A mai kezdőnket eltaláló olvasóink között Paks kettes igazolólapokat sorsolunk ki

Bp. Honvéd – Craiova @ Győr, 18:55

Most csak egy gyorsat, mert hajtás van a melókában, még a múlt heti Vilniust se hoztam be, a hullámok is összecsaptak, satöbbi, magyarázkodás, ilyesmi.

A legfontosabb, hogy megtudtam, Gazdi és Kukettó is játszhat ma, mert nem kettő, hanem három sárga után jár az egymeccses automatikus eltiltás.

A másik fontos, hogy a Legkisebb Király, Moretti és Egerszegi is a keretben, vagyis legalább van jobbhátvédünk, igaz, hónapok óta nem játszott meccset, de az nálunk már egy jó ideje nem akadály.

Itt a Győrbe utazó keretünk (dőlt félkövérrel azok akik az UEFA-nak leadott bő keretben benne vannak, de ma nem lesznek):

 • kapusok // Lefkovits Robi, Berla Attila, Horváth András
 • védők // Batik Bence, Djordje Kamber, Kálnoki-Kis Dávid, Ivan Lovric, Macdonald Niba, Uzoma Eke, Tonci Kukoc, Ikenne-King George, Kovács Nikolasz, Temesvári Attila
 • középpályások // Banó-Szabó Bence, Egerszegi Tamás, Gazdag Dániel, Hegedűs Márk, Kesztyűs Barna, Federico Moretti, Szendrei Norbert, Nagy Geri, Anis Ben-Hatira, Heffler Tibor
 • csatárok // Cipf Dominik, Vladyslav Kulach, Lukács Dániel, Moutari Amadou, David N’Gog, Májer Milán

Ebből legyél okos Sanyibácsi!

Találkozzunk három körül legkésőbb a Keletiben, igyunk egy sört, fél négykor indul a vonat Győrbe, érezzük jól magunkat. 18:55-kor kezdés, reménykedjünk a legjobbakban.

Valamiért bizakodó vagyok, de inkább visszavetem magam a munkába, hogy megmaradjon az érzés, nehogy véletlenül elgondolkodjak rajta: mire fel?

“A mai kezdőnket eltaláló olvasóink között Paks kettes igazolólapokat sorsolunk ki” bejegyzéshez 365 hozzászólás

 1. Nekem úgy tűnt, a románok megijedtek attól, h az előző körben oda-vissza négyet kaptak az azeri csapattól, mi meg attól, amilyen botrányosan játszottunk Litvániában. Így mindkét csapat a ne kapjunk gólt, a 0:0 jó eredmény szellemében agyonbiztosította magát.
  Óriási kérdés, h a román csapat az otthoni 15-20 ezer fanatikus előtt más szemlélettel játszik-e (valszeg igen), illetve a mi ezer sebből vérző középpályánk mihez kezd Gazdag hiányában. Buta sárga lap volt ez Danitól, lehet, az eltiltása kulcsmomentum lesz sajnos a visszavágón.
  A Zalgiris oda-vissza többet mutatott, mint tegnap a Craiova, de ahogy említettem, a románok szerintem teljesen más arcukat mutatják majd hazai pályán.
  Egy Honvéd/Kispest sosem adhatja fel! CSAK!!! 😎😀

  1. Ez edzői hiba volt mármint Gazdag sárgája…már az első fordulóban a Vilnius ellen végig reklamálta és arcoskodta a meccset. Én már a fáy utca után leüvöltöttem volna a fejét.

   1. Gazdit elvitte a hév..ezért nem bántanám. nem biztos, hogy edzői pedagógia lenne. Igaz, ezzel kisárgázta magát a következő meccsről, de legalább volt benne tűz. Sárgáját megelőző szituban a bíró tévedett, ezt reklamálta meg megítélésem szerint jogosan. Ha sportoltál és benned vana versenyszellem biztos megesett veled is, hogy hirtelen felkaptad a vizet. Nem lesz könnyű a románokkal, benne lehet egy komolyabb vereség is, de sztem ha sokáig tudjuk tartani a 0-0-t akkor idegesek lesznek és…..felébredtem optimista álomból. :)

    1. Ne vigye el a hév mert felelőssége van. A román paraszt lökött rajta provokálta ő pedig partner volt ebben ….amatőr viselkedés. Sanyinéni felelőssége volt , el kellett volna magyaráznia neki hogy ezzel a viselkedéssel kipontozza magát.

     30 évig fociztam igazoltan amatőr szinten tudom milyen a hév de Gazdag a vilniusi két meccset is végig örjöngte….felelötlen.

   2. Ami nem is lenne akkora gond, csak nem az a dolga. Ő az ész lenne, nem az erő. A gond az, hogy Ő a legkeményebb a középpályán.

    Kesztyüs se nem kemény, se nem eszes.

    Kéne egy igazi kannibál a középpályára. Meg a védelembe se ártana.

   3. Nyomaszthatja, hogy nagy az elvárás vele kapcsolatban és annak – képességbeli korlátai miatt – nem tud eleget tenni. De nyilván elhiszi, amit a szurkolók közül sokan, hogy kiemelkedő képességű középpályás. Hát, nagyon nem az. Ha az lenne, már elvitték volna.

    1. Azért ezzel a véleményeddel egyedül vagy. Ha ennyire lesajnált játékos, akkor a Fradi,Vidi, Mezőkövesd miért állt sorba érte? Sokat tesz a játékunkhoz a robotolásával. Ha lenne mellette egy ízig-vérig irányító középpályás, még jobb lehetne.

    2. Hatalmas tévedésben vagy!
     Olasz Seria B ben simán megállná a helyét nem irányító, hanem box-to-box labdaszerző pozicióban. abban a legerősebb. Tőle nem a gólokat, gólpasszokat kellene várni… csak sajna ma nincs Bárányos szintű játékosunk…

     1. Mindketten jól beszéltek , nem ügyetlen srác technikás de nem irányító

     2. “Olasz Seria B ben simán megállná a helyét”

      Az már aztán a szint!!! :D:D:D

      1. a Seria C szintjén van az nb1… max a B liga alja! Nézd meg ott hány külföldi van… jó reggelt!

    3. Gyuszi! Tudod is te, hogy ki miért van még itt, vagy kit miért vittek esetleg el..
     Csak egyetlen példa, és az is csak a Honvédból, ok?
     Ez a gyerek / Gazdag / fényévekkel jobb mint Hidi! Gazdi itt van, Hidit ” elvitték “.
     És ezt tovább ne is ragozzuk!

    4. Gazdag képességeit nehezen tudom megítélni . Jó felépítésű , talán nem is annyira sérülékeny , technikája fejlődik. Amit én látok, hogy meccsről meccsre egyre jobb. Ez utóbbi teljesítménye számomra nagyon meggyőző volt. Fejben kell még helyre kerülnie , mert valóban a bekapott sárgáért nagy kár .

     1. Általában akkor megy a szövegelés (és jön nyomában a sárga…), ha a játék nem megy. Középpályásként nem élt meg könnyű perceket sem az előző 2 meccsen, sem tegnap, innen nézve akár érthető is, hogy elfogyott a cérna.
      És nem feltétlenül neki nem ment, avagy ő volt rossz, de elég a középpálya impotenciáját testközelből átélni ahhoz, hogy elpattanjon a húr az egyetlen épkézláb és potens emberben..
      Tegnap annyival volt acélosabb és stabilabb ez a csapatrészünk, amennyivel a románok is halványabbak voltak ezen a téren a Vilniusznál.
      Itt.
      Odahaza, szőrföldén biztos nem ennyire easy üzemmódban küldik majd…
      De addig van egy hetünk, és hátha kiderül, hogy nem csak azért lett acélosabb a középpályánk, mert a nyomás is kisebb volt rajta, hanem egy kissé amúgy is magához tér. Persze álom-álom, pont az említett Gazdag nélkül… Még egy mínusz ott, ahol eddig is 5 mínusz tátongott…

    5. Ezt kár vitatni, ebben a csapatban ő az egyik legjobb emberünk, tetszik, nem tetszik. Ha lenne 3 jobb kp-sunk, én lennék az első, aki a padra követelném, nade egy sincs.

    6. Hagyjad már a hülyeségedet baszki.
     Kamber,meg Gazdag a mániád. A két legjobb emberünk…

  2. NYERTÜNK! ~ egy hetet, hogy össze(ébb) kapjuk magunkat. “Magabiztosan hoztuk a 0-0-t, persze ehhez az is kellett, hogy a románok se törjék össze magukat egy esetlegesen jobb eredményért. Kicsit félek, hogy 15-20.000-es közönség előtt más lesz a hangulat, harci szellem az ellennél. Gazdag nagyon fog hiányozni. Egyre jobban játszik, de fejben valóban vannak gondok, le kellene higgadnia, és még jobban a játékra koncentrálni, ez hőbörgés amint látszik nem kifizetődő.
   Örülök Niba beavatásának, kint fontos szerepe lehet. A bemutatkozása jól sikerült, bár szerint egy páran túlzásokba estek. Azért volt egy két szitu, ahol nem sokon múlt, hogy nem lett belőle “vészhelyzet”, de tény, hogy nagyon reménykeltő.
   Ezt az egy hetet jól ki kellene használni. A harci szellem fokozása mellett mázlira is szükség lesz, és Vilnius elleni helyzetkihasználásra, mert ahogy tegnap sem volt sok, úgy kint sem lesz. Kellene egy-két nagy durranás, épp ideje lenne, hogy Kulacs villantson /SAAAJBU!/, vagy Moretti lába elsüljön…bármi más, csak ne 1x kezdjen közepet a Craiova

 2. Sanyibá elégedett Cipffel. Tévéből milyennek láttátok? A helyszínen úgy tűnt, hogy labdához sem nagyon ért.

   1. Ezért kérdezem, mert nem volt egyértelmű. :) Magasabb, de azért összekeverhető volt a lelátóról a 2 szőke gyerek.

     1. Ezek szerint Sanyibának is kell már szemüveg. Csak nehogy emiatt maradjon ki Kulacs. :D

  1. Na ugye! nem volt egy rossz passza se! :)
   De a taktika jó volt nem csak a nézők nem tudták megkülönböztetni őket, hanem az ellen sem. Először 2 barnával játszottunk, utána a 2 szöszivel….

  2. Lehet, pedagógiailag dicséri, hátha így bátrabb és jobb lesz, de belül közben zokog…

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.