lenne, mindjárt a bajnokság elején összeszedni 8-10 pontos hátrányt, a kupabeli pofáraesés mellé…🤨

   Amúgy bárki, bármikor leugorhat Athénba kupameccstől vagy érdekeltségtől függetlenül is.

   1. Manchesterbe, Genovába, Hamburgba, Skopjéba stb is bármikor le lehet “ugrani”…
    De több száz kispesti fanatikussal átélni az felejthetetlen…vagyis nekem az…gyere el..egyszer.

   2. Most akkor essünk ki, a bajnokságban meg törekedjünk a legjobb- nem kupainduló- helyre, és a kupát véletlenül se nyerjük meg? Kinek hiányzik jövőre megint néhány pontos hátrány a bajnokság elején? 🙂

 2. Leugorhatunk a tengerpartra oda-vissza! Már csak a csapatnak kell továbbmennie…

 3. Én a helyedben nem aggódnék ezen, kb esélytelen hogy odáig jussunk…

 4. De jó, hogy már most, majdnem mindenki temeti a CSAPATOT, pedig egyszerű a sztori nem a játék, hanem az eredmény a lényeg, szőröstalpúakat, görögöket oda vissza szar játékkal, egy több rúgott góllal, vagy idegenben szerzett többel, aztán átmenteni a formát a mennyeire, oszt érem ithol, Kupa juropába, és minden klappol. 😎⚽🏆🥇

  1. Az hagyjam de a PSG nekunk olcsobban eladta a Neymart nehogy konkurenciahoz keruljon sot meg a fizetese 99%-at is allja a szerzodese idotartamara a NIKE aki a mezszallitonk lesz holnaptol specifikus mezekkel egyedileg kialakitva. A NIKE kerese az volt csak, hogy egy top 10es kozeppalyast is igazoljunk akivel szerzodesuk van hasonlo szerzodesi parameterek alapjan. Szerzodest kotottunk a Kinai nemzeti legitarsasaggal is akik evi 125millio EUR-t biztositanak. Nevszponzorkent a Gaspromot jelentettek be igy a nevunk ezentul Budapest Gasprom Military FC lesz. Stadionunk ugyan meg nincs de mar mai naptol a Bozsik Allianz Arena nevet viseli evi 20millio EUR-ert. A foszponzor pedig a Tesla lesz akik ezzel szeretnek megalapozni az eros magyar piacot. Minden alkalmazott kap egy a fizetesi kerete szerint meghatarozott Teslat. Szerzodesuk evi 165millio eurrol szol. Kisebb szponzorok is jottek meg, mint a Lidl evi 10 millio eur, Vodafone evi 20millio eur es Kovacs femipari kft evi 17millio forint osszegben. A stadiont 45.000 ferohelyesre modositottak es az elkeszules idejet 2019.09.01re helyeztek at. Kisebb szponzorunk a Boing ingyen szervizel es uzemeltet a klubnak egy 747-es kulonleges cimeres repulogepet amit kizarolagos hasznalatra biztositanak a csapat reszere. Ugyanigy ajandekba adnak 10 kulonlegesen felszerelt emeletes buszt is. Versenyben volt meg az Antonov repulogep gyar is de fizetesi nehezsegek leptek fel ;)

 5. No…

  “A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) nemrég arról tájékoztatta a klubokat, hogy a 2019–2020-as idényben ismét pluszdíjazással honorálják, ha többségében magyar játékosok és 21 évesnél fiatalabb hazai labdarúgók szerepelnek az NB I-ben. Ezzel, módosított formában, de újraél az egy éve megszüntetett fiatalszabály és „légiósajánlás”, vagy más
  néven hazai szabály – tudta meg a Nemzeti Sport Online.”

  1. 50-50 millió Ft szerintem baromi kevés extra ösztönzőként. Max a kisebb klubok fognak rástartolni.

 6. Az uefa-nak leadott bő keretbe bekerúlt Egerszegi Tamás. Új játékost nem látok.

 7. De jó, hogy már most, majdnem mindenki temeti a CSAPATOT, pedig egyszerű a sztori nem a játék, hanem az eredmény a lényeg, szőröstalpúakat, görögöket oda vissza szar játékkal, egy több rúgott góllal, vagy idegenben szerzett többel, aztán átmenteni a formát a mennyeire, oszt érem ithol, Kupa juropába, és minden klappol. 😎⚽🏆🥇

  1. Engem nem fog zavarni, ha végig a Zalgiris ellen mutatott játékkal nyerjük az EL-t, meg a bajnokságot.
   Ám az sem lehet probléma, ha elmondjuk a véleményünket a produkált játékról. Segíthet a fiúknak, ha megfelelően állnak hozzá.
   Eddig elért eredmény (a 10-es skálán): 9
   Mutatott játék (a 10-es skálán): 3

 8. A 21 éven aluliak között ki jöhet számításba kezdőként?

  – Szendrei mindenképpen, de ő nagyon sérülékenynek tűnik sajnos.. Már nem ez volt az első hosszabb kiesése.
  – Májert teljesen partvonalon kívülre tette Sanyi Anyó, pedig ő szerintem jó lehetne, több poszton is bevethető.
  – Banó még 21 éven alulinak számít számításaim szerint – viszont akkor Egerszegi – Kesztyűs idehozatala totál felesleges volt…
  – Kovács Nikolasz 1999-es születésű, kérdés, hogy ezzel befére az életkori határba?
  – Berláról nem sokat tudtunk meg, mert egyáltalán nem kapott lehetőséget – ez nagyon rosszat mutat, ezek szerint Supka után Sanyi Anyó sem számol vele (volt egy csúnyán bekapott szabigólja az oroszok ellen, meg egy bravúrja)
  – Temesvárival szintén egyáltalán nem számolt eddig Sanyi Anyó.
  – és még maradt Cipf Dominik.

  Fentiek közül nekem Kovács Nikolasz és Szendrei tűnik esélyesnek, Szendreinél viszont a sérülékenység óriási gátló tényező lehet. (idén talán már másodszorra sérült meg az Újpest meccs után?)
  Kicsit az igazolásokat is össze-visszának érzem… Érkezik kettő mérsékelt habzású a belső középpályás posztra, ahol van egy Nagy Gerink… Egy Gazdagunk… Egy Banónk, Szendreink…

  Érkezik két hasonló stílusú játékos Moutari és Kulacs, akik azonos poszton bevethetőek nagyjából.
  Van egy NGogunk centerként, de neki nincs alternatívája. Akkor most fogunk/akarunk centerrel játszani?
  A legfontosabb hiányposztok közül (kapus, baloldali kp./védő ill. balfutó, belső védő, csatár) a kapus és csatárposzt lett félig betöltve eddig.

  Tehát összegezve a 21 aluliak játszatására vonatkozó MLSZ ajánlást és az eddig igazolásokat:
  – baloldara kéne ember
  – belső védőnek kellene egy lassan Kamber helyére
  – jobboldolra kellene Moha sérülése miatt, de a 21 éven aluliak szabálya miatt ott Kovács Nikolasznak kellene játszania, ergo oda nem kell ember már…
  – Hatira pozíciója még kérdéses attól függően, hogy marad, vagy távozik

  1. Te komolyan meggyengítenéd pár millió forintért ezekkel a fiatalokkal a csapatod?A szerinted például oly kiváló Majert még hányszor játszassák az edzők mire észreveszed hogy labdával nem találkozott a felnőttek között eddig sem?

   1. Igazad van! Nem saját fiatalokkal, Kesztyűsökkel, Egerszegikkel kell gyengíteni a csapatot…

  2. 1999.01.01 után születettekre jár a kedvezmény az nso szerint. Kovács Nikó belefér egyszeres szorzóval. 2000.01.01 után kétszeres a szorzó.

  3. Nem hinném, hogy ezek közül egynél több játékos állandó szerepeltetésének volna realitása. Nem véletlen, hogy Supkánál se volt túl sok szerepük. Ha nem így lett volna, nincs 4. hely…

 9. pls írjatok majd az érdekesebb ki/bejelentésekről! :)
  (jó lenne azt látni, hogy nem csak érzékelik a gáz helyzetet, de orvosolni is akarják, tudják…)
  előre is köszönet mindenkinek!
  ui.
  az értelmes infókért

  1. Nem volt semmi meglepő:
   – lesz új stadionunk
   – keményen dolgozik mindenki
   – Nagy Laci felelős az igazolásokért
   – Kesztyűsnek adjuk meg az esélyt, aki egyébként már Rossi is figyelt
   – új honlap lesz.majd
   – a klub beszáll az idegenbeli meccsek szurkolói ktgeibe.

    1. Azt elmondták, hogy rövidesen lesznek bejelentések igazolásokról, de az eredmény nem lesz végleges, illetve nem lesz azonos az új Honvéddal, mert tovább fog folytatódni az építkezés. Ha belegondolunk, a Vidi meg a Fradi sem egy átigazolási időszak alatt hozott 15-20 új játékost.
     Mindenesetre az lejött, hogy profi munka kezdődött, okos dolog, hogy számítanak Gács tapasztalatára, nagyon ráálltak a PR-munkára, rendszeres megjelenés lesz a közszolgálati tv-ben mobil-applikációként is megjelenik a klub, igyekeznek a szurkolók kedvében járni (ld. bérletek sorsolása, külföldi meccseken való részvételhez hozzájárulás).
     De nyilván, ez mind smafu a hisztérikusoknak, akik az egyszem tulajdonos hülye poénkodását sírják vissza.

     1. Hemi az Hemi volt…
      Lehetett jókat röhögni rajta a tulajdonosi minőségétől függetlenül, na.
      Inkább őt néztük, mint a hivatalos szájízűre megkreált marketing-anyagokat, amik legtöbbször nem túl eredetiek (semelyik klubnál sem a világon).

      1. majd az eredmény minősíti az újakat is…ahhoz meg kellene még pár év, hogy viszonyítani lehessen

     2. kösz, így már árnyaltabb…
      ha 100%osan bevethető lenne Niba és Kulacs, akkor kicsit más lenne az összkép.
      volt erről esetleg vmi, hogy mikor fognak játszani ?
      és a sérültek állapotáról vmi ?

     3. Szerintem senki sem vár 15-20 igazolást, elég lenne 2-3 minőségi játékos, lehetőleg nem a Paks kettőből!

     4. Azért ilyet a Mendelényitől is hallhattunk… Próbált nagyon “laza” lenni. Kicsit erőltetettnek tünt néha…

     5. Neked Hemi fóbiád van?
      Felesleges. Heminek voltak komoly értékei/eredményei (szurkolói szemmel), voltak hibái (szurkolói szemmel), és volt egy errefelé nem megszokott egyénisége/stílusa. Igazi tulajdonos volt, nem akart értéken felül fizetni, nem akarta a pénzét kiszórni az ablakon, és a lehetőségein belül mindent megtett, felvállalt a klubért, a csapatért, és a szurkolókért.
      Az újaktól sem várható el több, de ennyi igen. A lehetőség előttük áll.

      1. Bizony ám. Főleg a szurkerekért törte magát. Csak úgy repkedtek az ingyen vonatok meg a 30ezres buszok 1500kilométerre. Miről beszélsz te???

       1. Tudod minden relatív. (Az ingyen vonat Győrbe volt a minimum miután sűrűn hallgattak arról, hogy nem fogják megoldani budapesti stadion biztosítását. A 30 ezres busz pedig önköltségi ár környékén van, persze kényelmesebb mert nem kell ügyintézni /utánajárni.)
        Volt pl. családi nap, rendszeres tulajdonosi megszólalás, …stb. (remélhetően lesz is!), és hiszed vagy sem abban az ellenszélben minden tőle telhetőt megtett annak érdekében, hogy legyen új stadion, legyen MFA központ, hozott a csapattal kupát, bronzérmeket, bajnokságot, volt öröm és alkalmanként bánat és bosszankodás is. Leginkább szurkolói ügyben azt lehet kiemelni, hogy komoly része volt abban, hogy jelenleg talán nekünk van a legjobb (ha nem is a legnagyobb, de a legötletesebb rigmusokat éneklő, kiváló hangulatot varázsló) szurkolótáborunk, ultráink (remélem a Craiova elleni meccsek után sem lesz eltiltás és/vagy büntetés).

        Persze nem kötelező szeretned, sőt ha úgy tetszik utálhatod is, ez egyéni ügy.

    2. A stadionnal kapcsolatban elmondták, hogy lesz benne pub, illetve olyan közösségi tér programokkal, hogy a hétköznapokon is használhassák az érdeklődők.

   1. Hát ez lófasz, nulla. És mi volt az az óriási meglepetés és kedveskedés amit a tévében bejelntettek z ankéttal kapcsolatban ?
    Visszasírom az online chateket…. Nem kellett elutazni sehova, záporoztak a jobbnál jobb kérdések. De gondolom ennyi remek marketingszakember között ilyenre már nincs lehetőség.
    Meg amúgy nekem Kesztyűssel szemben nincs türelmem…még akkor sem ha a II. János Pál pápa is figyelte…

    1. Kesztyűs szerintem nem lesz rossz, a kérdés inkább, hogy egyszerre Kesztyűs és Egerszegi miért jött és miért pont a belső középpályás posztra, ahol amúgy az utánpótlásban is lenne jelölt. (Irimiás, Darabont, Pisont Patrick, stb., Szendreiről nem is beszélve…)

    2. A klub 110 éves fennállása apropójából kisorsolnak 110db bérletet…mint ajándék.

     1. Mondjuk ez szép, de kik között fognak kisorsolni? hogyan lehet jelentkezni?

      1. Pontosan ezt nem mondták, de gondolom e-mailban kell “jelentkezni”. Azurák egyébként szimpatikus volt, mondott egy sor szurkolóbarát tervet, lesz rendes Honvéd TV, Honvéd app, új weblap, több ankét, stb.

        1. Azokat holnap mutatják be, azok lesznek, amit Hemi mondott anno…

    3. Egy rossz meccse bárkinek lehet. Még Messinek is, na nem a rasztahajúra gondolok :)

   2. Aha. És mi volt a hír? Bocs, a szurkolóknak szóló kedveskedés?

   3. a várható igazolásokról semmi infó ?
    a sérültek mikor térnek vissza ?

   4. Stadiont szeretnék megtölteni ez 8200 kopf. Nekem az volt érdekes, hogy ha lett volna beleszólásuk sokmindent másképp csináltak volna a stadionnal! Minimális mozgástér van már csak, de csak az is a “szerkezeten” belül. Állami bácsi adja és ilyen lesz és punktum…. KB ez jött le.
    A Koszta úgy érdekes volt…. “összefogott, betartott pár klub a Honvéd ellen”. Nekem az jött le a sorok között, hogy nekünk jóval többet kellett volna fizetni érte mint amennyiért a lilák megszerezték….

    1. ez már a Moutarinál is fura volt nekem h nehezen engedték el….most akkor ner vagy nem ner…vagy mi fax van ??
     de hogy még össze is fogtak…kik ?

     1. A NER-ben is van NER-ebb… 😊 Nem tudom az okot, Tállai Jabba nem szívlel minket?

      1. ezt most fel kell dolgozzam, h tállai et. nem bírja a búránkat….asszem min. kölcsönös.
       baxódjon meg matyóföldön…
       és Koszta gyereknek nem volt beleszólása ??
       sérültekről semmi infó?
       Kulacs, Niba jönnek már a szőröstalpúak ellen ?

       1. Konkrétum nem hangzott el. Egy fura srác tolmácsolta, aki szerintem laikus és a nevekkel sincs tisztában, de perfekt olasz persze. Hatirat két napot látta, de nincs véleménye róla, nem tudja, mit tud, talán két hét múlva jön vissza az hangzott el….

 10. Nálam él a bizalom, térjünk vissza erre az egészre egy év múlva! Az bíztos, hogy van koncepció, mindenbe belenyúlnak, mindent változtatni akarnak. Sokmindent én másképpen látok és tennék, de várjuk ki a végét.
  Szerintem Gács Pali volt amikor kicsit feszengett, amikor elhangzott egy két célzás Hemi tevékenységet illetően, nem direktbe, de lehetett olvasni a sorok között.
  Nagydarab securiti főnök és a stáb azért ott vigyázta a rendet a tömeg szélén illetve a kopasz marketinges ex főnök átment lótifutiba, de ezek szerint ő is maradt. {feltételezem érdemei “elismerése” jeléül}

 11. Kamberrel hosszabbítottak 1 évet és a játékospályafutása után is marad a Honvéd családban.

    1. Mas jatekos sorsarol nem derult ki semmi? Kamber nagy erosites igyis!

     1. Konkrétum nem hangzott el, csak annyi, hogy hosszútávú építkezés kezdődik, akadémisták beépítésével. Meg lesznek bejelentések, amelyek még nem publikusak.

       1. Igen, mert vele már hosszaabítottak, de az újak még nincsenek véglegesítve/aláírva, és félnek, hogy kavarás lesz, ha idő előtt nyilvánosságra kerül, mint pl. Koszta, Hangya…

  1. Jó hír, márcsak Lovric-csal kellene… Lovricnak szerintem esze is lenne a fiatalok edzéséhez.

   1. Szerintem az N’Goggal, hogy ha nem maradna, ne ingyen menjen egy -reményeim szerint- eredményes éve /10

  2. Kambi és “rettegett” Iván is igazán megérdemli, hogy kiemelten kezeljék őket!

 12. Úgy összességében nekem egy profi fiatalos, lendületes, szurkolóközeli stáb benyomását keltették. Igazából pozitív csalódást okoztak.

 13. Kispest Honvéd név – címer kérdés elnapolva, egyenlőre tallonban, most van más fontosabb, amolyan mindent a maga idejében sugallatta volt, egyértelmű elutasítás nem volt.

  1. Nekem az a gondom a Kispest névvel hogy marketing értéke a Budapest névnek van lévén igy lettünk világhírűek. Imádom Kispestet, itt nőttem fel, ide jártam általánosba de akkor sem tartom jó ötletnek a Kispest nevet. Nektek lehet azért vonzó mert akkor kezdtetek el meccsre járni amikor így hívták a klubbot. Én viszont 1979-ben kezdtem járni Honvéd meccsre és nekem idegen a Kispest név. Van aki szeretné van aki nem….. A klubnak viszont Budapestiként többet használ a név….

   1. Egyetértek.
    Érdemes lenne egyébként egy big 4 tanácsadó céggel megvizsgálni, hogy mennyit ér a Bp. Honvéd brand, és mennyit a Kispest-Honvéd. Azt hiszem, lenne döbbenet.

    1. Igy van.
     Csak félek el fog menni a klubvezetés ebbe a fals irányba és nevet változtat.

     1. szerintem a klubvezetés pont ugyanazt gondolja, amit te is, csak nem akarnak összekapni a Kanyar egyes, ilyen kérdések tekintetében magukról kissé túl sokat gondoló tagjaival, ezért inkább próbálják kerülni a témát…

   2. A klub nevéből egyértelműen a “Honvéd” adja a brand lényegét, nem a helységnév, ami kapcsolatba hozható az összes fövárosi klubbal akkor is, ha a nevükben nem szerrpel.
    Lehet megoldást találni pl úgy, hogy az összetett névből a Honvéd legyen az első helyen, valahogy így: Honvéd-Kispest.

    A “Budapest” név nem utal semmire, olyan mintha hontalan lenne a klub, amely valamikor mégiscsak egy önálló város nevét viselte.

    1. A Brand lényegét nem a Honvéd hanem a Budapest Honvéd adja. Persze maga a Honvéd is hatalmas brand de Budapestel az igazi.

     1. Szerintem is. Ebből nem szabadna engedni.

      Budapest (Puskás mellett :)) a leginkább Mo.-hoz kötött valami a világban (ne tévesszen meg senkit, hogy sok szerencsét még Bukaresttel keveri…)

      Aztán mellette minden lehetséges módon lehet és kell “Kispestezni” (címerben, nyilatkozatban, akár a mezen is stb…). Ezt be kell látni, és el kell fogadni mindenkinek. Amúgy kiváncsi lennék, hogy egy meccsen a hány % a Kispesti, és mennyi a többi kerület, ill. a nem budapesti?! Szerintem lenne nagy meglepi az eredményt illetően….

      1. Nem IX. kerületi fradista is nagyságrendekkel több van az országban, mint aki a Ferencvárosban él. De mondhattam volna újpesti érzelműeket is. Mégsem vetődik fel egyik esetben sem, hová tartozik a klubjuk. A “Budapest” – különösen amióta nincsenek nem Kispesten működő szakosztályok – egy fikció, nemlétező marketingelőnyökkel, amiket többen szorgalmasan szajkóznak, amióta kitalálta és bedobta valaki.

    2. Ez igaz, nem is vitatta senki. De

     1. őket sosem hívták Budapest(i) Ferencvárosnak/Dózsának

     2.
     mi Budapesti Honvédként lettünk világhírűek, mindkét “arany
     korszakunkat” ezen a néven éltük meg, nemzetközi meccseket ezen e néven
     játszottuk…

     Azon meg főleg felesleges vitát nyitni
     hogy a nagyvilágban a Budapest vs. Kispest között mekkora a különbség.
     Szóval nem kell “szégyellni a “Kispestiséget”, sőt büszkének lehet, kell
     rá lenni, és lehet terjeszteni, hangoztatni, de “öngólt” azért nem
     kellene lőni! :)

   3. Mondjuk egyszer már jó volna, ha valaki egzakt módon kimutatná, mi lófasz hasznot is hozott a “,Budapesti” vagy “Budapest” név a klubnak.

    Mert így azért. merő süketelés a marketingre való hivatkozás, bár a hozzáértés vagy a beavatottság látszatát kelti, különösen ha komolykodó képpel mondja valaki (ha azt nem is látni itt a blogon). 😁

  2. Sajnos sokan nem értik, hogy ez a csapat Kispesté, nem a honvédé /honvédségé/

   1. Sajnos sokan nem értik hogy Budapesti Honvédként braziliában is tudják melyik csapatról van szó….. Kispest Honvédként meg csak itthon….

 14. Nem tudtam menni az ankétra. A lenti hozzászólások alapján nem lehet tudni, milyen posztokon erősítünk akár a bajnokság kezdetéig, vagy az átigazolási határidő végéig.
  A jelenlegi keret az 5.-6. helyre jó (lásd pl a világhírű Kövesd román válogatottat igazolt –> nyilván gyerekkori álma volt), ha mélyebben nem nyúlnak bele a keretbe, akkor nagyon messze leszünk a Fradi-Vidi szinttől, amiről papoltak 2-3 hónappal ezelőtt…

  1. Azt tegnap egyértelművé tették, hogy nem egy átigazolási időszak alatt fogják úgy megerősíteni a keretet, hogy arra a szintre hozzák a csapatot. Ha jobban belegondolunk, ennek van realitása, nem annak, hogy néhány hét leforgása alatt a teljes kezdőcsapatot leváltsák. Mert a Fradi-Vidi szinthez – lássuk be – bizony el kell felejteni a mai kezdőcsapatot.
   Ráadásul az említett csapatok is több éves építkezéssel jutottak a mai szintre.

   1. Egyetértek alapvetően abban, amit írsz. Nekem némileg ellentmondásos, amit mondanak, mert ha tényleg az a koncepció, h minél több saját nevelésűt a csapatba (amit amúgy én pártolnék), akkor szerintem nem fogjuk elérni a két kiemelt csapat szintjét. Egyszer volt ilyen kutyavásár (2017), többet szerintem ez a koncepció nem fog csúcsra érni.
    Remélem, nem lesz igazam.

    1. De, igazad van. Viszont ki mondja meg, hány saját nevelés lesz ténylegesen, mert törekedni lehet valamire, más kérdés, hogy annak mi az eredménye.
     Negyvenegynéhány évvel ezelőtt az akkori edző, Lakat dr. is törekedett saját nevelésű fiatalok beépítésére, de csak az egyetlen Gyimesi Lacit sikerült neki. Egy ankéton rá is kérdeztek a szurkolók, miért nincs több a felnőtt keretben abból a kiváló ifiből.Azt felelte, hogy ha három év alatt sikerül egy kiemelkedő képességű ifistát beépíteni a felnőttcsapatba, és az meg is ragad ott, az már óriási eredmény. Igaz, az a Honvéd minden évben reális esélyese volt a bajnoki címnek. Jórészt a máshonnan igazolt játékosokból álló keretnek köszönhetően. :)

     1. Tehát, te szívesebben nézel egy Igor, Szása, Hruscsov, Lenin, stb nevek által fémjelzett csapatot, amelyik a 2. v 3. körben zúg ki a nemzetköziből, mint pl a Májer, Gazdag, Nagy, Kovács, stb alkotta csapatot, amelyik az 1. v 2. körben teszi ugyanezt!?
      Hab a tortán tőled ebben a témakörben, hogy a jelenlegi csapatodat, már nem kívánod Athenban látni, ami ugye a 3. kört jelentené, ellenben a fratyi/vidi -akik jellemzően ott már legkésőbb szintén elbuknak-, számodra már ” szintet ” képviselnek.. Érdekes erők mozgatnak téged!
      Bocsánatos bűn, sőt, tudatos építkezés számodra az említett két csapat hossszú évek óta éves szinten közel 10-10 milliárdból a gyakorlatilag eddig el nem ért semmi, de a 2-4 milliárdból részünkről elért szinte ugyanezek az eredmények csak smafu! Megsúgom, sosem lesz 10 milliárdod! Ennek az infónak birtokában, gondold újra az igényeid!

 15. Szóval 110 bérlet, meg akciós túrák? Halle kurva lujah! Hát ez kilóra, bazmeg (mármint annak, akit meg lehet). Történelmi fordulat a sóher után.

   1. Meglepetés no. 1: 110 bérlet kisorsolása a szurkolók között, annak örömére hogy idén leszünk 110 évesek.
    Meglepetés no.2: az idegenbeli szurkolói utazások támogatása, részletek később.

   2. Pogácsa, csak nem hozták nyilvánosságra, nehogy a szölő felzabálja…🤨😉

 16. Ahogy nezem osszehivtak egy esemenyt azert , hog tovabbra is lebeszeljek kozhelyekkel a csillagokat ….
  Nagy Laci es az igazolasok regen rossz …
  Kesztyus megkapta az eselyt el is jatszotta mehet vissza Paksra … ( marketing manipulacio ha valakivel egy mondatba tesszuk akit szeretnek akkor biztos egybol elfogadjak) vicc

  Stadionbeli pub felesleges szerintem
  Haladas peldajabol indulok ki kihasznalatlan heten tobbszor is nyitva van de szellem jarta , magas arak , merkozes napokon meg megvan mindenki a torzshelye amit nem fog lecserelni

  Az meg , hogy mindenki kemenyen dolgozik , latszik a honlapon levo kommunikaciobol

  1. Az azért megnyugtató, hogy neked semmilyen szerepet nem szánnak a klubnál a tulajdonosok.

   1. Megnyugtato , hogy megnyugtat teged :)
    Nem ertem mire ilyen nagy a bizalmad az uj tulajok fele ?
    Tudsz valamit amit mi nem?
    Egyebkent amit Nagy Laci csinal meg amit ezek az uj mu igazgatok azt barki a blogrol tudna …

    1. Pár hét után tutira látod a jövőt? :) Bár már itt kellene lennie 2-3 minőségi igazolásnak, de a bajnokságra még jöhetnek… Korai még temetni

     1. Nem temetem hanem szkeptikus vagyok veluk …
      Bizalom meg el habar egyre inkabb romboljak …
      Egerszegi , kesztyus honlapon konyorogni kell , hogy megjelenjen valami :)
      Keves a tett sok a duma eddig az a baj :/
      Ha mar ennyire akartak a klubbot akkor elvarja az ember toluk , hogy jobb legyen mint az eldoje de eddig sajnos nem hogy jobb … :(

       1. ahogy latom akkor nem igazan koveted a blogot :)
        Ezen az inditott hozzaszolason kivul ha tudsz mutatni egy najo legyen ketto masikat ahol sirankozok a vendegem vagy egy sorre :)
        Kesztyus realisan latasa nalam nem szamit sirankozasnak

   1. Corleone meg viszont ott van
    Meglatjuk :)
    Remelem jobban fog mukodni mint itt szhelyen

 17. Szerintem oda a stadionba egy pub-ba, étterembe akkor járnának ki az emberek, ha mellette a fásításra kerülő park nagyon szépre sikerülne és sikerülne bővíteni valamilyen irányban a területet… (rejtély, merre…)

  Önmagában valaki azért nem fog kiutazni a Bozsikig a belvárosból, de még Kispestről sem.

  Volt viszont szerencsém egy külföldi (német) csapat létesítményeiben járni és ott valóban volt egy étterem – no de nem a stadionban, hanem külön az egyik edzőpálya-komplexumnál. Oda jártak a játékosok és sokszor komoly vendégek is (nemcsak szurkolók), mert elegenás volt a parkosított környezet miatt, az élményért megérte kimenni.

 18. Próbálják a center pályát megfelelővé tenni, hogy az Nb3 itt tudjon játszani. Nem biztos, hogy Csepelen játszunk addig i s, keresik a megoldást. Fedett lelátó kell, ha jól értettem. Mondjuk ez vicc, hogy erre senki nem gondolt a tervezésnél? Ezért vannak félelmeim az új stadion miatt, hogy van egy sablon és nincs egyéni kivanságmúsor.
  Lesz “Pub” illetve Azurák sokat emlegette a 365 napos kihasználtságot illetve igazi “közösségi tér” kifejezést, jelentsen ez bármit is… 😊
  Koncerteket, rendezvényeket is szeretnének majd rendezni az új stadionban.

  1. Ha nem töltik meg folyamatosan tartalommal a stadiont, akkor úgy járnak mint a Hali. Beledöglenek az üzemeltetési költségekbe.

   1. Kispestre bőven ráférnének a programok, akár nívósabb koncertek is… Mivel lesz a stadion körül park, ezért egész pofásan is nézhet majd ki egy ilyen rendezvény…

    Nekem csak egy a lényeg: a gyepnek ne legyen baja és ne legyenek amerikai focis felfestések, mint az MTK-pályán…

    1. Remélem, paintballverseny is színesíti majd a programot, mint Póni idejében

  2. Szerintem gondolták, csak elfogyott a lóvé, és inkább olcsósították, hogy átadhassák végre. Külön bejárat, elszeparált megközelítés, külön vc/büfé is kell vendégszurkolóknak, nem?

   1. A tervek szerint készült el. A “lóvé” egyébként valóban elfogyott, ezért emelték meg a keretet négy és félmilliárdra.

    A tervezők pedig nem hibbantak meg, hogy egy edzőközpontba vendégszektort, büfét, klotyót tervezzenek a nézőknek.
    (No, csak mielőtt elmerülnénk a “tájékozatlanságban”…)

    1. Köszi a felhomályosítást! Akkor már csak azt nem értem: ha eredetileg sem volt cél nb3-ra alkalmas pálya, az átadás után miért mondta Hemingway, hogy forrást keres azzá tenni?

  3. Azért nem gondoltak a tervezésnél erre, mert edzőközpont volt a megrendelés tárgya, nem ministadion.
   Ha elkészül az új Bozsik, megoldódik a probléma.

   1. Ez rendben természetesen, de ez egy olyan “minimális” pluszt költség amire lehetett, kellett volna gondolni szerintem, nem “ministadion” az amire gondoltam, hanem a szükséges minimumot tartalmazó technikai kivitelezés, ami már megfelel annak, hogy nb3-as meccset lehessen rendezni. Pld. szélsőséges időjárási viszonyok vagy az új Bozsikban éppen akkor valami más program lesz stb. azért nem baj, ha van egy pálya a center pályán kívül még egy használható pálya!

    Ha csak tényleg annyi, hogy fedett rész kell, hogy legyen akkor ez relatíve nem olyan nagy költség lett volna az edzőközpont teljes bekerülési költségét tekintve.
    Az sem lenne talán elvetendő, hogy esetleg a Tichy sportcentrumban lévő most elkészült vadiúj pályát alakítanák erre a célra, közvetlenül ott van szinte és legalább lenne egy konkrét kihasználtsága is!

    1. Tudom, hogy más kávéház, de ugyanilyen szempontok alapján a “fradiváros” nevezetű projektbe is tereztek egy “ministadiont” erre a célra, hogy legyen egy alternatív helyszín is!

 19. Számtalan szurkolói ankéton voltam már,de ez pozitív értelemben más volt, a honlapunk jól foglalta össze a történteket.Kérdésemre Sanyibá válaszolt a sérültek továbbra is sérültek.Ben-Hatira kéz sérülését Németországban kezelteti rövidesen csatlakozik a csapathoz.Az ankét végén kötetlen beszélgetésen kérdeztem Mendelényi urat lesznek-e új támogatók válasz igen lesznek.

  1. Nem megbántani szeretnélek, de Hatirának ha jól tudom térdével van gond. Azt kezelteti elvileg Berlinben és állítólag ott egyénre szabott módon tréningezik. Az insta oldalán lekövethető a srác, ott is mindig a térdét kezeli a doki, szóval a kézsérülés sztem kamu. Amúgy én már rég elzavartam volna a srácot, amit művel amióta itt van az nem méltó hozzá és a csapathoz sem. Engem jobban érdekelne, hogy mi van Nagy Gerivel, és hogy mire fel ez a sok sérült.Pusztán szerencsétlenség vagy a nagyon kemény, nem megfelelően megválasztott felkészülés az oka!?

   1. Zajban könnyen félreérthető a kéz, és a térd sérülés.

  2. Nem tudom, hogy másnak is fel tünt-e, amikor jöttem el az ankét után egy német rendszámú Lambo ált a főépület elött a parkolóban.

   1. Az a Kubatov katona főkopasz “biztonsági” fönöké…..nem tudom meddig rontja még a levegőt a foci közelében

 20. KING! :) Remélem a 17-es formájában, sérülés mentesen!

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.