Mastodon

nézegess szép tájakat – lehetséges ellenfelek európából

úgy néz ki, hogy kiemeltek leszünk az EL első körében, így negyven, európai szinten még nálunk is jóval gyengébbnek kiszámított ellenfélből kaphatunk majd valakit. most azoknak szeretnénk kedvezni egy poszttal, akik még nem döntötték el, hogy hol töltenék ezévi jól megérdemel nyaralásukat – és néznének ott szívesen Honvédot.

közszolgálati funkciónkat ellátva, egy térképre összegyűjtöttük a lehetséges célpontokat izlandtól kazahsztánig. az UEFA egyelőre még nem közölte a tényleges csoportokat, amikből majd sorsolni fognak, tehát ne vegyünk mérget rá, hogy egy a negyvenhez az esélyünk egy jó balatoni nyárra a walesi Bala Town ellenfeleként, esetleg egy remek tengerparti csobbanásra a montenegrói Kotorban.


EL 2013/14. 1. kör nagyobb térképen való megjelenítése

a teljes lista amúgy itt olvasható.

a legmesszebbi csapat a kazah Pavlodar, ami a google szerint 4036 km a bozsiktól, de az izlandi Vestmannaeyar sincs közel a maga 2982 kilométerével. velük ellentétben a szlovén NK Celjét megúszhatjuk egy laza négyszázassal, ami ugyan messzebb van, mint békéscsaba, ellenben nem is enbékettőre utaznánk oda.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||