Mastodon

Rakjunk össze akkor egy kezdőcsapatot

Szavazgatós vitaindító.

Lejátszottuk az utolsó felkészülési meccsünket is tegnap, alig egy hét és utazunk kupázni Siófokra, hogy pár napra rá az Üllőin belevágjunk a címvédésbe. Vagy legalább minimumprogramként egy újabb emlékezetes tavaszba.

A télen edzőt cseréltünk, és úgy tűnik koncepciót is. Rossi  rögeszméje volt, hogy a 4-3-3-ból érleli ki a saját 5-3-2-jét, amit EvdM össze-vissza kavart, majd leginkább 4-1-3-2-t játszotott, ha játszatott épp valamit. Supka székfoglalójában azt ígérte, hogy visszatér a sikeres megoldásokhoz, erre érkezett Heffler és Kukoc, vagyis két statikusabb szélsőhátvéd, így a Kinggel és Holenderrel kiegészített három belsővédős rendszer vélhetően végleg kiírta magát a kispesti repertoárból. (Supka egyetlen felkészülésin se játszatott ilyen formációt.)

Bár Rossit mondott, Supka vélhetően inkább a saját, Kispesten amúgy szintén jól bevált rendszeréhez nyúl vissza, és a dögünalmas 4-4-2-jéből csinál valamiféle 4-2-3-1-et, Lanzát szabadon engedve. Gondolom én, mert egyáltalán nem értek ezekhez a dolgokhoz, csak azt látom, hogy Lanza viszonylag kötetlenül, de azért a korábbiaknál valamivel szabályozottabb környezetben játszik.

No matches yet.

megjegyzés: Bocsi, az eredményeket beszúró plugin egyelőre nincs mobilra optimalizálva. Dolgozunk rajta, de mivel külső fejlesztés, így mások kódját kell átírnunk.

Van még pár nap, és elnézve a meccseket (a Trepca ellenit leszámítva mindet volt szerencsém látni), egyelőre annyival nyugtatom magam, hogy voltak jó negyedóráink, talán a legutóbbi meccsen egy teljes félidő is, pedig itt már tisztán látszott, hogy hármat cserélt Supinnyó, fiatalt-fiatalra, posztot-posztra, Hefflert kipróbálta a baloldalon is, vagyis ez bizony meccsszimuláció akart lenni.


  • A form négy lapot tartalmaz: kapusok, védők, középpályások és támadók.
  • Ha nem jelenne meg a form, vagy mobilról használnád, akkor ide kattintva tudod megnyitni új ablakban.
  • A valós idejű eredményeket és a top11 névsorát ide kattintva találod. (Nem ér ám előre megnézni, és befolyásolni, úgy nem lenne játék.)

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||