Napikispest 2019.12.11.

Ben-Hatira (további pályafutásához)

 • valahol sejthető volt, hogy legkésőbb télen // megválunk az állítólag a bérlistán igen előkelő pozíciót elfoglaló, azonban a meccseken alig játszó Ben-Hatirától, és a felszabaduló összeget a keret megerősítésére fordítjuk. A tipp bejött, már az utolsó őszi forduló előtt sok sikert kívántunk a további pályafutásához.

A Kövesd elleni gólját ellenben sokáig nem feledjük // bónusz, ugye, ott volt a tavaszi Fradiverésen lőtt duplája is.

“Napikispest 2019.12.11.” bejegyzéshez 98 hozzászólás

   1. Viccet félretéve: a helyére Lanzát tenném visszavonva, B opciónak pedig Szendreit. Erre a posztra nem igazolnék külföldit, de még magyart sem. Hiánycikk lesz az a finomság ahogy kezelte a labdát és a jó meglátásai a pályán, de a hozzáállása nem.

   2. ???
    Cégen belül oda megy, ahol szükség van rá… Ára? Nem számít.

 1. A Paks-meccsen itt volt a testvére, amikor egy percet se játszott, tutira vettem, hogy ebből balhé lesz. Egy-egy villanáson túl sajnos nem mutatott sokat, Lanza érkezésével sztem eldőlt, hogy nem fog beférni.

  1. A kispesti csalódások listáját ő vezette nálam már hónapok óta, de N’Gog is kezd lassan felzárkózni mögé. Mindkettőtől sokkal többet vártam, vártak a szurkolók.
   Utóbbi persze emberileg 100-szor szimpatikusabb, bíztam is benne, hogy még erőre kaphat, de Sanyibá másképp gondolja. Ha tényleg jön Eppel, akkor neki is off hamarosan.

   1. Nálam pont fordítva van. N’Gog esetében csalódtam óriásit, főleg miután a 3:1-re (ha jól emlékszem a végeredményre) megnyert debrecen elleni meccsen a beállását követően 5 perccel már gólt rúgott.
    Isten áldja Ben Hatiát bármerre vetődik, nem ír majd az Aranykönyvünk róla hosszű szószedetet.

    1. Ezzel én is így vagyok, még szabálytalanul sem tudták akkor megállítani N’Gogot. Bár lényegtelen, de én 3:0-re emlékszem. Főleg azért csalódás, mert ő szerény, szimpatikus hozzáállásúnak tűnik,- ellentétben BH-val.

       1. Mondjuk a blog hashtagjeit használva azért nem volt nehéz… :-)

         1. Ha ismerném az irónia kifejezést, most valami csúnyát írnék :-))

     1. Amennyire szerény, annyira haszontalan is!
      Egy Lencsével is többre mennénk.

      1. Özvegy szurkertárs csalódásában osztoztam, mivel hiába tud focizni, dinamika nélkül ez kevésnek bizonyul(t).

   2. Nekem az a bajom ezzel, hogy egy akadémista kapjon évekig lehetőséget, még egy Hatira bizonyítson azonnal.

    1. Akadémista: mi kutyánk kölyke – érzelmi kérdés, sokáig tartott és sok pénz volt a kinevelése – anyagi és presztízs kérdés, fiatal, idő kell hogy megérjen a felnőtt focira – ez csak simán logikus. Egy idő után pedig fel kell tenni a kérdést, hogy mi legyen vele, kell -e ő nekünk. Lásd Bobál Geri, most Hegedűs Márk vagy Lukács Dani.
     30-as Légiós: minimum kétszeres teljesítményt adjon le, mint az akadémista, mivel rutinos, jobb képzést kapott, jobb bajnokságban edződött, több pénzt keres (feltételezem), és kb. az utolsó esélyt kapja meg arra, hogy még a karrierjéből legyen valami.
     Hatirának közel egy éve volt arra, hogy bizonyítson. Kondiproblémákkal érkezett, majd mikor már elvileg utolérte magát, akkor is csak néhány percre, esetleg egy-egy meccsen tudta azt hozni, amit joggal elvártunk tőle. Engem a nyilatkozatai nem érdekelnek. Ha nagy az arca, de közben teljesít, ám legyen. Lanza sem egy szerethető figura, de a teljesítménye a legtöbb meccsen elfeledteti, hogy nem az az ember, akivel elmennék sörözni.
     Egyébként – tudom, magyar sirám – már több magyar légiós nyilatkozta, hogy tőlük légiósként sokkal többet várnak el, mint a hazai játékosoktól. Valahol érthető, mégis csak egy helyitől veszi el a helyet a kezdőben vagy a padon.

 2. Én azért sajnálom, hogy hozzánk se tudott beilleszkedni. Ésszerű döntės a szerződés bontás.

  1. Naaa, neki csak annyi a baja, hogy nem olyan jó, mint amilyen szar. Tuti, hogy fog még kapni esélyt párszor és továbbra is nagyon felemás lesz, de még csak fél éve jött, ráér még.

  2. Moutariban én látom a lehetőséget. Sok helyzetet elpuskáz, de a helyzetbe kerülésig azért el is kell jutni és az elég jól megy neki.

  3. az nagy butaság volna elküldeni.
   1 alternatívának, sebességváltásra, mindenképp jó

   1. Illetve ha indítunk egy mezeifutó szakosztályt, ott is hasznát lehetne venni, és a labda se zavarná.

 3. Egy dolog maradt meg bennem róla. Supi megnyilvánulása a hozzállásáról… Majd az , ahogy eggyel kevesebben voltunk, hogy beállt a kupadöntőn!
  Fáj, nem fáj? Nekem inkább fáj, hogy ilyen mezt kapott és nem fáj, hogy már nem rontja itt tovább a levegőt!
  Sanszos, hogy Ngog lesz a következő.

 4. Meg kellett ezt lépni. Nem látok bele a csapat mindennapjaiba, de biztosan rombolta a morált a hozzáállása.
  Sajnálom, mert futballozni tud, ha akar. De nem akart.

 5. Azért van a keretben vagy 8 játékos, aki max a padig jutott. Egy részük fiatal, nyilván a kölcsönadás jót tett volna nekik, de olyan játékosok szürkülnek el, akik tényleg többre hivatottak! Kíváncsi leszek az Ajkán játszókra, hogy mennyire érnek be ilyen körülmények között.

  1. Pályára lépések:
   15: Kamber, Moutari
   14: Batik, Kesztyűs
   13: Uzoma, Banó-Szabó, Lovric
   12: Lanzafame
   11: Gazdag, Nagy G., Tujvel
   10: Aliji, Vadócz
   9: –
   8: Kukoc, Ben-Hatira
   7: –
   6: Cipf
   5: Ikenne-King, N’Gog
   4: Niba
   3: Kulach
   2: Berla, Horváth, Kálnoki-Kis
   1: Moretti, Egerszegi, Kovács Nikó
   0: Hegedűs, Lukács
   (áthúzva: már nincs a keretben, félkövér: saját nevelés)

   1. Köszi!!!
    Ebből 2 dolog.
    – Kesztyűs 14. Nagy grat neki. Egy kölcsön játékostól ez szuper.
    – Cipf 6… Valaki emlékszik 1, azaz 1 momentumára is??? Bocs, de nekem a 2 évvel ezelőtti ollózása óta SEMMI.

    1. Ben 20 meccsen, ami összeségében nem volt 10 sem, 6 gól, amiből 2 a fradinak. Hasonló mutatója van N’Goog- nak, biztos véle is szerződést bontunk.

     1. Döme, a fradi elleni győzelem is “csak” 3 pont.
      van mellette még pár másik meccs is.

    2. Cipfnek 99 perce volt erre. Sajnos nem robbant be, de így nem is fog, ha ennyit játszik.

     1. Aha… Ansu Fati neve ismerős?

      Nekem a vesszőparipám Koós Gabi, aki fele ilyen tehetséggel ennyi játékidő után nem egy gólnál járt… Ennek ellenére dobták el úgy, mint a kutyát.
      Én Cipfel is már ezt tenném. Kölcsönbe a Sepsibe… Hagy rúgdossák meg egy kicsit a kutyák.

      1. Puskás Öcsié is az, de ne hasonlítsuk már össze a biciklit meg egy versenymotort. Sokal jobban ülne egy Koszta Márkkal az összehasonlítás aki anno a fiatalszabály miatt bekerült a keretbe. Majd jött egy gólpassz, egy tizi, majd volt pár meccs, ahol be sem fért. A végére mégis a címlapon szerepelt, mert betette Rossi. Látszott is Lanza mozdulatán Debrecenben, hogy “na ugye megmondtam!!”.

       1. A 99 percre írtam…
        És nem sokkal szélesebb, csak kicsit agilisabb, jobban akar… Stb. Stb.
        + a színvonal se ugyanaz… Ezért a te összehasonlítási is sántít.

     2. Az a baj a Cipf jelenséggel, hogy mint a hímes tojást. Úgy kezelik.
      Roy Kean óta tudjuk, hogy a primadonna képességeket, hogyan lehet megnevelni… Ronaldo tudna mesélni róla, és, hogy mennyit köszönhet ezért neki!

   2. Temesvári, Szendrei, de gyakorlatilag ide sorolnám Stoiacovici Dávidot és Kovács Nikót. Közüllük utóbbi kettő Ajkán is szerepel Soltész Domával és Berlával.

 6. Kicsit meglepődtem ugyan, de mondjuk úgy, hogy várható volt a szerződésbontás. Közte és Lanzafame között az volt a fontos különbség, hogy Lanzafame a tehetségét minden meccsen meg tudja mutatni, maximum van néhány meccs, amikor ez nem jössz össze neki, addig Ben Hatira majd minden meccsén be volt szürkülve, csak néhány olyan mérkőzés volt, amin meg tudta mutatni a kvalitását. És sajnos ez így kevés.
  Ami a további távozókat illeti, N’Gog-t nagyon sajnálnám, hisz tavaly év végére egész jól belelendült és a sérülésből való felépülését követően az MFA csapatba azért rúgdosta a gólokat. Nagyon érdekelne, hogy miért nem játszik.
  Itt jópáran Kukocot is említették…én nagyon kedvelem őt. Lehet, hogy nem egész meccses játékos, de patent beadásaira, motiváltságára nagy szüksége van a Csapatnak.
  Én Ben Hatira mellett még Egerszeginek köszönném meg a lehetőséget, hisz nem igazán játszott, valamint lehet Horváth Andris is jobban járna egy váltással, hisz alapjába véve nem rossz kapus, de Leftkovics, Tujvel mellett nem hiszem hogy sok esélye lenne…ráadásul Berla már ott topog az nb1 ajtájánál, vagyis eléggé sokan vannak arra a posztra.
  Egyébként én is örülnék Eppelnek, hisz láthatóan jó formában van, de lehet egy olasz mellőzött tehetség is meg tudná itt mutatni a képességeit, ahogy anno tette Lanzafame v. Martinez vagy éppen Daud.

 7. Sajnálom. Eleve ellenszenv fogadta. Az utobbi idők legjobban képzett játékosát engedtük el.

  1. eleve ellenszenv fogadta? szerintem a lelkes várakozók voltak többségben, elég megnézni a tavaly február-április hozzászólásokat… ezt amortizálta le a meglehetősen alacsonynak tetsző motiváltságával.

   1. Úgy emlékezem még labdába se rúgott, de egyesek már fikázták itt is, pont úgy mint Saninot. Jobban szeretem a képzet lustákat, mint a zakatoló 0-kat. Hozzáfűzném Supka nem túl (mondjuk) ” inteligens ” nyilatkozatát Hatiráról. Egy edző ne a sajtón keresztül üzengessen a saját játékosainak.

    1. A nyilatkozat kapcsán igazad van, igaz azt hiszem a távozásakor mondta. Viszont BH sem volt túl nagy tisztelettel a csapattársaival és a klubbal szemben, amikor a Góóólban volt vendég.

 8. Valahol jellemző, de nyilván az élet része, hogy az MFA-n nevelkedett játékosok más csapatokban játszanak és egy-egy alkalommal felkapaja az ember a fejét amikor pl a félidőben Koszta góljával vezetnek a lilák, vagy Csillag találatával vezet a Dorog a Loki ellen. Bár, ha belegondolok sajnos nincs itthon túl sok olyan exjátékosunk akiért könnyeket hulatok. Koszta azért ilyen.

 9. Off: újabb első osztályú búcsúzó a kupában. A Loki 120 perc alatt 1:1-re végzett, majd büntetőkkel kapott ki Dorogon.

  1. Áfonya biztos örül, hogy a Kerületnek végül a Dorog jutott. Nagy sansz ez így nekik egy negyeddöntőre.

   1. A Dorog a bajnokságban is jól muzsikál. Kb azt a szintet hozza amit a Halinak illett volna… Mindenesetre jó párosítás!

   2. Nekünk mindegy ki jön szembe, mindenkin átgázolunk, amíg a Honvéd jön szembe. :) A Vasas ellen egyébként a 118. percben az egyik játékosunk a saját ötösünktől vezette el a labdát az ellenfél kapujáig, úgy lőtte be a győztes gólt emberhátrányban. Nem is volt boldog Szanyó Karcsi, aki egyébként egy nagyon korrekt és értelmes nyilatkozatot tett meccs után, érdemes visszanézni azt is.

    1. És a vicc az, hogy még mindig a Vasas a legvalószínűbb feljutó az MTK mögött…

     1. Minősíthetetlen volt a pálya talaja, ez nyilván nekünk kedvezett, de a győzelmet nem kell megmagyarázni. :) Egy szép tavaszi napon minden bizonnyal nem mi jutottunk volna tovább.

     1. Ezzel nem mertem előhozakodni, mikor nálunk meg Kemenes Szabi az edző. :)
      Egyébként pont azt néztem abban az összefoglalóban, hogy akkora nálunk az elszámoltatás, hogy Aczél Zolika is simán lehet edző a történtek után. Ebből is látszik, hogy ez a dolog nálunk rendszerszinten működik.

      1. Rendszerszinten az tuti. Évtizedek óta mondom hogy nálunk sok esetben tulajdonosok is benne voltak-vannak nyakig másképpen nem lehet.
       Jó barátom egy volt ismert nb1-es játékos 2-300 első osztályú meccsel a lábában. Ő mindig azt mondja hogy az ő idejében (8-10-12 éve) fordulónként minimum 1 meccs volt bunda de olyan is volt hogy 2-3.
       Ezt nem lehetett a tulajok – edzők tudta nélkül nyomni. Hemy szélnek eresztette a mi “papiralapú” generációnkat de voltak tulajok akik évekig asszisztáltak hozzá.

       1. Mi drága Gyuri bácsink életre keltette a ligakupát, a csalás melegágyát.
        Kedvencem az Újpest-Kispest 4-5,90.percben még a lilák vezettek….

        1. Valami rémlik erről a meccsről.
         Egyébként Gyurka nem volt benne sőt szerintem a maga módján mindent megtett a bunda ellen.

       2. Aszisztáltak??? Mármint bennevoltak! Nem fizették ki a játékosok kialkudott bérét, ezzel rákényszerítették a játékosokat, hogy kacsingassanak, legyen mit enniük… majd logikusan a maffia kezei alá dolgoztak.
        90es évek, de még a 2000 esek is bőven erről szóltak.
        Következmény.
        Az emberek nem hülyék, el is fordultak a focitól, amelyhez már le se viszik a gyerekeket. Ezzel szűkül a bázis.
        Edzőkről meg nem is beszéljünk.

        1. Ez nem arról szólt hogy ki fizették e vagy sem hanem arról hogy még többet akartak a játékosok, persze biztos volt ilyen is amit mondasz. Az meg hogy benne voltak azon azt értem hogy ök is fogadtak vagy ők maguk szervezték a bundákat. És a legszebb hogy most is mennek ezek a dolgok szerintem kőkeményen

         1. Nem. Egyszerűen tényleg az éhhalál szélén voltak sokan! Hidd el.
          Ma szvsz. NB1 szinte tiszta. NB2, lefelé az tök más tészta.

          1. Biztos hogy tisztább de az Újpest 1000% hogy most is nyomatja erre nagy pénzben mernék fogadni.
           Vannak érdekes meccsei a kisvárdának, Debrecennek…..

          2. akkor már inkább Csákvár, Szeged, Gyirmót… ott nézz meg egy meccset, VASAS… vicc ami az nb2 ben megy. csak a vak nem látja mi folyik ott.
           kevenc meccsem a Szeged – Csákvár stadionavató volt., akkor a Csákvár még listavezető volt, a Szeged meg… 10-12? kb.

      2. Ezek az emberek mind, mind áldozatai a honi fodball valóságnak. Elszenvedői, nem az igazi bűnösök…
       Te meg, hogy ilyet leírsz… Aczélról… no comment.
       + remélem tudod, hogy Aczél meg a többiek csak a jéghegy csúcsa… az igazi bűnösök meg iszogatják a Mohitokat valahol a Bahamákon.

  2. Szépen tisztul az útunk az MK-ban. Minden kétséget kizáróan arra játszunk, hogy a bajnokin kifárasztjuk az ellenfelünket, aki ezt követően a hétközi kupameccsen elvérzik. Így járt a Kisvárda Pécsen és most a Debrecen Dorogon. :)

  3. Az Újpest úgy tűnik tartalékolt, már a hétvégi meccsre készült. Kezdők között 3 egyezés volt az előző hétvégéhez képest + még 5 játékos, akik akkor kezdők voltak, most pedig cserék, illetve fordítva.

 10. Jó hír nagyon, ehhez a döntéshez gratulálok a vezetőségnek, bár úgy gondolom, Hatira is távozni akart. Fura egy pali volt..
  Remélem, két koncepciót fog következetesen követni innentől a vezetőség:
  1. akadémista fiatalok kapnak egyértelműen több lehetőséget Magyarország érdekeit is nézve.
  2. Olyan kiemelkedő tehetségeket igazolunk külföldről (holland, olasz, francia másodosztály), mint amilyen Mezhgrani, Lanzafame, Martinez volt.

  Inkább legyen 4-5 kiemelkedő légiósunk, mint 8-9 közepes.

  Arra a megfigyelőre, aki Alijit kiválasztotta, a jövőben semmi esetre sem szabad hallgatni, mert egyszerűen az ilyen igazolások nem jelentenek érdemi és minőségi erősítést.

  U.i.: N’Gog következik a sorban, gondolom, ma-holnap őt is bejelentik.

  1. Azért ha választani kell, hogy Aliji, vagy Kukoc, akkor ezerszer inkább Aliji. De ettől független értem, hogy mire gondolsz.

 11. Van egy erős megérzésem, hogy N’Gog lesz a következő (neki is lejár jövő nyáron a szerződése), és a felszabaduló bérkeretből terveznek valami erősítést és/vagy a keret rotációra alkalmasabbá tételét. Konkrétan pl. nincs középcsatárunk.

  Sőt, tippre Kukoc lehet a harmadik (szintén jövő nyárig élő szerződés), bár ott nem hiszem, hogy a fizetésen kell nagyot spórolni, viszont King és Mézga visszatérése esetén durván létszámfelettivé válna.

  Valamint abban sem vagyok biztos, hogy a Vadócz érkezése miatt szinte kereten kívülre kerülő Egerszegi jövő nyárig élő kölcsönszerződéséből nem próbálunk meg valahogy kilépni. Az NB I-ben egyszer játszott csereként (32 percet), egyszer ült a padra, a kupában egyszer sem, az NB III-ban viszont háromszor is kezdett (kétszer augusztusban, egyszer októberben), vagyis konkrétan semmire sem használtuk az elmúlt fél évben.

  Amikor pár napja kérdeztek, akkor ezt a négy távozót jósoltam be a télre.

  (Ja, és majdnem kihagytam Hegedűst, aki játszott már a kupában, az Európa-ligában, kölcsönben Dorogon, de a nagycsapat bajnokiján csak a kispadig jutott. Januárban 22 éves lesz, mi nem tudunk mit kezdeni vele, talán most lenne a legjobb pillanat, ha új csapathoz kerülne.)

  (Lukács dettó. Sannino látványosan nem számol vele: egész ősszel egyszer jutott el a padig bajnokin/kupában, múlt szombaton, Debrecenben.)

  (Horváth Andrist csak azért nem írom ide, mert 2022 nyaráig él a szerződése, és az egy plusz egy évre elhozott Lefkovits még nem játszott bajnokit, azonban láttuk az Európa-ligában, hogy remek kapus, épp ezért kérdéses, mennyire gondolják komolyan meccs nélkül a megtartását, ha közben Tujvel aláírt 2021-ig.)

  1. Az a baj, hogy a háromból kellene egy játékost összegyúrni: BH ösztönös tehetségét, N’Gog technikai tudását és gondolkodását, valamint Kukoc mentalitását, győzni akarását szívesen látnám egyben. És akkor még mindig hiányozna a sebesség…

    1. Ja, hát ott meg azon kívül nem látni sokat, akkor 4-ből 1. Amúgy ez elég rosszul néz így ki.

    2. Luki sebessége, és higgadtsága a befejezéseknél mehet a közösbe.

  2. Kukocot sajnálnám, baromira kedvelem a palit

   Oké, én is tudom… pályabohóc, nem focista. Akkor is.

 12. Sok sikert a továbbiakban ABH. Kiváncsi vagyok merre visz az útja és ott hogy teljesít majd.

 13. Nem vérzik a szívem BH után. Kb. annyi ambíciót lehetett felfedezni benne, mint a sültcsirkében. N’Gog-gal kicsit más a helyzet, rajta látszik az akarat amikor pályára kerül. A várt teljesítmény elmaradásának lehet oka, hogy más pozícióban kellene játszatni (9-esként nulla, 10-esben talán nem is láthattuk), de mégis miben?

  1. Sztem nem a pozició a baj nála, én mindig olyan gyámoltalannak találtam. Egy udvarias, csendes, tehetséges gyerek(nek néz ki), de nincs benne komoly küzdőszellem (akarat). Biztos volt valaha, de most én még nyomokban sem látom… Egy tipikus “lehetett volna” focista. Kár érte amúgy.

   1. És nincs sebessége továbbá gyámoltalan ahogy mondod…..ő az a típus akit fel kellene pofozni meccs előtt mint egy ketrecharcost hogy idegből menjen és szálljon a forgács amerre jár…mert így kicsit a mamámra hajaz

   2. nekem az a benyomásom róla, hogy rossz korban született… évtizedekkel korábban sokkal sikeresebb lehetett volna ezzel az alkattal+habitussal.
    túl törékeny a mai focihoz.

  2. O egy olyan jatekos akit ki kell szolgalni es ha ez megtortenik 90% ban berugja a helyzeteket , nem az a stilus aki kell a csapatba , hogy egyedul megcsinalja a helyzetet maganak es sajnos nalunk nincs olyan kp ,hogy helyzetbe hozzak , egy iranyito kp hianyzik ( Lanza jatszhatna ott sztm)

   1. Kétségtelen, hogy Lanzát egy picit hátrébb kellene játszatni, és előtte egy arra alkalmas centert vagy más felállásban játszani. Moutarit el nem tudnám képzelni, hogy futót játsszon, védekezésben nem hinném, hogy megfelelő lenne. Egy igazi 9-es és Lanza 10-es mellett meg nem férne a csapatba, pedig jól, és eredményesen vissza szokott jönni védekezni, labdát szerezni a középpályáig(!), kifejezetten harcos (van ambíció!) is, és néha nem hagyja ki a ziccert(!).
    Nincs Kulacs, BH, és ők nem is fognak hiányozni. N’Gog-ról azért én nem mondanék le,és őt(!) felkészülési meccseken kipróbálnám 9-es-ben (Lanzával), a középpályásokat meg addig rugdalnám amíg meg nem tanulnak laposan is passzolni a centerhez (magas labdáknál simán elsodorják a benga belső védők)!
    Ami igazán elgondolkodtat, az a fiatalok lényegében teljes mellőzése. Ha ennyire nem ütik meg a szintet, akkor kölcsön kellene adni őket, ám az is lehet, hogy az első négy meccs nulla pontja után egyfajta kármentés zajlik, és Sannínó igyekszik az összeállítás kialakítása során a legkevésbé kockázatos csapatot összerakni, és a pályára küldeni.

    1. Lanza visszavont támadóként (vagy t@madó középpályás ként mindegy minek nevezzük) Eppel-Moutari csatárkettőssel brutálisat menne.
     Ha King és Mezga visszatérne tavaszra ebben a felállásban nagyon oda érnénk a végére

     1. Igen, ez érdekes támadó szekció lenne, no de a másik két középpályásnak hat tüdővel kellene rendelkezni, vagyis Vadócz kiesne a csapatból.

      1. Vadócz így is ki fog esni szerintem hamarosan. Tavalyi évhez képest nagyon gyenge már. Nálam nem biztos hogy játszana. Örültem hogy megint haza jött de nagy csalódás idáig.

       1. Igazából be van lassulva, de teknikilag, taktikailag még mindig a topon van.

        1. Igen de van egy szint amikor már a lassúságot nem tudod pótolni technikával, taktikával…..
         De legyen igazad mert én nagyon kedvelem csak többet vártam töle. Persze lehet rosszul ítélem meg

       2. Igen, Vadi gyorsasága és futásteljesítménye rendesen csökken, viszont változatlanul szeme van a labdáinak, és jól helyezkedik. Viszont mellé egyértelműen két védekező jellegű középpályás kell, mint ahogyan egy visszavont Lanza mellé is, vagy bővíteni a játékrendszert, és akár meccs közben is váltani.
        A következő szezonban kérdéses még Kambi és Rettegett Iván játéka is, attól függetlenül, hogy jelenleg kifejezetten stabil a védelem velük. (A biológia könyörtelen.) Batik stabil pont, és vannak tartalékban belső védő jelöltek, de be kell építeni őket. Az igen kockázatos lenne, hogy Batik mellett két viszonylag új, össze nem szokott ember van belül.

       3. Nagy harmat, Gazdag változó sérülékeny, Kesztyüs talán, de most ő is süllyed, akkor ki játszana, ha Vadócz is süllyesztő. Ben volt a legképzetteb játékosunk, kár érte. Nem 10 perceket kelett volna neki kapni. A hülye is látta, hogy kimagasló tudása volt a többiekhez képest. Ugyan ez vonatkozik N’Goog-ra is. 10 15 perces játékpercek alatt több gólt lőttek mint az agyonimádottak .

 14. Kicsit off. Végre késett az állami csapat. Bírom Nyiladir, szerinte ilyen gyengén játszó bolgár csapatot még nem látott. Én az utolsó fél órát láttam, hát nem mondanám hogy a csapata sziporkázott volna. A riporter is kijelenti, nem kaptak meg egy jogos tizenegyest. Okádok ettől a részrehajlástól, meg dicsőítéstől, meg mindenki hibás csak ők nem.

  1. Csak a tények kedvéért, a bolgár brazil a kezével tolta szögletre a labdát… Ez még 0:0 nál…

  2. Baromságokat írsz, ezekben teljesen igazuk volt, nem jó, ha a gyülölet miatt nem lát tisztán az ember

  3. Engem nem tud felbosszantani ez, mert meg se nézem a meccseiket. Csak örülök ha a két kirakatcsapat bármelyike pofára esik. (Talán még a Fehérvárt jobban tolerálom, mint a “nemzet csapatának” kikiáltottat.) Ennyi a különbség mondjuk egy ciprusi csapathoz képest, mert annak az eredménye sem érdekel.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.