Néhány szó a téli, külföldi edzőtáborozáshoz

antalyaFellángolni látszik itt a vita, hogy menni, vagy nem menni törökbe, ha téli edzőtáborról van szó. Részemről csak egy dolgot tennék hozzá, azt is a financialitás oldaláról.

Emlékszünk még Emir Hadzicra? Boszniai csatárgyerek volt néhány évvel ezelőtt, még Supka alatt. Télen jött, ráadásul kemény tél volt, hideg, havas. A műfüvesen toltuk a dupla edzőmeccseket, Emir pedig sípcsontvédő nélkül, letűrt sportszárral. Ebből nem lett baja. Viszont tavasszal kis túlzással már a játékoskijáróban megsérült, annyira megviselte a két hónap műfüvön.

Ha Hadzic fizuja netán a 3000 eurós maximumot nem is, de mondjuk a 2000 eurót verdeste, akkor minden hónap, amit sérülten töltött a klubnak cirka 600.000 forintjába került. Plusz a többi sérült fizetése, akik egy-két meccsre estek ki a műfű miatt.

Kérdem, mennyibe fájna 10 nap törökben? Rendes füvön, normális ellenfelekkel? Tudom, itt előre kell befektetni, de utólag meghozza a gyümölcsét. Sajnos ez a fajta gondolkodás nem jellemző ránk.

Tehát akkor mi is az olcsóbb megoldás?

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||