Mastodon

Napikispest 2016.02.23.

  • Kubatov-fradisták // Sajnos a Kispest is engedett a Fradi kérésének, és a vendégbe csak a szkenneltek jöhetnek. (A Honvéd közben lecserélte honlapján a cikket egy kispestiek számára fontosabb részleteket tartalmazóra. A korábbi állapottal egybevágó szöveg elérhető a Fradi oldalán.)
    • rendőrség // a meccset amúgy a rendőrség kiemelt kockázatúnak minősítette. A határozat elérhető PDF-ben a police.hu oldalon.
  • Hemiblog // benne a marketing fontosságáról(!!!!), és egy apróbb beszólás a kézivezérlésre váltó MLSZ-nek. (via nb1.hu)

kubatovBevallom, egyáltalán nem örülök ennek a döntésnek, mert ilyenkor az a szokás, hogy mivel hozzánk nem kell semmiféle kártya, így sok fradista inkább a korzóra veszi meg a jegyét, és néz csendben, kulturáltan – de közöttünk.

Kubatovék ezzel az egész hacacáréval csak azt érik el, hogy a saját embereik lesznek a vendégben, mindenki másért pedig vállaljon többletfelelősséget és többletterhet azt adott rendező klub, valamint egyáltalán nem korrektek az egymás társaságát kereső, és ezért a hazaiba járó kispesti drukkerekkel szemben sem.

Köszönjük, Gábor!

Az pedig legyen külön vicc, hogy a rendőrség a következő indoklással minősítette kiemelt kockázatúnak a meccset:

honved-fradi-indoklas

Vagyis azzal csökkentjük a kockázatot, hogy a hazaiba együtt engedünk be kispestit és fradistát. Tökéletes.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||