Mastodon

Most már tényleg zárunk. DVTK-Kispest gyorsbeharang.

Múlt heti beszámolóposztunk elejére már felheggesztettük a “The End” táblát, de az csak a hazai jelenésekre vonatkozott. Ma még vár ránk egy diósi túra, részemről most szólóban, csakúgy, mint májusban, reméljük szerencsésebb kimenettel mind a körítést, mind a meccset tekintve. (Eddig még nem hallottam Bagnál kisiklott tehervagonról reggel óta, szóval él a remény).

Röviden a tudnivalókról:

  • tegnap lement a szokásos féléves Hemingway-chat, különösebb meglepetések és igazi szurkerkíváncsiságot idéző válaszok nélkül, ahogy megszokhattuk. Things never change.
  • szerdán a kupaderbin több nagy visszatérő is pályára lépett csereként vagy kezdőben, már ha a régóta nem kezdő Diabyt, a sokáig sérült Vidót és az egy főre jutó tropára ment térdek terén a magyar ligában a legjobb mutatókkal bíró Diakitét valaki annak tekinti. Ne legyünk elitisták: a mi mostani szintünkön ők azok.
  • Novák is adott egy biztató nyilatkozatot, persze vele ez alapján csak januárban számolhatunk. (Gonosz pletykák szerint akkor sem, de legyünk optimisták).
  • Szentes Blézer bíztatóan kezdett a Megyerin, aztán ellenünk sima kupa-szopper, de bármíly megosztó is a figura, Bohócliger szinten azért középerős mágus. Biztos variálni fog a kezdőn, ami valószínűsíthetően az Uppe ellenire hajaz majd inkább, az meg ott működött, figyeljünk. Remélem szeszélyesen teljesítő fiataljaink és legionárjaink nem alszanak bele a két legutóbbi “könnyű sikerbe”.
  • Rudolftól tartok: igaz hogy megdurrant testalkatilag de most nincs agresszor szűrőnk aki levenné a pályáról. Vagy Hidi mégis megtalálja az áfonyabá által javasolt Rammstein-diszkográfiát?
  • Vernes Ricsi kezd formába lendülni, ha még a passzolási hajlandósága is felfejlődne az agilitása és csibészsége mellé, jöhetnek a pozitív meglepetések. Nem lepne meg ha ma kezdene. (Az se, ha nem).
  • Tamás barátom ritka nagy arc: kiindulva a májusi meccs- és sörfiaskónkból, ezúttal már jelezte: elővételben biztosítja a hámori tökös sört a teljes harmóniához.

Mit lehet ehhez hozzátenni? Csak annyit:

Teljen csak le a munkaidő és indulás!!!

Címkép: egykor.hu

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||