Mastodon

Egészen csodálatos magasságokban a történelemhamisító puskas.com

puskas_szollosi_hazudik_megint
via fb.com/puskas.legenda

A Szöllősi György által főszerkesztett (ügyvezetett) puskas.com hivatalos Facebook-oldalán jelent meg (menet közben törölve) egy amúgy elég aranyos és megható fotósorozat egy thaiföldi srácról. És hogy mi benne a gáz?

puskascom_thaifold

Igen, a srác mezére jól láthatóan a Honvéd jelenlegi címere van rávasalva, és nem a szövegben említett gránátosoké, vagyis a Barcelonáé. Tehát a srác a kispesti Puskásért rajong!

Igazából nem is értem miért hőbörgök. Puskás kispesti dehistorizálása évek óta a szemünk előtt zajlik, de azért az valahol mégis ciki, hogy ha már Öcsit elpattintjuk Kispestről, mert nekünk az úgy jó, akkor legalább legyen bennünk annyi, hogy nem Barcelonázzuk le a címerüket. Vagy csak ennyire tudatlanok ülnek a gép túloldalán? Mert akkor szuper, valóban remek helyre került Puskás hagyatéka, mind fizikailag, mind szellemileg, de legfőképp erkölcsileg.


update: közben frissült az oldal, igazi, hagyományos és főleg elvárható megoldással:

puskas_szollosi_hazudik_megint_2
Kikerült az inkriminált rész, valamint bekerült egy valóban ormótlan magyarázkodás:

puskas_szollosi_hazudik_megint_3

Nem is érdemes kommentálni.


update2: Azóta törölték az egészet, és újra feltöltötték. A barcás rész ezúttal már hiányzik belőle, a címer továbbra sem kispesti, és minő boldogság, az előzmények, valamint a beérkezett kommentek is eltűntek. Mondom, hogy a szemünk előtt játszódik egy történelemhamisítási kísérlet, csak épp nagyon bénák hozzá. Tessék több Orwellt olvasni, nem fog megártani.


update3: Egy kedves olvasónk hívta fel a figyelmet a legutóbbi módosításra. Alakulás van. Ugye, nem olyan nehéz?

puskas_szollosi_hazudik_megint_4

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||