Mastodon

Kép-rejtvény #1

Nos, kispest1909 olvasónknak köszönjetek mindent. Ő volt, aki nálam könnyes szemű emlék-előtörést idézett elő gólszépségversenyes posztunkhoz belinkelt Zsiborás-fényképével az ominózus CsehiTibi gól kapcsán. A megadott linken -ami maga az egykori kedvenc kispesti bombázó facebook profilja- csodás fotók sokasága várt. Ezek egyikéből lett kivágva egy metszet, s a kérdés prózai lesz: ki látható a képen? Plusz még néhány kiegészítő infó, hogy ne legyen könnyű dolgotok.

Megjegyzem, a megfejtéshez a kép eredetijének birtoklásán kívüli egyetlen lehetséges módja az, ha valaki ifjúkorában annyit nézegette az inkriminált posztert, hogy még a stábtagok neveit is önkéntelenül memorizálta, csakúgy, mint a vendégszektor mögötti, eredetileg “Contrex” reklámtáblaként üzemelő felületre firkált graffiti szövegét is… ismerek egy ilyen terhelt arcot, mostanában kedvenc lengyel középpályása nevén posztolgat egy Kispest-illetőségű fociblogon.

A kérdésünk tehát a következő: ki a képen látható arc tulajdonosa és milyen minőségben feszített a csapatképen – no és melyik évből van a kérdéses kivágat?

A helyes megfejtést elsőként bekommentelő egyén az utolsó bajnoki címünket eredményező diósgyőri 5:1-es győzelmünk DVD-re kiírt verziójával gazdagodhat majd, az átadást vagy postán keresztül / vagy az első tavaszi hazain / vagy nagy türelmetlenség esetén az első Bozsikbeli olyan edzőmeccsen ejtjük meg, ahol valamelyik csakblogos stábtag kinn fagyoskodik majd a műfüves korlátjánál.

Jó találgatást!

Címkép forrása: techpin.com.

 

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||