Két tweet a tegnaphoz

Egy // MLSZ

update // Jagodics Márk (Haladás) és Kálnoki Kis Dávid (Honvéd) 2-2, Lanzafame Davide (Honvéd) és Szekér Ádám (Haladás) 1-1 soron következő férfi felnőtt nagypályás Magyar Kupa-mérkőzésre szóló eltiltást kapott. (via mlsz)

Kettő // egy gyenge szóvicc

“Két tweet a tegnaphoz” bejegyzéshez 118 hozzászólás

 1. remélem, hogy ez a gittegylet ugyanilyen következetes lesz és kivizsgálja a Paks-felcsút meccsen történteket is, ahol a csúti játékos kiröhögött a kispadhoz. Vagy Mátyus egész meccsen tanúsított viselkedését, pofázását,amikor angolul szidta a mi kispadunkat.
  Most komolyan mit kell ezen vizsgálni? Vagy most tényleg utaznak ránk és Lanzára.Ha ez így lesz és a mocsok Mátyus és bandája miatt elmeszelik Lanzát, akkor nincs igazság és hagyom ezt a magyar focit a fenébe. Ja és tuti, ha ez megtörténik Lanza még mélyebre kerül, mert azt fogja érezni, hogy vele mindent meg lehet tenni. Szánalom a köbön.

  1. A mocskos fradisták minden fórumon mindenhol a médiában az MLSZ-ben azon mesterkednek, hogy Lanzafame- t kivonják a forgalomból, mindez azért mert rövid idő alatt megcsömörlött tőlük és visszatért hozzánk. Mátyus is egy fradista bérenc.

   1. Mátyus egy igazi sutyerák primkó focista, se több, se kevesebb…

  2. Azt Láttad, hogy pl Mátyus mennyiszer hagyta el az edzői zónát? Feszt kint mászkált.. Meg is lepődtem, hogy Sanyianyó nem kapott pirosat Jancsika m@ászkálasa miatt 😁1 szót sem szóltak neki.. Vicc ez a BMLSZ
   “Egy Kerület A Világ Ellen!”
   CSAK

 2. Időjárás előrejelzés
  2020.02.15 szombat, Kaposvár: Gyengén felhős idő, max 8 és min 2 Celsius-fok várható. A hétvége száraz lesz, szombatra legyengül a szél.

   1. csányi vajon miért nem baxa ki azokat, akik miatt “fellebeznie” kellett…?!

 3. Minden ok! Sikerül érvényt szerezni az igazságtalanságnak.
  Ez történik minden nap.

  1. Rohadt szemetek!
   A felvételek egyértelműen bizonyítják hogy ütés nem volt!!!
   Ellenben a kis köcsög torkon ragadta!

   1. Lanza meg kezdte, ez még ok így, ellenben a klub helyében valami bizonyítékot (kamera felvételek) szereznék a provokálásra és azt elküldeném az MLSZ-nek hivatalos tiltakozással mellékelve.

   2. Jó itt alapvetően nem az a kérdés, hogy ütött vagy nem ütött-e Lanzafame, hanem az, hogy a srác odament hozzá pacsizni, ő meg nyakfogással reagálta le. Ez valóban nem sportszerű, sőt. Megint más kérdés, hogyha egy kézfogást nem viszonoz, csak pusztán elfordul tőle, azzal is ugyanúgy kifejezhette volna a nemtesztését Szekér felé….

 4. Hány olyan eset volt az elmúlt időszakban ami miatt nem indult eljárás a felvételek alapján ?
  Gusztustalan

 5. Arról sem szabadna megfeledkezni, hogy az egész esemény elindítója az az “ártatlan” gyerek volt. Akkor, amikor páros lábbal csúszott rá Nagy Gerire, és törte el majdnem a kezét. Geri egy lefújt szabálytalanság után szerette volna megfogni a labdát és elindítani egy támadást. Szerintem Lanza ezt szerette volna elmagyarázni a srácnak. Egyébként én nagyon pártolnám az utólagis eltiltásokat, le nem fújt de elkövezett szabálytalanságok miatt, vagy színészkedések miatt, de akkor mindenkivel szemben, nem csak úgy találomra

 6. kapnak ket-ket meccs eltiltast a kupaban, esetleg valami penzbirsag es ezentul minden csapat megjobban raszall Lanzara. Nincs itt kerem semmi latnivalo!

  1. Miért kapnának, még sárgát se kaptak. Gondolom a pirosakat vizsgálják!

   1. MLSZ-nek UEFA-nak, nem kell lap, hogy eltiltsanak valakit videofelvetelek alapjan…

    1. Ez most egyaránt vonatkozhat bajnoki vagy csak kupa meccsre mert ott történt. Ha olyan igazság lessz mint Craiova ügyben akkor jóra nem számíthatunk.

     1. szerintem csak kupa meccsre vonatkozhat. Nem törtent semmi olyan ami miatt eltilthatnak öket minden futball tevekenysegtöl.

 7. Csak kèrdezem,hogy a csúti paraszt szolnoki szìnèskedèsét mikor tàrgyalja a mocskos mlsz??ebből is kiderűlt,hogy mi teljesen körön kìvül vagyunk.se a romàn esetnèl sem most nem szàmìthattunk semmire ettől a bandàtól. Bezzeg a vidi jàtèkosok bàtran garàzdàlkodhatnak,ott nincs video.

 8. Jobban jártunk így különben a következő mérkőzésen is provokálták volna . Elkell felejteni tovább kell jutni .A hali hónapok óta gólképtelen eléglesz ez a visszavágón is . Szerintem a játékosok is érezték ezt a feszkót amit ez a tetű matyi gerjesztett és ezért is kerülték az összecsapásokat .

 9. Mátyus Jani hentes és mészáros semmit sem kapott?? Ő találta ki az egészet.

  1. majd indul a legjobb drámai forgatókönyíró kategóriában, esetleg politikusnak áll.

  2. Pont azt írtam lentebb, hogy a játékos eltiltások ok, de a provokálásra kellene valami felvétel ami bizonyítja és azt elküldeni az MLSZ-nek.

 10. Olvasom,hogy Kálnoki Kis azért kapott 2 meccset mert lökdösődött.Ezen az alapon legalább még két további vasi falábút is eltilthattak volna.

 11. Nekem az jobban fáj, h ez az ostoba paraszt, bundázó, favágó Mátyus hogy lehet edző a magyar futballban? Ilyen ember hogy kaphat engedélyt, h edző legyen? Szerencsétlen Hali játékosok, amit ez az ember taníthat nekik…
  Egyik kedvenc mondás: “nincs rossz tanuló, csak rossz tanár”. Ezt sok mindenre lehet érteni.
  Be kellene valami erkölcsi + intelligencia minimumot vezetni a magyar edzőképzésben.
  A magas szintű futballbajnokságokban az ilyen őstulkok majdnem teljesen kiszorultak már, és egyre inkább ki fognak szorulni. Ebben is fel kellene nőni egy bizonyos szinthez.

  1. Játékosunk volt, szerintem ne keltsük a feszkót vele szemben… Lanza is volt, hogy megszivatott minket és átigazolt a Fradiba, ha Rebrov nem jött volna, talán még most is ott lenne. És Lanza megnyilvánulásai is néha elég furák.
   Nyilván Mátyus nem egy filozófus, de ilyenkor, amikor fel vannak hevülve az érzelmek, kár elvágni egy igazából ilyen jelentéktelen vita miatt a szálakat a klub és egykori játékosa között – mégha azok már eleve elég gyengék is.

   1. Én csak nem értem Mátyus gyülöletét amikor a Honvéd kispadja felé nézett. Meg mi baja van olasszal, akit még a meccs alatt fenyegetett. Mert azt azért nem hiszem ,hogy Lanzafame valótlant állít. Nem így kellene viselkednie egy volt Honvéd játékosnak egykori csapatával szemben.

    1. A saját feladatát látja el, érzelmekkel. Nyilván kicsit butácska érzelmekkel, de ez van…

     Azért meg lehet érteni, ha most bukik a Haladás élén, akkor végleg megy az edzői karrierje a kukába. Emiatt feszült és ideges.

     1. Ez egy kupa meccs volt. Maga is elismerte a bentnaradásuk a cél. Akkor már fenyegetheti a játekosunkat. Ez számomra elfogadhatatlan.

      1. Szerintem ne csináljunk belőle nagy ügyet, indulatos volt, nem kell elmarni őt is, éppen elég sok negatívat kap mindenki ebben a magyar fociban.

       1. Az elején én is kedveltem, de egy idő után szart a taktikára, lusta volt védekezni, amikor eligazolt a Fradiba boldogan tapsoltam hogy nem itt linkeskedik tovább

     2. Nem kell védeni tisztességtelenül játszott , edzősködött es most is folytatja . Nem kell ilyen ember a foci közelébe . Menjen dolgozni ne foglalja a helyet a tisztességes tanult edzők elől .

       1. Azért ne hozd már egy szintre az edzői társadalmat ezzel a gazemberrel .

        1. Latom, az itélet mar megvan, mar csak a targyalast kell lefolytatni..

       2. Kuttor, Waltner, Szabics, Lőw, Márton, Csertői, Urbányi…😉

   2. Már régóta semmilyen szál nem köti össze a Kispesttel, szerencsére!!
    Egy szarkupac amit bizonyított szerdán is.
    Örülhetsz te is mert elérte amit akart, eltiltották a legveszélyesebb játékosunk.
    Biztos vagyok abban hogy Lanza és a kispadunk stábja nem hazudott arról hogy mennyire tetű módon viselkedett.

    1. Tetű módon viselkedett, de nem hinném, hogy elérte a célját (ha egyáltalán volt neki, lehet csak alapból ilyen tapló, nincs neki ehhez semmi szándéka), pont jó lesz nekünk Lanza és Kálnoki pihenője, tovább megyünk így is simán.

  2. Igazad van, kivétel abban, hogy a külföldi fociban is van rá példa bőven, pl a Napolinál Ancelotti-t váltotta a még olvasni is szótagolva tudó Gattuso.

   1. Egyre kevesebb rá a példa külföldön, és lassan meg fog szűnni, vagy csak kuriózum számba fog menni, ha lesz ilyen alulművelt edző.
    A futball a valódi profi világban már olyan szintű üzlet, h edző, vezető egy komoly klubnál csak tanult, olvasott, nyelveket beszélő, sportpszichológiát végzett, minden taktikai rendszert két perc alatt integrálni képes, vagy egyikből a másikba váltani pillanatok alatt képes stb ember lesz. Lehet, h nem minden kritériumnak fog megfelelni, amit felsoroltam, de hogy a modern, igazán profi fociban erre kell törekednie minden szinten az érintetteknek, ezt az üzlet megköveteli. Bundás, favágó, bunkó parasztok ki fognak szorulni a komoly bajnokságokban.

   1. Én szívesebben néztem volna, ha egyszerre vannak a pályán.

   1. Ugyanannyit kaptak mint a mieink.
    Kis takony 1 , a csk-juk 2

  1. Ez felér egy provokácíóval. A kölyök ártatlan igaz fojtogatta Lanzát meg jól láthatóan verekedni is szeretett volna, de biztos önvédelemnek lett minősítve. Gyalázat az egész. Itthon meg merik ezt tenni velünk akkor ne csodálkozzunk Román földön.

   1. Sokra megy vele. Szombathelyen Lanza nélkül is nagyobb különbséggel fogunk nyerni.

 12. Amikor a REAC öltözőjében megjelentek a zsaruk, mátyusjani magától állt fel. De a zsernyákok megnyugtatták, most nem érted jöttünk :)
  A magyar foci szégyene, hogy ilyen alakok szerepet vállalhatnak akármilyen minőségben a pályák környékén.

 13. A vasas pálya lelátójáról én így láttam:
  Győzelem a vártnál nehezebben.
  Ennyi!
  Toncsi egy kurva jó fazon!!

 14. A lényeg: ha Tonci játszik a visszavágón, akkor ledaráljuk őket. :DD

  A többi vihar a biliben, klasszikus semmi, fodballista cicaharc. Előtte volt 90 perc, ott kellett volna megmutatni ki a f…sza gyerek.

 15. Komolyan, olvasva a kommenteket, már azon sem lepődnék meg, ha valaki azt írná, hogy Lanzafame valójában nem is járt szerda este a Fáy utca környékén… :D Annyira megnézném mik lennének itt a vélemények, ha fordított lenne a felállás, és a mi 17 éves újoncunk bunyózott volna ugyanígy össze az ellenfél 32 éves rutinrókájával. Biztos mindenki azt írná, hogy megérdemelte a srácunk, és Lanza tök jó fej, hogy próbálta helyretenni… :D

  1. én úgy látom, de nem kell ezzel egyetérteni, hogy nálunk talán nem lenne precedens arra, hogy egy ifjonc és társai – edzői jóváhagyás mellett – csak arra menjenek egész meccsen, hogy a másik fél játékosát kipécézve, folyamatosan rugdalva azt hecceljék.Tegyék mindezt edzőjük parancsára. Nem beszélve arról, hogy ez az edzőnek nem nevezhető senki, hogyan, mikét viselkedett egész meccsen. Kispadunkat és az oldalán játszó játékosainkat folyamatosan verbálisan inzultálta. Leszarom, hogy Honvédos volt, számomra Mátyus egy exfraditsa tapló. Semmi tisztelet nincs részéről a klub felé. Ettől függetlenül Lanza is megéri a pénzét, de azt gondolom betelt nála a pohár, érhető kicsit. Az MLSZ ezzel a döntésével meg eléggé vicces.

   1. Lanzát hétről hétre levadásszák és hergelik az nb1-ben nagyobbnál nagyobb darab védők, nyilvánvalóan edzői taktikai utasításra, erre pont egy 17 éves, 30 kilós gyerekkel kezd el emberkedni?

    1. sztem nála azért ment fel a pumpa, hogy az emberkedést ez a 17 éves 30 kilós kisgyerek eléggé átszellemülten és durván végezte. ő úgy ítélte meg, hogy ez a kissrác még nem ér fel hozzá, hogy ilyeneket csináljon. mindegy túl vagyunk rajta, jön a kaposvár engedje ott ki a gőzt és rúgjon egy mester 3-ast .

     1. De látod, mióta várjuk, hogy végre egy olyan akadémista lépjen nálunk pályára, aki az első meccsén átharapja az ellenfél torkát is, erre kapunk egy ilyet ellenfélnek, és két napja anyázzuk megállás nélkül. :) Ennek a gyereknek legalább van vér a pucájában, jöhetne hozzánk az akadémiára vendégoktatni. :)

      1. ha nem haragszol, akkor inkább a játéktudásával tűnjön ki, abból legyen penge, ne pedig az MMA szekcióban. :) mert abban egyetértek, h ogy jöjjön már egy olyan akadémista, aki pimasz módon oda-oda tesz a nagyoknak, megzavarva az állóvizet, de ez a játéka legyen, ne pedig az ilyen allűrök.

       1. Hány olyan szabálytalanságot tudnál a sráctól mondani, amire emlékeztél a lefújás pillanatáig? Egyszer csúszott rá Gerire, de ha már Geri, Ő is törte már el egyik legjobb cimbije bokáját egy rossz belépővel, ettől még nem lett egy büdös paraszt…

        1. Most akkor védjük meg a kis srácot,rendben! Mentesítsük, áldozat. Igazoljuk le, mert gizda volt! De nincs igazad. Ez a játékos egész meccsen azzal volt elfoglalva, hogy aprította Lanzát vagy épp aki arra járt játékosaink közül.Tette mindezt úgy, olyan tisztátalan módon, mintha valóban ez lenne a lehető legjobb megoldás. Többször is figyelmeztette a bíró, hogy fejezze be. Kint voltam láttam. Az meg szerencse, hogy nem tudok nagyobb szabálytalanságot mondani, mert lehet újabb sérült került volna listára. Figyelj, kint voltam láttam hogyan játszott, hogyan viselkedett mikor nem volt a közelben. Ja és még egy szitu: 2 félidő elején kihívta magához Janika és tenyerét csapkodva osztotta neki az észt. Biztos nem a pitagorasz tételt mesélte el neki. Egyértelműen látszott, hogy ráállították Lanzára. Sajnos ezek,ahogy te mondod nem jöttek át a tv-n.

         1. Ezek szerint úgy küldték a pályára, hogy aprítsa az ellenfelet, de ne olyan szabálytalanságokkal, amik lapot érnének. Erre mit csinál? Aprítja az ellenfelet, de nem olyan szabálytalanságokkal, amik lapot érnének. Erre akkor mondhatjuk, hogy szemét köcsög módon játszott, de miért lesz ettől MMA-s? És amit végképp nem értek, hogy ha ezek szerint valójában Mátyus volt végig a legnagyobb köcsög, akkor Lanza miért nem az Ő nyakát ment oda megszorongatni a végén?

        2. Azért a két esetet össze sem lehet hasonlítani!!!
         Az egyik véletlen a másik szándékos

         Én sok alattomos / nem észrevett, büntetett / szabáytalanságáról tudok!
         Könyökölt, rúgdosott, pofázott…

         1. Bocsáss meg, a példám valóban kicsit erőltetett volt. De én a képernyőn tényleg nem láttam különösebben durvának a srácot, az a Gerire repülés valóban ijesztően nézett ki, de azért csak egy 17 éves gyerekről beszélünk, aki még soha ilyen (csak nekünk nézőknek alacsony) színvonalú mérkőzésen és ellenfelek ellen nem lépett pályára. Én már 23 voltam, mikor először játszottam felnőtt bajnoki kosármeccsen a kőkemény Pest megyei bajnokságban, és könnyen lehet, hogy én is végigpofáztam és lökdösődtem a meccset, mert konkrétan semmire nem emlékeztem róla már a lefújás pillanatában sem, úgy volt egyszerre hatalmas bennem az adrenalin és telefosva a barna gatyám. :) Szóval azért egyelőre még ne könyveljük el az Év Szemétládájának a srácot, megkapta végül a piros lapot is, amit megérdemelt, reméljük tanul az esetből, és talán lesznek olyan edzői is, akik azt kérik tőle, hogy a játék tördelése helyett inkább futballozzon.

          1. Értem az elgondolásod, és igazat is adok, miszerint; nem baj az, ha egy fiatal nem ijed meg a saját árnyékától, tökös.
           De nekem a B Boti féle kivitelezés jobban tetszett, mint Szekéré!
           Lanzát nem akarom védeni / mert ha igazán sportszerű szeretett volna lenni, akkor elfogadja a felé nyújtott jobbost /, de tudjuk, Ő rengeteg szituáciban / gólöröm, gratuláció, stb / alkalmazza a nyakfogást. Persze ez nem jelenti azt, hogy ezt mindenkinek tudnia kell, ill el kell fogadni! Ellenben a kiskölök kétszeri Lanzára mért torkonragadása, nem éppen mindennapos, szokványos dolog!
           Értem én, hogy 18 éves, de ez a tény a világon semmi alól nem mentesít! Ha pl Gerinek eltöri a kezét, annak tökmindegy, hogy 18 v 27 éves volt az elkövető!

         2. Szerintem ezzel a takonnyal az a legnagyobb probléma, hogy a fokozatosság betartását mellőzve vette át a Juhász-stílust. A mester legalább előtte letett valamit az asztalra.

      2. Hát ezzel most nem értek egyet!
       Ez a gyerek nem kemény volt, ez a gyerek nem többet tudott, hanem egyszerűen időnként ámokfutást rendezett, amiből súlyos baleset is történhetett volna! Hogy nem történt, nem rajta múlt.
       Ez a gyerek játszik a sorsal, pedig ő is bizonyára a futballból szeretne megélni/ élni!

       1. Ámokfutást? Akkor a tévében valami másik meccset néztem. Ha megismétlik újranézem és megszámolom az ámokfutásait. :)

        1. Ha semmi mást nem csinált volna, mint sípszó után, 2 méterről páros lábbal ugrott a szabadrúgást elvégezni szándékozó ellenfélre, már maga ez is lehetett volna piros!
         Sok szemétsége meg pályán belül volt érzékelhető, vagy az látta, aki csak kizárólag rá fókuszálszt 90 percen át!

         1. Ne akard, hogy visszanézzem a borzadályt, de most már kezdesz felcsigázni. (a helyszínen nem tűnt extrán alattomosnak a srác játéka (Halié sem), de tény, hogy nem rá koncentráltam.)

    2. Emberkedett ő mással is aki fölöslegesen rugdossa ! Több példa is volt rá edzőmeccsen, alacsonyabb osztályú ellen . Azért a lassítások megmutatják nagyon nagy százalékban neki van igaza ,úgy fedezi a labdát hogy csak a lábát érik el .

  2. Úgy gondolom, hogy minden rosszban van valami jó is. Ha Lanzát nem tiltják el, akkor a visszavágón biztosan eltörték volna. Szerintem a Hali jobban meg fogja érezni Szekér és Jagodics hiányát, mint mi az olasz és Kálnoki hiányát.

  3. ez meg a másik véglet…milyen bunyóról beszélsz? :)
   az tény, hogy fogta a gyereket és vszínüleg osztotta a tudást neki, de ez mióta bunyó ??
   mennyi hasonló (vagy még durvább) eset van, szinte minden fordulóban!
   nem kérdés, h Lanza érdemelt volna 1 sárgát, de eltiltás utólag…ez nem fair.
   ez a kib.xot kettős mérce a nagyobb gáz, nem az, ami a pályán történt.

   1. Én azt gondolom, hogy mindkettejük megérdemelte a pirosat, jóval több volt az egy szokásos baráti csevejnél. Egy dologgal nem értek egyet, Kálnoki-Kis és Jagodics 2 meccses eltiltásával, mert Ők tényleg csak max. sárgát érdemeltek volna, vagy ha nem, még 2-3 embert simán ki lehetett volna szórni mindkét oldalról. Mátyus pofozkodós mószerolását meg láthatóan a fegyelmi bizottság sem vette komolyan, mert akkor nem 1, hanem minimum 4 meccs eltiltást kapott volna Lanza. A kettős mércével egyetértek, azt hittem ha végre totálisan behódolunk a ner-nek, akkor megkapjuk ugyanazokat a jogokat, mint mások, de nem, láthatóan továbbra is a kommunista rendszer csökevényeként kezelnek minket, csakúgy, mint az Újpestet és a Vasast.

    1. sokszor említettem már, hogy mi jelenleg is csak másodvonalas együttesként vagyunk elkönyvelve. Egyedül sztem az akadémia az,ami miatt megtűrnek minket. Sajnálatos, hogy egy Kisvárda, Mezőkövesd, falu, de ide merem még sorolni a molosokat előrébb van a rangsorban, mint mi, akik jelentős múlttal és tradícióval rendelkezünk. Lényeg, hogy a Kaposvár ellen javítsunk gólarányt és Lanza is vállaljon legalább kettőt, hogy visszajöjjön a kedve. :)

     1. A gólarány javításban nem különösebben bízom, én már most aláírnék egy 1-0-t ide. :)

      1. igyekszem optimista lenni…legyen 2-0 Lanza és George :)

       1. Ha lehet hinni a klubhonlapnak, akkor eddig 15 meccset toltunk Kaposvárott, amiken összesen 23 gólt lőttünk, szóval úgy tűnik a múltban sem ott szakadt ki a gólzsákunk. A 2-0 már-már gólparádénak számítana. :)

     2. Szerintem harmad. Ha kitartóak vagyunk, sok melóval és dögölődéssel egyszer talán elérjük a másodvonalat. :)

  4. Nyilván, de képzeld, ha nem így lenne. Az azt jelentené, hogy nem szurkolók vagyunk, hanem pl. hitgyüli tagok és itt irkálunk unalmunkban. :))

   1. Jó, de pár éve azért még valamelyest objektívebbek voltunk, nem mint például a fagyisták túlnyomó része a zöld szemüvegükkel… Lehet, hogy a valóban meglehetősen sok ellenünk irányuló cselekedet miatt már ott is támadást látunk, ahol nincs is semmi látnivaló (és itt nem kifejezetten erről az esetről beszélek, az utóbbi időben többször is így láttam).

    1. “Aaaaaa” (klasszikust csak pontosan. :))
     Pár éve engem pl. megütött volna a guta egy ilyen esetnél, ma meg elismerem, hogy Lanza fasz volt, legyintek arra, hogy az mlsz videó alapján tilt el, holott ilyet ritkán tesz, sóhajtok egyet, amiért a legtöbb médium a Hali szempontjából mutatja be az esetet, azt kész.
     Azt is elismerem, hogy a Fratyi ellen valamennyit visszakaptunk a jv-től a Kövesd elleniből.
     Ahogy öregszem lecsillapodok, valamint jobban megpróbálok a másik oldal fejével is gondolkodni. Ha pedig továbbra is úgy érzem, valamennyire azért mégis “megint” a Kispest ellen billent a mérleg nyelve, hát ráfogom arra, hogy még mindig túl elfogult vagyok. Mondjuk ebben is megtalálom a pozitívumot: legalább van még szenvedély, ami éltet. :)

    2. Pár éve engem pl. megütött volna a guta egy ilyen esetnél, ma meg elismerem, hogy Lanza fasz volt, legyintek arra, hogy az mlsz videó alapján tilt el, holott ilyet ritkán tesz, sóhajtok egyet, amiért a legtöbb médium a Hali szempontjából mutatja be az esetet, azt kész.
     Azt is elismerem, hogy a Fratyi ellen valamennyit visszakaptunk a jv-től a Kövesd elleniből.
     Ahogy öregszem lecsillapodok, valamint jobban megpróbálok a másik oldal fejével is gondolkodni. Ha pedig továbbra is úgy érzem, valamennyire azért mégis “megint” a Kispest ellen billent a mérleg nyelve, hát ráfogom arra, hogy még mindig túl elfogult vagyok. Mondjuk ebben is megtalálom a pozitívumot: legalább van még szenvedély, ami éltet. :)

    3. Erre 3 órája írtam egy választ, de azt írja, “Türelem, jelenleg Csak a Kispest! jóváhagyására vár.”
     Mindenkinél ez van, vagy csak én vagyok az, akit előmoderálni kell? :)

     @veghhanta, meg tudnád nézni? Kösz.

     1. Érdekes, ezt megjeleníti, talán abban a hsz-ben van valami, ami moderálni való?

     2. Máskor majd jobban meggondolod, hogy beleírd-e egy hozzászólásba a hitgyüli szót. :D

    4. Pár éve engem pl. megütött volna a guta egy ilyen esetnél, ma meg elismerem, hogy Lanza fasz volt, legyintek arra, hogy az mlsz videó alapján tilt el, holott ilyet ritkán tesz, sóhajtok egyet, amiért a legtöbb médium a Hali szempontjából mutatja be az esetet, azt kész.
     Azt is elismerem, hogy a Fratyi ellen valamennyit visszakaptunk a jv-től a Kövesd elleniből.
     Ahogy öregszem lecsillapodok, valamint jobban megpróbálok a másik oldal fejével is gondolkodni. Ha pedig továbbra is úgy érzem, valamennyire azért mégis “megint” a Kispest ellen billent a mérleg nyelve, hát ráfogom arra, hogy még mindig túl elfogult vagyok. Mondjuk ebben is megtalálom a pozitívumot: legalább van még szenvedély, ami éltet. :)

 16. kivancsi vagyok, hogy lesz e meg valamilyen szerzödtetes az atigazolasi szezon utolso napjan!

  1. spoiler: szerintem nem :D megvagyunk, minden fasza, Sannino mindennel maximálisan elégedett

   1. A bőröndjei pedig ” előkészítve ” porosodnak a kanapén, várják következményeknélküliségünk kiteljesülését…🤐

    1. Ha elmondaná az igazságot, hogy a keret játék tudásával nem elégedett, na akkor foghatná a bőröndjeit és mehetne, de inkább azt mondja amit a tulajok hallani akarnak (legalábbis kifele kommunikálni), hogy mindennel meg van elégedve.

     1. Azért elég érdekes, hogy ez az edzöfenomén 21 csapatnál próbálkozott az elmúlt 15 évben, és sehol nem kapott a kezei alá megfelelö tudású keretet. Jó, tegnaptól tudom, hogy téged a tények, bármilyen makacs dolgok, egyáltalán nem érdekelnek.

      1. Tudom én is, hogy általában nem a lényeget kapod el, mint most sem, nem a keret erőssége volt a lényeg (azon is el lehet vitatkozni), hanem az, hogy:
       azért mondja, hogy mindennel meg van elégedve, mert a tulajok ezt várják el
       ez volt a szöveg lényege, röviden.
       (Egyébként nem is értem milyen tényekről beszélsz, mert akkor írd már le a konkrétumot, mert ez így általában csak süket duma, akár magadra is veheted.)

    2. Nem most tart nálunk nagyjából pont ott, amennyi az átlaga egy csapatnál?

  2. A kommunikációs csapat biztos készül valamivel Valentin-nap alkalmából. Mondjuk egy Welcome fotóval + szívecskékkel.

  1. Addig ment a szarrágás, amíg le… :(((

   Tényleg nem értem, mi a f….nak vásárolnak futballcsapatot olyanok, akiknek nem telik az adott klub hírnevéhez méltó feltételek megteremtésére, csak a parasztvakításra, a “profi” kommunkációra (értsd: süketelés) futja.
   Nem lenne egyszerűbb az életük, ha hagynák az egészet a p…..ba? Hazudozni sem kellene, bár ez szinte természetes része bizonyos körök viselkedéskultúrájának.

 17. A szombathelyiekről megvan a véleményem, az bmlszről nem is beszélve! De söprögessünk a saját házunktáján, az hasznosabb lehet! Sajnos a Lanza gödörben van, nem tudja azt hozni amit tud(na) és várunk tőle. Nyílván ez nem csak rajta múlik. Vissza kellene nézni vele sok jelenetet. Sokszor tényleg unszinpatikus, amikor színészkedik, rájátszik, sunyin szabálytalankodik. Sajnos ez a sok lassítás alapján köztudott. Pont ezért sokszor akkor sem veszik komolyan amikor jogos lenne. Ráadásul elérte, hogy már utaznak is rá /akárcsak Lütyőre../ Át kellene ezt gomdolni, és változtatni..

  1. talán ez a szerda esti dolog kizökkenti abból, amiben volt és koncentráltabban fog játszani.
   nagyobb lendülettel…és talán nem száll el az agya!
   nagy türelmet kell magára erőszakoljon, ez tény.

   1. sztem meg nem fogja, az ítélettel pont az ellenkezőjét érték el. még inkább dekoncentráltabb lesz, látja, hogy a bírók nem védik meg, rugdalhatják egész meccsen. Hali elleni s volt nem egy olyan szitu, amikor úgy rúgták fel, hogy a bíró nem is fújt. Látszott rajta, hogy zavarja ez. nem védem Lanzát elvtelenül, mert sokat színészkedik, de azért kijárna neki egy kis tisztelet, mert ő vmit letett már az asztalra.

    1. Majd meglátjuk, mekkora küzdő. A múltja alapján meglepne, ha feladná. Alázattal, küzdéssel kijöhet a gödörből és lehet még 1-2 jó éve, a saját érdekünkben mondom, hogy így legyen. Azt se felejtsük el, hogy azért neki is volt egy műtétje, nyilván ő sem volt 100%-os az azt követő időszakban.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.