Mastodon

Végre ez a videó is felkerült, és bár kikaptunk oda-vissza, benne volt a meglepetés

Komoly hiátussal küzdött eddig az internet, de valaki végre megoldotta, hogy hozzáférhető legyen az a párharc, amiről reméljük egyre inkább csak ideiglenesen, de csapatunk utolsó BL/BEK mérkőzéseinek összefoglalója a Manchester United ellen. (Dátumszintű apropója nincs, csak az érdekesség kedvéért, valamint azért, mert vélhetően sokunknak egy igen meghatározó meccsélménye volt.)

A tovább után még egy meglepetés vár, ha kattintol.

A csapatot természetesen néhány szurkoló is elkísérte, és mi egészen véletlenül ráakadtunk egyikük vonatkozó galériájára egy közösségi oldalon. Utólag is elnézést ismeretlen barátunktól, de ezeket a képeket egyszerűen nem hagyhattuk parlagon heverni, inkább bemutatjuk. (Ha netalántán erre járna a kollega, örömmel vennénk megkeresését, szívesen olvasnánk visszaemlékezését a túráról.)

Orosz Feri, Szabados, Durci (Patkó Bélának öltözve) és Bélakirály (tündejelmezben)

Durci bealudt, közben Bélakirály és Orosz Feri veri a blattot.

Halmai és Vincze Pilu.

Broki kicsit elmosódott, Csábi Jocó viszont mutatja, kettővel nyerünk, és az elég is lesz a továbbjutáshoz. Kiszámoltuk, elég lett volna.

A jókedélyű főpincérnek maszkírozott Martti Kuusela és (vélhetően) a szerencsés utazó.


Update: a hazai mérkőzés belépőjegye.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||