“Ha valaki talál streamet a Partizani-Honvédhoz, akkor” bejegyzéshez 120 hozzászólás

 1. Hidi? ja nem Török
  HONVÉD: Berla (Megyeri, 52.) – King (Kukoc, 52.), Batik, Kamber (Niba, 52.), Lovric (Kálnoki-Kis, 52.), Uzoma – Banó-Szabó (Irimiás, 78.), Kesztyűs (Török, 82.), Aliji – Lanzafame (László, 66.), Moutari (Cipf, 57.)

 2. Kukoc kifejezetten szép gólpasszt adott. Ráadásul jobbal. Nem is tudtam, hogy van jobb lába…
  UPDATE: szemüveg megrendelve.

   1. Akkor bexoptam a klubhonlap szövegét, azt meg már ki látja, hogy kinél van a labda ott a távolban, fiatalok előnyben. :)

    1. Persze lehet, hogy tévedek, mindegy így, vagy úgy szép volt : )

   1. “62. perc: Kukoc ívelt középre a labdát, amit Cipf átvett, majd tizennégy méterről a bal alsó sarokba lőtt. 0–2”
    Bedőltem, mindig mindent elhiszek a klubhonlapunknak. :)
    Egyébként megnéztem újra, azt azért meg kell hagyni, hogy Tonci tanárian nézte végig a jelenetet, és a csapattal együtt ünnepléssel sem fárasztotta magát. Igazi profi. :)

    1. Még rátesz hogy utána vagy 10x-szer kiabálják h brávó Toncsi!

 3. Azt hittem , hogy ez egy erősebb csapat. Nem volt igazi helyzetük sem.

   1. Arra a következtetésre jutottam, hogy milyen jó eredményeket érhetnénk el, ha Beppe nem lenne kalitkába zárva.

     1. Mikor hátulról veszi a kamera, úgy néz ki néha mintha reppelne .

 4. Azért van bája, hogy már kb 1 napja tudjuk, hogy érkezik a costa-ricai gyerek kölcsönbe, és a honlap még mindig nem jelentette be :D

  1. Gondolom ők csak akkor jelentik be, ha már meg van a aláírt szerződést….azért az elég ciki, hogyha a hivatalos honlapon beírják, hogy fél évre kölcsönvettünk egy costa-ricai támadót, majd két nap múlva kiírják, hogy bocsi, hogy nem jött össze a szerződés ilyen-okok miatt, vegyék tárgytalannak a pár nappal ezelőtti bejegyzésünk. :) Akkor inkább bevállalják a pár napos csúszást.

   1. Mivel a Midtjylland bejelentette ezért valószínűleg meg van már az a szerződés

  2. Még nem érkezett ide, tehát a mezes-kézfogós “kötelező” képet nem tudnák bevágni.

 5. Azért kíváncsi leszek erre a Mayron Geroge-ra, mert a transfermarkt-es értéke még Aliji-nél is kevesebb, tudom, hogy ez nem perdöntő, de azért jelent valamit.

  1. Jó lenne, de én nem sok esélyt látok rá idén. Ez a keret ahhoz túl vékony. HA tovább is jutunk a Halin, ott lehet egy Vidi, Puskás, ZTE, Mezőkövesd a következő körben. Na ezek közül egyik sem lenne könnyű…

   1. A kupa az lehet cél, mert ott, döntőig lehet menni, úgy, hogy a komolyabb csapatok, kiesnek (mert nem veszik komolyan) kiverik egymást, ( pl. a Vidi elleni döntőkor az volt az első NB1-es ellenfél).
    Persze nem lehet mindig ekkora szerencsénk, de így ez lehet reális cél, a bajnokság az más ott mindenkivel játszani kell.

    1. Értem amit mondasz, legyen is cél a Kupagyőzelem! De akiket felsoroltam csapatokat, azoknak nem gondolom, hogy másodlagos lenne a kupa. És én mondjuk a következő körben nem játszanék egy oda-visszavágót egy Mezőkövesddel. Nagy valószínűséggel a következő körben, már NB1-es csapatot kapunk. Ezzel a kerettel pedig, nagyon necces lenne egy kupasiker a végén.
     De ne legyen igazam! És várnék még erősítést a középpályára!

     1. Jól látod, vannak nálunk esélyesebb csapatok, de ettől még bejöhet. Végtére bajnokságot is nyertünk nálunk esélyesebb csapatok előtt. :)
      Az is igaz, hogy a középpályára kellene az erősítés, mert nem Hidi fogja stabilabbá sem kreatívabbá tenni.

   2. nem könnyű, de vertük mindet nem rég.
    (még valaki kell a középpályára szerintem is.)

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.