Mivel kissé kezd elharapózni az offtopic, felteszem a kérdést: legyen fórum, vagy ne legyen?

Például itt egy egész pofás és egyszerűen használható felület:

csakblog.flarum.cloud

Lehet rá regisztrálni felhasználónévvel, Twitter- vagy Google fiókkal, lehet benne topikokat létrehozni, szavazást, minden jóságot, és még mailben is értesít (elméletileg), ha valami történik.

Ki is tettem rá egy szavazást, amit a regisztrált felhasználók nyomhatnak meg, mármint, hogy igen (legyen fórum), vagy nem (felesleges). Kaptok rá két hetet, mert egészen menő lenne, ha véres offtopic átköltözne valami zárt felületre.

“Mivel kissé kezd elharapózni az offtopic, felteszem a kérdést: legyen fórum, vagy ne legyen?” bejegyzéshez 138 hozzászólás

 1. szerintem nem lenne jó ötlet
  ha valakit egy téma/komment nem érdekel, teszem azt idegesít – az újbegyével görget 1-2 cm-t lejjebb.

  Nem vagyunk olyan sokan aktív hozzászólók, hogy külön offtopic legyen és akkor állandóan vita lenne abból, hogy most melyik komment maradhat, melyik nem.

 2. A magam nevében azt szeretném, ha csak ez a felület maradna. Ha megszűnik a Disqus, akkor elgondolkoznék a váltáson. Nekem a sok offtopic mellett is megfelel, hogy rögtön a cikk alatt hozzá lehet szólni.
  Nincs itt annyi hozzászólás, új téma, amin ne lehetne max 10 perc alatt magunkat átrágni.
  Inkább az önkorlátozásban hiszek – politika nuku – mint egy ugyan jobban strukturált, de elzártabb fórum létrehozásában. Én így látom a kérdést.

 3. Nekem is szimpatikusabb lenne , ha maradna minden így. Korabban volt kezdemenyezes egy zart face csoportra is,konkretan talan 5-en voltunk akik csatlakoztunk. Mondjuk legalabb arra jo volt, hogy pl. Kertész Péter-t megismertem szemelyesen is 😊
  Az viszont nagyon jo lenne, ha az egesz Kispest csaladnak lenne valami normalisabb fórum, mint regen az 1909.hu de ezt a szerepet reszben a facebook es reszben ez az oldal kiváltotta. Viszont mondjuk en mar nem facebookozok, ez a fő info forras.

  1. Petinek óriási humora van.
   Tényleg kellene egy fórum találkozó valamikor.

 4. Off:
  nem tudja valaki, mi a helyzet Bobál Dáviddal? Páran írták a fércbook-on, hogy megegyeztünk vele, de a forrást senki nem írta.

  1. Ugyanez van Tujvellel is…a csakfoci kész tényként kezeli, a BHO-n még semmi infó.

   1. Vidis szurker írta ide hogy jön hozzánk Tujvel és Gundel-Takács megy hozzájuk az utebol.
    //Oda már igazoltak is valakit épp az előbb láttam nson

  2. Azért én Bobálnál jobb játékosokat várok, vele nem vagyunk előrébb. Tujvel tűzoltásnak oké, lehet.

   1. Benne van a bajnoki év potenciálja, csak elqrta, hogy elment…
    Én hiszek benne hogy 1 jó védelem biztos pontja lehet újra

    1. Ha jó csapatot akarunk, akkor nem ilyen kaliberű játékosok kellenek, ilyenek vannak, nem véletlen nem fér a Paks közelébe sem, de legyen igazad.
     Nem azt mondom, hogy sérülések esetén, vagy a versenyhelyzet miatt legalább nem lenne nálunk esetleg segítség, de ha már hozunk valakit, és akarunk valamit, akkor jobb játékos kell, nekem csalódás, hogy csak ilyeneket tudunk igazolni (Lanza, és remélem a kapusunk kivétel).

     1. Pár éve még Baráth és Holender sem számított volna jó játékosnak, sőt..

      Bobál is olyan srác, akiben több van, nekünk pedig jelentős büdzsé híján ilyenekkel kell operálnunk.

   2. Bobál a legjobb belső védő az országban és a legrosszabb szélső védő.
    Ha belsőben j@tszatjuk néhány meccs után a régi lesz.

    1. Ez a 2 eve jelen idoben megallta a helyét :)
     Egyebkent valoban visszahozhatnank, fiatalodnank hatul egy komolyat azert 😁

    2. Messze nem, ha így lenne a Paksban is kapott volna két meccset, de messze nem ez a helyzet, engem dühít, hogy elvileg a dobogóért megyünk és NB2-es játékosokat igazolunk (Lanza messze ellen példa, de csak ez az egy, és igazoltunk vagy 6-7 játékost).

     1. És ha Pakson benézték?
      Emlékezz Martinez mennyire jól nyomta nálunk, aztán mindenhol csere volt… Pedig ha beállitották megdölt a pálya. Érthetetlen volt

      1. Martinez nem sokkal az eligazolása után összeszedett egy csúnya sérülést, amiből azóta se nagyon tudott kijönni, nagyon belassult tőle, pedig az volt a legnagyobb erénye. Ha jól látom, tavaly már nem is volt csapata, pedig a legjobb korban van, ebből visszavonulás lesz, ha egyáltalán még nem történt meg.

       1. Igen emlékszem hogy sérült volt. De később is láttam pár meccsét és ott is príma volt.

        1. Én utána már csak a bajnoki évünkben láttam az MTK-ban, akkor szerintem nagyon nem nézett ki jól a srác. :(

 5. Új vezetőségnek ennyire telik, hogy tomas tujvel 35 éves, kapus?

  1. Tudsz jobbat amikor improvizálni kell a sérülés és Ha bakik miatt?
   Átmeneti megoldásának teljesen jónak mondható.
   Aztán visszatér Robi…

  2. Még nem hivatalos tudtommal a legigazolása. Egyébként “csak” fél évre kell, míg Lefkovits felépül.

  1. Ahogy 0:25nél játékba hozta a labdát, engem simán meggyőzött, hogy ő kell nekünk.

   1. Az tényleg szép volt, nekem mindig is tetszett, ha valaki a sava-borsát megmutatta, még , ha van is benne kockázat.

 6. Nekem nem megy rá a googles regisztráció, bár biztos az én készülékemben van a hiba. Amúgy szerintem egy r/csakblogforum vagy valami hasonló nevű reddit oldal tökéletes lenne a célra.

 7. Kerlek, ne szedjetek szet a kulonbozo csatornakat. Arrol nem beszelve hogy igy jobban porog mint egy forum eseten. Maradjon igy kerlek titeket.

 8. Tujvelről annyit, hogy valójában hiába 35 éves, egyáltalán nem olyan rutinos kapus.
  Mindösszesen 2 idényt védett végig egész pályafutása során nb1es szinten, egyet Kecskeméten, egyet Mezőkövesden.

  2009 óta a Vidi kötelékéhez tartozik, de soha nem tudta magát előreverekedni első számú kapusnak. Nem rossz kapus, de azért volt néhány hibája, pl. a Sturm Graz elleni BL-selejtezőn döntő volt, hogy a visszavágón 2-1es Vidi vezetésnél kiejtett egy közelről jövő és nem könnyű, de fogható labdát. Nem volt potyagól, de már inkább a hiba kategória.
  A Mezőkövesdben viszonylag stabil volt szűk másfél szezonon át, de Lazovic neki rúgta azt a “Ronaldinho”-s szabadrúgásgólját kissé kisodródva a szélről. Onnantól a Mezőkövesdből is kiszorult.

  Horváthnál – legyünk őszinték – mindenképpen jobb kapus, de azért nem úgy tűnik, hogy kapusposzton marha erősek leszünk. Viszont az már előrelépés, ha nem kapunk lepkególokat.

 9. Részemről maradjon ez a forma kevesebb politikával és még több focival!

  1. ez az arány azért a tulajok teljesítményétől is függeni fog…

   1. Miért, a nemzetgazdaság teljesítményéről is fontos tájékozódni ;))

 10. ” mert egészen menő lenne, ha véres offtopic átköltözne valami zárt felületre”

  Az meg miért lenne jó? Mindenki itt akar tombolni meg ütni a másikat (engem is beleértve). Jó néha van szakmázás is de az könnyen átugorható.

  :) :)

 11. Szuper a mostani komment szekció, de egy-két cikk után már simán leállnak egyébként érdekes témák, amelyekrôl adott esetben szívesen olvasnék még, avagy “vitatkoznék” az érintetekkel.
  Olyan wp plugin nincsen esetleg, ami ezen az oldalon hozza mondjuk a “forró” témákat, friss hozzálszólásokat?

  1. friss hozzászólásos tuti van, a zulloi129-en is használják, és szerintem jó ötlet, csak mondjuk nem 5, hanem legalább 10 hosszászólással. És e mellett simán lehetne egy legtöbb reply-t kapott/legtöbbet upvote-olt kommentek az elmúlt 7 napban.

   1. ezt nem tartom jó ötletnek
    ez olyan, mint a szavazás, populista érzelmekre ható bullshitekkel lehet szavazatokat és lájkokat szerezni, viszont aki meg kemény és érdemi szakmai észrevételt tesz, az kap éppen sokszor ellenérzéseket…
    a véleményeknek technikailag egyenlően kell, hogy kezelve legyenek

 12. Belsős infó!
  Nagy Laci simán leigazolhatta volna ugyanennyi pénzből a következő embereket: Koszta, Hidi, Balogh Balázs, Hangya, Bobál helyette jött Kulacs, Moutari, Moretti, Niba, Egerszegi, Kesztyűs… van különbség

  1. A belsős infó honnan származik?Kitől? Nagy Laci személye eléggé szitokszó lett a szurkolók körében mostanában. Sajna én nem tudom megítélni őt, de az a klubra nézve elég szégyen, ha egy személy dönt az igazolásokról és nincs felette kontroll. Az általad említett visszahozandó játékosokról annyit, hogy azok közül max Balogh B- lett volna jelen állás szerint erősítés. Hidi aki jól keres kint és játszik miért is jött volna vissza? Koszta az újpestbe nem nyújtott semmit,megítélésem, hogy a nálunk lévő csatárok mindegyike jobb mint ő. (csak rossza rendszer, amit játszat az olasz velük) Hangyának iszonyat bérigénye volt és Stopira sérülésével garantált lett a helye a Vidibe, miért jött volna? Bobál?Még egy paksba sem fér be, meccshiányos, szóval ő se lett volna nagy segítség eddig. Illetve van róla szó, hogy visszajön. Akik meg jöttek, azok közül eddig Egerszegi az, aki nagyon kilóg és hiba volt hozni!

  2. Nem tisztem védeni Nagy Lacit, de pl. Bobál visszaszerzése, ha minden igaz, Heffleren bukott meg (egyenlőre), ezért mellőzik Hefflert. Hangyát a fidi nem engedte. Persze vannak tévedései,de ki tudja, hogy minden esetben kizárólag ő dönt-e,vagy minden csak rajta múlik-e, illetve, hogy pontosan mi zajlik egy döntés hátterében. Egerszegit én sem értem, de kényszermegoldásként Paks2Kesztyűs nem volt rossz

    1. Volt valami “reagálás” bárki részéről az “infóidra”?!
     Mi a helyzet a pároddal, sérült?

     1. Több itt a figyelő-irányító szem, mint a szurkoló sajnos. Nem, már rég nem sérült. A Vilnius elleni meccsre elkötött lábbal lépett pályára, de harcolt, mert ilyen. Egy hét alatt teljesen rendbejött. Be volt szakadva a vádlija, de állandóan kezelte itthon orvosi bioptron lámpával, illetve bent is kezelték.
      Azóta harcra készen bevetésre vár.

      1. Kedves Andrea! Bocs, de itt a csapatot féltő szurkolók vannak. Illetve egy beszakadt vádli, nem épp egy hét felépülés. Minimum 3-4 hét! Ha el akarta vinni a Paks miért nem vitte? Talán párod nem akart menni? Mert ha akart és a Paksnak is kellett, akkor mi a bibi??Mesélj, mesélj..nekünk tudatlanoknak.

      2. Andrea!
       Azt a formátumot, ahogyan Te ” menedzseled/menedzselnéd ” a férjed, szerintem el kellene felejtened!
       Ugye tudjuk, korábban különböző nickneveken próbáltad párod csapattársait/ párodnak kinkurekciát jelentő csapattársait savazni!
       Ma már, nem futballistákat is vádolsz fájdalmadban! Igaz, inkább vállalod a legalitást, ez tény, ami önmagában megsüvegelendő!
       A baj csak az, hogy olyan témákba szólsz bele, amit még a legközelebb állók is kevésbé látnak át, tudnak! Lásd pl egyéni szerződések,
       Értem én, hogy a párod miatti szeretetből teszed amit teszel, de sajna kezd kicsúszni a lábadalól a talaj! Sok valótlan dolgot vizionálsz, amivel csak kárt okozol!

       Ui. Bezekadt izom nemigazán jön helyre 1hét alatt!

        1. Már Gács is bele lett keverve?
         Vigyázz,mert rádfogja Lati hogy nyomozol utána,a nyomozócsoport vezetőjének meg engem fog megnevezni. :D

         1. Látod, most meg Te hozod szóba! :)
          Én nem nevezlek semminek! Tőlem lehetsz irnok is…
          …a nyomozó csoporton belül. :))

          1. Szóbahozlak,de nem rosszból nyugi(ami problémánk volt egymással,azt úgy gondolom megbeszéltük). Csak viccelődök. Pali. :)

          2. Nyugodt vagyok, mint hal a szatyorban! Raktam is ennek kifejezésére szmájlikat! Csak Neked, csak most! ;) :)

          3. Én is raktam smiley-t a Pali után.
           Andreát meg nem kell komolyan venni,Bendegúzra is ráfogta,hogy ő Gréti. Szóval….

          4. Persze, hogy nekünk nem kell komolyan venni Andikát! Én csak Heffit sajnálom! Ő nem rossz srác! Sajnos az asszony többet árt mint használ neki, jelen esetben..

        1. 1; Ellenbenben nem rágalmaztam meg senkit!
         2; Ilyen, igen komoly fajsúlyú dolgokban / lásd Andreá állításait /, meg főleg nem!
         3; Ügyeltem arra / lehet, nem mindig sikerült /, hogy semmit se közöljek tényként, hiszen sokszor még maguk az illetékesek sem tudtak tényszerűen mindent. Lásd: Toyota
         4; Danilóval kapcsolatban / és még néhány játékossal kapcsolatban is /, nem kizárólag a saját véleményem írtam le, hanem azt, ahogy a Csapat vélekedik!
         5; És éppen a negyedik pontban rejlik az óriási különbség Andi és köztem! Andi a párját nézi, annak jelemlegi ” rossz sorsa ” miatt, az ő érdekében próbál/próbált besározni mindenkit, akiről úgy gondolja, szerepet játszik férje ” kudarcában “! Ő egy személyért lobbizik a ” Honvéd, a csapat ellen “!
         Ellenben én / emlékeim szerint többször megjegyeztem itt is / a véleményem, csapaton belül megfogalmazódott gondolatok alapján / is / írom meg…
         Tehát, Csapat ” kontra ” pl Daniló!
         Érzed mekkora a különbség?! ;)
         Az már más kérdés, hogy nagyjából hasonló a véleményem, mint a többségnek. :)

      3. Van abban igazság, hogy Hefflert el akarta vinni a Paks? Ha igen, akkor azért nem jött létre az üzlet, mert ajátékos és a klub nem tudott megegyezni az anyagiakról? Időközben esetleg megegyezett a Paks és Balogh B és így nem került Paksra? Bobál volt orvosin Kispesten? Miért nincs még az NbIII keretben sem Heffler, hiszen jóval magasabb szintű játékos mint Kesztyűs? Esetleg van összefügg-e a jelenség a paksi “pletykával”? Ezekre jó lenne tudni a választ

        1. Azért Heffler védekezö kp poszton elég jo volt még ennyi idösen is.

         1. Jó bizony. Írtam,hogy nem?
          (Remélem ezt is “tetszikezik” vagy “25-en”,akik hajlamosak félreérteni dolgokat).

         2. Viszont kibérelte magának a kapuközeli szabadrúgásokat, bár soha nem találta el azokból a kaput. Nem értettem Supkát, miért engedte, hogy ellökni sem lehetett a labda közeléből. Igaz viszont, hogy más sem volt a csapatban, aki képes lett volna szabadrúgásból eltalálni a kaput.

          1. Elnézve a szabilövők felhozatalát, tavaly akár Gróf is lőhette volna. Egyik gyalázatosabb volt mint a másik. Kukoc, Holender és Heffler is sajnos.
           Bódi miatt hogy irigyeltem a debrecenieket, amikor bevarrta nekünk. Ebből a szempontból sanyarú év volt a tavalyi.

         3. Bizony jó volt, nagyon jól segítette ki a védelem bármelyik oldalát középről. És nem is kaptunk ennyi gólt…illetve a szélén a “jelenlegi King formától” is jobban teljesített Mezghrani előtti időkben…
          Pedig nem vagyok Heffler fanatikus, de hasznos játékosnak tartom.

        2. Bizony, meg Lanzafame is jobb, mint Heffler. Csak kár Őket összehasonlítani, mert nem ugyanaz a szerepkörük. Ha hétvégén az elfáradó Nagy Geri helyett lett volna a padon egy Hefflerünk, egészen biztosan nem kapunk ki.

         1. Hefflerben az a jó, hogy kb 6 posztra be lehet tenni a csapatba rizikó nélkül, a védekező posztokon vagy King helyén tudja hozni a megbízható játékot (nem, nem extra cseleket értek ez alatt, hanem a stabil, hasznos csapatjátékost). A védősor előtti vkp poszton meg nagyon jó.
          Ezt Supka is látta benne.

          és Hefflerben az a rossz, hogy Sannino / N. Laci (vagy ki a felelős ezért?) a fentieket nem akarja hasznosítani.

          Bobálra elcserélni? oké, hogy bajnok volt, de még fél év mire talán utoléri magát…

          1. Bizony, azon a vkp poszton, ahol állítólag baromi jól állunk emberanyaggal, de valójában rajta és Nagygerin kívül nincs egy darab másik sem a keretben…

          2. Nem akarok igazságot tenni ebben a kérdésben, csak leírom, hogy miként látom. Mindkettőtöknek igaza van.
           Kesztyűs szerintem alapvetően vkp, mint Nagy Geri, de Sannino nem a Fradi által játszott 2 vkp-s rendszert játszatja, hanem úgy láttam, hogy az egyik vkp-t – jelen esetben a mozgékonyabb, idén nagyobb meccsterheléssel rendelkező Kesztyűst – előreküldte egy zavaró, labdaszerző pozícióba, amit szerintem jól megoldott. Ez tipikusan az a poszt, ahol elég sokat kell robotolni, még többet futkorászni, nem egyszerű feladat. Összefoglalva: Kesztyűs vkp, aki a hétvégén nem azt játszott.

          3. Köszönöm,a hétvégi meccset mondjuk nem láttam,az hozzátartozik a történethez.

          4. Úgy akkor nehéz vitázni. 😄 Nézd vissza, megéri, jó kis összecsapás volt.

          5. Nem-nem. Nem a hétvégi meccsről volt szó. Úgy általánosan Kesztyűs Barna posztjáról.

          6. Én is ezt gondolom, hivatalosan vkp lehet Kesztyűs, és talán ezért is hoztuk ide, de nem ezt játszatja vele Sannino, ezért nem lehet összehasonlítani a tavaly tök más területen tevékenykedő Hefflerrel. Kesztyűs hétvégén már sokkal inkább box-to-box szerepet kapott, mint csak védekezőt, jobban is állt neki.

          7. Hát ha Gróf meg az Epi is kapott egy esélyt akkor Bobek is megérdemel egyet, nem? :) Az igaz, hogy idén talán már nem lenne hasznunkra.

         2. Ééés?Ki a bánat hasonlította őt Lanzával???!
          Pont Kesztyűssel lett összehasonlítva,ami pont telibe ugyanaz a poszt! Akkor mégis mi itt az értetlenkedésnek az oka?
          A másik: sztem is jó lett volna Heffler,csereként tudta volna stabilizálni a kp-t,de nem is írtam ennek az ellenkezőjét.

          1. Kesztyűs és Heffler ugyanaz a poszt? Ezt most komolyan mondtad?

          2. Hefflerre védekező középpályást írtál(bár igaz,máshol is be lehet vetni).
           Kesztyűs szerinted mi?
           Mert ha azt mondod,hogy irányító kp.,vagy szélső,esetleg balbekk,akkor rádhagyom az egész sztorit.
           Mi Kesztyűs posztja nálad?

          3. Ha például hétvégén Kesztyűsnek ugyanaz volt a posztja, mint Nagy Gerinek, akkor valamelyikük nagyon nem tartotta magát a feladatához, mert Kesztyűs folyamatosan egy sorral feljebb helyezkedett el… Vagy Geri előretolt középhátvédet játszott.
           Heffler vkp-ként a felezővonalat sem nagyon léphette át Supkánál, ennél Kesztyűs sokkal szabadabban mozoghat, mióta itt van. Ennek van előnye és hátránya is, a legtöbben inkább az előnyét szúrtátok ki eddig, én sajnos inkább a hátrányát… :)

          4. Figyelj.
           Kesztyűs védekező középpályás.
           Pont.
           Nem is játszott mást nálunk és folyamatosan jól megoldja a feladatát. Ezt ettől jobban már tényleg nem tudom ragozni.
           A kérdés az,hogy akik lájkolták a hsz-edet ezzel kapcsolatban,ők milyen rendezvényen szoktak lenni(költői kérdés).

          5. Értem Főnök, bocsánat, hogy vannak, akik másképp látják! :)

          6. Ne erre elbagatelizálod.
           Elegánsabb ez így,mint elismerni a saját hülyeségünket.
           Korrekt. :)

          7. Ezen nincs mit tovább ragozni, mert teljesen másképp látjuk a dolgokat. Szerinted Barna nálunk védekező középpályást játszik, szerintem meg egy védekező középpályás a világon sehol nem helyezkedik egy támadásban előrébb, mint bármelyik csatár, márpedig Kesztyűstől hétvégén ilyet is lehetett látni. Értsd: szerinted az hülyeség, amit én mondok, szerintem meg az hülyeség, amit Te mondasz, ebből soha nem lesz közös nevező. :)

          8. Egy védekező középpályás úgy és ott védekezuk,ahogyan azt az edző előírja neki. Értsd: bárhol feltűnhet(ha a támadás építés alapját kell neki rombolni,akkor azt).
           Ha te ezt másképp gondolod,akkor megint nincs miről beszélni és Kesztyűs Barna attól még védekező középpályás marad(mint a hivatalos honlap szerint is,de gondolom nekik sem hiszel) posztja és feladata szerint is.

          9. Veled is. De legyen inkább igazad neked. Akkor tisztább lesz a lelkiismeretem.

          10. Egyébként a klubhonlap hol írja, hogy védekező középpályás? Az én böngészőmben sehol nem szerepel a védekező szó, ugyanúgy csak középpályásnak írja a klubhonlap, mint Kukoc-ot, Mezghranit és Uzomát, akik hááááát…

          11. 2019.júl.9 A “védekező középpályás a Honvédban folytatja”…. Amikor igazoltuk így írtak róla,de más honlapokon is.

          12. Persze, mert a transfermarkt annak nevezi, mindenki azt tekinti szentírásnak. De ott meg például Heffler jobbhátvéd, hiába játszott hónapokig vkp-t, még csak secondary position-ként sem említik meg nála. :)
           Egyébként ahogy Kermonnak írtam, én is úgy gondolom, hogy vkp-nak hoztuk ide, de meccsről meccsre egyre szabadabb a szerepköre, az utolsó meccsen már legalább annyi támadó feladata volt, mint védekező, ezért volt jóval feltűnőbb a játéka. Ami alapjában véve nekem is tetszett, de sajnos a 2. és a 3. kapott gólban is jelentősen benne volt.

          13. áfonyával értek egyet, Kesztyűs nem védekező középpályás (ügyes MC, és tetszik, amit csinál).

           a vonatkozó rendezvényeket a helyszínen tekintem meg ( a külföldieket tévén)

          14. Hát innentől fogva engem az sem zavar,ha erőcsatárt mondtok rá. Legyen bármi is.

    2. Kérlek tájékoztass bennünket, hogy miért badarság! Mi a helyzet Hefflerrel? Illetve ha általa tudsz belsős, tuti infót azt is oszd meg!

     1. Sajnos még nem tehetem, de ezt nem fogom benyelni. Átlátok már mindent szerintem elég pontosan és sajnálom a klub szurkolóit is nagyon.

      1. Miért ne tehetnéd? ne tartsd magadban? Milyen szankciótól félsz?

      2. Akkor miért nem írod le?
       Legalább álnéven? Mármint ami miatt a szurkolókat sajnálod?
       A férjed az sztem más tészta(én spec nem tenném a csapatba pl Kesztyűs helyett,mert utóbbi nálam jobb).

    3. Nem badarság, hanem információ hiány és néha kamu infó bennfentesek’től, esetleg érintettektől…
     Ui. Hol van Tibi?

 13. Nem hinném, hogy ettől lényegesen kevesebb lenne az offtopic itt. Ráadásul engem pl. nem is zavar. Viszont egy tematizált fórumban még nehezebb lenne összekaparni az infókat. Én pl. nem szeretek semmiről lecsúszni, szeretek mindent elolvasni.

  Mondjuk ez sokszor már itt, ezen a disqus felületen is nehéz. Csak a fő szálat lehet sorrendezni, a régebbi hsz-ekre írt válaszokra nem lehet szűrni, rendezni, azokat csak úgy lehet megtalálni, ha legörget az ember, néha rengeteget, és kigúvadt szemmel kiszúrja. Ezért nagyon nagy kár.
  Folyamatos online esetben ugyan van ez a “2 új hozzászólás lejjebb” figyelmeztetés, de egy rövid, akár pár másodperces offline időszak alatt érkezett hsz-ekre már ez sem működik. Márpedig ennyit bármelyik hálózat szarakodik, nem beszélve arról az esetről, amikor később, akár másnap térsz vissza egy poszthoz, addigra bármelyik telefon, asztali gép nagyrészt offline volt.
  A halálom az volt, amikor nemrég volt egy pár hetes (hónapos?) időszak, amikor a disqus megvágta a szálakat és majdnem mindenhol rá kellett kattintani a “további hsz-ek mutatása” (vagy mi volt a szöveg) linkre. Egy olyan furcsaság is van, hogy a nem regisztrált hozzászólók válaszait még a fenti, “2 új hozzászólás lejjebb rendszer” sem mutatja. :) Ja, meg asszem a román meccs után volt az az 1300 hsz-es poszt, na az meg úgy, ahogy van, lefagyasztotta a böngészőmet, nem birkózott meg a feladattal. :)

  Bocs ezért az offtopic-ért de már olyan rég terveztem, hogy ezeket leírom, ill, megkérdezzem, mást is zavarnak-e a fenti jelenségek, csak sosem volt hozzá türelmem. :)

  1. “disqus megvágta a szálakat és majdnem mindenhol rá kellett kattintani a “további hsz-ek mutatása” (vagy mi volt a szöveg) linkre.”

   én azt hittem a Hanta állította be úgy mert túl sok volt a flame és így nem látszott annyira :)

 14. Inkább maradjon itt az off-topic, akik meg komolyan akarnak szakmázni, azok menjenek máshova. :)

 15. Infó a szombati meccshez – az újpesti honlapról: Béke út felől a Fáy utca le lesz zárva a rendőrség által, ebből az irányból csak a vendégszurkolók közelíthetik meg a stadiont és a helyeiket. A vendégszurkolók a Fáy utcában és a Csizma utcában parkolhatnak. (Béke utcából kanyarodva lehet magunkat bekönyörögni a lezárt területre) Belépés a stadionba a Fáy utcában található 6-os kapun keresztül lehet.

 16. Lehet egy ostoba kérdésem? Hogyan lehet valaki regisztrált felhasználó, milyen felületen kell regisztrálni?

  1. Mármint az új fórumon? Ha van már van facebook, twitter vagy gmail regisztrációd akkor azt használhatod.
   De nem úgy tűnik, hogy lesz új fórum, nem nagyon láttam támogató hozzászólásokat :)

 17. Nem szeretnék külön fórumot, sztem nem lenne menő :)
  A jelenlegi formában mindenki egy helyen van, kicsit zavaros és néha túlzottan offtopic, de sztem ez így jó! Pont mint egy meccs: együtt vagyunk és mindenki elmondja a véleményét, egyéni igényeinek és vérmérsékletének megfelelő formában. :) Köszönöm!

 18. A holnap megjelenő Sport Plusz Foci azt taglalja, hogy Horváth Feri ugrásra készen áll-e arra, hogy átvegye a Honvéd kispadját :(

  1. Az annyira nem jó viszont, hogy egy 10 milliós országban ennyi akadémia lesz.. A szegedi akadémia is 300 gyerekkel fog dolgozni, az nagyon sok, egymást húzhatják le az akadémiák.

   Nekem továbbra is az a véleményem, hogy a mi akadémiánkat nemzetköziesíteni kellene, szerintem elég jó ötlet lenne például afrikai országba (Nigéria, a nyugodt politikai viszonyok között levő Ghána, stb.) telepíteni egy akadémiai részleget… Nagy vállalkozás lenne, de kb. 10 év után durván beérhetne…

   1. pár hónapja vmi ilyesmiről volt szó kínaiakkal (ott vagy 10 ezer akadémia lesz)

  2. Nem is mondok már semmi… :D

   “Különleges hatást kelt a futballstadion nézőtere azzal, hogy a szokásos kettő helyett három színe van az üléseknek, s e színeket látszólag tetszőlegesen mixelték a tervezők. A domináns ezzel együtt a kék, amely Kiss-Rigó László szerint a Tiszát idézi meg. A fekete Grosics Gyula, a Fekete párduc előtt tiszteleg, míg a zöld az FTC-re utal – a püspök úr ugyanis, nem is titkoltan, gyermekkora óta lelkes Fradi-drukker. Nem véletlen tehát az sem, hogy a szegedi futballklubban számos egykori fradista is szerepet vállalt az évek során Varga Zoltántól Máté Jánoson át Takács Lászlóig és Keller Józsefig.”

   1. Igen mert mint kiderült Grosics Gyulának is “gyermekkori” álma volt hogy a Fradi kapuját védje!
    Überciki volt amikor szerencsétlen Gyula bácsit halála előtt néhány évvel valami gálameccsen beállították a züllői úti kapuba. Erősen leszálló ágban volt már szegény….kb Öcsi bácsi is így írta alá a Felcsúti névhasználatot.

 19. Lehet, hogy vótmá, de én csak most vettem észre egy érdekességet. A csatolt linken van egy kép Lanzáról, mögötte egy tábla rajta a játékosok neveivel.

  http://www.csakfoci.hu/magyar-foci/interju/lanzafame-jottem-lattam-gyoztem-kell-ennel-tobb-interju
  https://uploads.disquscdn.com/images/46682f83b8e3ceb9b2fdda49236045bab45d66a10547f3c236f8713b7bc33e18.jpg

  Heffler és Egerszegi neve mellett a FREE kifejezés szerepel. Ez azt jelenti, hogy Heffler mellett Egerszegire sem tartunk igényt? Vagy ez a lista csak egy adott meccsre vonatkozó meccskeretet jelöli, amiből ez a két játékos kimaradt?

    1. Lehet, hogy csak szimplán ki nevet a végént játszottak az ebédlőben. Aztán persze könnyen lehet, hogy végül egyikük sem nevetett.

  1. es ha
   figyelmesebben
   nezzuk,
   az üveg-
   ajton
   visszatükrözödik
   a merenylo
   arca is

  2. Az az érdekes benne, hogy Májer előbb elment, mint Lanza jött nem?

  3. Itt van fotó Lanzáról,a honlapon a játékoskeretnél még mindig nincs !!!

   1. Pedig tuti készült, mivel a kivetítőn láttuk az “igazolvány képét”. Valaki lusta volt, ennyi.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.