Mastodon

Az nektek megvolt, hogy kezdenek lejárni a klubkártyák?

Épp azon voltam, hogy elővételben megvegyem a jegyemet a szombati Videoton-Honvédra, amikor szembejött az MLSZ jegyértékesítő oldalán egy link, ahol azt lehet ellenőrizni, hogy a három évre kiadott klubkártyák mikor járnak le.

Nekem júliusban.

Képernyőkép: jegy.mlsz.hu (Videoton-Honvéd @ Felcsút) // Amúgy a vendég 582 férőhelyes, vagyis kedd délig 53 jegy ment csak el.

Ugye az egészben az a parádés, hogy július után új kártyát kell majd kiváltani, ha idegenbe vendégjegyet szeretnénk elővételben vásárolni.

Szóval tessék ellenőrizni mindenkinek, be ne nyaljuk a következő szezon elejét. Ha már a kényelemről szól ez a baromság.

Frissítés // ezt nevezem gyorsreagálású klubnak. Bár nyilván nincs összefüggés, de 13:51-kor kiment a klubkártyás poszt, erre 15:19-kor megjelenik egy anyag a honvedfc.hu-n, hogy szerdán 16 és 20 óra között a hátsó kapunál nyitva lesz a klubkártyás pénztár.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||