Mastodon

Valaki elmagyarázná nekem, most akkor pontosan hogy is van ez?

Akkor még egyszer az MTK költözéseiről. Remélem már tényleg utoljára.

Március 9-én, szerdán az MTK lesz az ellenfelünk az OTP Bank Liga 24. fordulójában. A találkozó helyszíne eredetileg az Illovszky Stadion, de könnyen lehet, hogy a két együttes Dunaújvárosban lép pályára a bajnoki pontokért. A Bp. Honvéd beleegyezett a helyszínmódosításba, amire még a szövetségnek is áldását kell adnia. – via honvedfc.hu

versus

Nem lesz könnyű meccs, hiszen ismét a Vasas pályáján játszunk. Szerintem a debrecenieknek sem lesz jó, hogy azon a talajon kell pályára lépniük, amelyet nemrégiben kritizáltak. Egyszer már megtapasztalták a tavasszal, hogy milyen az a pálya, nem tudom, nekik miért jó, hogy megint azon akarnak játszani, de ők tudják. Biztosan nem lesz színvonalas mérkőzés, mert szinte lehetetlen azon a talajon normálisan futballozni. Meg kell küzdenünk az ellenféllel, a labdával, hogy egyáltalán át tudjuk venni. Érdekes összecsapás lesz, de ezzel meg kell birkózni. – via Torghelle @ rangado.hu

Tehát akkor mégis lett volna lehetősége a Honvédnak, hogy Pesten tartsa a szerdai, végül Dunaújvárosba vitt meccset? Ez egyre bonyolultabb nekem.

A Fáy utca és az MTK terheltsége az elmúlt három hétben //

  • 2016.02.20., szombat // Vasas-Haladás 1-0
  • 2016.02.27., szombat // MTK-Békéscsaba 0-0
  • 2016.03.05., szombat // MTK-Újpest 1-1
  • 2016.03.08., kedd // Vasas-DVSC 0-0
  • 2016.03.09., szerda // MTK-Honvéd 1-0 @ Dunaújváros
  • 2016.03.12., szombat // MTK-Haladás 3-1 @ Dunaújváros
  • 2016.03.19., szombat // Vasas-FTC
  • 2016.03.20., vasárnap // MTK-Debrecen

Érdekes, hogy pont az előző kettőt kellett levinni Újvárosba, miközben mindössze egyetlen meccsel kapott a talaj nagyobb terhelést, mint most hétvégén fog.

Vajon a 11 napos pihentetés után alkalmas lesz arra, hogy 19 és fél órával a Vasas-Fradi után újra játékra fogható legyen?

Vajon az MTK a Lokinál is bepróbálkozott, ahogy Torghelle szavaiból kiderül, de azok nemet mondtak a költözési felvetésre? Ha igen, akkor vajon miért?

Most hol van az MTK Baráti Kör, az MTK Brüll Alfréd Egyesület és az MTK Blue Brothers, hogy felállva tapsikoljon, támogatásáról biztosítsa a klubot és egyetértsen azzal, hogy a csapat érdekében, Dunaújvárosban fogadják a Budapest Honvéd és a Szombathelyi Haladás együttesét?

Most akkor vannak szabályok, amik mentén szervezzük a bajnokságot, vagy nincsenek? Most hol van a Fair Play?

Megannyi kérdés, de persze csak költői, mert mindannyian tudjuk a választ.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||