Mastodon

A két kép közé apró ellentmondást rejtettünk el. Találja meg mind!

GFH_0618
GFH június 18-án

Első kép: az Öreg viccelődik azon, hogy nem lesz nagy és stabil német főtámogatónk.
Második kép: igaza van, nem lett.

szponzor_0619
honvedfc.hu június 19-én

Amúgy ez miért jó? Miért kell azt mondani, hogy nincs semmi, miért nem lehet azt mondani, hogy nem pont úgy van, ahogy azt a hivatkozatlan internetes portál bedobta?

Vagy pusztán a véletlenek összjátéka? A Nemzeti Sport a Diósgyőr kapcsán cikkezik nagy német szponzorról, tehát simán lehet, hogy benézték máshol a csapatnevet. Mert azt nehezen hiszem, hogy a külszíni bányafejtéssel és épületbontással foglalkozó Cronus Kft. (ők dózerolták le a régi Budapest Sportcsarnok maradványait), valamint a fémfeldolgozásban érdekelt német Max Aicher Gmbh. kapcsán ilyen pletyikhez lehet jutni.

Egyik cég neve sem pörög annyira a sajtóban, mint például a kézis csajoknál névadóként szereplő Elios Innovatív Energetikai Zrt., a néhány hete még a miniszterelnök vejének tulajdonában álló faluvillamosító cég.

Viszont konteóra mindig adódik lehetőség. Ugyan a kommüniké szerint az NB III-as csapat és az utánpótlás finanszírozásához nyújtanak segítséget, azért ne kerülje el a figyelmünket, hogy lassacskán közbeszerzési eljárás alá kerül az új utánpótlás-központunk, valamint – bár csúszás van benne – a Nemzeti Stadionfejlesztési Programban szerepel az új Budapest Bozsik stadion is, és ezek együtt – némi ráhagyással – úgy tízmilliárd körüli üzletet jelentenek sok-sok cégnek.

Tehát akár meg is érheti előre gondolkodni, bevágódni mind a klubnál, mind egyéb helyeken, gondolva a saját jövőjükre. Mindkét cég profiljához közel állnak bizonyos fázisai az ilyen volumenű építési munkálatoknak.

Csak közben mi csinálunk magunkból újra és újra kommunikációs röhej tárgyát.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||