Napikispest 2019.09.02.

 • és nem, nem tudunk semmit // sem Vadi, sem Spirovski lehetséges érkezéséről.
 • hírszolgáltatás // ja, közben elindítottuk az r/Hírek oldalt (böngészős nézetben a jobb felső sarokban találjátok), ami nem más, mint egy reddites subreddit, ahová egyébként bárki bedobálhat anyagokat, feltéve, hogy a Honvéddal kapcsolatosak. A felküldött linkek, képek szövegek nagyjából fél órán belül jelennek meg az r/Hírek oldalon, vagy ahogy az RSS aggregátorunk lefrissíti magát.

A Reddit igazából nekünk is könnyítés, mert így jóval kényelmesebben tudunk majd embedelni külső tartalmakat:

pl. szöveget:

vagy videót:

“Napikispest 2019.09.02.” bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. csak úgy mellékesen: vajh’ mi a különbség egy marketing és kommunikációs igazgató, egy marketing vezető és egy kommunikációs vezető között?

    1. Vagyis csupa olyasmi, amivel nincs gondja a szurkolóknak. Mert azokkal a szurkolók anyósainak és azok szomszédasszonyainak van. Ja, meg a Blikk, a Bors és más népszerű sajtótermékek szerkesztőinek…😁

 2. Hanta :másik topicnál az átkos módszereit alkalmazó, nem jó.
  Az sem hogy oda írod nincs időd vele foglalkozni, ezért zarolod a beszélgetést.
  Illetve erre, ha húzzátok az embereket, akár akarva, vagy akaratlanul.
  Lásd vén bibsi barométer.
  Összegezve nem jó ez amit csináltál.
  Azt fogja eredményezni, hogy sok ember el fog innen menni.

  1. Ez egy teljesen önerőből szerkesztett blog, nem várhatjuk el, hogy állandóan a hozzászólásokat monitorozzák a szerkesztők! Nekünk hozzászólóknak kellene ezt tiszteletben tartani és kulturáltan vitázni. Régen ez jól működött sajnos az utóbbi időben elég sok elhajlás van.

  2. Hát senki nem akart ezzel a topikkal foglalkozni. Pedig milyen lényegbevágó kérdés a klubmenedzsment összetétele… és még egy kis látens nerezés is kijöhet belőle. 😁

   1. Volt egy ajánlatom, hogy egy másik felületen legyen a beszélgetés, de mivel a közönség leszavazta, és ragaszkodik ehhez a felülethez, így azt is eldöntötte, hogy az én szabályaim az érvényesek.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.