Napikispest 2020.01.20.

Igazolási pletyka, vonatjegy, meccsjegy

 • játékoskeringő // az NSO pletykái szerint a Maccabi Netanya 28 éves védekező középpályásáért, Nicola Olsakért (született: Buenos Aires, izraeli-argentin kettős állampolgár) érdeklődik a Honvéd.
 • mindenféle jegyek Videotonba //
  • vonatjegy // hétfőn és csütörtökön 17 órától a Futball Házban és Babar Lacinál az ajándékboltban, plusz a Corleonéban folyamatosan. Lehetőleg elővételben vegyétek meg, hogy ne szombat délben kelljen szaladgálni érte a KöKin. (Érdekesség: a MÁV 2600 forintért visz oda-vissza, az Ultras Kispest – állami dotáció nélkül – megoldja 2500-ból.)
  • meccsjegy // hétfőn és csütörtökön 17 órától a Futball Házban, valamint péntek délután a Hungária körúton. Érdemes megvenni előre, mert a helyszínen 3500 forintba fog fájni.
 • a fehérvári vonat // szombaton 13:15-kor indul Kőbánya-Kispestről és lefelé menet (visszafelé is, mielőtt bárki megkérdezné) megáll Kelenföldön is.

“Napikispest 2020.01.20.” bejegyzéshez 125 hozzászólás

     1. Nyáron lejár a szerződése, tehát most jó pozíció lenne a tárgyaláshoz. A belga most kapna pénzt érte, vagy ingyen mehet. Ismerjük a játékát, tud hosszútávon biztos focit játszani- Szemben a no name igazolásokkal, akik lutrik. Én tennék egy próbát, ami nehezíti a dolgot, hogy Filipovic a managere.

   1. Nálunk zűr? Itt nem történik semmi, ezért elégedett az edző, a játékos, a gyúró, a szertáros, kiváltképp a tulajdonosok. 😀

    1. 1 ideje nagyon pesszimistának tűnsz… szerintem még képlékeny a helyzet, a keret.
     én remélem, hogy bejönnek az erősítések és a felgyógyulókkal együt adnak 1 lökést az előrejátékunknak.

     1. Egy komolyan gondolkodó klub esetében, ahol cél a Magyar kupa győzelem és egy EL szereplés nem lehet ennyire képlékeny a keret! Nem lehet ész nélkül igazolni, hogy a csak a létszém meglegyen. Ez nem a Monopoly, ez a Kispest! Gazdi, Nagy Geri nagy valószínűséggel az első 3 fordulót kihagyja. Meza sztem még többet! Szóval már itt bukhatjuk a jobb szezont.

      1. Hát még ha azt is hozzávesszük, hogy egy valamivel jobb EL-szerepléshez nem Nagy Geri szintű játékosok kellenek…

       1. Egy Nagy Geri szintű, – aki egészséges persze – vízhordó, csupaszív játékos elférne egy EL szintű csapatban, ha lenne mellette 3 pengés persze. :) Nekem inkább azt magyarázza meg valaki, hogy miért nem opció nekünk egy EL kör, ahol vidihez és fradihoz hasonlóan megmutathatnánk magunkat és még lehetne pénzt is szerezni, amit esetleg vissza lehetne forgatni és nem a tulajok zsebében kellene kutakodni.Jó,ok naiv vagyok….de nem az lenne a célja egy klubnak, hogy állandóan szem előtt legyen? Szomszédos országok ez miért tudják megoldani?

        1. Azért egy EL csoportkörhöz, Lanzán, Gazdin és Batikon kívül az egész csapatot le kéne cserélni minőségre (lehet hogy még túl optimista is vagyok)… Beleölsz kurvasok pénzt és évek múlva megtérülHET… Ott van pl a fideszton akiknek 2 szezonnal ezelőtt bejött de idén meg belesültek, idén nincs EL bevétel, ellenben az elég komoly fizukat csengethetik az nb1-re… A mi tulajdonosi vezetésünk ugyan kormányközeli, de annyira nincs tűzközelben mint egy fradi vagy videoton… Nálunk azért van a pénztárcának egy alja, így ha gazdaságilag nézzük nem éri meg annyit beleinvesztálni (lásd: Hemipapa).
         Mellesleg kicsit kezdek is aggódni, hogy a beígért szponzorról továbbra sincs hír. Remélhetőleg a vezetőségnek van erre alternatívája, nem csak görgetik maguk előtt az adósságot…

       2. …Min. Kesztyűs, Hidi, Moutari, Aliji, King, stb kellenek!
        A Hapoel ellen az egyik, ha nem a legjobban teljesírő játékosunk volt! A kinti Rabotniki meccsen úgyszintén!
        Elég sok játékost kell hoznunk, ha pont az ő szintjét emeljük ki elégtelennek!
        Természetesen egy egészséges Nagygeriről beszélek

        1. Úgy bizony…. sok játékost kellene igazolni egy értékelhető EL-szerepléshez.

 1. Eppel Marcinak nem sikerült túl jól a bemutatkozás. Nagyon úgy tűnik, hogy másodosztályba zuhannak.

  1. Eredményt tekintve igen, de egy élcsapat volt az ellenfelük, és 10-1 volt Marciéknak a szögletarány, ez nem arról árulkodik, hogy lefocizták Őket.

   1. Kicsit árnyalja a képet, hogy végig emberelőnyben játszottak Marciék. De szerintem se az első három ellen kell bent maradniuk. Jó lenne Marci számait látni, hogy sejtsük, hogy ment neki (annyit tudunk, hogy a második félidőben játszott végig).

  2. fel evre ment csak….nem kell velük zuhanni, viszont ha kijutunk az EB-re nagyobb esellyel kerül keretbe a belga kiesöböl, mint tölünk

  3. Bár az első meccsén nem talált be, de azért annyira szar nem lehet neki… Személy szerint többre tartom, mint pl.Grófot, aki a kispadig jutott itthon. Kint van, fizetik és lehetőséget kap. A többi rajta is múlik!
   Egész szépen alakul a személyes karrierje.A piaci értéke jelenleg 1,7M. Pontosan 4éve szerződtettük Dunaújvárosból akkor 0,15M volt. Azóta válogatottság, bajnoki cím, gólkirályi cím, majd légióskodás. Most szintet lépett és egy olyan csapatnál van ahol reméljük rendszeresen játszik majd egy olyan ligában mint a belga.

 2. Azért eléggé elkeserítő hogy a legújabb kiszemelt is védekező középpályás! Miért nincs támadó koncepció?
  A catenaccio elavult és sohasem volt nálunk divat.
  Tök alkalmatlan lesz ez a keret eredményes játékhoz.
  Cáfolják meg!

 3. A középpályásokról saját nem hozzá értő véleményem:

  Gazdag porcelán ember,Nagy kizsákmányolta saját testét,Bánó-Szabó elindul de nem érkezik meg,Kesztyüs középszint.Szerintem nagy szükség lenne az Izraelből Olsákra és Fehérvárról Hadzicra (vele kapcsolatban az érzésem mint Hangyával a Fehérvár betart)

  1. Gazdag sztem nem porcelánember, csak sokat faragják és ezt a test valamikor visszaadja. Láttad, hogy sérült meg a most legutoljára?A kisvárdai gladiátor állat módjára viselkedett vele. Nagy azért zsákmányolta ki a szervezetét, mert játszania kellett, mert nem volt helyettese!Azt gondolom, hogy ez is a klub hibája, hogy nem volt ember aki tehermentesítse. Banóval egyetértek. Hangya és Hadzic esetében annyi a különbség, hogy Hangya nem is akart hozzánk igazolni. Hadzic jönne – akár kölcsön opcióval is- de senki nem kereste tőlünk, eddig! Ez utóbbi tuti infó.

 4. Megnéztem a videóját ennek az Olsak gyereknek. Simán beférne nálunk. Minőségben, gyorsaságban, gondolkodásban sokkal előrébb tart mint bármelyik középpályásunk. A legkomolyabb skillje a játék olvasása és a jó kezdősebesség.Emiatt tonnányi labdát lehalászgat ami nagyon kellene mert Nagy Geri csak a területet szűkítgeti, Banó egyszerűen képtelen értelmezni a taktikát középpályásként.
  Valószínű nem élete formájában van a csávó hogy csak ilyen keveset játszott.
  Ami bíztató hogy évről évre stabilan ugyanannyi az értéke euróban ami azt jelenti hogy mindig hoz egy szintet, nem ingadozik a formája a mennyország és a pokoli(szar) között.
  Kéne ő nagyon ide.
  Bár láttunk már olyan videót pl. Anibal Godoytól hogy fosta a 80 méteres indításokat és atértölelő keresztlabdákat. Aztán ebben a csudaerős magyar bajnokságban problémái akadtak egy 1,5 méteres passzal is és félt az ütközéstől és a labdától.
  Előre kéne még egy csatár a costa ricai mellé…
  Középpályára ez az argentin plusz Hadzic.
  Egyébként ezt az izraeli-zsidó vonalat lehetne forszírozni. Én nagyon kamázom az ottani játékot. Gyors, látványos, technikás, igazi smart. Ha onnan jön valaki, az olyan nagyon szar nem lehet.
  OFF : A mocskos felcsútba megy ez a Slagveer nevű gyerek. 18 éves kora óta figyelem.Ő volt a Heerenveen (vagy tán egész Hollandia) leggyorsabb szélsője. Honnan a faszból tudnak ezek má’ megint ilyen kalibert szerződtetni ??!!

  1. Hogy sikerül igazolni nekik? Nem szegényház van, hanem tele a pénztár! Ja és kiterjedt ügynöki kapcsolat!?
   Azonban kérdezem, hogy egy Holland 1 osztálynál miért vonzóbb a nulla szurkolói bázissal rendelkező falu??

   1. Lehet több csúton a pénz, mint egy holland középcsapatnál.

   2. Itt már a nyugdíját és némi földet is biztosítanak neki a nagyurak,úgyis ideköltöznek a holland nyugdíjasok a közelgő árvíz elől.

  2. Akartam most írni, hogy elég bátor kijelentéseket teszel egy-két youtube videó alapján, de te is beláttad. Ilyen videót bárkiről össze lehet vágni, aki 2-3 meccset játszott már valaha normális csapatban.

  3. Azert a “szar” Godoy stabil kezdo evel ota Usaban , valogatott , vb-t megjart , bar ilyen gyenge jatekosok jatszananak nalunk

  4. Mondjuk azért a srácnak (Niko Olsak) nem túl nagy erősségei a lapos passzok a videók alapján.

   Állandóan felemeli a labdát, amikor indít, egyszer sem látni tőle mélységi lapos passzokat.

  5. Nagyon sokk holland barátom van és nagyon dicsérik ezért voltam én is egész nap bosszus hogy lehetne ilyen jó képeségű játékosokat szerezni nekünk is. Pár éve a feyenoord is akarta . Slagveere gondolok. Na de mindegy reménykedem hogy valamiért besül a fiu és nekünk meg robbant a costa ricai meg az izraelita. Már természetesen a pályán robbant a teljesítményével

 5. És ha tartjuk az irányt, rövidesen ki kell hagynia sérülés miatt fél vagy egy évet.

  1. Ha úgyis kipereg a Kaposvár, meg a lilák, akkor tulajdonképpen nincs is miért igazolnunk már.

   1. A Kaposvár most épp úgy “pereg ki”, hogy egy lett válogatott csatárt igazol, egy szlovént meg kölcsön vesz…

  1. továbbra se értem , hogy egy ilyen játékos hogyan nem fér be a csapatba …. lenne mögötte kp legalább 20 gólt rúgna egy szezonba

   1. Ebben egyetértünk, szerintem is több volt benne, elsősorban a kiszolgálása nem történt meg, mert N’Gog egy hiányzó térdszalaggal már nem olyan, aki a középpályától felbrusztolja a labdát, hanem a tizenhatoson belül lehetett volna jó.
    Vezetőség..

   2. Nem tudom mi lehett a hatterben, de van nehany tippem:
    – legutolso serülesenel az orvosi stab rajött, hogy a terde mar nem alkalmas a focira (eddig miert nem lattak?)
    – szerzödeseben van egy olyan pont, hogy ha egy bizonyosnal több meccset jatszik akkor valami, a klub szamara elönytelen, opcio lep eletbe. (lattunk mar ilyet)
    – konfliktusa volt valakivel az öltözöben (jatekos/edzöi stab tagja) ahol a vegen Ö huzta a rövidebbet (ilyenröl is hallottunk mar)

    – jatekstilusa nem fekszik a taktikahoz (döntsek el a szakemberek, nekem mint szurkolonak nem igy tünik)

    barmi legyen is, motivacios problemat nem tudok elkepzelni (aki szo nelkül es küzdve lemegy az nb3-ba bizonyitani legios letere, az nagyon motivaltnak kell, hogy legyen) Emberileg szimpatikusnak tünik (bar nyilvan nem ismerem, es csak külsö es jateka alapjan gondolom ezt).

   3. Nem középpálya kérdése. Nem bír sprintelni, és nem ütközik. 2020 ban ütközés nélkül még ebben a bohócligában sem élsz meg. Végsebessége pedig erős kocogó….

    1. Lehet , de meg igy is ha kiszolgalnak sztm legalabb 70-80 % hatekonysaga lenne helyzetkihasznalasban , igy is hasznosabb mint az utkozo futo Moutari kb.:5 % kihasznalassal

     1. Ebben a mai magyar fociban nem tud érvényesülni senki, aki fizikálisan nincs rendben.
      Annyira szembetűnő volt, hogy N’Gog kerüli az ütközéseket… először azt hittem, hogy csak a “kifinomult” technikája miatt, de mint később kiderült egészségügyi okai voltak.
      Hemin kívül senki sem igazolta volna le, ha még Vietnamban is megbukott szegény.
      Az egyik legszimpatikusabb légiós volt nálunk a sok év alatt… nagy kár érte.

    2. Azért azzal a bokával, ami neki van, ahogy néha letette a labdákat, meg amilyen könnyedséggel befejezte az akciókat, simán meg tudott volna élni itt.

     A sérülékenysége mondjuk valóban idegesítő volt, de az azért vicc, hogy Lanzafame és Vadócz mellett nem kapott legalább 2-3 meccset, hogy megnézzük, hogyan tud együttműködni olyan játékosokkal, akik tudnak is focizni.

     1. Vitathatatlan hogy nagy spíler volt….. Volt. Jelenleg nem bír sprintelni….. Kuka még nálunk is

      1. Most bocs, de én nem úgy emlékszem,hogy Eppel Marci olyan hatalmas sprinter lett volna.

       Egy centernek az a dolga, hogy az érkező labdákat csessze be a kapuba, erre a feladatra megfelelő kiszolgálás esetén N’Gog bőven jó lett volna ezen a szinten.

       1. Hogy tervezed, álljon meg a tizenhatoson és várja meg, amíg felfejlődik hozzá a támadás?!
        Míg az ellenfél hozza ki a labdát, addig fesse ki a szemöldökét?!

        Sajnálom szegényt! 10 Danipaciért nem adnék egy Ngogot!

        1. Kár érte :( durva ha belegondol az ember , hogy milyen korabbi sztarok voltak nalunk ( pl Abdul Kader Keita vagy Ngog )
         Csak az a baj , hogy jatekra keptelen allapotban

         1. Hát ez az, tényleg kivételes képességű játékosok, ha csak 50 százalékot nyújtottak volna, nemhogy a Honvédból, az egész NB I-ből kiemelkedtek volna. Lanzánál is jobban. Vele az volt az óriási mákunk, hogy a bundabalhéja miatt volt annyira selejtes, hogy Mo-ig süllyedt, de a mentalitása és a sértettsége nem engedte, hogy a pályán ne 100-on pörögjön, még ezen a szinten se.
          N’Gog igyekezetével sincs gond, tök szimpi, az meg, hogy alapból nem az a küzdős/birkózós típus, nem baj baj, ettől még lehetne jó, csak nála – valószínűleg tényleg a sérüléséből fakadóan, akár tudatalatti lelki gondokkal is – más hibádzik a pályán.
          Ezeknek a jó pedigréjű, nagynevű/múltú játékosoknak a kukázása szerintem tévút, és inkább a szurkolók ámítására szolgál. Egy finom süti jut róluk eszembe, ami egy kis részén már penészes. Akinek van gusztusa, letöri a hibás részt, a többit meg gyorsan magába tömi, amíg még nem zöldül. Csak az a bibi, hogy ők a gyengeségeikkel együtt mennek föl a pályára, be az öltözőbe (a megnyilatkozásai, még a fotók alapján is Ben-Hatira a viselkedésével talán több kárt okozhatott ott, mint amit mi kívülről látunk a meccseken, amennyire összességében haszontalan volt a pályán). Annyira azért nem nagy sztárok, hogy futás és megnyert párharcok nélkül ellegyenek még az NB I-ben is. Szerintem ez nem a csapattársaiktól függ, még az ajándékmilliárdokból költekező, erősebb állományú F-betűs csapatok sem engedhetnék meg maguknak, hogy elöl egy-két támadó csak várja a kiszolgálást, nemhogy mi.

        2. Most akkor nem értem a hozzászólásaidat ( az többi fényében) akkor most Gogi, vagy Paci?

       2. Igazad van. De Eppel a paraszt juhászt is leütközte…. És Ngognál klasszisokkal gyorsabb volt sőt Eppelre ki lehet mondani hogy gyors volt!

        1. Szerintem nem volt gyors Eppel, Danilo volt gyors, főleg régen.
         Viszont N’Gog mindkettejüknél labdabiztosabb volt, főleg a befejezéseknél.

         Ha érkezik a labda pontosan, akkor nem kell feltétlenül olyan nagyon ütközni, a lényeg, hogy fejezd be az akciót jól.

         1. Ok akkor fogalmazzunk úgy hogy Ngog lassú volt…. Nem bírt sprintelni. Eppel nem gyors de nem is lassú és bárkit leütköz ha kell.

       3. hogy hívták azt a játékosunkat – nem ugrik be a neve – akit Siófokról igazoltunk mert ott volt egy kiugróan jó éve aztán nálunk közepesen teljesített? Amikor Marci hozzánk jött, éreztem azzal a fickóval némi párhuzamot, aztán kellemesen tévedtem.
        Szóval a lényeg: nem tudunk mit kezdeni itthon egy másik futballkultúrában nevelkedett játékossal hosszútávon, pláne ha az illető csatár.

      2. Ne haragudj, de mondj egy jobb gól/játékperc mutatójú csatárt az utóbbi 10 évünkben. Nálam mankóval is játszana… A csapatból ki bír sprintelni (Moutin kívül), és ha tud is mire megy vele, hova sprintel? Ahova kellett odaért, ahova kellett odatette, amikor jól kapta nagy % ban belőtte. Ennyi.

       1. Nagyon keveset játszott, ebben az esetben torz kicsit a statisztika. Bennem az maradt meg hogyha kezdő volt max 60 percet kapott mert nem bírt menni, és bántóan súlytalan volt.
        Mindamellett sokra tartom a srácot, ha 100as lenne nagyott menne…. Mondjuk akkor nem nálunk

        1. Akkor kell megmutatni amikor játszol, ha az 5 perc akkor 5, mitől lenne torz? Hogy pont akkor lőtt gólokat amikor bent volt? Ez másnak is adott volt. Honnan tudod, hogy ha többet játszik akkor nem lenne ilyen jó a statja, vagy nem lenne az első 3ban?

         1. Nem tudom nála hogy volt pontosan, de a végére általában azért hoznak csatárt mert vezet az ellenfél és gólt kell lőni, ha esetleg több góllal mennek akkor meg nem is olyan “nehéz” betalálni, és nyilván az fog aki csatárt játszik.

     2. Jajj! Képtelen volt a játékra! Sérült.
      Nem nem akarták játszatni!

      1. Jó lenne, ha méltó módon elbúcsúzhatnánk tőle. Kaphatna 5 percet valamelyik meccs végén (vagy még jobb lenne, ha kezdene, és 5 perc után lecserélnék, csak akkor ugrik egy csere lehetőség, és az drága).

        1. Mesélj ki az a nagy gólvágó a nagy csapatból aki még s tarcsi meccshez is profin áll hozzá..

         1. Vissza felé kezdd el olvasni, mert szerintem nem értetted amit írtam

       1. Idén kint voltam a tarcsi meccseinek többségén, azokon pedig mind, ahol N’Gog is játszott. Igen, volt egy háromgólos meccse, de bevallom, alázatot nem igazán láttam rajta. Igaz, a megúszást sem, letudta, amit le kell tudni, és semmi több. Egy pillanatra sem éreztem, hogy hiányozna, ha télen távozik.

        1. Azt hiszem, Ő ezt már itt lélekben feladta.

         Becsülöm benne, ha már hozzá tenni nem tudott az első csapatnál, legalább nem is rombolt.
         Nem volt ez mindenkiről elmondható..

         1. Megértem. Pár mozdulata nekem is. Ahogy Kisvárdán átveszi pl., mert nem sok ilyet látni az nb1-ben. Sajnálom, hogy ennyi jött ki belőle (vagy ennyit engedtek neki, nem az én tisztem eldönteni, annyi biztos, hogy elég keveset láttunk belőle).

      2. Egy dolgot nem értek. Kb. a Craiova meccsig játszott NGog, hasznunkra is volt, utána viszont gyakorlatilag eltűnt. Akkortájt történt valami vele, azért ez a nagy változás?

       1. Emlékszel, a Zenit elleni felkészülésin volt az első félidőben / ha jól emlékszem :) / egy lehetősége, ahol gyakorlatilag egy az egyben vihette bal oldalról kb 30 métert / lehet túlzok picit / a kapusra a labdát. Sajnos kihagyta a ziccert, majd le is cseréltette magát. Ott egy új időszámítás kezdődött számára nálunk szerintem és nem azért mert kihagyta a helyzetet. Csak érdekességképpen; Ha jól tudom, az akkori edzőtáborozás során sérült le Nagygeri is, amit azóta sem tudtak rendbe hozni

     3. Biztos volt benne valami, de én láttam egy pár egyéni képzését, pl. amikor 16-20m ról felpörgetett labdákat kellett kapásból üres kapura lövöldöznie, nem hogy a kaput nem találta el, de sokszor a labdát sem rendesen.

  2. nem tudom kinek a hibája, vagy mi lehet a háttérben de Ngog-t és Ben Hatirát vétek volt elpocsékolni. Két ilyen tehetségű spíler nem nagyon fordult meg nálunk az utóbbi időben. Lanzával kiegészülve több tucat gólt hagytunk veszni.
   Most meg kukázunk egy ilyen argentínizraeli kakukktojást. Hááááát…nemtudom

  1. meg szerencse, hogy piroslapot nem csak fizikai szabalytalansagert lehet kapni…..

 6. Érdekes Belgium is… Most néztem Marci meccséről a fotókat, a szurkolók a régi Belgiumot idézik fel, a játékosok az újat:
  href=”#”>https://www.facebook.com/CercleBrugge/photos/ms.c.eJxllUkOXTEIBG8UYZrBvv~;FopdN9Ku3JcYG4xOndzen3ond8~;6c~;yQuyRkSmZdugnST1COZZJy1OLdoc~;eXdEzQ6yF7Rwy92FfHufRSkbTZTDHORV99gnFOJMk5Rh6J1shlrmLvZ5o2z3JdkTzWnEeIk8nsqWOE2bOofDZnmkOdcy3yY80KKq~_klzT0MsXUrFBLNXSNWD0V1Ln4droOKyxx7lUWpzmLu781b~_773ZaPPJAbtSRDm9MkSnrVNWK5ukjWbK7V8xrkRcDrJXt~;csIKn9XzRkZY4cMebr63Rt4vEe~;PR8zmtJHfV7CKTCMWR0tSYeSSdDAye1es5do0gm3R4bx0rNPv~_JGUeS1JssKD~_~;MR0aasnqVi51Kxc2WEs0ibcgYnmDb3xOVfpdWcfHFK652XdpVtNsMu8lKNXPbOS~;sRXAkpTA1eGymZi9f4I1RMts8abq~_WFWqpqpa5KqlYNXv~;PgeQsjj23ptXVG0b3va6O7nzLaraxffVXYzcVKx569SmWK~;F4Z~_iXio~;QQ3Hdn6C9UywnhE3c4qKjU1n7I5N~;1P~_L11SNs4~-.bps.a.10157772648897719/10157772654307719/?type=3&theater

  href=”#”>https://www.facebook.com/CercleBrugge/photos/ms.c.eJxllUkOXTEIBG8UYZrBvv~;FopdN9Ku3JcYG4xOndzen3ond8~;6c~;yQuyRkSmZdugnST1COZZJy1OLdoc~;eXdEzQ6yF7Rwy92FfHufRSkbTZTDHORV99gnFOJMk5Rh6J1shlrmLvZ5o2z3JdkTzWnEeIk8nsqWOE2bOofDZnmkOdcy3yY80KKq~_klzT0MsXUrFBLNXSNWD0V1Ln4droOKyxx7lUWpzmLu781b~_773ZaPPJAbtSRDm9MkSnrVNWK5ukjWbK7V8xrkRcDrJXt~;csIKn9XzRkZY4cMebr63Rt4vEe~;PR8zmtJHfV7CKTCMWR0tSYeSSdDAye1es5do0gm3R4bx0rNPv~_JGUeS1JssKD~_~;MR0aasnqVi51Kxc2WEs0ibcgYnmDb3xOVfpdWcfHFK652XdpVtNsMu8lKNXPbOS~;sRXAkpTA1eGymZi9f4I1RMts8abq~_WFWqpqpa5KqlYNXv~;PgeQsjj23ptXVG0b3va6O7nzLaraxffVXYzcVKx569SmWK~;F4Z~_iXio~;QQ3Hdn6C9UywnhE3c4qKjU1n7I5N~;1P~_L11SNs4~-.bps.a.10157772648897719/10157772654012719/?type=3&theater

 7. Jó űzlet lehetett. Kulacsot kikezeltük, és már kezd is az ukrán első osztályban.

 8. Összeállhat Vasasban a
  Vernes, Torghelle, Koszta
  “álom Kispesti” csatársor :)
  Fece a padon:)
  Azért nem semmi ami mostanában Angyalföldön van!

  1. Én egyikért sem lennék, oda, ezeknél kategórikusan jobb játékosokat kell igazolni, ha dobogóért akarunk küzdeni (mondjuk egy Feczesint bizonyos helyzetekben egy dobogós csapat is tudná használni az igaz).

  2. Ezek közül nálam a kezdőben Feczesinnek lenne biztos helye. A 38 éves Torghelle cserének sem kellene, az “agyban” laza Vernes meg már kipróbálta magát nálunk (no meg még pár helyen) – felejtős…

   1. nem igazoltak olyat akiert en egy petakot is fizettem volna….Kosztaert kar, belöle lehetett volna valami, de az elmult harom ev meccshianyat mar sosem fogja behozni….nem beszelve arrol, hogy ha olyan bitang jo akademiajuk van, miert van erre szükseg?

    1. Ez rendben van!
     Csak előfordulhat, hogy ha netalán akartuk is volna őket, megvenni, fizetni nem tudtuk volna

     1. no ezt, nem tudom…a klub bankszamlajara es gazdalkodasara nincs ralatasom (nem mintha masra lenne), csak a jozan racionalis paraszti eszemre hagyatkozhatok :)

    2. Koszta sem olyan kaliber mint amit nálunk mutatott a bajnoki évben közel sem (talán nagy szerencséje volt). A 16 oson belül életveszély, de ennyi, a többi képessége nem NB1-es.

  3. Nyilván “érzelmileg hat ránk” ez a névsor, de ha higgadtan nézed, akkor az van, amit Olivér ír lentebb…közülük Feczesin a legnagyobb név jelenleg, a többieknek csak felvillanásaik voltak mostanában.
   Bár Kosztát megnéztem volna még nálunk, h mit mutat jobb/bal futóban…amúgy kicsit túl van hájpolva ez a vasas sztori.

   1. Persze így van! A ráció ezt mondatja velem is, de sajnos borítékolom, hogy – látva az impotens támadójátékunkat – hogy lesz olyan meccsperiódus, amikor mit nem adnék ezért a három emberért a csapatban :)

    1. De nem is láttad még játszani az új csávót…én is látom, hogy a végére megállt a támadójátékunk, de bízom benne, hogy a visszatérők és az igazolások dobnak ez előrejátékunkon. (Lesz 1 izomcsávó, aki nem ügyetlen és leköt pár védőt, akik eddig Lanzát faragták)
     Ha mégsem, akkor 1 edzőcsere többet segít, mint Vernes… :) aki csak ellenünk villogott!

 9. wow
  2020. január 22., szerda
  U16-os korosztály, felkészülési mérkőzés
  Chelsea FC (angol)–Budapest Honvéd-MFA
  London, 11:00 (magyar idő szerint 12:00)

   1. Jééézusom, ma Chelsea-Arsenal van? Az Arsenal utolsó két meccsét megnéztem, borzalmas élmények voltak, semmivel sem voltak jobbak, mint a mi utolsó hazai meccseink.

 10. Amugy ez a Majré György, akit Norvégiabol hoztunk, annyi idös, mint Tokmac a Fradiban és a daniai bajnoksagban hasonlo voltak a golmutatoi, mint Tokmacnak a norvégban.

  Persze, lehet, Tokmac olykor inkabb szélsöt jatszott, de akar be is valhat nalunk Majré.

  1. Van most egy kis súlyfeleslege, de lassúnak sem mondanám:

   1. Skandináviában valószínűleg mereven kellett játszania, remélhetőleg, nálunk újra előkapja ezeket a váratlan húzásokat is:

     1. Félig igen, de azért tudatosan kapura lőtt, úgymond érzésből. Szerencséje is volt, de ezek szerint a bal lábával is elég erősen lő (jobbal is lőtt gólokat a videók alapján):

      https://youtu.be/c7BSgxvRaQ4?t=4

    1. De most komolyan erre veritek a nyálatok, hogy a TUDATOS csapatépítés reményében hoztak egy fekát FÉL ÉVRE, opció nélkül???
     Fuuuuuu

     1. A fél év tényleg gáz, de Mucsaröcsögén vagyunk, Kelet-Európában, a modern labdarúgást sajnos leginkább ugató országban, gyenge gazdasági háttérrel.

      Ezért hangsúlyozzuk itt páran újra meg újra az utánpótlást, hogy anélkül sem a Honvéd, sem a magyar foci nem fog előremenni hosszabb távon.

    2. De most komolyan erre veritek a nyálatok, hogy a TUDATOS csapatépítés reményében hoztak egy fekát FÉL ÉVRE, opció nélkül???
     Fuuuuuu

 11. Én C. Ronaldót el tudnám képzelni egy félévre nálunk, bár nem tudom hogy jönnének ki Lanzával.
  Úgyis Öcsi bácsi rekordjaira fáj(t) a foga… Kispesten is megpróbálhatna új rekordot beállítani, de ha meg nem emiatt, akkor meg pont Öcsi bácsi iránti tiszteletből jöjjön :)

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.