Gólvideó a kupameccsről

Hogy meglegyen Kukettó és Kulacs első gólja is


 1. Batik fejes (Kukoc szögletéből)
 2. Cipf becsúszva a léc alá (Kukoc külis beadásából)
 3. Kukoc laposan a hosszúba (Kálnoki-Kis lábáról lecsorog egy kavarodás után, két csel befelé, majd lövés)
 4. Banó-Szabó parádés csavarás a pipába (Kamber passz)
 5. Kálnoki-Kis közelről a léc alá (Kukoc szögletébe Kamber csúsztat bele)
 6. Mendebaba a hosszúba pörgeti (ifj. Nichenko lapos beadását)
 7. Kulach fejes közelről (Aliji keresztlabdáját Uzoma íveli a kapu elé)
 8. Kulach besodorja (Cipf bepasszát)

“Gólvideó a kupameccsről” bejegyzéshez 81 hozzászólás

  1. Ez szép meglátás. Néhányan már úgyis megállapították-egyetlen bajnokija ellenére,vagy már azelőtt-, hogy alkalmatlan.

   1. A két mondatod közötti logikai összefüggést kifejtenéd hosszabban?

    Egészen konkrétan azt állapítottam meg előre (olvass vissza), hogy a srácnak a belső csüdje átlagon felüli, jól ível, viszont lassúnak és statikusnak tűnik, ami szélsőként nagy hátrány.

    Vagy ezek szerint ezen a meccsen hirtelen már száguldozott??

    De térjünk majd vissza erre januárban, hogy addig mit alkot a sztárjátékosod.

    1. Természetesen kifejtem. Volt aki már azelőtt kimondta róla, hogy nem felel meg, mielőtt még pályára lépett volna, míg mások 1 db bajnoki után szűrtek le hasonló következtetést. Egy szóval nem mondtam, hogy jó játékos, tehát kiváló ötletnek tartom, hogy az alapján ítéljük meg, amit a pályán látunk tőle. Felesleges is keresned olyan hozzászólást, amiben dicsértem, pedig az én kommentjeim visszanézhetők.

     1. Tehat egy meccs alapjan jobban meg lehet itélni, mint több meccs alapjan összevagott videok alapjan.
      Értjük. :)

      1. Nem arra gondoltam, hogy az 1 meccsen látottak alapján ítéljük meg, hanem bendeguz1909 javaslatára-mondjuk- januárban… Te nem politikus vagy véletlenül? :)

       1. Nem, csak viccelni probaltam :)
        De szerintem is le lehet szürni ezt azt a videokbol mar elöre is. Vagy ha véletlen érkezik Cristiano Ronaldo, teszteljük januarig? :)

        1. Azért bíztam benne, hogy vicc. Szerintem legalább orvoshoz mindenképpen el kellene vinni, mert nekem kicsit gyanús lenne, hogy miért nálunk próbálkozik. :)

 1. Nálam Cipf gólja nyert, kifejezetten nehéz feladatot oldott meg parádésan. Banószabóé sem volt csúnya.

 2. És legalább az is látszik, hogy elég egyszerű(en elkerülhető) gólt kaptunk

  1. Tudatosnak tűnik. Kész szerencse, hogy az első gólja utáni gólörömbe nem tört bele a lába.

 3. Engem kikészít kukoc mozgása…valami hihetetlenül rendezetlen. :) Most pláne kirobbanthatatlan lesz a csapatból. :(

  1. Az egyik legeredményesebb játékosunk. Ez inkább a többiekre nézve szégyen.

     1. Az nb1ben adott volna 20 gólpasszt? Valamiről lemaradtam…

      Lehet kb. tíz gólpassza, kb. ezer beadásból, a maradék 990 beadásnak a 60%-ból meg indult az ellenfél kontratámadása.
      ezen túl meg védekezés nuku

      Tavaly a bronzérem elvesztését neki “köszönhetjük”, mert a Diósgyőr ellen 190 centis lób.szó legényként cseszett visszafutni fejelni a DVTK szabadrúgásánál, védő létére!! A Diósgyőr meg abból rúgott gólt, hogy az ő üresen maradt embere lefejelte a labdát!!

      Csak Magyarországon nézik el az ilyesmit, sehol a világon!!!

      1. Ja, és a többiek meg nem hibáznak. Nekem sem a nagy kedvencem, de lehet valakit szeretni, vagy nem szeretni, a számok viszont nem hazudnak. Olvasd Thibbyt is, mert hasonlóan látja.

       1. Semmi mást nem csinál, csak álldogál a vonal mellett és bead. Még szép, hogy vannak gólpasszai, ha már mást semmit nem csinál!!!

        1. Hát ez azért így nem igaz, mert mentett már utolsó emberként is.

         1. Jóóó! Ha így, akkor ok, de annyi gólt amennyit mentett már Kukocs utolsó emberként, annyi gólt lőtt már a Nagy G is.. :)

       2. Bocs Sanya, amiért az általad nemigazán kedvelt Nagygerit hozom fel megint példának, de amíg itt a Vidi meccs után egyesek szerint az egyik legrosszabb volt,, addig az InStat számmiszrikája szerint a mezőny 5. a Honvéd 2. legeredméyesebb játékosa lett!
        Fura dolgok ezek! Néha figyelembe vesszük a számokat, néha meg bagatelizáljuk..
        Egyébként Kukocs egy oriási figura / nagyon csípem a fejét /, aki qrvára nem tud futbalkozni, ellenben mi lenne a beadásai nélkül? ;) :)

        1. Helyzet sajnos az, hogy a focit gólra játszák és nem mutatóra. Példa. Az Espanol labdabirtoklásban, és passzok számában fél holtra verte a Fradit, de még is döntetlen lett. Egyébként mindegyik mutató magas % lehet hátul passzolgatás eredménye, ami persze nem azt jelenti, hogy jól is játszanak.

         1. Persze, hogy gólra játszák. Van 11 játékos, ahol az egyik kivédi, a másik levédekezi, a harmadik gólpasszt ad, a negyedik berúgja és ez így megy meccsről meccsre.
          Ezért hívják csapatjátéknak!
          Egy InStat eredmény nem kizárólag a ” hátsó ” passzolgatás számából alakul ki!
          Ellenben eszemben sincs Kukocs szombati eredményességét elbagatelizálni! Kalaplengetés jár neki érte!
          De, ugye nem haragszol, ha mindezek ellenére azt gondolom, hogy a magyar labdarúgás fejlődése érdekében nem az ő általa képviselt qvalitást várom a zsoldosoktól..

          1. Képzeld el most elzavarnák a külföldieket, mi lenne az amúgy is megkérdőjelezhető színvonallal. Jelenleg az első osztályban egy fordulóban játszik kb. 50 magyar, de lehet hogy annyi se.

      1. És akkor a miatta kapott gólokat még nem is számoltad. :)

      2. Mondom, hogy mindenki megértse. A többiekre nézve kínos. Ha már ennyire belejöttél , Kanadain hány emberünk előzi meg?

    1. szerintem is a kanadai táblázaton nem szerepel rosszul és az a futball leginkább fontos mérőszáma. Az mondjuk tény hogy megosztó személyiség….én magam is néha fogom a fejem mit csinál. Néha viszont amíg nem cserélik be addig nincs helyzetünk……ez elgondolkodtató

  2. inkabb ugy fogd fel, hogy ha majd mar mindenki egeszseges lesz, akkor lesz egy lendületet hozo cserenk :) egyebkent nagyon szimpatikus arc, sosem felejtem el, hogy Craiovaban hogy tartottak vissza, hogy nehogy nekimenjen a romanoknak :) eszembe is jutott, hogy milyen pikans helyzet ez…..egy horvat verekedne a romanokkal miattunk magyarokert :)

   1. Sunnyboy is szimpatikus csávó volt. Lanza meg kevésbé az..

   2. Azt a jelenetet én is láttam. :) Kukocra lehet bármit mondani. De értékes gólpasszokat ad, él-hal a kispest mezért, és a maga sajátos stílusával színt visz a csapat életébe. Én a bénaságai ellenére öszintén megkedveltem a hatalmas szíve, és a sótlannak nem nevezhető kisugárzásáért. :) Ha valaki, ő értékeli a szurkolók szeretettét…

  3. Nem lenne szabad neki mar helyett kapnia, még nb1es szinte sem üti meg a modern futball alapkövetelményeit (a tetkok szamat leszamitva).

   Aldozni kellett volna egy magyar tehetségre (pl Hadaro), vagy Mezghrani haverjat is el lehetett volna hozni, aki a video alapjan a jaték minden elemében jobbnak tünt, mint a most igazolt Aliji.

   Esetleg Banonak több idöt adni azon a poszton (Michael Borris is ott jatszatta az u19es valogatottban).

   Esetleg egy formacio valtassal leigazolni Szabo Matét a Budafoktol, Soltész Dominik ugyis jön a masik oldalra jövöre, akkor meg uj formacio kell, amibe Szabo és Dominik beleillik.

 4. Kulacs elso golja utan azert lehetett latnimennyire gorcsosen akarta ezt a golt…
  Gyerunk, remelem szarnyra kap!

  1. Ha a bajnokságban lövi, akkor a forduló góljának szavazhatnánk!

 5. A horvát szamba egyetlen hiteles élő képviselője. Az első félidőben nagyon kavarta a szószt, a másodikban lecseréléséig a csapattal együtt szürkült bele a meccsbe.
  Kulacs góljainál – borzasztó hibák – a védelem meg a kapus már elindultak sörért. Banó gólja szenzációsra sikeredett, a másik oldalról nem is lehetett látni, hogy ekkora találat lett a tekeréséből.

 6. Hú, az az izzadtságtörlős gólöröm Banószabótól… :))))) Én kérek elnézést. (ha csak egy normál izzadtságtörlés volt, akkor tőle. :) )

  1. Sztem, a hajat igazgatta csak. Tobbszor latni tole, lehet Gróftol tanulta.

  2. Instán is valami hasonló van szóval nem véletlen. Mindegy csak hegesszen ilyeneket a bajnokságban is, tőlem törölhet amit akar. :)

 7. Nem értem, Banot miért nem probaltuk ki még a bal futo poszton.
  Az esélyt megkaphatta volna, a bal laba viszonylag jo és ugyan ütközni nem tud, de sokat fut és a kis jatékban Uzomanal és Kukocnal mindenképpen jobb, plusz vonal mellett tud cselezni.

   1. Ezen a meccsen több poszton is jatszott, volt,hogy jobb oldalon volt, a masodik félidöben középen, s én mas példara nem emlékszem.
    Mindenképpen ki kellene még probalni bal futoban többször szerintem.

    1. Én már csak az nb3-ban próbálnám ki….mondjuk csákváron vagy hévízen

 8. Kulacs masodik goljanal nem tudom eldönteni, hogy egy finom mozdulat utan szerezte, vagy csak szerencseje volt. Szeretnem ha az elöbbi lenne igaz. Az amber megseürlehet, es lehet, hogy a lab mar nem engedelmeskedik ugy mint elötte, de ha valakinek esze van akkor egy serüles utan is lesz esze, ez pedig nekem eszes pöckölesnek tünik….

  1. Szerintem nagyon okos gól volt…..mögötte álltam (úgy 40 méterrel :) ) és látszott abból a szögből hogy a kapus mozgásával ellentétesen lőtte de pont olyan erővel hogy se a kapus ne érjen vissza rá se a védő ne tudja kikaparni….ez az összefoglalóból nem látszik mert másik szögből vették. Szerintem nagyon fineszes volt.

   1. Kulacs jó játékos, csak szerintem kissé motivációját veszítette, hogy leigazolták a posztjára Lanzafamét…

    1. Háááát nem tudom. Igazából ennek ösztönzőleg kellene hatni illetve én Lanzát is inkább a csatárok és a középpálya között játszatnám. amolyan előretolt irányítóként vagy hátravont támadóként.

  2. Tudatosnak tűnik. Kész szerencse, hogy az első gólja utáni gólörömbe nem tört bele a lába.

   1. gondolom ott kitört benne valami….szerintem legalabb egy eve nem lött golt tetmeccsen

    1. Egy pillanatra nagyon durván elvesztette a fejét, ha lett volna Harasztiban egy kabalafigura a pálya szélén, tuti lefejeli. :D

   1. Javaslom, hogy mindenki jelentse fel az oldalt/kepet a facebookon…hate speech, National Origin…..minnel többen tesszük annal elöbb fog eltünni….

   2. Köszi Hanta, akkor most büdösrománozzunk? Én benne vagyok, de ez a link (felhívás keringőre) tőled szerintem egy kicsit visszás. Tolvaj románok ezt tudtuk, nincs itt semmi látnivaló, csak az, hogy megint igazunk van ezekkel kapcsolatban.
    A twitteres bejegyzésed viszont zseniális, ment a lájk

    1. Sajnos van látnivaló. Igy szerezték meg fél Magyarországot. Ezeknél a hazugságra nem legyinteni, hanem ütni kell.

     1. Nyugi eljön még a mi időnk, de nem erővel, hanem ésszel.

    2. Nem. Csak nem szeretem, ha forrás nélkül idézgetnek emberek. Nem kell többet látni oda/abba/bele, ahol nincs.

     1. Nem látok én bele semmit, és igen forrás nélkül hiteltelen lehet a hozzászólás, de ebben a szövegkörnyezetben, amit A69W írt – “ha valakinek van kedve üzenni FB-on” és te erre kirakod a Facebook linket, szerintem elég könnyű szándékodtól eltérően értelmezni

  1. Gondolom, a magyarul mondott beszédét, ahol elmondja, hogy büszke arra, hogy ő lehet az első magyar Puskás-díjas, már biztosan nem fordították le.

  2. Nagyváradon született a srác, valószínűleg ezért érzik magukénak dicsőséget…

   1. Mindenesetre a srác helyére tette a kérdést, mert arról beszélt a díjátadón, hogy “első magyarként” kapta meg a díjat.

    Márpedig az ember az, aminek vallja magát.

    1. Nyilván a nem egyszerű történelmi múltunk miatt ezen egy román hosszasan vitázna velünk, de kétségtelen, hogy Zsóry teljesítménye inkább magyar siker, mintsem román.

    2. Erről a témáról mindig Moldova A két Feri című novellájának az a részlete jut eszembe, amikor a példabeszédben egy tehén a lóistállóban ellik meg: https://reader.dia.hu/document/Moldova_Gyorgy-A_torveny_szolgaja_es_egyeb_tortenetek-322 (Érdemes elolvasni az egészet a link mögött, nem hosszú, de úgy kerek a történet.)

     Néhány évvel ezelőtt, mikor az öregebb Feri nyolcvanadik születésnapját ülte, nagy ünnepséget rendeztek a tiszteletére Kismartonban, vagyis hogy Eisenstadtban. A vacsorára lejött egy miniszter is Bécsből, a pohárköszöntő után a magas vendég a két Feri közé telepedett le.
     – Azt tudjuk, hogy Herr Mészáros magyarnak vallja magát, de mi a meggyőződése Mészáros juniornak?
     Mészáros, azaz Menscharos habozás nélkül rávágta:
     – Én itt Burgenlandban születtem, osztrák földön, természetesen osztráknak érzem magam.
     Az öregebb Feri erre nem szólt, csak nézett egy nagyot. Vacsora után együtt mentek haza, sokáig hallgattak, de aztán az öreg a fia felé fordult:
     – Te Feri, volna nekem egy kérdésem hozzád, ide hallgass. Tegyük fel, hogy egy vemhes tehenet hajtunk az országúton, közben kitör a vihar, fedett helyre kell kerülnünk a tehénnel. De a közelben nincs más, csak egy lóistálló. Érted: lóistálló?!
     – Értem: lóistálló.
     – Namármost: ez a tehén ott bent a lóistállóban megellik. Teszerinted mit szül: borjút vagy csikót?
     – Borjút! De hát ezt mindenki tudja.
     Az öregebb Feri sötéten ránézett:
     – Te sem tudtad, mikor a miniszter megkérdezett.

   2. A jelenség nálunk sem ismeretlen. A magyar Nobel-díjasok mindegyikét magától értetődő természetességgel mondja magyarnak az is, aki – mondjuk – a Mandinert hányja tele antiszemita ocsmányságokkal.

    1. Annyiban pontosítanék ezen, hogy Nobel-díjasain is magyarnak mondták magukat,függetlenül vallásuktól. De értem mit szeretnél mondani

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.