Mastodon

2014 szőke nős vicce az “azt írta a Honvédról az olasz sajtó”

kreten5de tényleg. én ha meglátom, kényelembe helyezem magam, elernyesztem a nevetéshez használt izmokat, felkészülök. mondjuk alapból nem szeretem a vicceket, mert a legtöbbje úgy kezdődik, hogy “te, figyu, van egy viccem”, és akkor bennem elindul a folyamat, aminek a végén azt a következtetést vonom le, hogy nem fogom megbántani a kedves mesélőt, és képviseljen bármilyen minőséget a csattanó, én bizony legalább kuncogni fogok, és mindent megteszek azért, hogy nevessek.

a honvédon mostanság viszont együtt röhögök kispajtásaimmal. például itt van a legújabb:

del piero megint jönne, és ezúttal a jegybevétel felét, valamint a vele kapcsolatos kereskedelmi jogok egészét kapná – írja a cordellánál budapesten karácsonyozó neves olasz valaki, gianlucadimarzio.

igen, és azt is ismerem, hogy két ember utazik a vonaton, meg a rendőröset is, amikor hazamegy a feleségéhez.

ne szórakozzunk már kérem szépen.

kreten3

egy.

jegybevétel felét? :DDDDD jó, nyilván néhányan kiszagolnának megnézni egy negyvenes sztárocskát, de azért figyeljünk oda, tavasszal mindössze hétszer játszunk otthon, és ha mindig teltházat is csinálunk, az összesen alig ötvenezer jegy, vagyis kétezres átlaggal számolva százmillió forint. mínusz adó, rendezési költség, satöbbi, és annak a felét kapná. legyünk nagyvonalúak és mondjunk harminc misit, vagyis mai árfolyamon 94 ezer euró. vagyis havi harmincezer körül. plusz a vele kapcsolatos kereskedelmi jogok. (mert gondolom tömegek fognak majd a del piero feliratú mezünkből vásárolni, aminek így is rettenet az átfutási ideje, annyira nem szállít a remek csivava)

röhej. sőt, röhely.

kreten4

kettő.

vajon miért éri meg a klubnak, hogy ilyen hírek pörögjenek róla? hogy ilyen hírek miatt röhögjenek ki minket? nyáron az volt a szöveg, hogy már a szerződésajánlat ténye miatt is bekerült a honvéd a világsajtóba, ami majd jót tesz neki a következő átigazolási szezonozokban. kit kell ezzel hülyíteni? de tényleg, ki az aki ezt valóban elhiszi? (ha az öreg, akkor nagyon nagy szarban vagyunk, csak mondom)

persze, fasza lenne megnézni egy kiesés elől menekülő csapatban az elbohóckodó valóban valakit, de meglepődnék, ha csábinak most ő lenne a legfontosabb. jó, lehet, tudna vele mit kezdeni, csak épp nem hiszem, hogy amikor arról beszélt, csatár kéne, akkor pont del pieróra gondolt.

felteszem tehát a kérdést: miért jó a klubnak, ha egy nemzetközi igazgatónak nevezett helyi érdekű habonyárpi tematizálja velünk a sajtótermékeket? mert – és tartsam magam bármilyen értelmes embernek – én egyszerűen nem értem.

illusztráció – bestofkretenmad

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||