Mastodon

Csábi jó ember, de nagyon rossz edző – nyilatozta Cordella a Nemzeti Sportnak

cordellaTényleg ezt mondta. És figyelj, beszarsz, de azzal érvelt, hogy mindössze két pontot szerzett öt meccsen. De még előtte azt mondja, hogy amikor neki kellett (neki kellett!) volna nyáron edzőt választania, akkor Csábit mondta volna. Most már nem, mert két pontot csinált öt meccsen.

Arról viszont nem beszél, hogy – a zuhanyhíradó szerint – Csábi első dolga volt a magát nemzetközi igazgatónak nevező figurát kipenderíteni a csapat öltözőjéből, majd száműzni azt a selejtet, amit rásózott a klubra, és játszattatott Vérhóddal. Akit egyébként Hemingway most nem akart visszahívni(!!!), de úgy fogalmazva, hogy igazából jó lenne, csak nem kéne.

Mi van? VW-t vissza? Csábi hirtelen nagyon rossz edző lett néhány hónap alatt? És kik, meg honnan jöttek a hétfőn bejelentendő játékosok? Gondolom a Bozsikban is az erősebb kutya b*szik.

Józsi nem rajzol f*szt, de azért elmondja, szerinte mennyit ér a szakma jelenleg Kispesten. Sajnos az is igaz, hogy Józsi nem olyan ember, aki a végén bilit borít, aki lenyilatkozza a sajtónak, pontosan mi és hogyan megy nálunk. Pedig most ezzel lehetne a legtöbbet segíteni. (Itt egy tavaly őszi állapot, hogy miféle koncepcióval nem értett egyet Csábi: a fenoménók névsora, valamint a hozzá tartozó poszt.)

Egyre inkább elképedve állok.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||