Mastodon

Osztályozókönyv: Zalaegerszeg-Kispest

Osztályozunk, tehát vagyunk. Értékeljük azt, amit nehéz. Bírálatunk a spílerekről a hajtás után.

 

KEMENES: Kb. két komoly védeni valója akadt volna, s ezekről a gólokról nem igazán tehetett. Még inkább fájó, hogy a Zetének 2 helyzet elég volt a győzelemhez, nekünk meg a vereséghez. 0.

HORVÁTH ADRIÁN: Kényszer-jobbhátvédként az MTK elleni ilyen pörformanszánál valamivel meggyőzőbb volt, de ez nem sokra elég az első osztályban. 4.
DEBRECENI: Az első gólnál lemaradt az emberéről, a másodiknál Kamber olyan könnyedséggel ugrotta őt túl, mint Javier Sotomayor a magasugrólécet gyerekkorom olimpiáin. Mi már a válogatottba vizionálnánk Debrőt, de ennél több kell ha Vanczák Vilit vagy Liptákot ki akarja szorítani. 3.5
BOTIS: Semmi extra, a helyezkedés nála se volt most tökéletes. Szegény, ő is pont egy ilyen Honvédba jött játszani. 4.
HAJDÚ: A védelem legaktívabb ragja volt, több előrekalandozással. Sajnos a csapattal együtt ő is visszaesett őszi mivoltához képest, de ma így is a jobbak között találtuk. Nem vonok le tőle 2 pontot mert a kiállítás nem járt ki neki. 5.

MOREIRA: Nem tudok róla újdonságokat írni. Az, hogy tegnap a jobbak közé tartozott, MINDENT ELMOND A JELEN KERETRŐL. 5.
AKASSOU: Szűrésben már okés volt, viszont Benjit idéző felelőtlenségei csak a bíró következetlensége miatt nem értek piros lapot. Amúgy beverte első gólját Kispesten. Előrefele viszont továbbra is nulla. 5.

IVANCSICS: Akar, nyomja, de amikor Supka átvezényelte irányítóba, addigi erős közepes jobbszeles teljesítménye megint a ködbe veszett. Messze van már 2007 tavasza, tán igaz sem volt… 4.5
ZELENKA: Titkos reménységem egyre besültebb. Igaz,tegnap is kent egy olyan indítást Rouaninak amiből akármi is lehetett volna, de jelenleg nem nagyon bírjuk el a nem nagyon mozgó fineszes irányító pozícióját ebben a kilátástalan, menekülő Kispestben. Talán ha e nyögvenyelős félévnek vége lesz. Jogos volt a lekapása, vérző szívvel kell elismerjem. 3.5.  Cseréje, Nagy Gergő továbbra is szenved az NB1-ben, egy bátor elfutást leszámítva. Persze nem neki kell megváltani itt a dolgkat. Ezért kéne egy normális felnőtt csapat ahova be tudnak szállni az MFA-sok. De hát ezt már 1000-szer átbeszéltük. 4.
SADJO: Tudjuk, hogy NEM TÁMADÓ. Próbálkozott elöl, de hát ennyi sikerült. Persze a kezdő lassú elfogyásával érthető hogy ő rakta oda Supka, csak hát ennyi van így ebben. 4. Cseréje, Vólent haloványka volt, igaz, megint nem a fő posztján játszott.(4).

ROUANI: Amikor kiderült, hogy ő maradt meg 1 db bevethető csatárnak, már könnyeztem. Persze tolta ő is elöl rendesen, de a csípőficam az csípőficam, ezzel a tünetegyüttessel ortopédiára kéne járni nem az ellenfél tizenhatosához. 4. Cseréje, Bajner beleszagolhatott a félelmetes zalai aréna hangulatába /szarkazmus/ (-).

Hát ennyi. Ez most sovány volt. A Hali ellen remélem végre oszthatok 6-ost, 7-est is. Vagy 11 db 4-est, csak nyerjünk egy utolsó öngóllal, azt se bánom.

Fotóforrás: sulinet.hu

 

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||