Mastodon

Tudjátok mikor csináltunk utoljára sorozatban öt vereséget?

Még ezzel a csapattal:

Tóth Iván – Takács Ákos, Debreceni, Vukmir, Filó – Lungu (Simic, 55.), Genito – Diego (Abass, 85.), Hercegfalvi, Dobos (Moreira, 66.) – Abraham

cserepad: Rabóczki, Palásthy, Baráth Botond, Nagy Armand

edző: Sisa Tibor


Mindez amúgy a 2008/09-es bajnokság 28. fordulójában történt, idegenben, sőt, Kecskeméten. A vége 3-1 lett oda, a gólunkat Abraham lőtte még az első félidő közepén, majd a másodikban egy Litsingi-bicikli és egy Montvai-dupla lerendezett minket.

Az akkori dicstelen menetelés állomásai: Újpest (i) 0-3; Siófok (o) 0-2; Haladás (i) 0-1; Debrecen (o) 0-1; Kecskemét (i) 1-3. A következő fordulóban a REAC-ot fogadtuk, és kínkeservesen nyertünk Hercegfalvi góljával, hogy a záró körben Kaposvárott kapjunk újra egy hármast.

Sisa tréner nyáron sem tudta összerázni a csapatot, és hiába nyertünk a nyitányon, újra jött öt vereség, igaz, most már nem sorozatban, hanem megszakította egy döntetlen otthon az Újpesttel. A mesterben volt még egy győzelem összesen, majd a 12. forduló után átadta Moralesnek a csapatot, megszabadítva minket az újkori történelmünk egyik legsötétebb korszakától.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||